Om oss

Norskedatingsider.no er laget for å være din ressurs for å finne den datingsiden som passer dine behov. Vårt mål er å hjelpe forbrukere med å navigere i jungelen av tilgjengelige datingsider og apper i Norge, og vi har utviklet denne nettsiden for å gi deg den mest oppdaterte og presise informasjonen i Norge.

Her kan du dykke ned i grundige tester, omtaler og erfaringer fra andre som også er på datingmarkedet. Dette gir deg verdifull innsikt i hva andre synes om de ulike datingsidene de har prøvd. Vi ønsker også gjerne å høre din stemme. Del gjerne også dine egne erfaringer for å hjelpe andre med å ta informerte beslutninger.

Visjon

Vi streber etter å være Norges mest omfattende nettside for sammenligning av datingsider. Gjennom oppdatert kvalitetsinnhold og autentiske brukeranmeldelser, håper vi å være ditt første stoppested når du skal velge datingside eller datingapp.

Hva gjør vi?

  • Informerer om de ulike datingsidene og appene som er tilgjengelige i Norge.
  • Sammenligner alle sider basert på ekte brukeranmeldelser.
  • Gir praktisk informasjon om de ulike nettsidene og appene som er tilgjengelig i Norge, så vel som å dele litt artikler om dating generelt.

Retningslinjer for vår tjeneste

Våre tester av datingsider er basert på tilbakemeldinger fra våre brukere. Våre vurderinger er bygget på brukernes rangeringer, i tillegg til funksjoner, priser og omdømme.

Som aktiv deltaker på vår nettside kan du gi din egen tilbakemelding ved å besøke leverandørsidene og legge igjen anmeldelser samtidig som du gir en vurdering av datingsiden. Din personlige vurdering har en direkte innvirkning på datingssidens rangering i våre tester.

Hver brukers vurdering hjelper med å bestemme hvilken posisjon datingsiden får, og kun forbrukernes stemmer avgjør hvilke datingside som får tittelen «best i test».

Firmainformasjon (kontakt)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Bruk vår kontaktside og ikke nøl med å sende oss en e-post til post@norskedatingsider.no.

  • Firma: Spinvest AS
  • Org: 918 687 181
  • Adresse: Søndre Skogveien 22L, 5055 Bergen
  • E-post: post@norskedatingsider.no

Sosiale medier

Slik finansieres nettsiden

Vi finansierer nettsiden gjennom annonselenker. Dette betyr at vi kan tjene penger når du klikker på en lenke og velger å registrerer deg hos en datingside.

Ditt personvern er viktig

Vi tar personvern svært alvorlig. Derfor lagrer vi minimalt med personlige data, og vår personvernerklæring gir mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger.

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo