Sukker.no: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår erfaring med sukker.no er at de ikke lever helt opp til de beste datingsidene og har en noe mindre brukervennlig datingside og app. Medlemmene deres består i stor grad av mennesker over 30 og oppover og det kan derfor være lurt hvis du ser etter noen som er over 30-40 kan det lønne seg å melde seg inn i Sukker.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #13 i kategorien Vurderinger

Vår opplevelse av Sukker.no var litt splittet, men det er en datingapp og side med mye potensiale for å treffe nye mennesker. Det som drar litt ned for vår del er at deres datingapp og side er noe vanskelig å navigere og har en lavere brukervennlighet enn mange andre samt noe mindre aktive brukere enn mange av de største aktørene.

Sukker.no består i stor grad av mennesker over 30 og det kan være noe vanskelig for yngre å finne jevnaldrende her. Hvis du er over 30 er det en del aktive medlemmer, men deres datingapp og side er noe vanskelig å navigere.

Vi i Norskedatingsider.no har testet de mest populære datingappene på markedet. Hvis du vil vite mer om andre aktører kan du sjekke ut vår forside!

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Sukker.no

Sukker.no er en generell datingapp, men vi erfarte at det var en stor andel brukere over 30, men ikke så mange under. Vi skal ta for oss noen av de største fordelene og ulempene med sukker.no slik at det blir lettere for deg å avgjøre om datingsiden er noe for deg.

Fordeler
 • Sukker.no sine algoritmer for matcher er helt grei, men ikke noe bedre enn andre datingtjenester.
 • De har en lang spørre runde hvor de spør hvor viktige enkelte ting eller egenskaper er for deg for å gi deg mer kompatible matcher.
 • De har en del funksjoner som strømmen, forum og andre ting.
 • Man kan kun prate med folk man matcher med.
 • Kun Norske brukere siden det er en Norsk datingapp.
 • De har en del brukere, men det er også en del inaktive profiler.
 • Online dating gjør det enklere å møte folk fra andre steder enn hvor du bor.
 • Greie funksjoner for å lage en profil.
 • Stor andel av brukerne er over 30 år. Det vil derfor være lettere å finne noen jevnaldrende hvis du er over 30 selv.
 • Sukker.no er en generell datingapp og vil dermed ha et større antall brukere og man kan møte folk i alle aldre etc.
Ulemper
 • Man kan registrere seg gratis, men de fleste funksjoner som å prate med andre er låst bak et abonnement.
 • Online dating er kanskje ikke for alle og det kan være vanskelig for enkelte å få mange matcher.
 • De er noe dyrere enn enkelte datingapper, men relativt kompetitive på pris.
 • Når det kommer til online dating er det veldig viktig med en spennende profil.
 • De har mange brukere, men en del inaktive.
 • Ganske lite brukervennlig app og nettside med mange funksjoner. Vanskelig å navigere.
 • De fleste aktive medlemmene er noe eldre, men dette kan jo være positivt hvis du ser etter nettopp dette.

Som med alle datingapper har Sukker.no en del positive ting, men også noen negative. Noe av det meste positive er at de aller fleste medlemmene er Norske og man slipper utenlandske profiler i stor grad. Noe negativt er det at de har en noe mindre brukerbase enn mange av de største aktørene og mange av medlemmene deres er litt eldre i forhold til mange andre. Denne appen passer nok best for folk over 30

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Helt ok algoritmer for å matche folk.
 2. Mange brukere, men en del inaktive profiler som er irriterende å navigere seg rundt.
 3. De fleste brukerne er over 30. Dette gjør det lettere å matche med jevnaldrende.
 4. Man får foreslått matcher fra hele landet, men kan ta spesielle søk med angitte søkekriterier man setter som bosted etc.
 5. Det er hel gratis å opprette en bruker, men for å kunne bruke tjenesten aktivt må man ha et abonnement.
 6. Man må matche for å kommunisere.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. For å kunne bruke appen må man i praksis ha et abonnement, men det er gratis å registrere seg.
 2. Man kan angi spesifikke søkekriterier, men man blir ofte vist profiler fra hele landet.
 3. Det er kjempe viktig med en spennende profil som vekker interesse og skaper nysgjerrighet for å få mange matcher. Dette kan være vanskelig for noen.
 4. De er litt dyre i forhold til noen konkurrenter, men ikke noe utenom det vanlige.
 5. Det ser ut som om de har en del aktive brukere, men de fleste er over 30 år. Det er også en del inaktive profiler.

Vår vurdering og erfaring med Sukker.no

Vår opplevelse av Sukker.no var litt ambivalent. De gjør noen ting veldig bra, men noen ting ganske dårlig. De har en del brukere, men andelen som er aktiv er noe lav. Datingsiden består også av en stor andel brukere over 40, men også noen over 30. Dette kan jo være fint for mange som søker jevnaldrende eller noen som er litt eldre, men det medfører jo også at yngre brukere kanskje ikke har så lett for å finne noen der.

Deres datingside og app har relativt lav brukervennlighet og vi fant det vanskelig å navigere rundt på appen og siden deres. Det er stor konkurranse i datingbransjen og her når ikke sukker.no opp. Vi fant det rett og slett irriterende å navigere seg rundt og måten profilene vises på er heller ikke helt det store. Her har datingsiden mye rom for forbedring selv om det er funksjonelt nok til at man kan bruke tjenesten effektivt. De har også en del andre funksjoner, men det gjorde nesten bare at det ble lavere brukervennlighet og det ble fort litt overveldende på grunn av lav brukervennlighet.

Vi erfarte å få en del matcher, men noe utenfor vår aldersgruppe som er i 30 årene +/-. Det er nok aktive brukere der til at man kan få matcher, men ikke helt på nivå med de største aktørene. Prisen for deres abonnement er noe dyrt, men helt gjennomsnittlig hvis man sammenligner alle aktørene.

Vi i Norskedatingsider.no hadde et helt greit opphold på Sukker.no, men det finnes bedre datingsider og apper med mye høyere brukervennlighet. Vi kan anbefale Sukker.no hvis du er over 40 og ser etter noen jevnaldrende. De fleste brukerne består av folk som er 40+ og det vil derfor være lettere å få matcher hvis man fyller det kriteriet.

Fordeler og ulemper med Sukker. Par som holder rundt hverandre i mørket.

Test av tjenesten til Sukker.no

Mer om Sukker.no sine tjenester

I dette avsnittet skal vi fortelle deg mer om hvilke tjenester datingsiden tilbyr samtidig som vi forteller deg om hva Sukker.no er og hvordan det fungerer.

Hva er Sukker.no?

Sukker.no ble til i Oslo i 2004 og har siden den gang vært en av de større aktørene på datingmarkedet i Norge. Det er en helnorsk datingside og app som kun har brukere i Norge. De har 11 ansatte i Norge og har drevet seriøst siden oppstart.

Sukker.no er en type datingside hvor man må matche med andre for å kunne prate med de slik som de fleste andre datingsidene og appene. Man må registrere seg og opprette en konto for å kunne lage en profil. Når dette er gjort kan man begynne å like andre brukere for å komme i prat med de. Det er helt gratis å registrere seg, men man må ha et aktivt abonnement for å kunne benytte seg aktivt av tjenesten i form av å kunne prate med andre etc.

Hvordan fungerer Sukker.no?

Først må man registrere seg ved å opprette en brukerkonto, noe som er helt gratis. Når dette er gjort kan man lage profilen sin ved å legge inn bilder og skrive kort om seg selv. Man får så muligheten til å ta en personlighetstest for å finne kompatible matcher. Dette er valgfritt, men anbefalt.

Nå kan man sette i gang å like andre brukere. Hvis to brukere liker hverandre kan man begynne å prate sammen hvis man har et aktivt abonnement. Nå har Sukker.no fullført sin funksjon og det blir nå opp til deg hvordan du vil fortsette med den nye matchen din.

De har også andre funksjoner som forum, søk, streaming og andre ting man kan benytte for å finne nye personer å like.

Registrering hos Sukker.no

Man kan registrere seg ved å gå til deres nettside eller laste ned appen. Man my lage en konto ved å fylle inn epostadresse og lage et passord.

Når dette er gjort kan man begynne å jobbe på profilen sin ved å velge brukernavn, velge bilder og ta en personlighetstest. Nå har man registrert seg og har en aktiv konto hos Sukker.no.

Man kan registrere seg gratis, men de fleste funksjonene er låst bak et abonnement.

Login hos Sukker.no

Man kan enten logge inn via deres nettside eller gjennom deres applikasjoner.

 • Gå til Sukker.no eller last ned appen på Googleplay/Appstore.
 • Klikk på logg inn og fyll inn epostadresse og passord.
 • Følg stegene om det er nødvendig.
 • Logg inn.

For å logge ut må du klikke på innstillingene eller menyen å velge logg ut.

Sukker.no sin app

Sukker.no har laget en applikasjon man kan benytte hvis man har en smart telefon. Hvis man har Android må man laste den ned gjennom GooglePlayStore og hvis man har Iphone må man benytte seg av AppleStore.

Deres applikasjon har en grei brukervennlighet, men ligger litt bank de største aktørene på datingmarkedet.

Sukker.no Funksjoner og Algoritmer

Sukker.no har helt greie funksjoner og algoritmer for å matche folk. De ligger noe bak de største aktørene, men er mer enn funksjonelle for det Norske markedet. Man kan ta en personlighetstest for å få mer kompatible matcher, men kan også benytte seg av en søkefunksjon hvor man kan sette sine egne kriterier. De har også en funksjon hvor man kan se andre medlemmer som er Online. Dette gjør det litt enklere å finne aktive profiler og vi skulle ønske flere datingapper og sider hadde denne funksjonen.

Vår erfaring med Sukker.no sine tjenester, funksjoner og kriterier

Sukker.no har litt andre funksjoner enn mange andre datingapper. Det vanligste er å ha en swipe funksjon hvor man får opp tilfeldige profiler, men hos denne aktøren kan du bla gjennom ulike profiler helt på egenhånd gjennom å angi diverse søkekriterier eller se hvem som er online. Man kan også benytte seg av en swipe funksjon hvor man får opp potensielle matacher. Dette likte vi og savner hos andre aktører som bare har en swipe funksjon.

Deres personlighetstest fungerer sånn noenlunde, men med en noe mindre brukerbase i tillegg til at det Norske markedet generelt er lite vil ikke dette ha like mye å si for hvilke matcher man får. Disse testene fungerer nok best i større marked som USA etc. Vi erfarte i hvert fall å få opp veldig tilfeldige profiler når det kom til personlighet etc.

Man kan angi en del kriterier når man velger å benytte seg av deres søkefunksjon som Online, nylig aktiv og ny bruker så vel som mange andre ting. Dette er noe vi savner hos mange andre aktører for det er kjedelig å bla gjennom en haug med inaktive og useriøse profiler. Her får de et stort pluss hos oss!

De sier at de har flere kvinnelige brukere enn mannlige og vi erfarte ikke at vi fikk flere treff som mann på denne appen enn andre. Vi stusser rett og slett på utsagnet, men det kan godt hende at de har mange kvinnelige brukere som har registrert seg, men ikke er aktive.

De er kompetitive på pris, men noe dyrere enn enkelte av deres største konkurrenter.

Sukker.no har noen funksjoner som er bra, men også noen dårlige. Vi satt veldig pris på søke metoden og at man kunne se hvem som var online og aktive, men de har en relativt lav brukervennlighet på siden og den er noe utdatert generelt. Alt i alt har Sukker.no helt greie funksjoner og algoritmer, men noe å gå på i forhold til de største aktørene.

Test av kriteriene til Sukker.no

Mer om Sukker.no sine kriterier til brukere

Sukker.no er en generell datingapp og side. Dette gjør at alle kan dra nytte av deres tjenester uansett alder eller sosioøkonomisk status. Vi erfarte derimot at det var en høy andel brukere som var over 30 så den passer gjerne for deg som er over 30 eller ser etter noen litt eldre.

Man kan fylle inn mange kriterier når man foretar et søk etter andre. Det samme kan andre brukere når de ser etter din profil. Dette er fastsatte kriterier man må oppfylle for å dukke opp i deres søk slik som alder, har barn etc. Dette kan man ikke gjøre noe med, men det er også mange løse kriterier man bør oppfylle for å få flest mulig matcher.

Noen av disse løse kriteriene skal vi ta for oss i tabellen under. Dette er ikke noe man må oppfylle for å få matcher, men jo flere av disse man fyller jo lettere er det å finne en date eller en eventuell partner.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er det aller viktigste .Mange ser kun det første profil bildet ditt før de velger om de liker deg eller ikke. Det er også lurt å laste opp flere fine og tiltrekkende bilder av deg selv. Første øyekast er minst like viktig på en datingside som på ekte.
Utdanning/Jobb tittelHvis man har en spennende jobb eller høy utdanning kan dette være noe man kan vurdere å legge ut om seg selv. Mange ser etter likesinnede og da er dette noe enkelte ser etter i en eventuell partner.
Biografien på profilenHoldt biografien din kort og konsis. Det er sjeldent lurt å utdype for mye og det kan være lurt å holde noe til fantasien eller en senere samtale, men skriv gjerne litt kort om deg selv og hva du ser etter. Legg gjerne ut en morsom anekdote om deg selv eller en morsom spøk,
Sette sine egne kriterierDet er viktig å sette sine egne kriterier for hvem man matcher med. Dette vil variere i forhold til hva du ser etter, men det er også lurt å holde det litt åpent. Selv om en person kanskje ikke oppfyller alle kriteriene kan de gjøre det bra på alle de andre aspektene.
KommunikasjonKommunikasjonen i starten består av meldinger hvis ikke man er rask å flytte samtalen over i andre medier som telefon eller snapchat etc. Det kan derfor vært lurt å legge litt ekstra innsats nedi hvordan man velger å kommunisere. Hold det løst og ledig uten å gå inn på for seriøse tema tidlig.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange har en hektisk hverdag og vil ikke være tilgjengelig hele tiden. La folk få rom til å svare og prøv å hold samtalene åpen og behagelige uten å presse folk. Det kan være lurt å prøve å få til en date ganske snarlig i tilfelle de slutter å bruke applikasjonen eller finner seg noen andre har vi erfart.

Vår erfaring med Sukker.no kriterier

Sukker.no lar deg velge mange kriterier i deres søkefunksjon. Det er en generell datingapp og man kan møte alle mulige her, men deres brukerbase består i stor grad av mennesker over 30. Dette vil gjøre det noe vanskeligere å møte folk under 30 hvis dette er et kriterie du har, men alt i alt er vi ganske fornøyd med hvordan man kan benytte seg av deres funksjoner som lar oss sette en eller flere kriterier på hvem vi vil møte.

tips på Sukker.no
Vis deg fra en god side, men vær deg selv. Last opp noen spennende bilder som vekker interesse hos potensielle matcher. Lag en kort og konsis profil uten å utdype for mye. Hold det åpent og lekent og ikke gå inn å for seriøse temaer for tidlig.

Tips for bruk av Sukker.no

 • Vær deg selv og gjerne lag en profil som reflekterer litt bedre hvem du er som person. Man vil jo helst møte en man er kompatibel med og da er det viktig at man er ærlig med seg selv og andre.
 • Det aller viktigste er å lage en spennende profil som vekker nysgjerrighet, men også overlate noe til fantasien til andre medlemmer. Hold det kort og konsist i biografien, men fortell litt om deg selv og kanskje hva du ser etter.
 • Siden Sukker.no er en generell datingside i motsetning til andre nisje datingsider som tiltrekker seg en viss type medlemmer som for eksempel Kristendate.no kan det være lurt å holde sine kriterier litt åpne for å komme i prat med flere.

Test av Sukker.no kundeservice

Sukker.no kundeservice

Sukker.no har veldig lik kundeservice som andre datingapper og tjenester. Man må velge tema blant de mest spurte spørsmålene også får man et automatisk generert svar. Hvis man ikke får svar på problemet sitt kan man sende in en henvendelse i form av et skjema man fyller ut. Du finner dette på https://sukker.no/ også må du bla helt ned til bunnen og trykke på kontakt oss.

Hvis du ikke får svar på problemet ditt gjennom deres automatisk genererte svar er det lurt å tenkte på disse tingene når du sender inn skjemaet ditt.

 • Husk å legg ved epostadressen du brukte når du registrerte deg slik at de finner igjen bruker profilen din
 • Fyll inn navnet ditt.
 • Skriv så mye detaljert informasjon rundt problemet ditt som mulig slik at det blir lettere for kundeservice å løse saken din. Da slipper man å utveksle mail frem og tilbake eller sende inn en ny henvendelse.
 • Du vil få en mail med et referanse nummer til din sak når du har trykket på send henvendelse.

Hvordan slette profil hos sukker.no

Hvis du vil slette din profil hos sukker.no er det noen enkle steg du må følge. Du kan lese mer om hvordan du sletter din profil hos Slettmeg.no for en enkel veiledning.

Vår erfaring med Sukker.no sin kundeservice

Vi møtte heldigvis ikke på noen tekniske problemer eller andre ting vi måtte kontakte kundeservice for, men valgte å sende de et enkelt spørsmål for å ikke kaste bort tiden deres slik at vi fikk sjekket responstid og om vi fikk et tilfredsstillende svar.

Vi spurte rett og slett om hvordan vi kunne slette vår brukerprofil og fikk et gjennomført svar med en forklaring til hvordan vi kunne gjøre dette.

Sukker.no sin kundeservice kom med et tilfredsstillende svar og hadde en hurtig responstid. Vi fikk svar dagen etter at vi hadde sendt en henvendelse.

Med all den tekniske utviklingen blir flere nettsider og apper optimalisert og det vil forekomme mindre og mindre feil, men hvis man først skulle ha et problem så har aktøren relativt rask responstid og vi var fornøyde med vårt tilsvar.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Sukker.no?

Etter å ha testet utallige datingapper og tjenester har vi erfart at de fleste får mye negativ respons. Mye er relatert til at det er en abonnementstjeneste og folk blir overrasket når det kommer en ny periode eller så får de generelt lite matcher og vil således bli misfornøyd. Sukker.no har fått en del positive tilbakemeldinger i forhold til andre og det virker som en god del av brukerne er ganske fornøyde.

Vi har full forståelse at det kan være kjedelig å bli belastet for en ny periode og at det å måtte abonnere på en tjeneste er ganske surt, men det er en stor andel datingapper og datingsider som har gått for denne løsningen. Det vi kan anbefale alle er å kansellere medlemskapet rett etter at man har signert det sånn at man slipper å bli belastet for en ny periode. Slik vil man unngå å bli overrasket når den første perioden er brukt opp. Man kan alltid abonnere på nytt igjen om ønskelig.

Vi fant litt tilbakemeldinger på Sukker.no sine tjenester og du kan lese flere tilbakemeldinger på en av disse sidene: Googleplay reviews og Applestore.

Her er noen utdrag fra GooglePlayStore:

 1. »Denne appen er bare helt fantastisk nydelig. Mvh. retusjert for personopplysninger»
 2. »Fint med å få rask oppdatering om meldinger og hendelser. Oversiktlig organisering av aktivitetene og presentasjon av brukerne.»

Sukker.no har fått en del negative tilbakemeldinger slik som alle andre datingsider og apper. De fleste er misfornøyd med abonnementstjenesten eller at de ikke får mange matcher. De har derimot fått overraskende mange positive i forhold til mange andre datingsider så det er flere brukere som er fornøyd med deres tjeneste.

Test av Sukker kundeservice. Par som holder rundt hverandre med solen i bakgrunne.

Sammenlign Sukker.no med andre datingsider

Sukker.no VS Match.com og Elitesingles

Vi har valgt å sammenligne Sukker.no med to andre store aktører. Herunder Match og Elitesingles.

Det er lov å benytte seg av flere ulike aktører samtidig for å nå ut til flere potensielle romantiske partnere.

Sukker.no vs Match.com vs ElitesinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Sukker og Match er generelle datingsider som fungerer for alle, mens Elitesingles har en høy andel mennesker med høyere utdanning. Det vil derfor være litt vanskeligere å få mange matcher på Elitesingles uten høy utdanning siden mange der inne ser etter jevnbyrdige.

Priser

Hva koster Sukker.no?

Det koster ingenting å registrere seg hos Sukker.no, men for å kunne benytte seg av de fleste tjenestene og faktisk bruke datingsiden eller appen aktivt må man ha et aktivt abonnement. Vi vil vise deg prisene for deres ulike abonnement i tabellen under.

1 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det dyreste alternativet per måned og samlet sum beløper seg til kr 1 197,- for tre måneder.
kr 309,- per måned Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Litt billigere enn for en måned av gangen. 3 måneder koster kr 747,- til sammen.
kr 249,- per måned SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Dette er det billigste alternativet i lengden, men man binder seg for 6 måneder. Samlet pris blir da kr 894,- og er nesten like dyrt til sammen som for 3 måneder. Man kan nesten like gjerne gå for dette i stedet for 3 måneder.
Kr 149,- per måned Se dagens kampanjer

Priser på slike ting kan alltid forandre seg over tid og det er ofte mye endring i pris på ting man kjøper online. Husk alltid å sjekke prisene selv før du bestiller noe.

 • Det kan være lurt å prøve ut en måned før man bestemmer seg for om man vil gå for et lengre abonnement.
 • Det er gratis å registrere seg, men for å kunne benytte tjenestene skikkelig må man ha et aktivt abonnement.
 • Samlet pris er nesten like billig for et 6 måneders abonnement som for et på 3 måneder. Det kan lønne seg å gå for deres lengste alternativ da det bare er litt over 100 kroner forskjell.
 • Husk at når man inngår et abonnement varer det helt til man kansellerer det. Dette medfører at når den første perioden på 1,3 eller 6 måneder utløper vil man bli trukket for en ny periode.

Prisene deres er rimelig kompetitive i markedet og deres lengste abonnement på 6 måneder er relativt billig.

Vår vurdering oppsummert

Vi i Norskedatingsider.no hadde en grei opplevelse på Sukker.no og erfarte at det var en høy andel brukere over 30 år. Denne datingsiden og appen passer nok best for folk over 40 da en stor andel av brukerne ligger i denne aldersgruppen.

Datingsiden og appen hadde litt lav brukervennlighet, men var for så vidt ganske funksjonell når man ble vant til det.

Har du prøvd Sukker.no før? Da vil vi oppfordre deg til å legge igjen en tilbakemelding i bunnen av siden slik at nye lesere kan lese om din erfaring.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo