Bumble: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår erfaring med Bumble er at dette var en god løsning i teorien, men i et mindre marked som Norge var det kanskje ikke helt funksjonelt på grunn av en noe lav brukerbase. Vi hadde alt i alt en helt ok opplevelse på Bumble, men mener det finnes bedre datingapper der ute for det Norske markedet.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #15 i kategorien Vurderinger

Bumble er en generell datingapp med helt andre funksjoner og algoritmer enn de fleste andre datingappene. Her er det damene som bestemmer! Det er kun damene som får ta det første steget slik at det blir opp til de om de vil ta kontakt med mennene. Man kan også møte venner eller bygge nettverk i form av forretnings relasjoner. Dette likte vi veldig godt, og det er alltid kjekt å bli kjent med nye mennesker!

Bumble og generelle datingapper som Tinder, og Hinge lar deg møte alle mulige demografier. Bumble lar deg i tillegg møte nye venner og bygge nettverk. Når en match er etablert har kvinnen 24 timer på å svare før matchen utløper. Hvis du har Premium abonnement kan du forlenge denne tiden uendelig, men hvis man er en gratis bruker har man kun en forlengelse om dagen.

Bumble har tatt en helt annen tilnærming til dating enn de mer generiske datingappene. Her er det kvinnene som velger hvem de vil matche og prate med i mye større grad.

Hvis du vil lese om ulike datingsider og apper som alle har ulike tjenester og består av forskjellige demografier kan du sjekke ut vår forside. Her finner du mange spennende datingsider.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Bumble

Bumble har tatt en ny tilnærming til dating og latt kvinnene ta styringen. Dette har noen fordeler, men også ulemper. Vi skal ta for oss noen av de største ulempene og fordelene i dette avsnittet for å finne ut hva Bumble gjør bra, men også dårlig.

Fordeler
 • De har relativt gode funksjoner og algoritmer for å gi deg passende matcher.
 • Bumble er en internasjonal aktør, og man kan møte folk fra hele verden.
 • De har laget en grei applikasjon som er funksjonell.
 • De har en del Norske brukere, men en del mindre enn de største aktørene.
 • Gratis å bruke, men noe større restriksjoner på antall likes om dagen, og mulighet for forlengelse av en match.
 • Online dating gjør det lettere å møte folk fra andre steder.
 • Man kan lage en spennende profil.
 • Man kan møte alle demografier på bumble.
 • Man kan også møte nye venner eller bygge nettverk i form av forretnings relasjoner.
 • Kvinnene velger selv om de vil begynne å prate med en match. Her er det kvinnene som må ta initiativ.
Ulemper
 • Det er gratis å bruke Bumble, men man vil ha noe strupte funksjoner, og det er flere funksjoner man ikke vil få tilgang til.
 • Online dating er ikke for alle.
 • Det er utrolig viktig å lage en god profil for å få flest mulig matcher. Her har profil bildene enormt mye å si.
 • De har en del mindre aktive medlemmer enn de største datingappene i Norge.
 • Det er kun kvinnene som kan innlede en samtale.
 • Med alle datingapper som er gratis å bruke vil det være en større grad av inaktive og useriøse profiler.

Den største fordelen er at det er en gratis datingapp, men det er også noe negativt siden det medfører at det er en del inaktive og useriøse profiler. Noe annet verdt å bemerke seg er at det er kvinnene som må ta kontakt for at den chat skal bli opprettet.

Vår vurdering og erfaring med Bumble

Vår erfaring er basert på en mannlig opplevelse. Vi hadde en helt ok opplevelse på Bumble. Deres matching system og funksjoner fungerer i stor grad, men vi erfarte at de hadde en noe lav brukerbase for å få den fulle opplevelsen.

Det var også litt frustrerende å ikke kunne kontakte folk man matchet med, og at de forsvant hvis de ikke sa hei innen 24 timer. Det skal sies at det kan være kvinnene har en bedre opplevelse, og datingappen er for så vidt laget slik at det er kvinnene som tar styringen.

Det ble rett og slett for mye useriøst og man matchet ofte med folk, men de skrev ikke alltid hei slik at matchen forsvant. Det ble litt frustrerende etter hvert, og vi erfarte at det var en del useriøse og inaktive brukere.

Det er helt gratis å bruke Bumble, men med en del strupte funksjoner. Vi kan anbefale å teste ut Bumble, men mener at det finnes bedre datingapper der ute for menn i hvert fall som Tinder, Happn og Elitesingles.

Her er noen tips fra p3 om hvordan du kan lage en god dating profil.

Fordeler og ulemper med Bumble. Par som smiler og holder rundt hverandre.

Test av tjenesten til Bumble

Mer om Bumble sine tjenester

Bumble leverer en litt annerledes tjeneste enn de fleste datingsider og apper. Vi skal gå videre inn på hva Bumble er og, hvordan det fungerer i dette avsnittet samtidig som vi forteller mer om vår erfaring og opplevelse rundt deres tjenester.

Hva er Bumble?

Bumble er en generell datingapp med over 12 millioner aktive brukere hver måned .På Bumble er det damene som velger hvem de vil prate med. Hvis man får en match, og kvinnene ikke skriver til mannen på 24 timer vil matchen så bli fjernet.

Man kan også finne venner, og bygge nettverk i form av forretnings relasjoner på Bumble.

Bumble er helt gratis å bruke, men med noe større restriksjoner på antall likes etc. Man får heller ikke tilgang til alle deres funksjoner.

Hvordan fungerer Bumble?

Det førte man må gjøre er å opprette en bruker hos Bumble. Når man har fullført registreringsprosessen kan man begynne å jobbe på sin profil ved å laste opp bilder, og lage en liten biografi. Man vil så kunne matche med andre og hvis man er en match må kvinnen innlede samtalen hvis ikke så forsvinner matchen innen 24 timer. Man kan som en mann forlenge denne prosessen en gang daglig, eller uendelig med et abonnement.

Man kan også møte venner, og stifte nye bekjentskap i form av forretnings relasjoner.

Registrering Bumble

Man kan registrere seg gjennom Facebook, Apple eller telefonnummer. Dette gjør de for å unngå at man oppretter flere profiler eller falske brukere. Når man har valgt hvordan man vil registrere seg må man gjennom en prosess hvor man blir stilt ulike spørsmål om seg selv og hva man ser etter i en partner. Når hele prosessen er fullført har man registrert seg hos Bumble og kan begynne å opprette en profil, og begynne å matche med andre brukere.

Login Hinge

Slik logger du inn på Bumble:

 • Gå til Bumble sine nettsider eller last ned appen på Googleplay/Appstore.
 • Naviger deg til Logg inn.
 • Velg innloggings mulighet og gjennomfør prosessen.
 • Trykk logg in.

Hvis du har lyst til å logge ut trykker du på innstilinger eller menyen å klikker på logg ut.

Bumble app

Bumble har utviklet en relativt god applikasjon som er grei å navigere og relativt brukervennlig. Du kan laste den ned på GooglePlay eller Applestore.

Vår erfaring med tjenestene til Bumble

Vi hadde en relativt grei erfaring med Bumble sine tjenester. De leverer en brukervennlig applikasjon hvor man enkelt kan navigere seg rundt til de ulike funksjonene. Vi fant det litt rart at kun kvinnene kan kontakte deg hvis, og at hvis ikke de gjør det så forsvinner matchene. Dette kan nok være positivt, men noe frustrerende også. Det er også litt kjipt at de viktigste funksjonene blir strupt ganske kraftig uten et aktivt abonnement.

Test av kriteriene til Bumble

Mer om Bumble sine kriterier til brukere

Bumble sine kriterier for å få gode og mange matcher

Bumble har noen faste kriterier man må oppfylle for å få matcher eller matche med andre slik som alder, avstand, kjønn og at kvinnene må ta kontakt med mennene, men ut over dette er det flere løse kriterier man bør oppfylle for å få flest mulig matcher.

Her er noen av de aller viktigste kriteriene man må tenke på for å få best mulig matcher.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er det aller viktigste på alle datingapper. Det er utrolig viktig å ta fine og tiltalende bilder som vekker nysgjerrighet hos andre medlemmer. Hvis du er en mann blir dette ekstra viktig på Bumble siden det er kvinnene som må ta det første steget.
Utdanning/Jobb tittelDet kan være lurt å legge inn litt om hva du jobber med eller hvis du har høyere utdanning. Dette er nok mer gjeldende hvis du har en spennende jobb eller høyere utdanning generelt.
Biografien på profilenHer er det viktig å ikke utdype for mye. Man kan gjerne holde det litt kort og konsist, men samtidig ha en liten humoristisk vri på det for å vekke nysgjerrigheten.
Sette sine egne kriterierHusk at alle relasjoner skal være toveis. Det er derfor viktig å sette sine egne kriterier for hva man ser etter i en eventuell partner eller relasjon. Man bør gjerne holde det litt åpent slik at man kan møte personer som er litt utenfor de kriteriene man setter.
KommunikasjonDet kan være lurt å holde det lekende og lett i starten uten å gå inn på for dype samtaler om tunge emner.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange vil bruke lite tid på datingapper, og det vil derfor være lurt å være litt presis i hva man ønsker, og prøve å dytte samtalen over i andre media eller få til en date rimelig fort.
tips for å møte flest mulig kriterier hos Bumble
Vis deg selv fra en side som reflekterer hvem du er, men prøv å vis deg fra en god side. Ta fine og appellerende bilder som vekker nysgjerrigheten hos motparten. Hold biografien kort og konsis, og ha gjerne en humoristisk vri på det.

Vår erfaring med Bumble kriterier

Vår erfaring er med utgangspunkt i en mannlig bruker, og siden det er kvinnene som velger hvem de vil prate med vil dette påvirke vår erfaring. Vi syns det var et godt konsept med å la kvinnene ta kontakt først, men i praksis førte dette til at mange av matchene man fikk aldri endte opp i noe siden matchene forsvant i løpet av 24 timer hvis ikke kvinnen tok kontakt. Datingmarkedet er allerede vridd i kvinnenes favør, og dette ble enda mer tydelig på Bumble.

Det var også en høy andel useriøse og inaktive profiler med en noe lavere brukerbase. Vi erfarte at vi stort sett fikk matcher innenfor våre angitte kriterier, men også noen utenfor som sikker kommer av et lavere antall medlemmer enn de største aktørene.

Alt i alt hadde vi en helt ok opplevelse på Bumble, og det er helt gratis å teste ut deres tjeneste.

Test av Bumble kundeservice

Bumbe kundeservice

Bumble kundeservice

Bumble har en veldig generisk kundeservice og kundestøtte som ligner på de fleste andre datingsider og apper. Man kan se på ofte stilte spørsmål og problemløse selv når det kommer til de vanligste problemene, men hvis du ikke finner en løsning kan man kontakte kundeservice gjennom https://bumble.com/nb/help/

Hvis du må henvende deg til kundeservice må du skrive et spørsmål i søket også trykk på kontakt oss. Det er viktig å huske på disse tingene når du sender inn din henvendelse slik at de kan finne en rask og tilfredsstillende løsning på ditt problem.

 • Velg emne som ditt problem ligger under.
 • Velg hvilket modus du bruker, og fyll inn navn og epostadresse.
 • Fyll inn så mye utdypende informasjon som mulig relatert til ditt problem slik at det blir enklere for de å løse problemet og følg hele prosessen du får oppgitt. Hvis du har et teknisk problem kan det være lurt å legge ved et bilde av skjermen.
 • Trykk send også vil du få en automatisk generert mail med ditt referansenummer.

Når du får svar fra kundeservice er det viktig at du følger stegene du får slik at du kan fikse problemet ditt.

Vår erfaring med Bumble kundeservice

Vi hadde ingen problemer under vår test av Bumble, men valgte å sende inn en henvendelse til kundeservice for å sjekke deres responstid. Vi valgte et enkelt problem slik at vi ikke tok opp unødvendig mye tid hos Bumble sin kundeservice. Vi fikk et tilfredsstillende svar, og de hadde hurtig responstid.

Vi liker at de har en god kundestøtte side hvor man kan forsøke å problemløse selv før man må kontakte kundeservice.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Bumble?

De aller fleste datingappene får en del negative tilbakemeldinger, og Bumble er intet unntak. Det varierer litt hva de ulike tilbakemeldingene går ut på, men mye har med at det er en abonnementstjeneste og folk glemmer å kanselllere medlemskapet, eller så får de lite matcher. Noen har tekniske problemer.

Vi mener alle datingapper og sider kan bli bedre til å opplyse om at det er et medlemskap, men vi har selv glemt dette også blitt fakturer for en ny periode når den første utløper.

Hvis du vil lese tilbakemeldinger som Bumble har fått kan du klikke deg inn på en av disse lenkene GoodePlayReviews og AppleStoreReview.

Bumble har fått en del negative tilbakemeldinger, og de kan i lik grad med andre datingapper bli flinkere til å opplyse om at det er et abonnement man inngår. Mange vil også være misfornøyde med antall matcher de får, og dette vil i stor grad variere.

Test av Bumble kundeservice. Par som holder hender med en rose.

Sammenlign Bumble med andre datingsider

Bumble VS Elitesingles og Happn

Vi har valgt å sammenligne Bumble med Elitesingles og Happn. Dette er tre datingapper som har litt ulike ting de gjør bra og dårlig. Elitesingles er en datingside for folk med høyere utdanning eller sosioøkonomisk status, og Happn er er datingapp som lar deg møte folk i umiddelbar nærhet i første instants.

Bumble vs Elitesingles vs HappnHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Bumble og Happn er helt gratis å bruke og er samtidig generelle datingapper som fungerer for alle demografier. Elitesingles er for folk med høyere utdanning, og vil fungerer best for de.

Det er ikke bare positive ting med gratis datingapper, og de vil i større grad bestå av useriøse brukere, og har ofte mange inaktive profiler i motsetning til datingapper som krever et abonnement.

Priser

Hva koster Bumble?

Bumble er gratis å bruke, men med restriksjoner på hvilke funksjoner man kan bruke og antall likes man kan dele ut per dag. Hvis du er mann mister du også matchene innen 24 timer hvis ikke damene prater først såfremt du ikke har et abonnement.

Dette er Bumble sine priser omgjort til pris per månd:

 • 1 ukes abonnement: 420,- per måned.
 • 1 måned: 250,- per måned.
 • 3 måneder: 183,33,- per måned.
 • Livstid: 1500,-.

Sjekk alltid prisene selv før du inngår en avtale. Det kan være variasjon i pris over tid, eller det kan komme nye tilbud etc.

 • Noenlunde konkurransedyktige priser. De ligger i midtsjiktet, men vi liker deres engangs betaling hvis man vil bruke appen aktivt i flere år.
 • Med alle abonnementstjenester vil det komme påløpende kostnader når hver periode utgår så vil en ny avtale bli inngått for en ny periode. Det kan være lurt å kansellere abonnementet rett etter det har blitt inngått hvis man er usikker på om man kommer til å bruke Bumble så lenge.
 • Det er gratis å benytte seg av Bumble, men man vil få strupte funksjoner i form av antall likes hver dag, og kun en mulighet for å forlenge en match.
 • Vi anbefaler alltid folk å prøve ut tjenesten deres ved å velge det korteste alternativet først også kan man heller bestemme seg om man fortsatt vil benytte seg av deres tjeneste over tid.

Bumble har et spennende konsept, men vi erfarer at det faller litt bak de andre datingappene og sidene i Norge. De har rett og slett ikke et stort nok antall brukere til at man kan dra nytte av deres mange funksjoner.

Vi likte veldig godt at man kunne få nye venner, og drive nettverks bygging. Problemet er bare at de ikke har nok brukere generelt i Norge. Det finnes rett og slet bedre datingapper med et mye høyere antall aktive brukere i Norge.

Hvis du har erfaring fra Bumble kan du legge igjen en tilbakemelding av din vurdering. Slik vil nye lesere finner mer ut om Bumble slik at det blir lettere for de å ta en vurdering.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo