Badoo: Erfaringer og vurdering (2024)

I denne artikkelen har vi vurdert Badoo og vil dele våres anmeldelse basert på egne erfaringer og brukere sine omtaler.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #19 i kategorien Vurderinger

Badoo er en av verdens største datingapper og sider. De er faktisk på andre plass internasjonalt bak Tinder, men er noe mindre vanlig i Norge. Badoo er en generell datingapp som gjør at man kan treffe alle demografier her. Den passer rett og slett for alle aldre, kjønn og sosioøkonomisk status.

Hvis du er på utkikk etter en generell datingapp som er gratis å bruke kan Badoo være noe for deg. Vi erfarte under vår test at de var relativt mange brukere, men at gratis datingapper ofte har mindre seriøse brukere og en del inaktive profiler.

Badoo er verdens neste største datingside og app og har med dette en del brukere. De er noe mindre populære i Norge enn i mange andre land, men det er fortsatt en god del aktive brukere på Badoo.

Det finnes utallige aktører på markedet og det kan være vanskelig å finne ut hvilken man vil teste ut, men vi har gjort dette litt enklere for deg ved å teste de mest brukte datingsidene.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Badoo

Badoo er en gigant på verdensbasis, men er noe mindre populær i Norge. De har over 318 millioner brukere på verdensbasis, men vi erfarte at de er langt i fra den største aktøren i Norge. Vi skal ta for oss noen fordeler og ulemper med Badoo i punktlistene under.

Fordeler
 • Badoo har som en av de største aktørene i verden velfungerende algoritmer og funksjoner.
 • Man må oppgi litt informasjon om seg selv og hva man ser etter før man kan begynne å matche med folk.
 • Gjør det lettere å matche med folk i nærområdet.
 • Veldig brukervennlig app og nettside.
 • Man kan kun prate med folk man matcher med.
 • Man kan treffe folk fra hele verden.
 • De har relativt mange brukere, men også en del inaktive og useriøse siden man kan bruke Badoo gratis med noe restriksjoner.
 • Online dating lar deg treffe personer utenfor byen eller området du bor i.
 • De har gode funksjoner for å lage en spennende profil.
 • Det er gratis å registrere seg og bruke, men man vil få ganske nedsatte funksjoner og kun et knipe likes per dag.
 • Som med alle gratis datingapper vil det være en god del flere menn enn kvinner som er aktive på appen eller siden.
 • Generell datingside og app som passer for alle uavhengig av kjønn og alder etc.
Ulemper
 • Badoo er gratis å bruke, men antall likes man kan dele ut hver dag er veldig få. Man får heller ikke tilgang til alle funksjonene uten et abonnement.
 • Online dating gjør det vanskeligere å vurdere om man er en god match på ekte.
 • Siden man må matche med andre for å prate med de vil det variere veldig hvor mange matcher man får.
 • Det er utrolig viktig med gode profil bilder og en spennende biografi for å få mange eller gode matcher.
 • Noe mindre brukerbase enn mange andre apper og sider, og en del mindre seriøse brukere siden det er en gratis datingtjeneste.

Badoo er i likhet med Tinder en gratis datingside og app. Dette vil tiltrekke seg folk som kanskje bare ser på det som tidsfordriv, men ikke dater aktivt. Det er også mange som laster den ned, lager en profil også sletter de appen etter en uke eller to. Badoo er gratis å bruke og man kan fint teste den ut for å finne ut om det er noe for deg.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Badoo har relativt gode algoritmer og funksjoner for å matche med andre. De har også en funksjon hvor du kan se hvem som er online slik at du kan unngå inaktive brukere i litt større grad.
 2. Siden Badoo er en generell datingapp kan man møte alle mulige mennesker her. Dette gjør at de har en litt større brukerbase enn enkelte nisje sider.
 3. Badoo har en stor brukerbase generelt, men er ikke like populære i Norge som i utlandet.
 4. De har høy brukervennlighet på deres applikasjon og nettside. Det er enkelt å navigere seg rundt i tillegg til å opprette en profil.
 5. Man matcher i første omgang lokalt, men søket vil så utvides når det er mindre potensielle matcher i nærheten.
 6. Badoo har i likhet med de fleste gratis datingsider og apper dårlig balanse mellom kvinner og menn når det kommer til aktive brukere. Det er en stor overvekt av menn på disse.
 7. Det er gratis å benytte seg av tjenesten deres, men man får noe strupte funksjoner og har kun mulighet til å like et visst antall personer hver dag.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Mange funksjoner er låst bak et abonnement og man kan kun dele ut et visst antall likes per dag med en gratis bruker. Dette gjør at det kan ta tid å få mange matcher.
 2. Man kan kun prate med folk man matcher med og dette vil nok føre til at det er stor variasjon i antall matcher man får. Dette gjelder spesielt menn da det er mye konkurranse.
 3. Vi vil anbefale alle å lage en spennende profil med noen fine bilder. Dette er utrolig viktig og har veldig mye å si på hvor mange matcher man får. Profil bildene er det som veier aller tyngst og vi til tørre å påstå at dette har 80% med hvor mange matcher du får.
 4. Online dating kan være noe rart for mange, men det blir mer og mer populært. For mange er dette den beste måten å finne noen på hvis man ikke er veldig utadvendt på ekte.
 5. Badoo er ikke like populært i Norge som i mange andre land. De vil med dette ha en noe mindre brukerbase. Det er også en gratis datingapp og side som igjen medfører at det er mye gjennomtrekk av medlemmer og en del useriøse og inaktive profiler.

Vår vurdering og erfaring med Badoo

Vi i Norskedatingsider.no hadde en helt grei opplevelse på Badoo. De gjør enkelte ting bra, men også noe dårlig. Det vi likte best var at man kunne se hvem som nylig var online. Dette gjorde det lettere å unngå inaktive profiler. Noe av det vi likte minst var at de har en del useriøse og inaktive brukere slik som alle datingapper og sider som er gratis å bruke. Det er også en overvekt av menn på slike datingapper og det kan derfor være vanskelig å få mange gode matcher hvis du er en mann.

Deres funksjoner og algoritmer fungerer relativt bra, men det er vel å forvente av en av verdens største datingsider. Det er enkelt å navigere seg rundt og de har i tillegg noen kjekke funksjoner utenom swipe funksjonen.

Som med alle gratis datingapper vil det være et stort gjennomtrekk av medlemmer og det kan være noe vanskelig å finne noe mer seriøst og folk kan plutselig forsvinne uten å si noe. Det blir en veldig lav terskel for folk å teste ut noe som er gratis og mange ender opp med å lage seg en profil for så å forsvinne noen uker senere etc. Dette fører til en del inaktive profiler og brukere.

Det er også noe negativt at enkelte funksjoner er låst bak et abonnement, men det gjelder absolutt alle datingapper og sider.

Fordeler og ulemper med Badoo. Par som koser seg hjemme med Netflix.

Test av tjenesten til Badoo

Mer om Badoo sine tjenester

Her vil vi gå litt dypere inn på tjenestene Badoo tilbyr, og fortelle litt mer om hva Badoo er og hvordan det fungerer samt våre erfaringer med deres tjenester. Vi i Norskedatingsider.no er relativt fornøyd med deres tjenester. De har laget en bra nettside og app som er enkel å navigere.

Hva er Badoo?

Badoo er en av verdens største datingapper og sider, og kom ut i 2006. Det fungerer ganske likt som Tinder og innehar en swipe funksjon hvor man kan velge å enten like eller si nei takk til andre medlemmer. Hvis begge gir hverandre en like så er man en match og kan begynne å prate. De har også andre funksjoner som for eksempel å kunne se hvem som er nylig pålogget slik at man lettere kan komme i kontakt med aktive brukere etc.

Badoo er gratis å bruke, men man vil få noe strupte funksjoner eller ikke tilgang til andre funksjoner. Man kan velge å abonnere på deres tjeneste ved å betale en månedlig sum slik at man får fri tilgang til alle funksjonene til Badoo.

Hvordan fungerer Badoo?

Først må man registrere seg for å opprette en konto, svare på noen spørsmål også legge til bilder og en liten biografi på profilen sin. Når dette er gjort kan man begynne å like andre medlemmer gjennom en swipe funksjon hvor man får opp potensielle matcher badoo mener passer til deg i nærområdet først før søket utvides. Hvis begge gir hverandre et like kan man begynne å prate med hverandre. Nå har badoo fullført sin jobb og det neste steget blir opp til dere.

Hvor mange likes man kan gi ut daglig varier i forhold til om man er en gratis bruker eller innehar et abonnement. Man kan også benytte seg av andre funksjoner enn swipe funksjonen og se hvem som nylig har vært online f.eks. slik vil det bli lettere å finne andre aktive medlemmer.

Registrering badoo

Man må først gå til deres nettside eller laste ned appen deres hvis man bruker en smart telefon. Når dette er gjort kan man registrere seg gjennom flere metoder som Facebook, GooglPlay, AppleID, Email eller telefonnummer. Man må verifisere telefonnummeret sitt for å opprette en konto for å unngå at folk lager flere kontoer eller at folk lager falske profiler.

Du har nå registrert deg i teorien, men du må først svare på litt spørsmål før du kan ta Badoo i bruk. Disse er for at de skal kunne vite mer om deg som alder, og hvilke kriterier du har til dine potensielle matcher som alder etc. Når dette er gjennomført er alt klart å du kan begynne å jobbe på profilen din eller finne nye matcher.

Login Badoo

Badoo har ulike innloggings metoder som telefonnummer. epostadresse, Facebook, Googleplay eller AppleID.

 • Gå til https://badoo.com/ eller last ned appen på Googleplay/Appstore.
 • Klikk på Logg inn.
 • Oppgi Epostadresse og passord eller benytt en av de andre funksjonene og følg de oppgitte stegene.
 • Logg inn.

Hvis du vil logge ut må du gå til menyen eller innstillingene også trykke på logg ut.

Badoo app

Badoo har en applikasjon man kan laste ned på GooglePlayStore eller AppleStore avhengig av hvilken smart telefon man har. Denne applikasjon har høy brukervennlighet og er enkel å navigere.

Badoo har over 100 millioner nedlastninger på GooglePlayStore og er en veldig populær applikasjon.

Badoo Funksjoner og Algoritmer

Badoo sine funksjoner og algoritmer vil i første instans gi deg de mest kompatible matchene i nærområdet, men så utvide søket til større områder og folk utenfor dine angitte kriterier som alder og avstand etc. Hvis begge liker hverandre tilbake kan man begynne å prate.

Man kan også finne folk som nylig har vært online slik at det blir lettere å finne aktive brukere i stedet for å swipe på profiler som kanskje ikke er aktive lenger.

Deres funksjoner og algoritmer fungerer ganske bra, og som en av verdens største aktører på Datingmarkedet har de laget en ganske bra Datingapp og side med gode funksjoner.

Vår erfaring med Badoo sine tjenester, funksjoner og kriterier

Badoo har lagt til rette for at man i første omgang skal kunne matche med folk som passer vel innenfor de angitte kriteriene man kan sette for sine potensielle matcher som alder og avstand etc. Vi erfarte at vi i stor grad fikk potensielle matcher som var innenfor disse kriteriene, men at vi av og til fikk matcher utenfor disse kriteriene vi hadde satt.

Vi tror det kan komme av at de har en litt lav aktiv brukerbase og at det er en del som sitter i utlandet også bruker de VPN for å sette adressen sin i Norge for å komme i kontakt med Nordmenn. Dette var noe irriterende, men det gjelder alle gratis datingapper og tjenester.

Vi erfarte også at det var en en del useriøse og inaktive brukere. Dette er en gjenganger på alle datingsider og tjenester som er gratis da det er mange som bare laster det ned som tidsfordriv eller for å sjekke det ut. Det er stor gjennomtrekk av brukere og plutselig kan noen man prater med bare forsvinne.

Vi erfarer og vet at det er en mye større andel aktive menn enn kvinner på datingapper og det kan derfor være vanskelig å få mange gode matcher hvis du er mann. Her er det viktig å ta fine bilder og lage en god profil for å oppfylle flest mulig kriterier hos motparten.

Vi kan anbefale Badoo som en gratis datingapp og side, men de faller noe bak de beste når det kommer til å finne seg et forhold eller noe kortvarig. Vi erfarer ofte at det er en høy andel useriøse brukere og stort gjennomtrekk av medlemmer på gratis datingapper og datingsider, noe som gjør det vanskelig å finne gode matcher hvis man ser etter noe litt mer seriøst. Det finnes bedre datingapper enn Badoo, men de leverer et bra produkt.

Test av kriteriene til Badoo

Mer om Badoo sine kriterier til brukere

Badoo kriterier for å få gode matcher

Man kan angi fastsatte kriterier man ikke kan gjøre noe med selv slik som alder, kjønn og avstand. Dette kan andre medlemmer også gjøre for at man kan matche med hverandre, men det er også mange løse kriterier man bør oppfylle for å få gode og mange matcher på gratis datingapper og sider.

Vi skal ta et dypdykk i noen av disse for å vise deg hva som er viktig å tenke på for å få flest mulig matcher. I tabellen under vil vi ta for oss noen av de viktigste tingene å tenke på når man lager sin profil og kommuniserer med sine matcher.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderFørste øyekast er minst like viktig når det kommer til online dating som det å møte noen på ekte. Det er ikke mulig å gi noen andre inntrykk enn gjennom profil bilder og en liten biografi. De fleste ser kun på de første bildene dine og det blir derfor utrolig viktig å ta noen gode bilder for å få gode matcher.
Utdanning/Jobb tittelBadoo er en generell datingside og app. Det kan være lurt å legge ut litt om hva du jobber med eller hvilket utdanningsnivå du har. Dette vil nok variere litt, men hvis du har en kul jobb eller høy utdanning kan det være lurt å nevne dette.
Biografien på profilenHold det kort og konsist. Det er lurt å ikke utdype for mye eller fortelle hele livshistorien sin, men legg gjerne ut litt kort om hvem du er og hva du ser etter. Prøv å hold det åpent og lekent uten at det blir for seriøst, og overlat noe til fantasien.
Sette sine egne kriterierHusk å sette egne kriterier for hvem du vil matche med. Alle relasjoner er toveis og dette gjelder også online dating. Hold det gjerne litt åpent ved å ikke sette alt for strenge kriterier og krav, men det kan være lurt å ha noen.
KommunikasjonKommunikasjon i form av meldinger blir ekstra viktig og det kan være lurt å holde det litt løst og ledig i starten slik at det ikke blir for seriøst. Unngå for seriøse og tunge temaer i starten og hold det gjerne litt lekende og lett.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange lever hektiske liv og vil dermed ikke bruke Badoo mye. Badoo har generelt mye gjennomtrekk av medlemmer og det kan være lurt å prøve å få til en date relativt kjapt da mange plutselig forsvinner eller finner noen andre etc. Hold det kort og konsist og vær presis i hva du ønsker.

Vår erfaring med Badoo kriterier

Vi erfarte i stor grad å få matcher som oppfylte våre satte kriterier, men vi møtte også en del falske brukere, folk utenfor angitte kriterier eller folk som var i andre land. Vi hadde en relativt grei erfaring med Badoo når det kom til deres kriterier, men de kunne vært bedre.

tips om å møte flest mulig kriterier hos Badoo
Det viktigste på alle datingapper og sider er å ta noen fine bilder av deg selv. De fastsatte kriteriene som alder og bosted kan man ikke gjøre noe med, men det er lurt å lage en så god profil som overhodet mulig slik at du tilfredsstiller flest mulig løse kriterier hos eventuelle matcher.

Tips for bruk av Badoo

 • Det er stor gjennomtrekk og mye konkurranse på tinder. Det er derfor viktig å lage en god profil og prøve å få til en date ganske snarlig på gratis datingapper. Folk laster det ofte ned bare for å teste det ut også forsvinner de en uke senere for eksempel.
 • Det aller beste tipset vi har er å lage en god profil med fine bilder av deg selv. Det er utrolig mange som kun ser det første bildet eller et par bilder før de velger å like deg eller ikke.
 • Man møter alle demografier på Badoo som er en generell datingapp. Det vil derfor være folk som ser etter noe langvarig og kortvarig. Vi erfarer at hvis vi holder tonen lett og casual er det lettere å bli bedre kjent enn hvis man har en seriøs og alvorlig tone fra starten av. Hold det lett og lekent i starten og unngå seriøse og tunge emner.

Her er noen gode tips fra EliteSingles når det kommer til hvordan man skal gå frem med online dating og dating genrelt.

Test av Badoo kundeservice

Badoo kundeservice

Badoo kundeservice

Badoo har som en av verdens største aktører en aktiv kundeservice og kundestøtte. De benytter seg av den samme formen for kundeservice som de fleste andre datingapper og tjenestene hvor de har en side hvor man kan problemløse selv og man kan enkelt få svar på de mest vanlige feilene, men hvis du derimot ikke finner en løsning på problemet ditt kan du sende inn en henvendelse til kundeservice.

Her kan du sende inn en henvendelse https://badoo.com/feedback ved å velge et av emnene. Du vil så bli bedt om å fylle inn litt informasjon om problemet ditt, og skrive inn din Epostadresse.

Hvis du sender inn en henvendelse til deres kundeservice er det viktig å huske på disse tingene:

 • Fyll inn epostadressen du har brukt for å registrere deg slik at de finner din bruker enklere.
 • Velg riktig emne for hva ditt problem gjelder.
 • Fyll inn navn.
 • Hvis det gjelder et kjøp så legger du inn ordrenummeret du fikk når du bestilte.
 • Oppgi så mange detaljer som mulig i meldingen din. Hvis det er et teknisk problem kan det være lurt å ta et screenshot ( Bilde av skjermen) av problemet eller feilmeldingen du får oppgitt.
 • Du vil få en automatisk generert mail med ditt referansenummer for saken som har blitt opprettet også få et tilsvar i løpet av noen dager.

Vår erfaring med Badoo kundeservice

Vi hadde ingen problemer med Badoo under vår test, men en i Norskedatingsider.no hadde et problem for rundt et år siden når han benyttet seg av Badoo sine tjenester. Hver gang han gikk inn på appen gikk den automatisk ut av den. Han sendte melding til kundeservice og spurte om en løsning og fikk et hurtig svar med ulike løsninger. Den første løsninger fungerte som var å slette appen, slette all lagret data om Badoo på telefonen også slå av og på telefonen for så å laste ned appen på nytt igjen. Dette løste problemet.

Badoo hadde hurtig responstid på rundt ett døgn og ga et tilfredsstille svar på vårt problem med flere ulike løsninger slik at vi fikk fikset problemet.

Det oppstår mindre og mindre tekniske problemer med tanke på internettsider og applikasjoner, men hvis man skulle ha problemer med en betalingsløsning eller andre tekniske problemer er det fint å vite at Badoo har tilstrekkelig kundeservice.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Badoo?

De fleste datingapper får overveldende negative tilbakemeldinger angående abonnementstjenestene eller at de får lite matcher etc. siden Badoo er helt gratis om ønskelig så får de noe mer positive tilbakemeldinger enn enkelte andre.

Vi ser at det er litt dårlig opplyst hos enkelte at det er en form for abonnementstjeneste og mener alle tjenester som inneholder et form for abonnement kan være bedre å opplyse om at man blir trukket for en ny periode før den inntreffer. Det er lett å glemme og vi har selv gått på en smell eller tre her. Mange får også få treff, noe som kan være veldig individuelt. Det er derfor viktig å lage en god profil.

Vi finner en del tilbakemeldinger på Badoo, og du kan lese flere av disse her: Trustpilot, googleplay, Appstore.

Badoo er en gigant på datingmarkedet og vil med dette ha delte meninger slik som alle datingapper og tjenester. Da det er en helt gratis tjeneste å benytte vil den i litt større grad ha positive tilbakemeldinger siden folk ikke har betalt noe dersom de velger å benytte deres tjeneste gjennom en gratis bruker.

Mange vil ha negative tilbakemeldinger relatert til deres abonnementstjeneste. Mange sletter nok appen og glemmer at de har et løpende abonnement som må kanselleres manuelt for slik å bli fakturer for en ny periode.

Test av Badoo kundeservice. Par som er på date på en strand.

Sammenlign Badoo med andre datingsider

Badoo VS Elitesingles og Tinder

Vi har valgt å sammenligne to ganske like datingapper og sider i form av Tinder og Badoo, men har også tatt med Elitesingles som tilbyr en noe annerledes tjeneste rettet mot folk med høyere utdanning.

Husk at du kan benytte deg av flere aktører samtidig!

EliteSingles vs Badoo vs TinderHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Badoo i likhet med Tinder tilfredsstiller alle kriteriene vi har satt, men det vil ikke si at Elitesingles er dårligere. Elitesingles har lagt seg i segmentet folk med høyere utdanning og vil derfor fungerer best for disse, mens Tinder og Badoo er mer generelle datingapper.

Disse er gratis å prøve ut i motsetning til Elitesingles, men vi erfarer at det ikke alltid er positivt siden de har stor gjennomtrekk av medlemmer og ikke så mange seriøse brukere.

Priser

Hva koster Badoo?

Badoo er helt gratis å bruke, men de har en abonnementstjeneste som lar deg få tilgang til ekstra funksjoner og uendelig mengde med likes man kan gi ut hver dag. Det vil derfor være en fordel å ha et medlemskap, men det er ikke nødvendig for å bruke Badoo.

Badoo har ulike abonnement man kan velge som varierer fra 1 dag til livstid. Dette er noe vi liker siden det gir forbrukeren større valgmuligheter i tillegg til at det er kjekt å kunne abonnere med et livstids abonnement.

I tabellen under skal vi vise deg ulike priser for hva det koster å abonnere på badoo.

1 dag abonnement Det dyreste alternativet

Det dyreste alternativet over tid, men det gir deg mulighet til å teste ut deres tjenester før du velger et lengre abonnement.
kr 17,90,- per dag Se dagens kampanjer

1 uke abonnement Abonnement for en uke om gangen

Her kan du abonnere i en uke for å teste tjenesten skikkelig!
kr 60,- per uke SE dagens kampanjer

1 måneds abonnement Abonnement for en måned

Hvis du er usikker på om du kommer til å bruke Baddo lenge så kan det være lurt å velge denne.
Kr 170,- per måned Se dagens kampanjer
10
Badoo logo

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Den samlede prisen for 3 måneder løper seg til kr 470,-,
Kr 143,33,- per måned Se dagens kampanjer
10
Badoo logo

Livstids abonement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Med dette abonnementet kan du bruke Badoo sine Premium tjenester så lenge du lever såfremt du fremdeles har tilgang til din konto. Dette er det klart billigste alternativet om du har tenkt å bruke Badoo over tid.
Kr 870,- engangssum. Se dagens kampanjer

Som vi kan lese av tabellen tilbyr Badoo ulike valgmuligheter. Dette var noe vi likte og spesielt at man kan abonnere på livstid hvis man vet at man kommer til å bruke Badoo i lang tid fremover eller ved flere anledninger.

Prisene kan variere over tid. Husk å sjekke selv hva det koster før du betaler da prisene kan variere samtidig som det kommer nye tilbud etc.

 • Badoo er helt gratis, men vil ha enkelte restriksjoner eller begrenset tilgang til mange av deres funksjoner.
 • Vi vil anbefale alle å teste ut et kortere Premium abonnement før man inngår et lengre ett for slik å finne ut om det er noe for deg.
 • Det er mye penger å spare ved å gå for et livstid abonnement, men det er også noe usikker hvor mye man får bruk for Badoo.
 • Vi anbefaler alle å kansellere abonnementet så snart det er inngått for å slippe å bli belastet over tid i tilfelle man glemmer at man har et aktivt abonnement. Man kan heller melde seg inn på nytt når perioden er utgått.

Det kan lønne seg med et abonnement hvis man bruker Badoo aktivt da mange funksjoner er veldig strupt. Man får kun et visst antall likes man kan gi per dag og det kan ta tid å få mange matcher uten et abonnement.

Prisene er veldig kompetitive og de er en av de billigere datingsidene og appene. Deres livstids abonnement er veldig billig hvis man vet man kommer til å bruke Badoo over tid.

Vår vurdering oppsummert

Vi er relativt fornøyd med Badoo sine tjenester. De har en brukervennlig app og nettside, men en del inaktive og useriøse brukere. Det er stor gjennomtrekk av medlemmer siden det er gratis å bruke. Badoo fungerer fint, men hvis man ser etter noe mer seriøst eller langvarig kan det være lurt å teste ut noen andre apper i stedet for.

Hvis du har prøvd Badoo før kan du legge igjen en kommentar i bunnen av siden slik at nye lesere får vite mer om din oppplevelse av Badoo.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo