Singles50: Erfaringer og vurdering (2024)

Her kan du lese vår dyptgående vurdering av Singles50. Vi deler vår erfaring og kommer med vår anmeldelse av datingsiden.
9.9/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #3 i kategorien Vurderinger

Singles50 er en av Norges største aktører når det kommer til dating for folk over 50. De har gjort det enklere å møte folk i sin egen aldersgruppe og har samlet en stor andel av de som dater i 50 årene og oppover. Det kan ofte være vanskelig å finne noen å date jo eldre man blir, men Singles50 har gjort dette mye lettere.

Singles50 har tatt markedet med storm med en tilrettelagt datingtjeneste for folk over 50.

Singles50 havner på en trygg 3 plass i vår test av datingsider og datingapper. De legger til rette for at jevngamle kan finne en partner i mye høyere grad enn på alminnelige datingsider og apper. Datingsiden og appen er veldig brukervennlig og tilrettelagt folk over 50.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Singles50

Singles50 har spesialisert seg på dating for folk over 50 og vil med dette ha noen fordeler og ulemper som ikke generiske datingapper som Match for eksempel har. Vi erfarer ofte at datingapper som har spesialisert seg mot en spesifikk eller demografi ofte er veldig effektive til å finne passende matcher.

Fordeler
 • Effektiv måte å finne jevnaldrende på. Det kan være vanskelig å finne passende partnere på vanlige datingapper, men Singles50 har gjort dette enklere.
 • Må må fylle inn litt mer utdypende informasjon om seg selv slik at andre får vite mer om deg og du om de.
 • Gjør det lettere å matche med folk som har felles interesser og preferanser.
 • Enkel og brukervennlig app og nettside.
 • Man kan kun chatte med folk man matcher med.
 • Man kan få matcher i hele Norge, men også fra andre deler av verden om ønskelig.
 • Høy andel aktive brukere over 50.
 • Online dating gjør at man kan komme i kontakt med et større antall personer. Spesielt hvis man er fra et lite sted.
 • Mulig å lage en spennende profil.
 • Det er gratis å registrere seg, men man må ha et aktivt abonnement for å få full tilgang.
 • Bra balanse mellom menn og kvinner.
 • Her vil man stort sett kun treffe folk over 50 eller i nærheten. Dette gjør det mye lettere å finne en partner.
 • Man kan ha videosamtaler inne på appen.
Ulemper
 • Man må ha et aktivt abonnement for å kunne snakke med andre brukere, men det går an å få matcher også bestemme seg om man vil prøve et abonnement.
 • Siden det er online-dating vil det ikke være appellerende for alle.
 • Man må matche med andre for å kunne prate med de, noe som fører til at det for enkelte kan være vanskelig å komme i prat med mange.
 • Man må ha en relativt bra profil for å få mange matcher.

Vår erfaring er at datingsider og apper som spesialiserer seg innenfor et gitt segment som alder, utdanning eller andre ting generelt gjør det mye enklere å møte en passende partner. På datingsider og apper som er mer generelle vil det være vanskeligere å komme i kontakt med en passende match da man ofte er på ulike stadier i livet. For enkelte kan dette være noe negativt, men da kan man fint prøve en av de mange andre appene du kan lese mer om i vår test av beste datingside.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Siden Singles50 har brukere som stort sett er over 50 er det enklere å møte noen jevnbyrdene man mer sannsynlig kommer bedre overens med. Deres algoritmer gjør at man får matcher som har like interesser og passer innen de gitte kriteriene man har oppgitt.
 2. Det er en høy andel aktive brukere i forhold til mange andre datingsider og apper. Her er det lettere å komme i kontakt med folk.
 3. Singles50 har god brukervennlighet og er enkel å bruke for de fleste. Man kan også utføre videosamtaler i stedet for å skrive. Dette gjør det enda enklere å bli kjent med noen.
 4. Man kan få matcher i hele Norge, men også internasjonalt. Slik vil det bli enklere å møte noen hvis man er fra en liten by eller ikke treffer noen av interesse i sin by.
 5. Man kan selv sette kriterier for hvem man vil matche med slik at man unngår enkelte mennesker. Man må også matche med noen for å kunne snakke med de og da slipper man å få masse unødvendige meldinger fra ulike personer.
 6. Det er lite svindlere på siden siden og Singles50 tar sikkerhet veldig seriøst. De er flinke til å kvitte seg med svindlere, inaktive og useriøse profiler.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Det koster ingenting å registrere seg for å teste ut Singles50, men for å benytte seg av enkelte funksjoner må man ha et aktivt abonnement.
 2. Man kan angi kriterier for hvem man vil matche med, men det kunne godt vært enda flere valgmuligheter som inntekt etc.
 3. Det er viktig å ha en tiltrekkende og appellerende profil for å få flest mulig matcher. Her er det viktig å ta fine bilder og skrive en liten biografi om seg selv. For mange vil dette være litt vanskelig, men alle har potensiale til å lage en god profil.
 4. For mange vil nok online dating være noe nytt, men slapp av. Det er spennende og gøy når man først er i gang. Man kan møte nye spennende personer man aldri ville møtt på ekte. Det er også veldig brukervennlig og enkelt å sette i gang. Man kan også spørre venner og familie om hjelp hvis det er noe man lurer på.

Vår vurdering og erfaring med Singles50

Singles50 gjør det enklere å komme i kontakt med passende matcher. I vår test fant vi ut at det var mye lettere å komme i kontakt med jevnaldrende og jevnt over er det mye lettere å få god kontakt med mennesker i egen aldersgruppe siden man ofte er på samme stadiet i livet.

Siden man kan fylle inn informasjon om preferanser og sette kriterier som avstand, alder etc. vil det bli lettere å få matcher man har felles interesser og ønsker med. Singles50 består også stort sett av folk over 50 eller i nærheten og det vil føre til at man får mer passende matcher. Her er det mye tid å spare.

Man kan også utføre videosamtaler før man møter noen slik at man får et bedre inntrykk av hvem de er. Slik vil man også slippe å taste like mye og man kan heller prate med de. Dette gjør at Singles50 passer bedre for folk over 50 også da det er lettere å snakke med noen enn å sende masse meldinger. For oss var dette en god løsning og vi kom i prat med mange interessant personer gjennom å ha en videosamtale med de.

Det er gratis å registrere seg og man kan teste ut tjenesten før man velger om man vil abonnere for å kunne utnytte singles50s fulle funksjoner. Man kan gjøre det meste uten å abonnere, men for å kunne chatte med andre brukere må man ha et aktivt abonnement. Dette gjør også at det er flere seriøse brukere siden man må investere penger i å møte noen. De fleste datingapper som har spesialisert seg innen et spesifikt segment som for eksempel Elitesingles som har den samme løsningen.

Det er noe negativt at man må lage en appellerende profil for å få mye matcher, men hvis man legger ned litt innsats i profilen sin og tar noen fine bilder vil det være mye større sjanse å få flere matcher. Vi opplevde ingen problemer med å få matcher siden vi brukte tid på å lage en spennende profil.

Fordeler og ulemper med Singles50. Eldre dame som drikker kaffe på en Cafe.

Test av tjenesten til Singles50

Mer om Singles50 sine tjenester

I dette avsnittet vil vi gå dypere inn i tjenestene til Singles50 og forklare mer om prosessen rundt det å skaffe seg en konto. Vi vil forklare hvordan Singles50 fungerer og hva de gjør bra. Singles50 leverer en gjennomgående god tjeneste med høy kvalitetssikring. Det de gjør, gjør de veldig bra.

Hva er Singles50?

Singles50 er en datingside for folk over 50, men man kan også bruke den selv om man ikke er over 50. Man bør være i nærheten for å kunne dra nytte av datingsiden og appen. Singles50 gjør det enklere for folk over 50 å møte andre jevnaldrende og fyller et tomrom når det kommer til dating for folk over 50. Det kan være vanskelig å møte jevnbyrdene og likesinnede på generelle datingapper. Singles50 har en nettisde, men også en app man kan laste ned som har høy brukervennlighet. Den er tilrettelagt folk over 50 slik at det blir enklere å navigere seg rundt.

Hvordan fungerer Singles50?

Det første man gjør er å registrere seg gratis og opprette en profil. Man må svare på et knipe spørsmål for å finne ut hva du ser etter slik at de kan matche deg med potensielle matcher. Spørsmålene består i alt fra om du er dame og ser etter en mann eller omvendt til hvilken aldersgruppe du foretrekker og hvilke interesser du har. Dette gjør at det blir enklere for Singles50 å finne passende matcher til nettopp deg. Denne prosessen er enkel og interaktiv. Når registreringsprosessen er ferdig kan man begynne å lage en profil med å legge inn bilder og en kort tekst om seg selv og hva man er ute etter.

Når man har gjort alt dette kan man begynne å lete etter matcher. Videre i dette avsnittet skal vi gå litt dypere inn i hvordan Singles50 fungerer og alle stegene man må ta for å kunne bruke datingsiden og appen.

Registrering

Registreringen er gratis og vi anbefaler alle over 50 å prøve denne appen for å finne ut om de liker den. Man må skrive inn epostadressen sin og opprette ett passord. Når dette er gjort må man besvare enkle spørsmål som hva man ser ser etter og hvor gammel man er etc.

Du vil så få litt mer utfyllende spørsmål og hvilke interesser du har, hva du jobber med, utdanning, og preferanser og hvilke kriterier du stiller til de du matcher med som for eksempel alder.

Når man har besvart alle spørsmålene vil man kunne begynne å bygge på sin egen profil ved å legge inn bilder av seg selv og fylle litt mer ut om seg selv i biografien sin. Her er det lurt å finne noen fine bilder og skrive litt kort om seg selv slik at man fanger mer interesse.

Det er helt gratis å melde seg inn og man kan benytte seg av alle basisfunksjoner og opprette en profil for å begynne å få matcher, men det krever et abonnement for å prate med de matchene man får. Vi anbefaler alle å lage en profil også sjekke ut hvor mange matcher man får før man bestemmer seg for om man vil abonnere.

Inlogging

Slik logger du inn på din konto hos Singles50

 • Gå til https://www.singles50.no/ eller last ned appen gjennom Googleplay/Appstore.
 • Klikk på Logg inn helt oppe i høyre eller gjennom appen.
 • Oppgi epostadressen du brukte når du registrete deg og fyll inn passordet ditt.
 • Trykk på logg inn.

Hvis du vil logge ut må du klikke deg inn på menyen eller innstillingene å velge logg ut.

Singles50 app

Singles50 har laget en veldig brukervennlig og enkel å bruke applikasjon. Vi ble overrasket over hvor lett det var å navigere seg rundt når vi lastet den ned. Her kan til og med folk helt uten erfaring med smarttelefoner enkelt navigere seg rundt.

Funksjoner og Algoritmer

Singles50 er veldig effektive på å matche riktige personer. Dette blir gjort enklere siden de fleste som bruker Singles50 er jevnaldrende. Man vil også få matcher basert på felles interesser og preferanser.

Man må matche med noen for å kunne prate med de slik at begge må ha en felles interesse av å bli kjent med hverandre. Slik unngår man at folk ikke kan sende deg meldinger hvis ikke du tillater det. Det er også enkelt å blokkere noen hvis man ikke vil prate med de.

Singles50 vil i første omgang fokusere på mennesker i ditt nærområde, men vil så utvide søket til å gjelde større områder slik at man kan komme i kontakt med folk i hele Norge eller hele verden. Hvis man bor på et lite sted kan det være fint å kunne treffe folk fra andre byer.

Er Singles50 svindel?

Nei, Singles50 er ikke svindel.

Det finnes mange svindlere på internettet og de retter seg ofte mot folk over 50. Singles50 jobber effektivt mot dette og det vil derfor være få svindlere inne på datingsiden. Man kan aldri helgardere seg mot svindelforsøk og jo mer man lærer seg om dette selv jo lettere vil det bli å unngå å bli svindlet.

Her er noen ting man må tenke på når man bruker internett for å unngå svindelforsøk

 • Aldri overfør penger til noen du ikke har møtt uansett hvilken situasjon de befinner seg i.
 • Hvis du er usikker kan du be om en videosamtale for å bekrefte at de er den de utgir seg for.
 • Rådfør deg med familie og venner hvis du ikke føler deg trygg på en person. Det kan være vanskelig å vite hva som er ekte når man er forelsket eller betatt av en annen person.
 • Hvis noe virker for bra til å være sant så kan det være lurt å dobbeltsjekke og trekke seg litt tilbake for å vurdere om det faktisk er ekte.
 • Vær ekstra forsiktig med folk som snakker dårlig Norsk eller kun kan Engelsk. Hvis de kaller deg kjære navn hele tiden kan dette være for å gjøre at du føler deg ønsket og få deg til å føle deg trygg.
 • Igjen så skal man aldri overføre penger til mennesker man ikke kjenner. Det er veldig enkelt å fortsette å overføre når man først har begynt siden man allerede har sunket penger inn i det. Hvis du er usikker så må du stoppe å overføre penger så fort som mulig og rådføre deg med venner og familie. Det er ingen skam i å ha blitt svindlet og de fleste av oss har på et eller annet tidspunkt blitt lurt.

Vår erfaring med Singles50 sine tjenester

Da vi benyttet oss av Singles50 i vår test erfarte vi at vi fikk mange flere treff med jevnaldrende enn på andre tilsvarende apper. Det er også positivt at det er gratis å registrere seg før man velger å benytte seg av et abonnent. Vi kan anbefale alle å registrere seg også fullføre den korte prosessen for å lage sin helt egne profil. Slik vil man finne ut om Singles50 er noe for deg uten å måtte betale noe.

Singles50 har satset på å tiltrekke seg folk over 50. Dette gjør at en høy andel brukere er rundt 50 år eller over. Slik blir det mye lettere å matche med folk man har felles interesser med samtidig som man er på det samme punktet i livet. Enten man kommer ut av en skilsmisse eller rett og slett bare er singel kan det være godt å ha noen å prate med. Kanskje det utarter seg romantisk også.

Noe annet vi erfarte var at det var en høy andel aktive brukere i forhold til mange andre datingapper. Dette har nok noe med at datingsiden fungerer og tilbyr matcher som er interessante. Det er også en lav andel falske eller inaktive profiler og de matchene man får er som regel aktive brukere.

Vi kan anbefale Singles50 til alle våre lesere. Det er gratis å registrere seg og lage en profil og man kan enkelt sjekke om man får flere matcher før man velger å abonnere. Hvis man over 50 eller over og ser etter en tilsvarende partner på samme sted i livet vil Singles50 være det beste valget for deg. Her kan man spare tid samtidig som man møter folk med felles interesser og ønsker i livet.

Test av kriteriene til Singles50

Mer om Singles50 sine kriterier til brukere

Det er flere såkalte kriterier man bør oppfylle for å få gode matcher og man kan også sette sine egne kriterier som potensielle matcher må oppfylle. I dette avsnittet skal vi gå over kriteriene man bør oppfylle hos Singles50 for å få flest mulig matcher samtidig som vi forteller mer om hvilke kriterier du kan sette for potensielle matcher.

Man kan angi ulike kriterier potensielle matcher må møte slik som alder, utdanning, avstand etc. disse kan man sette selv inne på appen eller siden, men det er også andre viktige kriterier som å lage en spennende profil med gode bilder. Dette er like viktig for deg som for potensielle matcher og vil ha mye å si for hvor mange matcher man får.

Videre i tabellen under skal vi ta for oss kriterier det er viktig å oppfylle for å få flest mulig potensielle matcher. Dette er viktig å tenke på når man lager sin profil slik at flest mulig vil matche med deg. Jo flere av disse kriteriene man oppfyller jo lettere er det å få potensielle matcher.

Hvis du vil lese mer om hvordan du kan lage en spennende og appellerende profil som oppfyller flest mulig kriterier kan du lese denne artikkelen fra Nettavisen om hvordan du kan lage en perfekt datingprofil.

KriterierDetaljer
Tiltalende profilbilderSom i virkeligheten er det viktig å gjøre et godt førsteinntrykk, kle seg tiltalende og vise seg fra en god side samtidig som man tar vare på eget utseendet. Dette gjelder også når det kommer til dating profiler og første øyekast har mye å si. Velg noen fine bilder som forteller mer om deg selv som person og hva du liker.
Utdanning/JobbtittelSingles50 er en litt mer generell dating side selv om den appellerer til folk over 50. Det kan være lurt å fortelle litt mer om hva man jobber med siden jobb er en stor del av hverdagen. Hvis man har en spennende stilingstittel eller jobb kan man gjerne utlyse dette litt mer.
Biografien på profilenDet er viktig å være ærlig med seg selv og andre når man skriver biografien på profilen sin. Man kan gjerne sette seg selv i et godt lys så lenge man er ærlig. Hold det kort og konsist og fortell gjerne litt om hva du ser etter uten å fortelle for mye for å beholde litt av mystikken.
Sette sine egne kriterierAlle forhold skal være toveis og det er viktig at du også setter kriterier og holder deg til dine preferanser, men det er også lov å være åpen for nye personer som kanskje ikke tilfredsstiller alle kravene du har satt til en eventuell partner.
KommunikasjonSiden mye av kommunikasjonen foregår online i form av skriving er det viktig å fokusere på god kommunikasjon fra starten av. Hold det løst og ledig i starten og unngå de største spørsmålene slik at forholdet kan utvikle seg naturlig. Vær åpen og reflektert i kommunikasjonen siden alle du prater med er godt voksne mennesker som gjerne ikke vil kaste bort tid.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange lever gjerne hektiske liv med barn, familie og andre sysler. Prøv å hold kommunikasjonen kort og presis slik at begge parter har noe å forholde seg til og vet hva den andre vil.

Vår erfaring med Singles50 sine kriterier

Siden de fleste brukerne er over 50 eller rundt 50 er det lettere å matche folk som ligger i sin aldersgruppe. Dette kriteriet er i de fleste tilfeller oppfylt og man kan heller fokusere på andre ting som jobb, interesser og bosted. Folk i 50 årene er gjerne ferdig med småbarn og kan ofte være skilte slik at man gjerne er i samme posisjon i livet. Vi fant det mye lettere å matche med passende personer enn ved å bruke andre datingapper og sider siden de fleste man møter er i akkurat samme livssituasjon.

tips
Det er viktig å være seg selv samtidig som man viser seg fra sin beste side. Vær åpen og ærlig om hva du ser etter, men ikke press på for mye i starten. Lag en spennende profil uten å utlevere for mye slik at noe blir forholdt til fantasien. Husk å ta noen fine bilder som gjerne reflekterer deg som person.

Tips for bruk av Singles50

 • De fleste aktive medlemmene i Singles 50 vil være i samme situasjon som deg hvor de gjerne er skilt, ferdig med småbarn og barn generelt og ser etter en partner å dele livet med. Dette gjør det noe enklere å navigere i datingmarkedet. Vær deg selv og ærlig om hva du ønsker.
 • Det viktigste for å få flere matcher er å lage en tiltrekkende og spennende profil. Her er det viktig å legge ned ekstra tid og ta noen fine bilder av deg selv som er flatterende. Første øyekast er like viktig online som på ekte. Skriv kort og konsist om hvem du er og hva du ønsker uten å fortelle for mye for å beholde deler av spenningen.
 • De fleste vil ha en partner som evner å selv reflektere og kommunisere åpent uten at det blir for mye forpliktelser eller stress fra starten av. Det er viktig å holde kommunikasjonen løst og ledig i starten samtidig som man er ærlig om hva man vil. Hvis du er ny på dating fronten vil nok dette komme naturlig etter en stund.

Test av Singles50 kundeservice

Singles50 kundeservice

Singles50 er drevet av 2Be fra Luxemburg. Du kan nå deres kundeservice ved å sende en mail til Kundeservice@Singles50.no og forklare problemet du har.

Singles50 tar imot alle henvendelser og er behjelpelige med tekniske spørsmål, betalingsproblemer eller andre problemer.

Når man kontakter kundeservice er det viktig å forklare problemet skikkelig og legge ved nok detaljer slik at de kan komme til en rask og tilstrekkelig problemløsning.

 • Husk å oppgi epostadressen til kontoen det gjelder. Dette er den du brukte når du registrerte deg.
 • Fortell kort og konsist og hva som er problemet slik at det blir lettere for de som jobber på kundeservice å identifisere feilen.
 • Prøv å oppgi så mange detaljer som overhodet mulig slik at de får en enklere jobb med å finne en løsning.
 • Hvis du har tekniske problemer hvor siden eller appen ikke fungerer er det lurt å ta et screenshot (Bilde av skjermen) eller av feilmeldingen man får slik at det blir lettere å finne ut av problemet.
 • Når du har sendt mailen vil du få en automatisk generert mail med referanse nummer til din sak.

Vår erfaring med kundeservice

Under vår test møtte vi ikke på noen problemer som gjorde at vi måtte kontakte kundeservice.

Selv om ikke vi opplevde problemer under vår test av Singles50 kan det godt hende at andre vil oppleve noen problemer. Man kan nå Singles50 ved å sende en mail til Kundeservice@Singles50.no og forklare problemet sitt.

Man kan nå Singles50 sin kundeservice ved å sende en melding til Kundeservice@Singles50.no og forklare problemet sitt.

Med hurtig utvikling innenfor teknologi og internett vil det oppstå mindre tekniske problemer. Likevel kan enkelte ha negative opplevelser, men det vil da være mulig å kontakte kundeservice.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Singles50?

Tilbakemeldinger når det kommer til datingapper og sider kan i stor grad være negative. Spesielt når det inngår en abonnenttjeneste. Det er mange som glemmer å melde seg ut tidsnok og vil derfor oppleve å få abonnementet fornyet når perioden utløper hvis ikke de kansellerer det tidsnok. Derfor vil det komme overraskende på mange og de vil anse det som svindel. Vi har selv erfart dette på andre ting som streaming tjenester eller andre datingapper.

Vi ser også at det kan være dårlig opplyst i mange tilfeller om at man faktisk inngår en abonnenttjeneste og at det ikke er en engangssum. Dette er noe mange som har en slik tjeneste er dårlige til å opplyse om og dette er ikke noe som er forbeholdt Singles50.

Mange vil også kunne komme med en del negative tilbakemeldinger siden de ikke får mange matcher, men her er det viktig å selv ta ansvar å lage en tiltrekkende profil.

Vi finner lite tilbakemeldinger på Norsk, men fant noen gjennom Applestore på Engelsk. Vi har oversatt enkelte av disse til Norsk, men du kan lese alle på Applestore selv.

1. ‘Det var ikke lett å finne den rette personen i denne applikasjonen, men det var verdt å møte mange brukere man hadde god kjemi med.»

2. »Det er ikke en verst datingside, Jeg har bare vært på denne siden i 24 timer og har faktisk møtt noen flotte damer. Problemet er at det ikke er så mange i området mitt. Gå for denne appen hvis du er interessert.»

Singles50 har fått en del negative tilbakemeldinger når det kommer til at folk får fornyet abonnementet sitt uten at de visste de meldte seg på en abonnementjeneste. Norskedatinsider.no mener at de kan være flinkere til å opplyse om dette. Du kan selv gjøre noe med det ved å umiddelbart kansellere abonnementet når du melder deg inn slik at du manuelt kan fornye det om ønsket.

Test av Singles50 kundeservice. To personer og en klokke.

Sammenlign Singles50 med andre datingsider

Elitesingles VS Match og Singles50

EliteSingles vs Match vs Singles50Her vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Singles50 har en fordel for deg over 50 siden de aller fleste medlemmene består av folk over 50. Her er det mye lettere å finne jevngamle enn på de andre appene. Hvis du har høy utdanning og er ute etter noen tilsvarende kan det være lurt å prøve ut Elitesingles også. Hvis du ser etter folk i alle aldre uavhengig av inntekt og utdanning kan du også prøve Match. Alle appene og sidene tilbyr mange av de samme funksjonene.

Priser

Hva koster Singles50?

Det er gratis å opprette en bruker hos Singles50 og vi anbefaler alle å teste ut appen før de bestemmer seg for om de liker den nok til å betale for et abonnement.

Hvis man først velger å kjøpe et abonnement er det flere valgmuligheter og prisene vil ofte bli billigere hvis man velger et av de lengste abonnementene. Singles50 ligger litt høyere i pris enn enkelte konkurrenter, men her vil du treffe jevnaldrende i mye høyere grad og ha en større sjanse for å få flere matcher.

1 måneds abonnement Det dyreste alternativet

Hvis du vil prøve en måned for å teste ut deres Premium abonnement kan du teste ut en måned for kr 799,-.
kr 799,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Det er litt billigere per måned for et 3 måneders abonnement og den samlede kostnaden påløper seg til Kr 2 157,-.
kr 719,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Ved å velge dette alternativet vil du nesten halvere månedsprisen. Her er det mest å spare og den samlede kostnaden blir kr kr 2 394,- for 6 måneder noe som nesten er helt likt den samlede kostnaden for 3 måneder.
Kr 399,- per måned Se dagens kampanjer

Prisene kan variere over tid eller ved nye tilbud, produkter og andre ting. Husk å sjekke prisen selv før du bestiller noe.

 • Det kan være mye å spare å gå for et lengre abonnement, men det kan også være lurt å ta en prøvemåned først for å se om det er noe for deg og om du får mange matcher.
 • Det er så og si dobbelt så mye penger å spare per måned ved å gå for et 6 måneders abonnement kontra 1 eller 3 måneder. Den samlede kostnaden for et 6 måneders abonnement og et 3 måneders abonnement er nesten helt likt. Hvis du vil gå for et 3 måneders abonnement kan du like gjerne bestille et for 6 måneder da det bare er noen hundre kroner dyrere.
 • Det er flere restriksjoner på et gratis medlemskap, men det er helt gratis å teste tjenesten ut. Hvis du vil ta i bruk alle funksjonene må du derimot ha et fullverdig Premium medlemskap.

Det er mye penger å spare for å gå for deres lengste alternativ, men det er alltid lurt å først ta en måned for å teste ut om det er noe for deg.

For å få tilgang til alle funksjonene må man ta i bruk et betalt medlemskap. Det er flere restriksjoner på et gratis medlemskap og man vil for eksempel ikke kunne chatte med andre medlemmer uten å abonnere.

Prisene for deres korteste abonnement er noe dyrere enn mange konkurrenter, men deres tilbud på 6 måneder ligger veldig nære hva andre konkurrenter som Elitesingles og Match kan tilby.

Vår vurdering oppsummering

Avslutningsvis kan vi anbefale Singles50 for folk over 50 da det er dette denne datingsiden sine medlemmer består av. Hvis du er under 50 vil det nok være bedre å gå for en av de andre mulighetene.

Hvis du har erfaring med datingsiden kan du legge igjen en kommentar i bunnen av denne artikkelen slik at andre brukere kan lese om din erfaring med bruk av Singles50

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.9 Vudering

Muligheter
9.9
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo