Singles50: Erfaringer og vurdering (2024)

Her kan du lese vår dyptgående vurdering av Singles50. Vi deler vår erfaring og kommer med vår anmeldelse av datingsiden.
9.9/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #2 i kategorien Vurderinger

Singles50 er en av Norges største aktører når det kommer til dating for folk over 50! De har gjort det enklere å møte folk i sin egen aldersgruppe og har klart å samle en stor andel av de som dater i 50 årene og oppover.

Det kan ofte være vanskelig å finne noen å date jo eldre man blir, men Singles50 har gjort dette mye lettere og tatt datingmarkedet med storm med en tilrettelagt datingtjeneste for folk over 50.

Datingsiden og appen er veldig brukervennlig og tilrettelagt folk over 50 med gode funksjoner som er lette å navigere.

Singles50 havner på en trygg 3 plass i vår test av datingsider og datingapper. De legger til rette for at jevngamle kan finne en partner i mye høyere grad enn på alminnelige datingsider og apper.

Sjekk også ut vår forside hvis du er på utkikk etter flere spennende datingapper- og sider!

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Singles50

Det er som med alt annet både fordeler og ulemper med Singles50! Vi vil tørre å påstå at fordelene overgår ulempene drastisk med denne datingsiden!

Fordeler
 • Effektivt å finne jevnaldrende
 • Velfungerende algoritmer for å gi deg de beste matchene
 • Lettere å matche med folk man er kompatible med
 • Veldig enkel og brukervennlig applikasjon og nettside
 • Det er mulig å treffe folk i hele Norge og resten av verden
 • Ekstrem høy andel brukere over 50 år
 • Gjør det lettere å treffe nye venner og romantiske partnere man aldri ville truffet
 • Lett å lage en fin profil ved å følge stegene i registreringsprosessen
 • Det er er gratis å registrere seg
 • Balansert brukerbase i forhold til kjønn
 • Det er mulig å utføre videosamtaler på appen
Ulemper
 • Man må ha et aktivt abonnement for å benytte alle funksjonene
 • For å kunne prate med andre må man matche med den andre brukere.

Vår erfaring er at datingsider og apper som spesialiserer seg innenfor et gitt segment som alder, utdanning eller andre ting generelt gjør det mye enklere å møte en passende partner.

Hva er en match på Datingsider og apper? En match er når to personer liker hverandre på datingsiden og appen. Når man er en match kan man begynne å prate med hverandre.

Vår vurdering og erfaring med Singles50

Singles50 leverer en utmerket datingtjeneste for folk over 50 år! Du kan også sjekke ut denne artikkelen om flere datingsider for folk over 50 år.

På grunn av den høye andelen brukere over 50 år er det mye lettere å møte en livspartner eller ny venn som er jevngammel!

Singles50 lar deg også fylle inn informasjon om deg selv slik at du lettere kan komme i kontakt med folk som har samme livssyn og interesser som deg i første omgang.

Under vår test av Singles50 erfarte vi at det var mye lettere å komme i kontakt med eldre på denne datingsiden enn mer generelle datingsider.

Singles50 er også en trygg datingside. De er veldig flinke til å fjerne useriøse brukere.

Det er også mulig å utføre videosamtaler med andre slik som på Facebook eller Instagram. Slik kan man verifisere at de man prater med er dem de utgir seg for.

Fordeler og ulemper med Singles50. Eldre dame som drikker kaffe på en Cafe.

Test av tjenesten til Singles50

Mer om Singles50 sine tjenester

Her vil vi ta et dypdykk inn i Singles50 sine tjenester og hva man kan forvente som en bruker av denne datingsiden og appen.

Hva er Singles50?

Singles50 er en datingside og app som lar mennesker over 50år treffe hverandre på en felles arena. Dette erfarer vi er en ypperlig måte å møte andre på.

De har laget en fantastisk datingside som gjør det meste riktig. Her får man alle funksjonene man kan forvente av en datingside og litt til.

De har algoritmer som gjør at man kan treffe mennesker man er ekstra kompatible med.

Dette gjør at man sparer tid og energi ved å treffe mennesker man deler livssyn og interesser med.

Singles50 har laget en utrolig god datingside hvor man kan ha videosamtaler med andre som et ekstra sikkerhetstiltak i tillegg til at dette er enda en måte å kommunisere på.

Deres nettside og applikasjon er tilrettelagt folk over 50 slik at det blir enklere å navigere seg rundt.

Hvordan fungerer Singles50?

Singles50 fungerer som de fleste andre datingsider og applikasjoner. De har en enkel registreringsprosess som tar deg gjennom alle stegene på en effektiv måte.

Det første man må gjøre er å registrere en bruker og svare på en rekke spørsmål. Når brukeren er opprettet må man lage en profil ved å laste opp bilder og skrive litt om seg selv.

Når profilen er klar kan man begynne å møte potensielle matcher ved å sveipe på andre brukere. Hvis man liker en annen bruker og de liker deg tilbake kan man begynne å prate med hverandre.

De har utviklet effektive algoritmer for å finne de aller beste matchene for deg!

Registrering

Det er enkelt og effektivt å registrere seg samtidig som at det er helt gratis! Slik kan man teste ut datingsiden og applikasjonen helt gratis før man bestemmer seg.

Singles50 har en utmerket registreringsprosess som er utviklet for brukere med mindre datakunnskap. Her er det enkelt å greit å gjennomføre hele prosessen uten noen forkunnskaper.

Innlogging

Slik logger du inn på din konto hos Singles50

 • Gå til https://www.singles50.no/ eller last ned appen gjennom Googleplay/Appstore.
 • Klikk på Logg inn helt oppe i høyre eller gjennom appen.
 • Oppgi epostadressen du brukte når du registrerte deg og fyll inn passordet ditt.
 • Trykk på logg inn.

Hvis du vil logge ut må du klikke deg inn på menyen eller innstillingene å velge logg ut.

Singles50 app

Singles50 har utviklet en brukervennlig og funksjonell applikasjon som passer perfekt for eldre brukere!

Her kan til og med folk helt uten erfaring med smarttelefoner enkelt navigere seg rundt

Vi vil anbefale at man bruker deres applikasjon kontra deres nettside hvis man har mulighet til dette. Da får man en mer sømløs brukeropplevelse og litt ekstra funksjoner.

Funksjoner og Algoritmer

Singles50 sine funksjoner er på nivå med de aller beste datingsidene og applikasjonene på markedet!

De har utviklet en funksjonell og vennligsinnet algoritme som gir deg de mest forenlige matchene først.

Dette erfarer vi i Datingsider.no er en utrolig kjekk funksjon som sparer oss forbrukere for mye tid.

For å kunne prate med andre brukere må man først matche. Dette gjelder de fleste datingsider og apper da dette er den beste løsningen for begge parter.

Slik unngår man at folk ikke kan sende deg meldinger hvis ikke du tillater det. Det er også enkelt å blokkere noen hvis man ikke vil prate med de.

Singles50 vil først vise deg folk i umiddelbar nærhet samtidig som den tar hensyn til dine preferanser før den utvider søket.

Er Singles50 svindel?

Singles50 er ikke svindel, og er en genuin aktør som gjør alt riktig for å sikre sine kunders trygghet!

Singles50 jobber effektivt mot dette og det vil derfor være få svindlere inne på datingsiden. Hvis du vil drive med trygg nettdating kan du lese denne flotte artikkelen om nettopp dette.

Man kan aldri helgardere seg mot svindelforsøk og jo mer man lærer seg om dette selv jo lettere vil det bli å unngå å bli svindlet.

Her er noen ting man må tenke på når man bruker internett for å unngå svindelforsøk:

 • Aldri overfør penger til noen du ikke har møtt uansett hvilken situasjon de befinner seg i.
 • Hvis du er usikker kan du be om en videosamtale for å bekrefte at de er den de utgir seg for.
 • Rådfør deg med familie og venner hvis du ikke føler deg trygg på en person. Det kan være vanskelig å vite hva som er ekte når man er forelsket eller betatt av en annen person.
 • Hvis noe virker for bra til å være sant så kan det være lurt å dobbeltsjekke og trekke seg litt tilbake for å vurdere om det faktisk er ekte.
 • Vær ekstra forsiktig med folk som snakker dårlig Norsk eller kun kan Engelsk. Hvis de kaller deg kjære navn hele tiden kan dette være for å gjøre at du føler deg ønsket og få deg til å føle deg trygg.
 • Igjen så skal man aldri overføre penger til mennesker man ikke kjenner. Det er veldig enkelt å fortsette å overføre når man først har begynt siden man allerede har sunket penger inn i det.

Hvis du er usikker så må du stoppe å overføre penger så fort som mulig og rådføre deg med venner og familie.

Det er ingen skam i å ha blitt svindlet og de fleste av oss har på et eller annet tidspunkt blitt lurt. Ta umiddelbart kontakt med politiet om du har blitt svindlet.

Vår erfaring med Singles50 sine tjenester

Vi er svært fornøyde med Singles50 sine tjenester, og erfarer at de leverer en ufattelig god tjeneste for eldre som ser etter en brukervennlig datingside.

Singles50 leverer ypperlige tjenester og her finner man alt man kan forvente av en datingside tilsiktet eldre! Vi elsker at de har et veldig oversiktlig brukergrensesnitt.

På grunn av deres satsing mot eldre brukere vil man i stor grad møte folk i denne aldersgruppen.

Vi erfarte også at de har en lav andel falske brukere da Singles50 er flinke til å fjerne falske profiler i forhold til enkelte andre datingsider.

Vi kan anbefale Singles50 sine tjenester på det varmeste for folk fra 40 år og oppover! Her får man i pose og sekk.

Test av kriteriene til Singles50

Mer om Singles50 sine kriterier til brukere

Singles50 har ikke så mange kriterier til sine brukere, men deres brukerbase består i stor grad av folk fra 40 år og oppover.

Det vil derfor være fordelaktig å befinne seg i denne demografien selv slik at man får utnyttet Singles50 til det fulleste.

Vi skal ta for oss litt av kriteriene man bør oppfylle for å få flest mulig matcher i tillegg, og her er det ingen håndfaste regler.

Teoretisk vil det være gunstig å oppfylle de fleste av disse kriteriene, men det er absolutt ikke nødvendig.

Det viktigste er gode bilder, men det kan også være lurt å fylle inn litt mer på profilen sin.

Husk at du også kan sette kriterier til andre brukere på lik linje som de har sine kriterier for hvem de vil matche med.

Her er noen av de viktigste kriteriene man bør oppfylle for å ha en best mulig opplevelse på Singles50:

KriterierDetaljer
Tiltalende profilbilderFørsteinntrykket er utrolig viktig og dette gjelder også på datingsider. Her er det viktigste noen tiltalende og fine profilbilder. Velg gjerne noen bilder fra ulike vinkler og i ulike settinger.
Utdanning/JobbtittelHvis du har høyere utdanning eller en karriere innenfor noe spennende kan det vært fint å opplyse om dette i biografien.
Biografien på profilenBiografien er veldig sekundært i forhold til profilbildene, men det kan likevel være lurt å fylle ut denne litt også. Hold det gjerne kort og konsist.
Sette sine egne kriterierSett også dine egne kriterier for hvem du vil matche med og prate med! Her er det du som bestemmer.
KommunikasjonFokuser på god kommunikasjon og forsøk å bli kjent med personen uten å utdype for mye personlig for tidlig.
Vær ærlig med deg selv og andreDet er lurt å være ærlig med seg selv og andre i forhold til hva man ønsker ut av opplevelsen i stedet for mislede og kaste bort tiden.
Test av kriteriene til Singles50. Par som koser seg i en blomstereng.

Vår erfaring med Singles50 sine kriterier

Vi erfarer at Singles50 sine kriterier til sine brukere er gunstige da man stort sett møter jevngamle mennesker fra den samme demografien.

De setter lite krav og kriterier man må forholde seg til, men andre brukere stiller krav til deg med tanke på bilder, biografi og andre ting for å ha en best mulig opplevelse og få flest mulig matcher.

Obs!
Vis deg fra din beste side, men vær ærlig med deg selv og andre brukere! Velg noen flotte bilder og unngå å dele for mye om deg selv.

Tips for bruk av Singles50

 • Det er viktig å være trygg på nett! Ta hensyn til nettvett reglene og unngå å dele personlig informasjon eller å sende penger til folk du ikke kjenner. Vær oppmerksom på at noen kan utgi seg for noen de ikke er.
 • Singles50 passer best for folk som ser etter litt eldre partnere! Hvis man ser etter yngre mennesker vil det være lurt å benytte seg av andre datingsider og apper i stedet for.
 • Når man velger å betale for et abonnement fungerer det på nøyaktig samme måte som andre abonnementer. Man må selv avslutte dette om man ikke ønsker å benytte seg av deres tjenester mer.

Test av Singles50 kundeservice

Singles50 kundeservice

Singles50 er drevet av 2Be fra Luxemburg og man kan ta kontakt med de gjennom https://2betrue.com/pages/contact-us.

De har en behjelpelig kundeservice som kan hjelpe deg med alt av problemer.

Her er noen gode tips til hvordan du kan kontakte kundeservice og drive feilsøking selv:

 • Husk å oppgi epostadressen til kontoen det gjelder. Dette er den du brukte når du registrerte deg.
 • Forklar problemet på en oversiktlig og detaljert måte hvis du velger å kontakte kundeservice.
 • Prøv å oppgi så mange detaljer som overhodet mulig slik at de får en enklere jobb med å finne en løsning.
 • Ved tekniske problemer er det lurt å legge ved skjermbilder (screenshot) av problemet.
 • Hvis man har problemer med et abonnement kan man selv avslutte dette gjennom Singles50 sin nettside eller applikasjon.

Vår erfaring med kundeservice

Under vår test møtte vi ikke på noen problemer som gjorde at vi måtte kontakte kundeservice.

Selv om ikke vi opplevde problemer under vår test av Singles50 kan det godt hende at andre vil oppleve noen problemer.

Man kan nå Singles50 sin kundeservice ved å sende en mail til Kundeservice@Singles50.no.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Singles50?

De fleste datingsider og applikasjoner får relativt mye negative tilbakemeldinger fra misfornøyde kunder, men ofte er dette ikke på grunn av selve datingsiden.

Mange er misfornøyde med å få et mindre antall matcher eller så vet de ikke at de har inngått et abonnement for så å bli fakturert månedlig.

Enkelte brukere vil dessverre få et lite antall matcher på grunn av en lite tiltalende profil eller av andre årsaker og kan dermed være misfornøyd med sin opplevelse.

Her er noen tilbakemeldinger fra Appstore om tjenesten til Singles50!

1. ‘Det var ikke lett å finne den rette personen i denne applikasjonen, men det var verdt å møte mange brukere man hadde god kjemi med.»

2. »Det er ikke en verst datingside, Jeg har bare vært på denne siden i 24 timer og har faktisk møtt noen flotte damer. Problemet er at det ikke er så mange i området mitt. Gå for denne appen hvis du er interessert.»

Vi mener datingsider kan bli litt flinkere til å opplyse om at man inngår en abonnementstjenester når man velger å betale for deres tjenester. Mange får dessverre ikke dette med seg og ender opp med å bli fakturert for en ny periode.

Test av Singles50 kundeservice. To personer og en klokke.

Sammenlign Singles50 med andre datingsider

Elitesingles VS Match og Singles50

EliteSingles vs Match vs Singles50Her vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Singles50 sin største fordel er at de aller fleste medlemmene består av folk i samme alder.

Hvis du har høy utdanning og er ute etter noen tilsvarende kan det være lurt å prøve ut Elitesingles også.

Hvis du ser etter folk i alle aldre uavhengig av inntekt og utdanning kan du også prøve Match.

Alle appene og sidene tilbyr mange av de samme funksjonene.

Priser

Hva koster Singles50?

Det koster ikke noe å registrere seg for å teste ut deres tjenester, men for å få tilgang til alle deres funksjoner må man inneha et aktivt abonnement.

Hvis man først velger å kjøpe et abonnement er det flere valgmuligheter og prisene vil ofte bli billigere hvis man velger et av de lengste abonnementene.

1 måneds abonnement Det dyreste alternativet

Hvis du vil prøve en måned for å teste ut deres Premium abonnement kan du teste ut en måned for kr 799,-.
kr 799,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Det er litt billigere per måned for et 3 måneders abonnement og den samlede kostnaden påløper seg til Kr 2 157,-.
kr 719,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Her er det mest å spare og den samlede kostnaden blir kr kr 2 394,- for 6 måneder noe som nesten er helt likt den samlede kostnaden for 3 måneder.
Kr 399,- per måned Se dagens kampanjer

Prisene kan variere over tid eller ved nye tilbud, produkter og andre ting. Husk å sjekke prisen selv før du bestiller noe.

 • Det kan være mye å spare å gå for et lengre abonnement, men det kan også være lurt å ta en prøvemåned først for å se om det er noe for deg og om du får mange matcher.
 • Det er så og si dobbelt så mye penger å spare per måned ved å gå for et 6 måneders abonnement kontra 1 eller 3 måneder.
 • Det er flere restriksjoner på et gratis medlemskap, men det er helt gratis å teste tjenesten ut. Hvis du vil ta i bruk alle funksjonene må du derimot ha et fullverdig Premium medlemskap.

Vår vurdering oppsummering

Avslutningsvis kan vi anbefale Singles50 for folk over 50 da denne datingsiden sine medlemmer i stor grad består av folk over 50 år.

De leverer en veldig god tjeneste og er et trygt valg hvis du ønsker å finne noen jevnaldrende som er på det samme stadiet som deg i livet!

Her får man et gjennomført produkt som spesialiserer seg på å koble folk i samme alder sammen!

Deres algoritmer har lagt til rette for at man også møter folk med er forenlig med i første instans.

Legg gjerne igjen en kommentar i bunnen hvis du har testet ut Singles50 tidligere.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.9 Vudering

Muligheter
9.9
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo