Priser på datingsider: Justert for 2024

Usikker på hva de ulike datingsidene egentlig koster? Vi skal vise deg prisene slik at det blir litt enklere for deg å få oversikt!
Priser på datingsider: Justert for. Penger og en lupe.

Er du usikker på hva de ulike datingsidene egentlig koster?

Her skal vi vise deg justerte priser for 2024 slik at det blir litt enklere for deg å få oversikt!

Det kan være vanskelig å finne ut av dette på egenhånd uten å laste ned alle applikasjonene eller melde seg inn i de forskjellige datingsidene.

Dette er ikke noe de som regel skilter med på sin hjemmeside eller noe du får vite før du velger å registrere deg, og det blir derfor vanskelig å få oversikt.

Det er gratis å registrere seg hos bort imot alle, og enkelte kan man benytte helt gratis i tillegg, men med noe strupte funksjoner.

Vi skal vise deg alt du trenger å vite om registrering, om de er gratis å bruke og hva de forskjellige månedlige kostnadene ligger på i form av abonnementet for ulike perioder.

Her får du et veldig oversiktlig innblikk i hva de ulike datingsidene egentlig koster i (2024).

Hva er prisen på de forskjellige datingsidene og appene?

Tabellen nedenfor viser priser på alle datingsider i Norge.

DatingsideRegistreringGratis 1 måned3 måneder6 måneder12 måneder
Academic SinglesGratisNeikr 599,-kr 499,-Kr 349,- 
Match.comGratisNeikr 379,-kr 249,-Kr 189,-
Singles50GratisNeikr 799,-kr 719,-Kr 399,-
EliteSinglesGratisNeikr 649,-kr 379,-Kr 279,-
Be2GratisNeikr 399,-kr 249,-Kr 199,-
C-DateGratisNeikr 799,-kr 649,-Kr 449,-
eDarlingGratisNeikr 299,-kr 249,-Kr 129,-
VictoriaMilanGratisNeikr 399,-kr 299,-Kr 219,-Kr 199,-
ZooskGratisNeiKr 200,-Kr 150,- Kr 100,-
HappnGratisJakr 299,- kr 119,83,- Kr 107,50,-
BadooGratisJaKr 170,-Kr 143,33,- Kr 870,- 
HappyPancakeGratisJa
HingeGratisJakr 199,-kr 133,-Kr 100,-
BumbleGratisJaKr 250,-183,33,- Kr 1500,-
GrindrGratisJakr 155,-Kr 119,-Kr 69,-
KristendateGratisNeiKr 49,-
MøteplassenGratisNeikr 349,-kr 249,-Kr 189,-
SkeivGratisNeiKr 49,-
SukkerGratisNeikr 309,-kr 249,-Kr 149,-
Tinder GratisJakr 169,-kr 84,80,-Kr 56,50,-
Tinder GullGratisJaKr 285,-Kr 143,10,-Kr 95,70,-
Tinder PlatinumGratisJaKr 339,-Kr 174,80,-Kr 112,40,-
TurvennGratisNeiKr 49,-

Som tabellen viser er enkelte datingsider gratis, men man vil ofte ha store strupte funksjoner uten et betalt abonnement og det vil derfor være gunstig å inneha et aktivt abonnement.

Enkelte krever en engangssum, mens de aller fleste benytter seg av et aktivt abonnement. Man kan også velge mellom ulike lengder på abonnementene, og jo lengre abonnement jo billigere er prisen.

Vi tar forbehold om at priser på abonnementstjenester er veldig dynamiske og vil forandre seg over tid. Du må selv sjekke prisen før du abonnerer.

Alle prisene er oppgitt per måned selv om lengden på abonnementet er 1 uke eller 3 måneder. Enkelte datingsider er også gratis å bruke, men tilbyr abonnement i tillegg.

Hva er prisen på de forskjellige datingsidene og appene? Mann som teller penger.

Må man betale for datingsider?

Noen må man betale for å kunne benytte seg av alle deres funksjoner som for eksempel å kunne prate med alle, men de fleste er helt gratis å teste ut og registrere seg.

Det finnes også datingsider som er gratis. Rundt halvparten er gratis å benytte seg av, mens den andre halvparten koster penger.

Det er helt valgfritt hvilke man vil benytte seg av, men man møter ofte litt mer seriøse mennesker på datingsider som koster penger for et abonnement i forhold til de som er gratis.

Det er lav terskel for å melde seg inn på datingsider som er gratis, og det reflekteres ofte i mange useriøse og inaktive brukere.

Finnes det noen gratis datingsider og apper?

Ja! Det finnes mange datingsider som er gratis, og mange av de mest populære datingsidene er nettopp dette da alle kan melde seg inn.

De fleste datingsider gir deg muligheten for å signere et abonnement for å få tilgang til ytterligere tjenester og funksjoner eller flere matcher.

Tinder for eksempel lar brukere som har et Platinum abonnement sette sin posisjon hvor de vil i verden, og slik kan de møte mennesker i hele verden selv om deres basis funksjoner er gratis.

De aller fleste datingsider og apper som er gratis vil også strupe deres vanlige funksjoner uten et abonnement som for eksempel hvor mange man kan sveipe på hver dag.

Hvilken datingside er den beste?

EliteSingles er den beste datingsiden og har gode priser, men fungerer best for folk med høyere utdanning eller sosioøkonomisk status.

Match er den beste generelle datingsiden og Singles50 passer derimot best for folk over 50 år.

Hvilke som er den beste for deg varierer nok ut ifra behov og ønsker. Enkelte er bedre for folk som ser etter noe mer seriøst, mens andre passer bedre for uforpliktende eskapader og relasjoner.

Hvis man kan benytte seg av nisjesider som for eksempel Kristendate vil det være enklere å møte likesinnede som ser etter det samme som deg.

For å lykkes med nettdating er det viktig å velge de datingsidene som passer best for nettopp deg. Man kan også bruke flere samtidig.

Her får du noen gode tips til hvordan du kan lage en god datingprofil på Tinderbilder.

Kan jeg kansellere medlemskapet når jeg vil?

Absolutt! Det er like enkelt å kansellere medlemskapet som det var når du valgte å melde deg inn, og man vil kun være medlem resten av perioden.

Hvis man har betalt for 3 måneder må man ha abonnementet ut perioden, men man må huske å kansellere dette før den nye perioden påløper.

Disse abonnementene fungerer på lik linje med telefonabonnement og Netflix. Det kan være lett å glemme at man har meldt seg inn for så å bli belastet for en ny periode.

Husk å følg med på medlemskapet ditt slik at du får kansellert ditt abonnement før en ny periode påløper slik at du ikke blir belastet for en ekstra periode.

Kan jeg kansellere medlemskapet når jeg vil? Bilde av en skrivemaskin.

Oppsummering

Her fikk du en fullstendig oversikt over prisene på de mest populære datingsidene og appene i (2024) slik at det blir litt enklere å få en oversikt!

Det var ikke like lett å finne ut av prisene på alle de ulike datingsidene, og mange krever at du registrerer deg for å få innblikk i de ulike prisene.

Som vi kan se er det store variasjoner i prisene i tillegg til at enkelte er helt gratis å benytte seg av, men i tillegg tilbyr abonnementer.

Det at en datingside og app er gratis betyr ikke at denne automatisk er bedre, og vi erfarer i Datingsider.no at mange av datingsidene som er gratis ofte består av useriøse og inaktive profiler.

Er det gratis å registrere seg på datingsider?

Ja, de aller fleste er gratis å registrere seg på for å opprette en bruker slik at man kan teste ut tjenestene før man velger om man vil abonnere eller ikke.

Slik kan man sjekke ut datingsiden og applikasjonen før man velger om man liker den eller ikke. Man kan også akkumulere matcher i denne perioden.

Hvordan velge riktig datingside?

Kartlegg dine behov og ønsker. Hvis man er eldre fungerer for eksempel datingsider for voksne bedre og vice versa.

Hvis man ser etter noe mer seriøst kan det være lurt å gå for en mer seriøs datingside og omvendt.

Finnes det datingsider for voksne?

Ja, det finnes mange datingsider som i stor grad består av voksne. Noen av disse er EliteSingles, Singles50, Sukker og Møteplassen.

Her vil man i mye større grad møte på jevnaldrende. Det er fullt mulig å benytte seg av alle datingsider som voksen også,

Hva er den mest seriøse datingappen?

Match er den mest seriøse datingappen. Her finner man i overveldende grad andre som ser etter noe seriøst.

Denne applikasjonen gjør det enklere å møte andre i mye større grad enn enkelte andre datingapper.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo