Skeiv: Erfaringer og vurdering (2024)

Skeiv er en datingside for homofile, lesbiske og folk som tilhører LGBTQ samfunnet. Alle kan melde seg inn, men deres brukerbase består i all hovedsak av folk fra LGBTQ samfunnet. Det er gratis å registrere seg, men det koster kr 49,- per måned uten bindingstid å benytte seg av de fleste funksjonene.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #16 i kategorien Vurderinger

Skeiv er en datingside og app for homofile, lesbiske og andre som tilhører LGBTQ samfunnet. Her vil man i stor grad finne likesinnede, og hvis du er homofil eller lesbisk kan vi anbefale denne datingsiden og appen for deg.

Vi har testet mange ulike datingapper og datingsider, og har i stor grad erfart at nisje sider generelt fungerer veldig bra når det kommer til dating.

Hvis du er »skeiv» kan det være vanskelig å komme i kontakt med andre som også er skeive. Skeiv.no har gjort dette litt lettere ved å lage en datingside og app som er skreddersydd for å matche homofile og lesbiske.

Skeiv fyller et tomrom i datingmarkedet og gjør det lettere å møte andre som også er »Skeive’‘.

Det finnes selvfølgelig homofile og lesbiske på andre datingplattformer, men det vil være enklere å komme i kontakt med noen ved å bruke datingapper som er tilrettelagt dette. Vi kan fint anbefale Skeiv for å komme i kontakt med likesinnede. Vi kan også anbefale Grindr som har lagt seg i det samme segmentet.

Man kan også benytte seg av generelle datingapper, og de fleste lar deg matche med de du selv velger. Vi kan anbefale Tinder, Happn og Badoo som noen generelle datingapper hvor man kan møte andre homofile eller lesbiske også.

Hvis du vil vite mer om andre leverandører av datingtjenester kan du ta en titt på vår forside eller bla gjennom alle våre vurderinger av ulike applikasjoner og datingsider.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Skeiv

Skeiv har en enorm fordel når det kommer til å møte andre skeive siden en stor andel av deres medlemmer er skeive. Dette gjør det mye lettere å komme i kontakt med likesinnede, men de har også andre fordeler og ulemper. Vi skal ta for oss noen av de største i punktlistene under.

Fordeler
 • Deres funksjoner og algoritmer fungerer relativt bra, men blir litt i overkant med så lite brukere.
 • Lettere å finne folk med samme interesse og legning.
 • Skeiv har også et forum og en blogg side slik at det blir mer som et samfunn enn en datingside.
 • Appen er relativt brukervennlig, men internettsiden henger litt igjen.
 • Helnorsk side med norske medlemmer.
 • Aktivt samfunn med seriøse medlemmer.
 • Man kan registrere seg gratis, men må ha et abonnement for å delta og bruke viktige funksjoner.
 • Man kan møte folk fra andre byer og steder siden det er online.
 • Man kan lage en spennende profil.
 • Grei balanse mellom kvinner og menn i forhold til mange andre datingsider og apper.
 • Man kan treffe folk i alle aldre.
 • Mulig å få seg nye venner i tillegg til romantiske partnere.
 • Man kan kontakte alle andre brukere uten å måtte matche med de først.
Ulemper
 • Gratis å registrere seg, men man må ha et aktivt abonnement til kr 49,- i måneden.
 • Online dating er ikke for alle og mange vil ha variert nytte av det.
 • Viktig å lage en spennende profil med fine bilder for å komme i kontakt med flest mulig.
 • De har mye mindre brukere enn generelle datingsider og apper, men siden dette er en tjeneste for skeive hovedsakelig har de en god andel aktive brukere.
 • Noe mindre brukervennlighet på appen og nettsiden enn de største aktørene på markedet.

Den aller største fordelen de har er at man i stor grad møter andre med samme legning der. Det kan være vanskelig å treffe på mange med samme legning på mer generelle datingsider som Zoosk og C-Date.

Det er også positivt å kunne finne nye venner og delta i samfunnet i form av et forum.

Vår vurdering og erfaring med Skeiv

Vi visste ikke at Skeiv fantes før vi skulle test ut ulike datingsider og apper. VI ble positivt overrasket, og er veldig glad for at det finnes flere fora hvo likesinnede kan møtes. Vi har generelt hatt god erfaring med nisje datingsider og Skeiv skuffet ikke der.

De har en stor andel aktive brukere selv om de ikke har mange medlemmer så er det et aktivt samfunn hvor man kan delta i forumet og snakke med alle de andre medlemmene. Vi kom i kontakt med flere interessante personer, og de har en relativt brukervennlig app som er lett å navigere.

Det er noe negativt at man i praksis må ha et aktivt abonnement for å kunne delta på deres datingside og app, men til en pris pålydende kr 49,- i måneden er de billig i forhold til de aller fleste datingsidene.

Vi var generelt veldig fornøyd med vår opplevelse på Skeiv.no og kan trygt anbefale Skeiv til homofile, lesbiske og folk som hører til LBGTQ samfunnet.

Fordeler og ulemper med Skeiv. To kvinner som holder hender.

Test av tjenesten til Skeiv

Mer om Skeiv sine tjenester

Skeiv har flere spennende tjenester, og skiller seg litt ut fra en del andre datingapper. Vi skal fortelle mer om hva de har å tilby i dette avsnittet.

Hva er Skeiv?

Skeiv er en datingside og app som i all hovedsak består av homofile, lesbiske og folk fra LGBTQ samfunnet. Alle kan melde seg inn, men det er nok mest effektivt for folk med en av disse legningene. Det er gratis å registrere seg, men for å kunne benytte seg av viktige funksjoner som å kunne prate med andre medlemmer må man ha et abonnement som koster kr 49,- per måned uten bindingstid.

Hvordan fungerer Skeiv?

Først må man opprette en brukerkonto ved å fylle inn informasjon om seg selv og svare på noen spørsmål. Man vil så kunne jobbe på sin profil ved å legge inn bilder og skrive en liten biografi. Man må ha et aktivt abonnement for å kunne ta i bruk viktige tjenester som å kunne prate med andre medlemmer. Med et aktivt abonnement kan man snakke med alle medlemmene, gjøre søk etter spesifikke kriterier, delta i deres forum og skrive blogg innlegg.

Registrering

Det er helt gratis å registrere seg hos Skeiv. Man må fylle inn epostadresse og lage et passord samt fylle inn litt utdypende informasjon om seg selv som alder og bosted etc. Når dette er gjort har man opprettet en bruker og kan svare på litt flere spørsmål angående interesser etc.

Login Skeiv

Slik logger du inn på Skeiv:

For å kunne logge ut må du gå til menyen eller innstillingene å velge logg ut.

Skeiv app

Skeiv har en applikasjon til Iphone og Android. Man kan laste den ned på GooglePlay eller Applestore. Den har relativt høy brukervennlighet og det er lett å finne frem til alle funksjonene. Vi anbefaler våre lesere å laste ned deres applikasjon i stedet for å bruke deres nettside da den har høyere funksjonalitet.

Vår erfaring med tjenestene til Skeiv

Vi hadde en fin opplevelse på Skeiv, og likte veldig godt deres funksjoner. De har en relativt brukervennlig applikasjon som er lett å navigere.

De har også en del morsomme funksjoner som et forum, blogg side også kan man i tillegg kontakte alle medlemmene uten å måtte matche. De har klart å skape et samfunn i tillegg til en datingtjeneste.

Test av kriteriene til Skeiv

Mer om Skeiv sine kriterier til brukere

Skeiv kriterier for å treffe andre på Skeiv

Siden Skeiv er en nisje datingside vil det være mange likesinnede der og man slipper således å lete like lenge etter noen som oppfyller det kriteriet, men det finnes også noen løse kriterier som er viktige å tilfredsstille for å få en best mulig opplevelse på Skeiv.

Her er flere kriterier man bør oppfylle best mulig for å komme i prat med flest mulig og gjøre et godt inntrykk på Skeiv.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderPå alle datingsider og tjenester er nok dette det aller viktigste. Man har ikke tilgang til så mye mer enn noen bilder og en liten biografi når man skal vurdere en annen bruker. Det er derfor ekstra viktig å ta noen fine bilder av deg selv.
Utdanning/Jobb tittelDu kan godt fylle inn litt om hva du jobber med eller hvilket utdanningsnivå du har. Det er nok mange som finner det spennende eller at de ser etter noen likesinnede i form av høyere utdanning.
Biografien på profilenIkke fortell for mye, men hold det kort og konsist. Her skal du bare vekke litt interesse og skape nysgjerrighet ved å overlate litt til fantasien.
Sette sine egne kriterierSett dine egne kriterier for hva du ser etter i en potensiell romantisk partner eller en ny kompis. Alle relasjoner skal være toveis, og dette gjelder også her.
KommunikasjonHold det åpent og lekent i starten. Unngå for dype emner og samtaler såfremt ikke motparten starter dette eller det føles naturlig.
Vær konsis og presis i hva du ønskerSiden man har hektiske dager kan det være at de ikke er så aktiv på skeiv. Det kan derfor være lurt å være litt presis og konsis i hva man ønsker og ta det videre til det neste steget, nemlig en date eller en annen app som Snapchat etc.

Vår erfaring med Skeiv kriterier

Skeiv gjør det enklere å møte likesinnede med samme legning. Dette gjør at dette kriteriet allerede er oppfylt, og de andre kriteriene blir enda viktigere. Vi erfarte at det var lett å lage en spennende profil, og at man kunne fylle inn mange ting om seg selv.

De har også en søkefunksjon hvor man kan angi sine egne kriterier for å søke etter andre som for eksempel alder, bosted etc. Dette var en fin funksjon som gjorde det lettere å finne folk som oppfyller spesifikke kriterier.

Tips for bruk av Skeiv

tips om å møte flest mulig kriterier hos Skeiv
Husk å vær deg selv, men sett deg selv i et godt lys. Lag en spennende profil med fine bilder av deg selv som vekker nysgjerrigheten hos andre medlemmer. Hold biografien kort og konsis og overlat noe til fantasien.

Her kan du lese mer om hvordan du kan lage en god dating profil fra Turvenn.no. Dette er det samme firmaet som står bak Skeiv.

Test av Skeiv kundeservice

Skeiv kundeservice

Skeiv kundeservice

Skeiv har en veldig generisk kundeservice som står i stil med de fleste andre datingsider. De har benyttet seg av en veiviser hvor man får svar på enkelte problemer som oppstår mye, men hvis du trykker nei på alle så kommer du til slutt til et kontaktskjema.

Hvis du ikke får svar på problemet ditt ved hjelp av veiviseren og må benytte deg av en henvendelse til kundeservice er det viktig at du tenker på disse tingene når du sender det inn.

 • Følg først stegene angitt i veiviseren. Hvis du ikke finner en løsning på problemet havner du på deres kontaktskjema.
 • Fyll inn navn og Epost. Beskriv så problemet ditt så detaljert som overhodet mulig slik at det blir lettest mulig for kundeservice å finne en løsning på ditt problem.
 • Hvis du ikke er flink til tekniske ting kan det være lurt å spørre noen familiemedlemmer eller venner om hjelp til å forklare problemet.
 • Når du trykker send inn vil du få en automatisk generert mail med ditt referansenummer til din sak.

Når du får svar fra kundeservice følger du de angitte stegene i Emailen.

Vår erfaring med Skeiv kundeservice

Vi hadde heldigvis ingen problemer med Skeiv under vår test, men vet at de har en Norsktalende kundeservice og relativt hurtig responstid under vår test av noen andre datingsider og apper de har laget.

Under en test av en annen datingside de har så fikk vi svar dagen etterpå med en tilfredsstillende løsning.

Skeiv benytter seg av en veiviser som forklarer de aller vanligste problemene, men har også et kontaktskjema man kan fylle ut med sitt problem. De har hurtig responstid og vi erfarte i stor grad at de kom med en god løsning.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Skeiv?

De fleste datingapper og tjenester får en del negative tilbakemeldinger, men de vi fant om Skeiv omhandlet tekniske problemer på Iphone. Dette la ikke vi noe merke til under vår test da vi benyttet Android.

Vi fant generelt veldig lite tilbakemeldinger, men du kan lese noen av de vi fant på AppleStore.

Skeiv har fått en del negative tilbakemeldinger relatert til deres applikasjon på Iphone. Vi kan ikke finne så mange andre tilbakemeldinger når det kommer til Skeiv generelt.

Test av Skeiv kundeservice. Bilde av to menn.

Sammenlign Skeiv med andre datingsider

Skeiv VS Match og Grindr

Vi har valgt å sammenligne Skeiv med Match og Grindr. Grindr er en datingapp rettet mot homofil, mens Match er en mer generell datingside for seriøs dating. De leverer noen ulike ting, men er nokså like på mange måter.

Skeiv vs Match vs GrindrHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Skeiv tilfredsstiller de samme tingene som Grindr og er en datingapp for homofile, lesbiske og folk LGBTQ samfunnet. Match er en generell datingside som det er gratis å registrere seg på, men det koster penger i form av et abonnement for å benytte seg av tjenesten deres på lik linje med Skeiv.

Priser

Hva koster Skeiv?

Det koster ikke noe å registrere seg hos Skeiv, men for å kunne benytte seg av viktige funksjoner som å prate med andre, og sjekke ut profiler må man ha et aktivt abonnement. Dette koster kun kr 49,- per måned uten noen form for bindingstid.

Hvis du vil sjekke ut Skeiv kan du klikke på se dagens kampanjer.

1 måneds abonnement Deres eneste alaternativ

Skeiv har kun et abonnement, og det koster kr 49,- per måned uten bindingstid.
kr 49,- per måned Se dagens kampanjer

Husk å alltid sjekke prisen selv før du inngår en avtale eller et abonnement. Priser kan alltid forandre seg over tid av ulike årsaker.

 • Skeiv er veldig billig i forhold til mange konkurrenter, men det finnes også datingsider og apper som er gratis.
 • Null bindingstid.
 • Man kan registrere seg gratis for å sjekke ut siden deres, men man får ikke tilgang til viktige funksjoner uten et medlemskap.

Konklusjon

Skeiv gjør veldig mye bra, og vi hadde et generelt fint opphold på deres datingtjeneste. De har en noe mindre brukerbase, men ganske aktive medlemmer. Deres applikasjon var relativt grei å bruke, men nettsiden var noe utdatert.

Det var forsåvidt enkelt å navigere seg rundt og bruke alle funksjonene. Alt i alt hadde vi en fin opplevelse, men de ligger en del bak de største aktørene på mange fronter. Vi vil således anbefale Skeiv hvis du ser etter likesinnede, og det koster kun kr 49,- per måned uten bindingstid for å teste det ut.

Hvis du har testet ut Skeiv sin datingtjeneste før kan du legge igjen en tilbakemelding i bunnen. Vi fant veldig få tilbakemeldinger på deres tjeneste, og du vil hjelpe nye lesere ved å legge igjen din erfaring med Skeiv i bunnen av siden.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo