C-Date: Erfaringer og vurdering (2024)

I denne artikkelen vil vi vurdere den uforpliktende datingsiden c-date. Les videre for å lære mer om våres erfaringer.
9/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #22 i kategorien Vurderinger

C-date er en datingside og tjeneste for deg som ser etter noe uforpliktende også kalt casual. Her finnes du andre medlemmer som ser etter det samme som deg og det blir lettere å komme i kontakt med andre likesinnede. På vanlige datingapper og sider vil man finne folk som ser etter alt mulig og det kan være vanskeligere å finne noe kortvarig.

C-Date sikter seg inn på et segment som omhandler uforpliktende dating. Det er i mye større grad enklere å finne noe uforpliktende og hvis du ser etter nettopp dette kan vi trygt anbefale C-Date.

Det er gratis å registrere seg hos de ulike aktørene og vi kan anbefale alle å prøve flere ulike datingsider og apper før man finner sine favoritter. Man kan også ha flere samtidig dersom man ønsker det.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med C-Date

C-Date er en av de største aktørene i Norge når det kommer til casual dating. Hvis du ser etter et uforpliktende forhold eller kortvarig moro er C-date en av de beste datingsidene man kan velge. Her er noen fordeler og ulemper ved å bruke C-Date.

Fordeler
 • Velfungerende funksjoner og algoritmer for å matche folk med felles interesser og ønsker sammen.
 • Man må svare på spørsmål om seg selv og preferanser man har gjennom en interaktiv og spennende spørre runde for å få kompatible matcher.
 • De har laget en veldig enkel og brukervennlig nettside og app.
 • Man kan kun chatte med folk man matcher med.
 • De gjør det mulig å date i hele landet, men også internasjonalt.
 • Større andel aktive brukere enn andre mange andre datingapper og sider.
 • Norges største aktør for uforpliktende dating.
 • Siden det er online vil man komme i kontakt med mange flere personer enn på ekte.
 • Enkelt å lage en spennende profil.
 • Man må ha et aktivt abonnement for å prate med andre noe som igjen fører til flere seriøse brukere enn mange andre apper.
 • Større balanse mellom menn og kvinner enn mange av de mest populære datingappene og sidene.
 • Generell datingside som passer for alle demografier som ser etter noe uforpliktende.
 • Man kan være diskré ved å benytte seg av et kallenavn.
Ulemper
 • Man må ha et aktivt abonnement for å kommunisere med andre brukere.
 • Online dating er ikke appellerende for alle, men en veldig effektiv måte for å treffe nye.
 • Siden man må matche med andre for å prate med de kan det være vanskelig for enkelte å komme i kontakt med mange. Profilen har mye å si.
 • Man må ha en relativt bra profil for å få mange matcher. For enkelte kan dette være vanskelig, men vi anbefaler alle å bruke tid og energi for å lage en spennende profil.

C-date har en stor fordel i markedet når det kommer til uforpliktende dating. De er Norges største aktør i segmentet casual dating og hvis du ser etter nettopp dette kan det være lurt å teste ut C-date. Det er mange fordeler som at de matcher kompatible mennesker som ser etter det samme, men det er noe negativt at man må ha et abonnement for å kunne prate med andre. Det er også veldig viktig å lage en god profil for å få flest mulig matcher.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Algoritmene og funksjonene gjør det mye lettere å få kompatible matcher som ser etter det samme som deg, nettopp uforpliktende dating.
 2. Det er en generell datingapp for folk som ser etter noe uforpliktende og her finner du alle demografier som igjen gjør at det blir flere brukere.
 3. C-Date er flinke til å fjerne useriøse og inaktive brukere.
 4. De har høy brukervennlighet og det er enkelt å navigere seg rundt på datingsiden og appen deres.
 5. Man vil i første instans matche med folk lokalt, men det er også mulig å matche med folk i hele Norge og verden.
 6. C-date fokuserer på segmentet uforpliktende dating og en stor andel av brukerne vil være likesinnede. Her er det enklere å komme i kontakt med noen som ønsker det samme som deg.
 7. Man kan være diskré ved å bruke kallenavn etc.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Noen funksjoner er låst bak et abonnement slik som det å kunne chatte med noen. Dette fører til at det blir flere seriøse brukere kontra mange andre apper, men det er noe negativt. Det skal sies at alle deres konkurrenter har samme løsning.
 2. C-Date lar deg velge kriterier for hvem du skal kunne matche med. Slik kan du selv angi ønsket alder og andre ting hos eventuelle partnere og matcher.
 3. Det er viktig å lage en tiltrekkende og spennende profil som vekker nysgjerrighet for å få flest mulig matcher. Det er mange som ikke legger ned nok innsats i profilen sin og derfor får lite matcher. Her er det viktig å ta fine og appellerende bilder og skrive en interessant profil.
 4. Mange vil kanskje være litt usikre for å begynne med online dating, men det gjør det lettere å finne et større antall mennesker. Det blir mer og mer populært med online dating og for mange vil det være en god måte å finne et uforpliktende eller forpliktende forhold.

Vår vurdering og erfaring med C-Date

C-Date er en gigant når det kommer til uforpliktende dating. Vi hadde derfor høye forventninger når vi gjorde vår test av C-Date. Dette var den første uforpliktende datingappen og siden vi prøvde ut og vi ble positivt overrasket over hvor mange av deres brukere det var som så etter det samme. De har rett og slett truffet det markedet de forsøker å nå.

Vi erfarte at de fleste vi pratet med så etter noe uforpliktende selv og dette gjorde det enklere å få kompatible matcher som så etter det samme. På andre datingapper må man gjerne spørre litt ut eller så må man vente litt med å være oppriktig med hva man egentlig ser etter for å ikke skremme bort noen som ønsker noe annet enn deg i lengden. Dette gjorde det lettere å holde kommunikasjonen åpen og flørtende uten at det ble noe press relatert til forhold eller noe langvarig.

Noe som er litt negativt er at man må ha et aktivt abonnement for å benytte seg av chattefunksjonen. Dette fører igjen til at det blir en større andel seriøse og engasjerte brukere, men man må satse for å vinne! Det er også en mer generell datingapp hvor aldersspennet og utdanningsnivå etc. varierer mye. Det kan derfor være litt vanskeligere å finne spesifikke personlighetstyper enn gjennom for eksempel Elitesingles og Singles50 hvor brukerbasen består av høyt utdannete eller folk over 50. Dette kan for så vidt være positivt og negativt

Vår vurdering er at C-date leverer i det segmentet de lover, nemlig uforpliktende dating. Det var lett å komme i kontakt med de man matchet med og det ble fort en flørtende tone da de fleste ser etter det samme.

Fordeler og ulemper med C-date. Par som er på en romantisk date.

Test av tjenesten til C-date

Mer om C-date sine tjenester

I dette avsnittet vil vi gå dypere inn i hva C-Date egentlig er og hvordan det fungerer. Vi skal ta deg gjennom hele prosessen rundt det å registrere seg og skape en profil og fortelle litt dypere om hvilke tjenester og funksjoner C-date kan tilby.

Hva er C-Date?

C-Date er en gigant på verdensbasis og en av de største aktørene når det kommer til uforpliktende dating. C-date tilbyr en datingtjeneste som fokuserer på casual dating og har med dette en stor brukerbase som ser etter likesinnede. Man må registrere seg og opprette en profil og oppgi kriterier for potensielle matcher for så å kunne matche med folk før man kan prate med de.

Hvordan fungerer C-Date?

Man må opprette en bruker og besvare spørsmål relatert til seg selv om interesser, alder, og hva man ser etter inne på C-Date slik at man får mer kompatible matcher. Spørsmålene er laget på en måte som gjør at deres algoritmer kan matche deg med andre potensielle partner best mulig. Man kan også velge et kallenavn for å være mer diskre på deres side for folk som vil ha mer anonymitet.

C-Date har lagt seg i et segment som fokuserer mer på uforpliktende dating og man vil derfor møte en større andel mennesker som ser etter likesinnede.

Når man først har gjennomført registreringen og laget en profil ved å laste opp bilder og skrive litt i biografien kan man begynne å matche med andre medlemmer for så å kunne prate med de hvis det er en match. Når matchen er gjort har C-Date gjort sin jobb og det neste steget vil være opp til deg.

Registrering

Det er helt gratis å registrere seg hos C-Date og opprette en profil. Vi vil anbefale alle som er interessert til å opprette en bruker for å teste ut datingtjenesten slik at man finner ut om det er noe for deg.

For å registrere seg må man oppgi epostadresse og lage et passord også svare på spørsmål om seg selv og hva man er ute etter. Dette er en interaktiv og gøy funksjon selv om det kan ta 10-15 minutter. Man må så oppgi kriterier for matcher man får ved å fylle inn ønsket alder etc.

Når man har svart på alle spørsmålene kan man begynne å lage profilen sin ved å legge inn bilder og oppdatere biografien sin. Når man har gjort dette kan man begynne å matche med andre.

Login

Her skal vi vise deg hvordan du kan logge inn på C-Date:

For å logge ut må du gå inn på menyen også velge logg ut.

C-Date app

C-Date har laget en applikasjon hos GooglePlay for Android telefoner og AppStore til Iphone. Du kan selv laste ned appen ved å søke på den inne på GooglePlay eller AppStore eller benytte deg av en av lenkene i avsnittet ovenfor.

C-Date Funksjoner og Algoritmer

C-Date har en stor andel medlemmer som søker noe uforpliktende og vil derfor ha et konkurransefortrinn når det kommer til dette. Deres funksjoner og algoritmer er laget slik at man skal få mest mulig kompatible matcher gjennom spørsmålene man har svart på og kriteriene man har satt.

Man vil i første omgang få kompatible matcher i nærområdet for så å få matcher litt utenfor. Det går også an å matche med folk i hele Norge og resten av verden. Slik vil man kunne nå en høy andel medlemmer og utvide sjansene for å få en match.

Deres funksjoner gjør det enkelt å lage en tiltalende profil ved at de har en veldig brukervennlig tilnærming i form av spørsmål man må svare på. Det er også utrolig enkelt å laste opp bilder og fylle inn biografien sin.

Man kan også laste opp mer pirrende bilder i et galleri som er sperret hvor man selv kan velge hvem som får tilgang til dette. Her kan man laste opp bilder unntatt offentligheten som bare de medlemmene man velger får tilgang til. C-Date er en av få Datingsider og tjenester som tillater denne funksjonen og det kan gjøre det mer spennende og få fortgang i flørtingen!

Vår erfaring med C-Date sine tjenester, funksjoner og kriterier

Under vår test erfarte vi at det var mye enklere å få matcher med folk som søkte noe uforpliktende. Det gikk mye fortere å komme i gang med flørtingen enn på mange andre datingapper og sider enn hos mange andre leverandører. Her møter man enklere likesinnede på utkikk etter det samme. Det gjør barrieren mindre for å gå over til flørting. Man kan også laste opp pirrende bilder i et galleri som er låst. Man kan gi andre medlemmer tilgang til dette galleriet om ønskelig.

C-date har effektivisert datingen for folk som ser etter noe uforpliktende gjennom å tilrettelegge for en tjeneste som får i gang flørtingen raskere. Man kan også velge å benytte seg av et kallenavn og holde enkelte deler skjult slik at man fremstår mer anonym. Vi erfarte at det var en del brukere som valgte dette og det gjorde også at man enklere kom inn på temaer som var mer flørtende og seksuelle av natur.

En annen erfaring vi gjorde var at det var en høyere andel seriøse brukere og aktive profiler. Dette kan ha noe å gjøre med at det er en betalt tjeneste og brukere vil derfor investere mer tid og energi i datingtjenesten.

Vi i Norskedatingsider.no kan trygt anbefale C-date hvis du ser etter noe uforpliktende og spennende. Vi hadde stort sett bare positive opplevelser på C-date og de tilrettelegger veldig bra for uforpliktende møter. Det er helt gratis å registrere seg og opprette en bruker for å teste tjenesten før man velger om man vil abonnere.

Test av kriteriene til C-Date

Mer om C-date sine kriterier til brukere

C-Date gjør det enklere å få kompatible matcher ved at man kan angi sine egne kriterier andre medlemmer må oppfylle for å kunne matche med deg. Siden de fleste medlemmene ser etter noe uforpliktende i stor grad vil dette kriteriet automatisk bli oppfylt.

Man kan angi diverse kriterier slik som alder, avstand, også man sette sine egne kriterier relatert til deres profil for å velge å matche med de slik som bilder, men også andre ting. Andre brukere kan også stille kriterier som du må oppfylle og det er derfor viktig å lage en best mulig profil.

Det er viktig å ta ansvar for sin egen profil for å få flest mulig matcher. Her er det lurt å legge ned innsats ved å ta fine bilder og forsøke å lage en appellerende og spennende profil som vekker nysgjerrigheten hos andre brukere. I tabellen under vil vi vise deg noen av de viktigste kriteriene man må oppfylle på sin profil for å få flest mulig matcher.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan lage en spennende profil i følge Elitesingles.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDet er viktig å ha profil bilder som vekker nysgjerrighet og er tiltrekkende for andre medlemmer. Dette er noe av det første man ser og veier ekstra tungt på C-Date som er for mer uforpliktende relasjoner. Her kan det være ekstra lurt å legge ned innsats i å ta gode bilder.
Utdanning/Jobb tittelC-Date er en uforpliktende datingapp og side og utdanning vil være noe mindre relevant, men det sies at like barn leker best og det kan være lurt å legge inn stillings tittel eller utdanning.
Biografien på profilenBiografien på profilen sin må man også ta hensyn til. Det kan være lurt å fortelle litt kort om seg selv, men ikke for mye slik at noe blir overlatt til fantasien. Her kan man skrive noen korter setninger om seg selv om ønskelig, men hold det casual.
Sette sine egne kriterierLike viktig er det at man tar hensyn til sine kriterier og preferanser. Finn ut hva du ser etter og hva du ønsker å få ut av C-Date når det kommer til dine matcher.
KommunikasjonSiden C-Date har lagt seg i segmentet uforpliktende moro kan det være lurt å angripe kommunikasjonen litt mer løst og flørtende i stedet for å gå inn på om de ønsker seg et forhold eller vil ha barn. Ting kan alltid utvikle seg, men folk er der først og fremst for uforpliktende lek.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange lever hektiske liv og det kan derfor være greit å holde det kort og konsist i starten i stedet for å over kommunisere eller bre ut om seg selv. Vær åpen og mottakelig, men ikke legg for mye press på motparten.

Vår erfaring med C-Date kriterier

C-Date består av en stor andel medlemmer som søker noe uforpliktende og lekent. Det er derfor lettere å finne folk som søker det samme. Vi erfarte selv at profil bilder hadde mer å si enn på andre datingtjenester og apper. Her kan man legge ut litt mer pirrende bilder og lage et eget album man kan velge å dele med folk. Det ble også lettere å komme inn på flørtende tema enn andre apper. Vi ble stort sett matchet med folk som tilfredsstilte våre kriterier, men også noe utenom.

tips om å møte flest mulig kriterier hos C-Date
Vær deg selv. Holdt det åpent og lekent siden de fleste ser etter noe uforpliktende og kortvarig. Last opp gode bilder da dette er ekstra viktig på C-Date. Ikke utdyp for mye om tidligere forhold eller fyll biografien din med alvorlige ting. De fleste søker noe løst og ledig.

Tips for bruk av C-Date

 • De aller fleste brukerne ser etter noe løst og ledig. Det kan hjelpe på hvis man holder kommunikasjonen åpen og ikke spør om for seriøse ting som langvarige forhold. Vær deg selv når du fyller ut profilen din og fortell gjerne mer om hva du ønsker og søker.
 • Det er veldig viktig å lage en profil som stjeler oppmerksomheten hos eventuelle matcher og gjør de nysgjerrig på mer. Her kan det være lurt å bruke en del tid på å ta noen fine og flørtende bilder samtidig som man prøver å lage en kort og konsis biografi som er flørtende og åpen uten å gå for dypt inn i ting.
 • De fleste søker kortvarig spenning og dette er viktig å ta hensyn til når man kommuniserer med matchene sine. Hold det løst og ledig, men vær gjerne oppriktig med hva du ser etter etc. Det kan være lurt å prøve å få i gang en flørtende tone litt fortere enn på andre datingapper, men ta hensyn til andre brukere slik at du ikke fremstår som desperat eller ubehagelig.

Her er noen gode tips fra forskning.no om hvordan man kan flørte best mulig.

Test av C-Date kundeservice

C-Date kundeservice

C-Date er en gigant på verdensmarkedet og er en verdensledende aktør når det kommer til uforpliktende dating. Du kan nå deres kundeservice ved å sende en mail til Service@c-date.no eller gjennom deres kontaktskjema som du finner her.

C-Date har en rask responstid, men det er viktig at man fyller inn nok informasjon til at de kan løse saken omgående.

Det er viktig å fylle inn detaljert informasjon rundt problemer og eventuelt fortelle hvilken løsning man forventer. Enten det er å avslutte abonnementet, betalingsløsninger eller tekniske problemer er det viktig å oppgi nok detaljer slik at man kan få en hurtig løsning. Her er noen ting det er viktig å tenke på når man sender inn en klage eller tar kontakt med kundeservice.

 • Fyll inn epostadressen du bruker som er tilknyttet din konto. Oppgi aldri passordet ditt.
 • Velg emne på problemet ditt som for eksempel betaling, teknisk, logg inn, min profil etc.
 • Prøv å forklar problemet så godt som mulig slik at det blir enklere for kundeservice å forstå hva som er problemet. Oppgi så mange detaljer som mulig.
 • Hvis du opplever tekniske problemer med nettsiden eller appen kan det være lurt å ta et screenshot (bilde av skjermen) og en eventuell feilmelding man får. Slik blir det lettere for de å tilby en løsning.
 • Når du klikker send vil du få en automatisk generert mail med en referanse kode til din sak. Dette gjør det lettere å kommunisere frem og tilbake.

Vår erfaring med C-Date kundeservice

Under vår test så fikk ikke vi signert opp siden vi allerede hadde en konto som var laget for mange år siden med den mail adressen. Vi endte derfor opp med å sende de en mail å spørre om de kunne slette kontoen slik at vi fikk laget en ny en. Vi erfarte at de hadde relativt hurtig respons tid og fikk svar noen dager senere om at det var gjort og at det bare var å lage en ny konto.

Svaret vi fikk var utfyllende og vennlig.

C-Date sin kundeservice håndterte problemet vårt relativt raskt og alt i alt er vi fornøyd med deres tilsvar og løsning.

Det blir generelt mindre og mindre problemer relatert til det tekniske på internettsider og apper, men det er godt å vite at hvis det skulle oppstå et problem så har C-Date en kundeservice som hjelper til hvis det skulle bli nødvendig.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos C-Date?

Det kan være noe vanskelig å hente ut informasjon relatert til tilbakemeldinger på mange datingtjenester. De fleste datingsidene og appene får generelt en del negative tilbakemeldinger, men 80% er relatert til at mange ikke innser at de har signert en abonnementstjeneste eller lest avtalen godt nok. De vil derfor bli overrasket når de så blir trukket beløpet eller hvis de glemmer å melde seg ut før neste fakturerings periode.

Vi ser at det kan være noe dårlig opplyst rundt det og at de fleste datingapper og sider kan bli mye flinkere til å opplyse om dette før folk melder seg inn. Her kan alle bli flinkere og det er noe vi har gitt pepper for hos de fleste datingtjenestene. Det er også lett å glemme at man har et aktivt abonnement hvis man ikke har brukt tjenesten en stund. Vi har selv erfart dette med tanke på andre abonnementer slik som for eksempel Netflix etc.

Vi vil anbefale alle å umiddelbart kansellere abonnementet sitt når de har signert det slik at de slipper å bli belastet for en ny periode hvis de glemmer det. Man kan heller binde seg på nytt hvis man ønsker det når det først har utløpt.

Det kommer også en del negative tilbakemeldinger relatert til antall matcher, men vi i Norskedatingsider.no har selv erfart at dette kan ha mye med hvordan man har laget profilen sin. Det er viktig å legge ned innsats i profilen slik at den vekker nysgjerrighet hos andre potensielle matcher. Når det kommer til Online dating er det eneste man har å gå på før en eventuell match profilen til den andre. Da blir det ekstra viktig å lage en god profil.

Vi finner få tilbkemeldinger på Norsk, men du kan lese noen tilbakemeldinger på deres app fra GooglePlay reviews. Her er noen utdrag:

»Jeg er ikke hatt noen problemer med appen. Medlemskapet er rimelig, men det hadde vært fint om man kunne søke i regionen man bor i slik at det blir lettere å treffe noen i området.»

»Flott app. Jeg liker at du kan sette dine egne søkekriterier og at du har kontroll over hvem som kan se bildene dine fra det private galleriet.»

Vi ser at C-Date i likhet med stort sett alle datingapper og sider har fått en del negative tilbakemeldinger. De fleste er relatert til at det er et abonnement og folk ikke klarer å kansellere dette eller rett og slett glemmer det. Vi anbefaler alle å kansellere abonnementet med en gang man har signert det slik at man slipper å glemme det for plutselig å bli fakturert for en ny periode 6 måneder senere etc. Husk å alltid les den lille skriften før du signerer på noe.

Test av C-Date kundeserivce. Par som kysser mens de er ute å sykler.

Sammenlign C-Date med andre datingsider

C-Date VS Match og VictoriaMilan

Vi har valgt å sammenligne disse tre aktørene siden de alle har lagt seg litt mer i segmentet casual dating altså uforpliktende dating.

C-Date vs Match vs VictoriaMilanHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Som vi kan se leverer C-Date på nesten alle punkter. Det største minuset er at de ikke tilbyr en gratis løsning. Man kan registrere seg helt gratis, men for å kunne benytte alle funksjonene må man ha et abonnement. Som vi ser i tabellen gjelder dette alle de øvrige konkurrentene også.

Priser

Hva koster C-Date?

Det er helt gratis å registere seg hos C-Date og vi anbefaler alle å teste ut tjenesten før de velger om de vil abonnere. Man kan sjekke ut om de leverer et produkt man liker og faktisk se hvor mange matcher man får i starten før man velger å binde seg i form av et abonnement.

Enkelte funksjoner som for eksempel det å kunne prate med andre medlemmer er låst bak et betalt medlemskap, men man kan teste ut datingsiden eller appen gratis først. De er noe dyrere enn enkelte konkurrenter på pris, men er relativt kompetitive i forhold til andre konkurrenter.

Her ser du prisene deres:

3 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Samlet månedspris for 3 måneder påløper seg til kr 2 397,-.
kr 799,- per måned Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Her vil du få en noe rabattert pris, men ikke så mye. Samlet pris for 6 måneder blir kr 3 894,-.
kr 649,- per måned SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Her får du mest for pengene, men den samlede summen blir kr 5 388,- for 12 måneder.
Kr 449,- per måned Se dagens kampanjer

Husk å alltid sjekke prisen selv før du bestiller noe. Det kan komme nye tilbud og bli variasjon i pris over tid etc.

 • Det er mye penger å spare for å gå for deres lengste abonnement som er på 12 måneder. Det er ikke så stor forskjell på 3 og 6 måneder når det kommer til den månedlige summen. Her kan det være lurt å teste ut 3 måneder før man velger om man vil abonnere lenger.
 • Det er så og si dobbelt så billig for et 12 måneders abonnement i forhold til deres 3 måneders abonnement når man tar tar hensyn til månedsprisen.
 • Det er mange restriksjoner på et gratis medlemskap, men man kan teste ut tjenesten før man velger om man vil abonnere.

Vår anbefaling er å teste ut tjenesten gratis før du abonnerer, men hvis du først skal abonnerer kan det være lurt å gå for deres korteste løsning i tilfelle du ikke liker datingtjenesten.

Prisene er noe dyrere enn andre konkurrenter, men de tilbyr også en tjeneste ikke mange andre gjør. Uforpliktende dating med mer fokus på det seksuelle.

Vår vurdering oppsummert

Alt i alt er vi relativt fornøyd med C-Date sine tjenester. De dekker et behov i markedet ikke mange andre gjør og har en del aktive brukere. De vil få noe trekk for at de er en del dyrere enn enkelte konkurrenter, men man får også noe man ikke gjør hos de andre ved at det er en stor andel mennesker som søker uforpliktende treff.

Du kan legge igjen en kommentar i bunnen hvis du har erfaring med C-date fra før slik at nye lesere kan høre mer om din erfaring rundt C-Date sine tjenester.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo