Match.com: Erfaringer og vurdering (2024)

Her kan du lese vår store test av Match.com. Vi deler egne erfaringer og andre brukere sine anmeldelser for å vurdere datingsiden grundig.
9.9/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #2 i kategorien Vurderinger

Match.com er en av de største datingsidene og har også utviklet en brukervennlig app som gjør at det blir lettere for deg å kommuniser med andre brukere. De har lagt seg i markedet for mer seriøs dating og her blir det enklere å møte andre seriøse i håp om et langvarig forhold. Alt i alt kan vi i Norskedatingsider.no anbefale match da de leverer gjennomgående høy kvalitet i alle funksjoner og tjenester.

Hvis du er på utkikk etter noe mer seriøst og ikke har funnet lykken på tinder og andre datingapper er det en større andel seriøse brukere inne på match som ofte er ute etter noe mer langvarig. Det er en lavere andel falske profiler og flere aktive brukere som er på utkikk etter kjærligheten.

Match havnet på en sikker 2. plass i vår test av beste datingside! Her finner du en stor andel seriøse brukere som er på utkikk etter kjærligheten. Det er en lav andel falske kontoer og useriøse brukere. Vi kan trygt anbefale match.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Match

Match har etablert seg godt i det Norske markedet og har lang erfaring når det kommer til datingtjenester. De er en gigant på verdensmarkedet og mange vil nok kjenne de igjen fra reklamer på TV. Det er flere fordeler og noen ulemper ved match og vi skal ta for oss noen av de største i punktlistene under.

Fordeler
 • Velfungerende algoritmer for å finne matcher som passer preferanser og oppgitte kriterier.
 • Man må fylle ut utdypende info under registreringen for å få passende matcher.
 • Gjør det lettere å matche med folk man har ting til felles med.
 • Veldig brukervennlig app og nettside.
 • Man kan sende likes, men kun chatte med folk man matcher med.
 • Det er mulig å date i hele Norge, men også internasjonalt.
 • Stor andel aktive brukere og lite inaktive profiler.
 • Som en stor aktør har de mange aktive brukere.
 • Online-dating gjør at man kan komme i kontakt med et mye høyere antall mennesker.
 • Mange muligheter for å lage en spennende profil.
 • Man kan kun chatte med andre ved å ha et aktivt abonnement noe som igjen fører til at det er en høyere andel seriøse og aktive brukere, men det er gratis å teste ut tjenesten.
 • Bedre balanse mellom menn og kvinner enn mange andre datingsider og apper.
 • Generell datingside som passer til alle demografier.
Ulemper
 • Man må ha et aktivt abonnement for å kunne snakke med andre brukere, men det går an å få matcher også bestemme seg om man vil prøve et abonnement.
 • Siden det er online-dating vil det ikke være appellerende for alle.
 • Man må matche med andre for å kunne prate med de, noe som fører til at det for enkelte kan være vanskelig å komme i prat med mange.
 • Man må ha en relativt bra profil for å få mange matcher.

Match er en ganske generell datingside hvor alle kan melde seg inn for å treffe jevnaldrende og likesinnede. Det er en stor aktør med mange aktive brukere. Match har også gjort en god jobb i å vise deg folk man har mye til felles med siden de ber deg fylle ut ting om deg selv under registreringen. Det er noe negativt at det koster penger for å kunne chatte med andre brukere, men dette fører igjen til at en større andel brukere er seriøse. Det er helt gratis å teste ut tjenesten. Man kan få matcher og finne ut om det er noe for deg før du velger å benytte deg av deres betalte tjeneste.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Algoritmene match bruker er flinke til å matche riktige folk sammen. Man kan oppgi interesser og andre ting som gjør at det er lettere å matche med folk man har felles interesser til som passer inn i de angitte kriteriene.
 2. Siden det er en generell datingside og app kan man møte alle mulige mennesker innenfor de angitte kriteriene man har satt. Dette gjør at man gjerne får flere matcher enn gjennom andre sider hvor det er en noe snevrere demografi.
 3. Match er flinke til å kvitte seg med inaktive og useriøse brukere.
 4. Match sin side og applikasjon har god brukervennlighet og det er lett å navigere seg rundt på siden. Det er også lett å registrere seg og fylle ut informasjon om seg selv på en mer interaktiv og gøyal måte.
 5. Man kan få matcher lokalt, i hele Norge eller i hele verden avhengig av hvilke kriterier man har satt. Dette gjør at man kan nå en mye større brukerbase enn mange andre apper som Happn.
 6. Match har gjort det slik at man kan velge om man ser etter noe seriøst eller kortvarig. Slik har de gjort det enklere for deg å møte folk som vil det samme som deg.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Enkelte funksjoner er låst bak et abonnement. Det er ikke mulig å prate til andre brukere uten at man har et aktivt abonnement og matcher med de. Dette vil for mange være negativt, men bidrar til at det er flere aktive brukere enn inaktive. Det koster ingenting å registrere seg og man kan teste ut siden og appen helt gratis uten å binde seg og samtidig få matcher. Vi anbefaler alle å teste ut siden før man gjør opp seg en mening om man vil bruke den aktivt.
 2. Match lar deg angi kriterier for hvem du vil matche med, men det er en generell datingside og det vil derfor ikke være mulig å kun matche med enkelte typer mennesker slik som for eksempel Elitesingles hvor det er en høyere andel høyt utdannete mennesker.
 3. Det å ha en tiltrekkende og appellerende profil er veldig viktig når det kommer til online dating. Hvis man er litt dårlig til dette kan det være vanskelig å gjøre et godt førsteinntrykk og få mange matcher. Dette vil for noen være relativt negativt.
 4. Online dating er nok for enkelte et ganske rart fenomen, men det blir mer og mer populært. Det har jo enkelte ulemper som at profilen veier mye tyngre i tillegg til at man ikke får den nærheten og det inntrykket man ville fått ved å møtes på ekte.

Vår vurdering og erfaring med Match

Match er en gigant på datingfroten i Norge og vi hadde høye forventninger til vår test av match. Alt i alt hadde vi en gjennomgående positiv opplevelse og følte at det var en veldig effektiv måte å treffe mennesker med felles interesser. Match lar deg også velge om du vil date seriøst, useriøst eller kanskje hvis du møter den riktige. Dette gjør det lettere å treffe likesinnede som ser etter det samme som deg selv.

I vår test erfarte vi at det var mye enklere å komme i kontakt med folk som har lignende interesser og ønsker. Dette har nok mye å gjøre med at man kan fylle inn interesser og kriterier samtidig som man oppgir om man ser etter noe mer langvarig eller kortvarig.

Noe som både er positivt og negativt er at man må ha et aktivt abonnement for å kunne benytte seg av chattefunksjonen. Dette kan koste litt penger, men fører også til at det er en større andel seriøse og aktive brukere på datingsiden. Det er helt gratis å prøve tjenesten for å se om det er noe for deg og sjekke ut om du får matcher. Vi vil anbefale alle å lage en bruker selv om man ikke har tenkt å benytte seg av betalingsfunksjonen. Det koster ingenting å lage en profil og begynne å swipe!

Det kan også være noe negativt at man ikke kan sortere hvem man matcher med litt mer konstruktivt slik som Elitesingles tilbyr ved at de har lagt seg i segmentet for høyt utdannete. På match vil man matche med stort sett alle typer mennesker og det kan således være vanskelig å finne noen av lik sosioøkonomisk status siden man ikke kan sette kriterier på ting som inntekt etc.

Fordeler og ulemper med Match. To personer som sitter på en benk.

Test av tjenesten til Match

Mer om Match sine tjenester

Her vil vi gå litt dypere inn på hva Match er og hvordan det fungerer. Vi vil komme med vår erfaring og vurdering knyttet opp mot tjenesten som match tilbyr. Match har alt i alt laget en brukervennlig opplevelse og har gjennomgående høy kvalitet i alle ledd. De har også gjort det mye enklere å matche med folk som har felles interesser og preferanser.

Hva er Match?

Match er en gigant når det kommer til dating. De ble opprettet i 1995 i USA og gjorde sitt inntog i Skandinavia i 2002. Vi har vel alle sett en reklame eller to fra tiden Match drev med aktiv reklame på tv. Match har spesialisert seg på dating og alle kan benytte seg av appen på en effektiv måte. De har virkelig gjort det enklere å møte folk med felles interesser ved å fokusere mer på dette slik at man enklere kan møte folk som har samme interesser og samme mål i form av hva man er ute etter.

Hvordan fungerer Match?

Først må man opprette en bruker ved å registrere seg og fylle inn informasjon om seg selv. Her vil man få spørsmål man må svare på slik at Match får vite litt mer om hva du ser etter og hvem du er. Når profilen er opprettet og man har besvart alle spørsmålene kan man sette i gang med å gjøre profilen mer personlig ved å laste opp bilder og fylle inn utdypende informasjon i biografien sin. Når dette er gjort vil man få en mye større sjanse å få matcher.

Når man har gjennomført prosessen ved å opprette en profil kan man begynne å få matcher ved å like andres profiler. Videre nedover skal vi gå litt dypere inn i alle prosessene rundt hvordan Match fungerer.

Registrering

For å registrere seg hos Match må man oppgi epostadresse og velge et passord. Du blir så spurt om flere spørsmål om hva du ser etter og hvilket kjønn du er slik at Match får vite mer om deg og kan gi deg matcher som passer til dine preferanser.

Du vil så få mer utfyllende spørsmål som hva du ser etter i en partner, hvilke interesser du har og om du ser etter et forhold eller bare noe kortvarig. Hva du svarer på disse spørsmålene vil så gjøre det lettere for match å finne riktige matcher til deg.

Når man har besvart alle spørsmålene kan man selv sette i gang med å utvide sin egne profil ved å legge til bilder og fylle ut biografien sin. Her er det lurt å være ærlig med seg selv, men også prøve å vise seg fra en flatterende side ved å velge fine bilder som gjerne reflekterer hvem du er som person.

Man kan melde seg inn gratis. Det koster ingenting å registrere seg og prøve ut appen for å se hvor mange matcher man får, men enkelte viktige funksjoner må man ha abonnement for å benytte seg av.

Login Match

Her skal vi vise deg hvordan du kan logge inn på Match:

For å logge ut må du gå inn på menyen også velge logg ut.

Match app

Match har laget en egen app man kan laste ned fra en av lenkene ovenfor. Dette gjør det enklere å swipe på telefonen med en mer brukervennlig app enn gjennom en internett side.

Match Funksjoner og Algoritmer

Det match gjør best er å matche folk med felles interesser og ønsker når det kommer til dating. Her har de laget en algoritme som er flink til å slå folk som er kompatible sammen. Den tar hensyn til all oppgitt informasjon for å finne de beste matchene til deg.

De vil i første omgang fokusere på de mest kompatible matchene i nærområdet for så å utvide søket hvis man ikke finner noe interessant. Dette gjør det tidseffektivt å date. Funksjonene i appen tillater deg å forandre mye på din egen profil og angi kriterier motparten må oppfylle for å kunne matche med deg. Dette gir deg stort slingringsmonn når det kommer til valgmuligheter. Man kan gjerne være streng i starten for så å ta ned kravene hvis ikke man treffer noen.

Vår erfaring med Match sine tjenester, funksjoner og kriterier

Match har gjort det enklere å matche med folk man har felles interesser og preferanser med. Man kan selv velge interesser og fortelle appen om man ser etter noe seriøst, kortvarig eller ja takk, begge deler. Slik vil man møte folk som gjerne har samme preferanse i tillegg til at den tar hensyn til felles interesser. Algoritmene som ligger bak funksjonen å matche likesinnede sammen fungerer veldig bra hos match.

Match har effektivisert måten man ser etter en annen person ved at man kan sette diverse kriterier om hvem man vil matche med i tillegg til at interesser blir tatt med i betrakting. Demografien til match er alle andre og kjønn. Her vil man derfor få et større utvalg enn mange andre datingsider og apper som for eksempel Elitesingles som legger seg i segmentet høyt utdannete. Vi merket av hvis vi ikke hadde strenge kriterier i forhold til alder og avstand etc. fikk vi alle mulige matcher.

Noe annet vi erfarte og observerte var at det var en høyere andel seriøse brukere og aktive profiler enn andre apper som gjerne er helt gratis. Dette kan ha noe å gjøre med at man må ha en aktiv abonnementstjeneste for å kunne benytte seg av alle funksjonene som det å kunne chatte med andre brukere. Selv om andre apper er gratis å bruke tilbyr de funksjoner som boost etc. dette gjør at brukere som betaler får en fordel.

Vi i Norskedatingsider.no kan trygt anbefale Match som en seriøs aktør med mange aktive brukerprofiler. Den gjør det rett og slett mye enklere å finne en match ved å ta hensyn til interesser, preferanser og de kriteriene man har satt. Det er også en høyere andel seriøse brukere enn på mange av de andre generiske datingappene som tinder etc.

Test av kriteriene til Match

Mer om Match sine kriterier til brukere

Match gjør det enklere å få gode matcher ved at man kan sette sine egne kriterier om hva motparten må oppfylle for å få treff som for eksempel alder og avstand, men den tar også hensyn til interesser og preferanser for hva man ser etter som for eksempel om man ser etter et forhold eller bare noe kortvarig.

Man kan angi kriterier som andre må fylle for å kunne matche med deg, men andre kan også sette kriterier for at du kan matche med det. For at andre skal ha lyst til å match med deg må profil din også inneholde enkelte trekk som gjør deg appellerende for andre brukere. Dette er på en måte kriterier man må oppfylle for å kunne få matcher i større kvantum.

I tabellen under skal vi vise deg noen av de viktigste kriteriene man bør oppfylle for å få gode matcher. Det er viktig å ta ansvar for sin profil selv da denne har mye å si for hvor mange matcher man får. Her kan det være lurt å legge ned en del tid for å selge seg selv best mulig. Folk har generelt mange valg på slike datingsider og apper, og jo flere kriterier man kan oppfylle jo lettere er det å finne noen.

Her kan du lese mer om populære dating trender for tiden i en artikkel fra kk.no

KriterierDetaljer
Tiltalende profilbilderDet første øyekastet er like viktig online som når man møter noen på ekte. Her er det viktig å ta noen fine og tiltalende bilder av deg selv. Gjerne noen i ditt naturlig element som reflekterer over hvem du er som person. Det kan være lurt å få noen til å ta bilder av deg enn å ta mange selfies.
Utdanning/JobbtittelMatch er en generell datingside og dette kommer litt sekundært, men det kan være greit å fylle inn litt kort om hva man jobber med eller er utdannet som, spesielt hvis man har en høyere utdanning eller en tittel med autoritet da dette kan være tiltalende for andre brukere samtidig som det forteller mer om hvem du er som person.
Biografien på profilenHer er det viktig å være ærlig, men ikke snakke seg selv ned. Sett deg selv i et godt lys samtidig som du forteller sannheten. Man kan også ha en litt komisk vri på det og skrive noe morsomt folk blir mer nysgjerrig av. Man bør ikke skrive en roman, men heller ikke alt for lite.
Sette sine egne kriterierHusk at alle forhold og relasjoner skal være toveis og det er viktig å sette sine egne kriterier for hva man ser etter i en relasjon og eventuell partner. Samtidig som andre har kriterier og preferanser er det viktig at man selv også har noen.
KommunikasjonSiden datingsider er online er det viktig å fokusere på god kommunikasjon. Man kan dessverre ikke kommunisere fysisk eller via kroppsspråk og slik blir det viktigere å tenke over hvordan man kommunisere. Vær deg selv, men husk også at det ikke alltid er like lett for motparten å skjønne ironi og sarkasme etc.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange lever hektiske liv og det kan ofte være lurt å prøve å ta pratingen til det neste steget. Dette bør skje på et naturlig tidspunkt hvor man har blitt litt bedre kjent, men det kan også være lurt å prøve å ta steget videre. Vær åpen i kommunikasjonen og reflektert om hva du ønsker og vil slik at det blir enklere for begge parter å relatere til hverandre.

Vår erfaring med Match.com sine kriterier

Match sine algoritmer tar mye hensyn til kriterier og preferanser samtidig som den matcher folk basert på felles interesser. Dette gjør det litt lettere å møte noen man gjerne har mer til felles med basert på informasjonene man har oppgitt. Vi erfarer at det fungerer veldig godt hos Match.

tips om å møte flest mulig kriterier hos Match
Vær deg selv, men prøv å vis deg fra en god side. Ta noen fine bilder som reflekterer hvem du er og fortell gjerne litt om hva du ønsker og ser etter på en reflektert måte. Fortell litt mer om deg selv i biografien på en morsom og informativ måte uten at man utleverer seg selv for mye. Litt mystikk kan være fint slik at man vekker litt nysgjerrighet og interesse.

Tips for bruk av Match.com

 • De fleste brukerne på match ser etter noe seriøst og det er viktig å være ærlig når man fyller ut sin profil slik at man ikke kaster bort andres tid i tillegg til sin egen. Det kan være lett å bli gjennomskuet hvis man ikke er ærlig og det vil heller ikke fungere i lengden.
 • Det er viktig å lage en tiltalende profil som gjør motparten nysgjerrig på å få vite mer om deg. Fine bilder i ulike settinger hvor man viser at man lever et spennende liv hjelper mye på. Lag en kort og konsis biografi hvor man forteller litt om seg selv og hva man ønsker, men husk å la noe være igjen til fantasien slik at de vil vite mer.
 • De fleste som ser etter en eventuell partner seg etter noen som er flinke til å kommunisere og reflektere over seg selv og sin situasjon. Her er det lurt å legge ned litt ekstra innsats i hvordan man kommunisere og hold det gjerne litt løst og ledig i starten med en flørtende og jovial tone samtidig som man er reflektert og sikker i hva man ønsker. Her må man bare prøve og feile til man finner ut hva som fungerer for deg.

Her er flere gode tips fra ulike personer P3.no har snakket med om hva man kan gjøre for å lage en spennende profil på datingsider og apper.

Test av Match kundeservice

Match kundeservice

Match har en rask responstid og er behjelpelige og flinke til problemløsning. Hvis du har tekniske problemer, problemer med betalingsløsninger eller andre generelle spørsmål kan du klikke på lenken til deres ofte stilte spørsmål side før du sender de en henvendelse. Hvis ikke du finner svar på problemet ditt der kan du sende en mail til denne epostadressen: support@help.match.no

Det er viktig å gi kundeservice nok informasjon om problemet ditt samt konto opplysninger slik at de vet hvilken bruker du har problemer med. Her kan du lese mer om hva som er viktig å legge med når du først henvender deg til kundeservice for å få en rask løsning.

 • Legg ved epostadressen du har registrert deg på hos Match.
 • Fortell litt kort om hva problemet handler om. Teknisk, betaling, andre funksjoner eller spørsmål.
 • Oppgi så mange detaljer om problemet som mulig slik at det blir enklere for kundeservice å drive problemløsning.
 • Hvis problemet er teknisk på siden eller appen er det lurt å ta et screenshot (bilde av skjermen) av problemet inkludert feilmeldingen slik at det blir lettere for kundeservice å finne ut av problemet.
 • Når du har sendt inn problemet vil du få en automatisk generert mail med et referansenummer til din sak.

Vår erfaring med Match kundeservice

Under vår test møtte vi umiddelbart på et problem når vi prøvde å signere opp for Match. Vi fikk rett og slett ikke signet opp, men da kontaktet vi kundeservice som kom med en løsning som fungerte umiddelbart. Alt vi måtte gjøre var å laste appen ned på nytt. Responstiden var hurtig og svaret vi fikk løste problemet.

Vi fikk et utfyllende og hyggelig svar om hva som kunne være problemet med ulike løsninger, men den første løsningen fungerte utmerket og vi kunne umiddelbart signere opp for match og logge rett inn.

Match var hurtig i responstid og ga et utfyllende svar som løste problemet umiddelbart.

Med hurtig utvikling i teknologi og internett blir det mindre og mindre problemer, men man kan likevel møte på problemer her og der. Da er det viktig å kunne kontakte kundeservice for å fikse problemet.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Match?

Det kan være litt vanskelig å få noe særlig ut av å lese tilbakemeldinger på datingapper og sider da det er mye negativt, men Match har utrolig mange positive tilbakemeldinger i forhold til mange andre datingapper. Dette betyr jo bare at de leverer et gjennomgående godt produkt.

Vi ser at det kan være litt dårlig opplyst om at det er nødvendig med en aktiv abonnementjeneste som fornyer seg av seg selv. Det er lett å glemme dette slik at man etter et halvt år blir trukket på nytt. Det kan være lurt å bare avslutte tjenesten med en gang man har kjøpt den slik at den ikke fornyes automatisk. Mange glemmer dette og vil således legge igjen en negativ tilbakemelding.

Det kan også komme en del negative tilbakemeldinger fra folk som ikke har laget en tiltrekkende profil og vil med dette få et mye lavere antall matcher. Her er det viktig å legge ned innsats for å lage en best mulig profil som virker tiltrekkende for det kjønnet man vil treffe.

Vi finner lite tilbakemeldinger for Match på Norsk, men du kan lese mer om andre brukeres erfaring på Engelsk via Trustpilot.com. Vi har også oversatt enkelte utdrag til Norsk slik at du får et litt bedre innsyn i andre brukeres erfaringer:

»Selv om jeg fant ut at denne siden ikke var noe for meg var kundeservice veldig hjelpsomme til å løse problemene mine. Jeg anbefaler denne seiden til alle som er ute etter et seriøst forhold. »

»Jeg møtte en ny partner veldig rakst og det går veldig bra. Jeg hadde et problem med å kansellerer mitt abonnement, men match sin kundeservice i UK ordnet det raskt.»

Match har fått noen negative tilbakemeldinger og vi mener at de har rom for forbedring på enkelte ting, men alt i alt gjør de det veldig bra i forhold til mange andre datingsider og apper. Husk at mange brukere kan være misfornøyde med få matcher eller at de glemmer at det er en abonnementjeneste for så å bli belastet på nytt igjen når abonnementet har utløpt.

Test av match kundeservice. To mennesker som er på date.

Sammenlign Match med andre datingsider

Match VS Elitesingles og AcademicSingles

Det kan være vanskelig å sammenligne alle funksjonene og priser til de ulike aktørene. Her har vi gjort det litt enklere for deg å se noen av de største aktørene har å tilby. Dette kan gjøre det litt enklere for deg å finne ut hvilken som passer for deg.

EliteSingles vs Match vs AcademicSinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Match leverer på nesten alle kriteriene. Det eneste de ikke leverer på er at de er gratis å bruke skikkelig. Man kan i teorien bruke de gratis, men får ikke tilgang til nødvendige funksjoner som det å kunne chatte med andre brukere. Man kan fint teste Match gratis, men for å kunne utnytte alle funksjonene må man ha et abonnement. Match er en app som passer til alle demografier i befolkningen og har mange aktive brukere som en av de største aktørene på markedet.

Priser

Hva koster Match?

Det er gratis å opprette en bruker hos match slik at du får testet ut tjenesten før du velger om du vil abonnere på et medlemskap. Du kan enkelte teste ut match uten å betale en krone for å se om det er noe for deg og om du får noen matcher! Dette liker vi siden man faktisk kan finne ut om Match er noe for deg før du trenger å bestemme deg for om du skal gå for et abonnement.

Hvis man velger å gå for et abonnement er match veldig kompetitive på pris og ligger gjerne litt foran enkelte konkurrenter som Elitesingles. Da får man sende så mange meldinger man vil, se hvem som liker deg og slipper reklame.

Det er ikke lett å sette en pris på kjærligheten og det kan virke litt motstridende å måtte betale kjærligheten i form av en datingside eller app, men dette gjør det mer tidseffektivt og enkelt å finne seg en eventuell partner. I en hektisk hverdag får man da tid til andre sysler som jobb, trening, familie eller andre ting man liker å foreta seg ved at Match gjør halve jobben for deg.

1 måneds abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det korteste abonnementet og vil således koste mest per måned. Samlet prs for en måned er kr 379,-.
kr 379,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Her vil du få en mye større rabatt enn ved å inngå et 3 måneders abonnement. Samlet pris for alle 3 måneder er Kr 747,-.
kr 249,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Det er mye penger å spare ved å velge denne løsningen. Her får du den største rabatten til en samlet pris pålydende kr 1 134,- for 6 måneder.
Kr 189,- per måned Se dagens kampanjer

Det kan være variasjon i pris over tid, nye tilbud og produkter eller andre ting. Husk å sjekke prisen selv før du bestiller en tjeneste.

 • Vi ser at det er mye å spare for å gå for et litt lengre abonnement, men det kan være lurt å ta en prøvemåned først selv om det er en del dyrere.
 • Det er så og si dobbelt så billig å gå for et 6 måneder langt abonnement per måned enn å betale per måned.
 • Det er restriksjoner på et gratis medlemskap og for å benytte seg av alle Match sine funksjoner kan det være lurt med et medlemskap.

Vi kan se i tabellen at det er mye å spare ved å gå for et lengre abonnement, men det kan også være lurt å teste ut en måned først for å se om match er noe for deg.

Hvis man vil få mest mulig ut av Match sine funksjoner kan det være lurt å benytte seg av deres abonnementjeneste.

Prisene er veldig kompetitive i forhold til andre konkurrenter samtidig som man får tilgang til mange andre brukere siden match er en av de største aktørene i Norge.

Vår vurdering oppsummert

Alt i alt er vi kjempefornøyd med Match sine tjenester og dette reflekteres i hvor mange positive tilbakemeldinger de har fått i forhold til mange andre. Vi erfarte at det var en veldig effektiv måte å møte likesinnede med felles interesser. De kom rett og slett på en solid 2. plass i vår test av beste datingside.

Legg gjerne igjen en kommentar i bunnen hvis du vil dele din helt egne erfaring med Match slik at nye brukere kan lese mer om din opplevelse med Match.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.9 Vudering

Muligheter
9.7
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo