eDarling: Erfaringer og vurdering (2024)

Vi har i denne artikkelen testet eDarling. Les videre for å se vår vurdering av datingsiden.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #17 i kategorien Vurderinger

eDarling er en datingside som er tilgjengelig i Sverige. De er også i d et norske markedet, men de har relativt lite brukere i Norge, og det vil således være bedre å velge en annen datingside

Det er helt gratis å registrere seg for å opprette en bruker hos eDarling, men for å kunne snakke med andre brukere og ta i bruk de fleste funksjonene må man ha et aktivt abonnement. Deres matching funksjon er bygget på femfaktormodellen fra psykologien og skal gjøre det lettere å finne matcher som passer til deg.

Vi kan anbefale eDarling hvis du bor i Sverge og ser etter noe seriøst.

eDarling gjør mye bra og vi var veldig fornøyd med brukervennligheten og deres matching system. Vi følte vi fikk relativt relevante matcher innenfor våre angitte kriterier i stor grad. eDarling fokuserer på medlemmer som ser etter noe seriøst og hvis du ser etter det samme kan eDarling være noe for deg.

Det er noe negativt at man må ha et aktivt abonnement for å kunne benytte seg av alle tjenestene til eDarling, men det fører igjen til at det blir mindre useriøse og inaktive profiler siden folk faktisk har abonnert på denne tjenestene i håp om å finne noe seriøst.

Hvis du ser etter noe mer casual kan vi anbefale en av disse datingsidene og appene i stedet: C-date og VictoriaMilan gjør det lettere å komme i kontakt med noen som ser etter noe mer uforpliktende.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med eDarling

eDarling har flere fordeler og noen ulemper med seg. Vi skal ta for oss de største i dette avsnittet slik at det blir enklere for deg å finne ut om eDarling er noe for deg.

Fordeler
 • eDarling har gode algoritmer og funksjoner for å matche deg med kompatible brukere.
 • Man kan fylle inn en del informasjon om seg selv for å få best mulig matcher.
 • Man må matche med noen for å kunne kommunisere med de.
 • Ganske mange brukere i Sverige, men ikke mange i Norge.
 • Større andel seriøse brukere i forhold til mange gratis datingapper.
 • Man kan lage en god profil enkelt og de har til og med guider til dette på deres nettside.
 • Høy brukervennlighet på deres applikasjon og nettside. Det er lett å finne frem til alle funksjonene.
 • Generell datingapp. Her kan du møte alle demografier.
 • Flinke til å verifisere brukerne slik at det blir mindre useriøse profiler eller folk som prøver å svindle deg.
 • Søke funksjon i tillegg til å kunne swipe på andre sine profiler.
Ulemper
 • Det er gratis å melde seg inn, men det koster penger å kunne bruke viktige funksjoner som å sende meldinger til andre etc.
 • Det er vanskelig for enkelte å få mange matcher på mer generelle datingapper og ved online dating generelt.
 • Profilen din har veldig mye å si når det kommer til online dating. Det er utrolig viktig med gode og spennende bilder.
 • De har mange brukere i Sverige, men få i Norge. Dette gjør at vi ikke kan anbefale denne appen hvis du bor i Norge.

eDarling gjør mye riktig, men lever ikke helt opp til de største datingsidene som EliteSingles og AcademicSingles. Vi kan riktignok anbefale eDarling til Svenske brukere, men hvis du er Norsk er det nok bedre å teste ut en av de andre appene.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Gode algoritmer for å matche med kompatible personer. De har tatt i bruk femfaktormodellen som en del andre større aktører, og vi erfarer at denne i stor grad virker så lenge det er nok medlemmer.
 2. Mange brukere i Sverige, men ikke mange i Norge.
 3. De har flere gode funksjoner for å finne andre medlemmer å matche med som en søke funksjon hvor man kan angi diverse kriterier i tillegg til å kunne swipe.
 4. Det er gratis å registrere seg, men man må ha et abonnement for å kunne bruke viktige funksjoner.
 5. Man må matche med noen for å kunne prate med de. Slik slipper man unødvendig mas fra mennesker man ikke liker.
 6. Det er en generell datingapp og vil med dette ha flere medlemmer i tillegg til at man kan treffe alle slags mennesker der uavhengig av alder og sosioøkonomisk status.
 7. De er flinke til å manuelt gå gjennom nye brukere slik at man slipper svindlere etc.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Det er gratis å registrere seg, men for å kunne snakke med andre brukere må man ha et aktivt abonnement. Dette er ikke bare negativt siden disse datingappene har en større andel seriøse brukere.
 2. Det kan være litt vanskeligere å møte noen kompatible på generelle datingapper og sider siden det er så stor variasjon hvem som melder seg inn, men eDarling har en del medlemmer i Sverige.
 3. Det kan ikke nevnes nok hvor viktig en god profil med fine bilder er. Dette vil ha mye å si for din opplevelse når det kommer til online dating generelt. Her er det viktig å legge ned tid og energi i å lage en best mulig profil.
 4. De har mange brukere i Sverige, men lite i Norge.

Vår vurdering og erfaring med eDarling

Vi laget en bruker og satt vår adresse i Sverige for å få gjort en skikkelig test av eDarling selv om vi er fra Norge. Vi erfarte at de gjør mye riktig og likte godt deres datingapp som hadde høy brukervennlighet og var lett å navigere. Vi likte også at de har benyttet seg av femfaktormodellen fra psykologien, men for at den skal fungere skikkelig er de nødt til å ha nok medlemmer. Hvis du bor i en stor by eller søker folk utenfor ditt område vil nok denne funksjonen fungerer godt.

Vi erfarte at vi fikk en del matcher, og at det var en del aktive brukere der i motsetning til mange gratis datingapper og datingsider. Vi erfarer ofte at det er stor gjennomtrekk av brukere og medlemmer på datingapper som er gratis, mens de man betaler for ofte har mer seriøse medlemmer så dette likte vi godt.

Alt i alt hadde vi en rimelig grei opplevelse på eDarling og de gjør mye riktig, men vi syns det fins bedre datingapper der ute som har de samme funksjonene og flere medlemmer slik som for eksempel Elitesingles og Singles50 for folk over 50.

Fordeler og ulemper med eDarling. Par som ligger i en eng av blomster.

Test av tjenesten til eDarling

Mer om eDarling sine tjenester

Her vil vi gå litt mer inn på tjenestene eDarling har å tilby. Vi vil fortelle deg litt mer om prosessene for å opprette en bruker og vår erfaring med deres tjenester.

Hva er eDarling?

eDarling kommer fra Tyskland og har over 13 millioner brukere samtidig som de vokser fort. De har medlemmer i over 25 land. De har en god kundebase i Sverige, men noe mindre i Norge. De tar i bruk femfaktormodellen fra psykologien for å finne best mulig kompatible matcher for deg. De har også flere måter å finne matcher på som for eksempel swiping og søk.

Hvordan fungerer eDarling?

Det første man må gjøre er å opprette en konto, svare på spørsmål om seg selv og hva man ser etter også opprette en profil ved å laste inn bilder og skrive en kort biografi om seg selv. Når dette er gjort kan man begynne å se etter potensielle matcher, men for å kunne like noen må man ha et aktivt abonnement.

Hvis to personer liker hverandre er man en match og man kan da begynne å prate sammen. Hvis man har et aktivt abonnement kan man sende så mange meldinger man vil.

Det er flere måter å finne potensielle matcher på. Man kan bruke en swipe funksjon hvor man får opp tilfeldige profiler eDarling mener passer for deg i nærområdet først før søket utvides. Man kan også angi søkekriterier selv og bla gjennom profiler som passer dine angitte søkekriterier.

Når man er en match med noen har eDarling gjort sin jobb og resten blir så opp til deg.

Registrering eDarling

For å registrere seg må man fylle inn epostadressen sin og opprette et passord. Når dette er gjort vil man bli spurt om ulike ting som hva man ser etter og hvor gammel man er. Du vil så bli bedt om å utføre en personlighetstest som tar rundt 15 minutter. Dette gjør at man vil få bedre matcher, og vi erfarte at det var en rimelig gøy opplevelse siden man lærte litt mer om seg selv hvis man tok det seriøst.

Når du har gått gjennom alle stegene kan du begynne å jobbe på profilen din for så å begynne å matche med andre brukere.

Det er helt gratis å registrere seg hos eDarling.

Login eDarling

Man må gå til deres nettside eller laste ned deres applikasjon gjennom GooglePlay eller Applestore for å kunne logge inn.

 • Gå til https://www.edarling.se/ eller last ned appen på Googleplay/Appstore.
 • Naviger deg til Logg inn funksjonen. Den er ofte lett å finne.
 • Fyll inn informasjonen de behøver. Epostadresse og passord.
 • Trykk på Logg inn.

Hvis du har lyst til å logge ut går du til menyen eller innstillingene og velger så logg ut.

eDarling app

eDarling har utviklet en brukervennlig app med høy funksjonalitet. Du kan laste ned appen på GooglePlayStore eller AppleStore avhengig av hvilken plattform du bruker.

Er eDarling gratis?

Det er gratis å registrere seg og teste ut tjenesten deres, men hvis du vil benytte deg av viktige funksjoner som å prate med andre må du inngå et abonnement. Det er med andre ord ikke gratis å benytte seg av alle tjenestene til eDarling.

Vår erfaring med eDarling sine tjenester

Vi var relativt fornøyd med eDarling sine tjenester og de leverer et gjennomført produkt. De har laget en brukervennlig app, og det er rimelig enkelt å registrere seg selv om det tar litt tid. Det er også enkelt å lage en spennende profil.

Vi likte også veldig godt deres matching funksjon i form av femfaktormodellen, men opplevde at de kanskje hadde litt lite medlemmer for å få full utnyttelse av den i Sverige. Det var også positivt at man kunne bruke en søke funksjon for å finne matcher som oppfylte de kriteriene vi valgte.

Det er noe negativt at man må ha et abonnement for å kunne bruke tjenesten, men dette fører igjen til at de har en større andel aktive brukere enn mange datingsider som er gratis. Vi har erfart at gratis datingapper ofte har en del useriøse folk i tillegg til stor gjennomtrekk av mennesker. Hvis man ser etter noe mer seriøst kan vi anbefale eDarling for deg i Sverige selv om det finnes bedre datingapper der ute med større brukerbase kan man trygt teste ut eDarling.

Test av kriteriene til eDarling

Mer om eDarling sine kriterier til brukere

eDarling er en generell datingside som tar i bruk femfaktormodellen for å gi deg potensielle matcher. Man kan angi enkelte krav for hva andre brukere må tilfredsstille for å kunne matche med deg, men disse er fastsatte og det får man ikke gjort så mye med. Det kan være alder, bosted, og om man har barn etc.

Det finnes også en del løse krav man burde tilfredsstille for å få flest mulig matcher hos eDarling Vi skal vise deg noen av de viktigste slik at det blir lettere for deg å få gode matcher ved å ha en best mulig profil.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er nok det viktigste på alle datingsider. Bildene har utrolig mye å si for hvor mange matcher du får siden man ikke har så mye annet å se på inne på en dating profil. Ta noen fine bilder som reflekterer hvem du er.
Utdanning/Jobb tittelHar du en spennende jobb eller høy utdanning kan det hjelpe å skrive om dette i biografien sin. Like barn leker ofte best og mange ser gjerne etter noen med høyere utdanning.
Biografien på profilenHold det kort og konsist, men skriv gjerne litt om deg selv. Her er det lurt å ikke utdype for mye eller ta det for seriøst. Hold det lett og lekent, men prøv å fang nysgjerrigheten til andre brukere. Man kan gjerne skrive noe litt humoristisk eller en kort anekdote.
Sette sine egne kriterierAlle relasjoner skal være toveis, og det er like viktig at du setter dine egne kriterier for hva du ser etter i en partner eller noen du vil date. Hold det gjerne åpent slik at du kan møte enkelte som kanskje ikke tilfredsstiller alle kriteriene, men noen ekstra bra.
KommunikasjonHoldt det åpent og lekent uten å bli for seriøs for tidlig. Det kan være lurt å ha en rolig tilnærming uten å forvente noe særlig av motparten i starten, men det er viktig å være ærlig om hva man ser etter på en seriøs datingside.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange har hektiske liv og dating kan komme langt ned på prioriteringslisten. Det er derfor lurt å prøve å være litt konsis og presis i hva du ønsker i stedet for at det bare blir evigvarende kommunikasjon frem og tilbake. Det kan være lurt å prøve å få til en date rimelig tidlig. Det er viktig å smi mens jernet er varmt og det kan være mye konkurranse.
De Viktigste tipsene for å møte flest mulig kriterier hos eDarling
Vis deg fra en god side, men vær deg selv. Ta noen fine profil bilder og spør gjerne andre hva de syns om de før du legger de ut. Hold kommunikasjonen åpen og leken uten å bli for seriøs i starten. Prøv å få til en date rimelig raskt da det fort kan dabbe av eller at de forsvinner fra appen.

Test av eDarling kundeservice

eDarling kundeservice

eDarling har i likhet med de fleste andre datingsider en side med ofte stilte spørsmål hvor man kan problemløse helt på egenhånd, men hvis du ikke klarer det kan du sende inn en henvendelse til kundeservice gjennom dere kontakt oss side. Trykk på lenken også velger du kontakta oss.

Her er noen ting det er viktig å legge med slik at de skal kunne behandle saken din best og raskest mulig.

 • Bruk epostadressen du benyttet når du opprettet en bruker slik at de finner igjen din profil.
 • Velg emne og kategori.
 • Beskriv problemet du har så godt som mulig slik at det blir lettest mulig for kundeservice å problemløse. Legg gjerne ved et bilde av skjermen(screenshot) hvis det er et teknisk problem.
 • Når du har sendt inn din henvendelse vil du få en automatisk generert email med ditt referansenummer.

Vår erfaring med eDarling kundeservice

Vi hadde et lite teknisk problem under vår test av eDarling. Vi kunne fint bruke appen og alle funksjonene, men det var noe irriterende. Appen avsluttet seg selv en gang i blant. Vi valgte å sende inn en henvendelse til kundeservice for å teste deres responstid og tilsvar.

eDarling hadde et tilfredsstillende svar og relativ rask responstid. Vi var fornøyd med deres kundeservice og de løste problemet enkelt.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos eDarling?

Etter å ha testet utallige datingsider og apper har vi sett at de fleste datingappene og sidene har stort sett fått negative tilbakemeldinger. Disse går ofte ut på at folk ikke vet at de har inngått et abonnement eller at de får få matcher.

Vi fant veldig få tilbakemeldinger online, men du kan lese noen av disse på AppleStore.

Vi kan se at de har fått litt negative tilbakemeldinger, men vi fant generelt lite tilbakemeldinger på eDarling.

Test av eDarling kundeservice. Mann som løfter en dame.

Sammenlign eDarling med andre datingsider

eDarling VS C-date og Elitesingles

Vi har valgt å sammenligne eDarling med C-date og EliteSingles. Dette er to aktører som leverer et lignende produkt, men med enkelte forskjeller. C-date er mer for casual dating, mens Elitesingles er for seriøs dating hvor 3/4 medlemmer har høyere utdanning eller generelt høy inntekt.

eDarling vs C-date vs ElitesinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Det er enkelte ulikheter for hva de ulike aktørene tilbyr. eDarling har lite antall medlemmer i Norge, mens de andre har en mye større brukerbase i Norge. Hvis du bor i Sverige kan vi anbefale alle aktørene.

C-date og eDarling er generelle datingsider hvor alle demografier kan få mange matcher, mens Elitesingles har lagt seg i et segment for folk med høyere utdanning eller sosioøkonomisk status. Alle kan registrere seg og benytte seg av tjenesten deres, men vil kanskje få noe mindre matcher.

Priser

Hva koster eDarling?

eDarling har tre valgmuligheter. 3, 6 og 12 måneder. I tabellen under skal vi vise deg hva de ulike abonnementene koster. Det er helt gratis å registrere seg, men for å benytte seg av viktige funksjoner som å kunne kommunisere med andre må man ha et aktivt abonnement.

3 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det dyreste alternativet over tid. Samlet pris vil bli kr 897,- for tre måneder.
kr 299,- per måned Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Litt billigere per måned enn deres 3 måneders alternativ. Samlet pris for 6 måneder blir kr 1494,-.
kr 249,- per måned SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Deres billigste abonnement per måned. Samlet pris for 12 måneder er bare litt mer enn for 6 måneder. Prisen for 12 måneder er kr 1 1548,-.
Kr 129,- per måned Se dagens kampanjer

Det er helt gratis å registrere seg hos eDarling, men for å kunne benytte seg av mange viktige funksjoner som å sende melding må man ha et aktivt abonnement.

Her er noen viktige observasjoner relatert til pris:

 • Det er mye billigere å gå for et lengre abonnement, men det kan være lurt å teste ut en måned først for å se om man liker tjenesten deres.
 • Det er nesten like billig å gå for et 12 måneders abonnement som et på 6 måneder.
 • Det kan være lurt å kansellere medlemskapet sitt rett etter at det er inngått for å slippe å bli fakturert for en ny periode når den første perioden utgår.

Vår erfaring oppsummert

Vi hadde en helt grei opplevelse av eDarling, men vi mener det finnes bedre datingapper der ute for folk i Sverige. Deres applikasjon har høy brukervennlighet og bra funksjonalitet. De har relativt gode matching mekanismer, men vi erfarte at de hadde en mindre andel brukere enn mange av de største konkurrentene. Vi kan anbefale eDarling hvis du bor i Sverige og ser etter en seriøs datingapp og side.

Hvis du har prøvd eDarling før kan du legge igjen en tilbakemelding i bunnen av siden slik at nye lesere får vite mer om dine erfaringer. Vi fant generelt lite tilbakemeldinger på internett om eDarling, og det vil være veldig behjelpelig for nye brukere å lese om dine erfaringer.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo