VictoriaMilan: Erfaringer og vurdering (2024)

VictoriaMilan er en nisjedatingside som tiltrekker seg gifte og folk i parforhold på jakt etter spenning. Det er helt gratis å registrere seg og teste ut VictoriaMilan. Dette kan for enkelte være noe uetisk og umoralsk, men de fyller et tomrom ikke mange andre sider gjør. Da slipper man å lure andre på diverse datingapper. Her kan man være seg selv og det er mye lettere å treffe likesinnede uten å lure andre.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #13 i kategorien Vurderinger

VictoriaMilan har lagt seg i et noe uvanlig segment og fyller et behov i markedet ikke mange andre aktører tør å ta, nettopp gifte og folk med samboere. Dette kan være noe uetisk, men de dekker like fullt et behov i markedet. Hvorvidt det er noe for deg må du selv avgjøre, men VictoriaMilan har i hvert fall lagt til rette for at det er mulig. I denne artikkelen skal vi fokusere mer på hva VictoriaMilan er og hvordan det fungerer i stedet for å ta for oss etikk og moral. Dette er noe hvert enkelt individ selv må bestemme.

VictoriaMilan har rett og slett dekket et segment ikke mange andre datingapper og datingsider dekker. Med unntak av Ashley Madison er det kun disse som har gjort det enklere for gifte og folk med samboere å finne noen anonymt. De har også utviklet et anonymiserings verktøy som gjør det enklere for deg å laste opp bilder og fremdeles være relativt anonym.

Vi vil anbefale alle å teste ut flere datingapper og datingsider før de bestemmer seg for sin favoritt. Det kan også være lurt å bruke flere slik at man når ut til en større andel personer. Det er gratis å registrere seg hos de fleste og man kan slik teste ut datingappen eller datingsiden før man bestemmer seg.

VictoriaMilan tilbyr en datingside og app som gjør det enklere for gifte og folk med samboere å komme i kontakt med hverandre for uforpliktende lek og moro. De dekker et behov i markedet ingen andre aktører gjør i like stor grad.

Det finnes utallige datingsider og apper. Dette gjør det vanskelig å vite hvilken man skal gå for, men vi har gjort en omfattende test av ulike datingapper og sider. Du kan leste vår test av beste datingside og app her. Vi vil også anbefale alle å teste ut flere ulike apper for å finne den som fungerer best for deg. Det går også an å bruke flere samtidig.

Videre i artikkelen skal vi ta et dypdykk i VictoriaMilan sine tjenester og funksjoner.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med VictoriaMilan

Det er mange fordeler ved å benytte seg av VictoriaMilan, men også noen ulemper. Vi skal ta for oss noen av de største i punktlistene under.

Fordeler
 • Gode funksjoner for å matche folk sammen.
 • Innhenter informasjon om interesser, alder og andre ting slik at det blir lettere å lage en profil og få kompatible matcher.
 • Mange brukere som søker det samme som deg. I dette tilfellet et uforpliktende sidesprang, men man kan også finne noe langvarig.
 • Lettere å finne likesinnede i et noe tabubelagt segment hvor flere søker det samme som deg.
 • Brukervennlig app og nettside. Det er veldig enkelt å navigere.
 • Man kan kun chatte med folk man matcher med.
 • Det er mulig å date i hele Norge, men også internasjonalt.
 • Mange aktive brukere.
 • Lettere å treffe noen enn på ekte for gifte og folk med samboere.
 • Lett å lage en egen profil med enkle funksjoner.
 • Siden chattefunksjonen er låst bak et abonnement vil det være en større andel seriøse brukere.
 • Som en av få apper og datingsider har VictoriaMilan nesten like mange menn som kvinnelige medlemmer med 53% menn og 47% kvinner.
 • Anonymitets verktøy for de som vil være anonyme. Dette gjør det enklere å sladde bilder og skjule sin identitet.
 • Eksklusiv og tiltalende side.
Ulemper
 • Man må betale for et Premium medlemskap for å kunne snakke med andre medlemmer.
 • Alle kan i teorien benytte seg av VictoriaMilan, men medlemmene består i all hovedsak av gifte og folk med samboere.
 • Siden det er online vil man ikke få den samme nærheten og det kan ta lenger tid å finne ut om man er kompatible enn på ekte.
 • For å kunne snakke med andre brukere må man matche med de først.
 • Det er veldig viktig å lage en bra profil for å kunne matche med de.
 • Brukerbasen består i stor grad av gifte og folk i forhold som skjuler dette for partneren. Dette kan være uetisk og umoralsk for mange.
 • Man må prøve å skjule profilen sin for en eventuell partner.

Punktlistene ovenfor viser flere fordeler og noen ulemper ved å melde seg inn i VictoriaMilan. Det vi vurderer som mest negativt med VictoriaMilan er at siden promoterer utroskap i stor grad. En god andel av medlemmene er i partnerforhold, men er kanskje ikke oppriktig med partneren om at de har laget en profil hos VictoriaMilan. Det kan også være stressende å vite at man har en bruker på en datingtjeneste som promoterer utroskap i tilfelle partneren finner ut av dette.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Algoritmene og kriteriene man setter sammen med interesser og annen informasjon man oppgir om seg selv vil gjøre det enklere å få passende matcher.
 2. Stor andel brukere som seg etter det samme som deg siden siden er laget for gifte og folk med samboere.
 3. Liten andel inaktive og useriøse medlemmer.
 4. God brukervennlighet. Det er enkelt å melde seg inn og bruke tjenesten.
 5. Man kan matche med folk i Norge, men også internasjonalt.
 6. Siden man må betale for å kunne benytte seg av alle funksjonene som å prate med matchene man får vil dette føre til at det er en større andel seriøse brukere enn ved mange andre apper.
 7. Verktøy som gjør det lettere å laste opp bilder og fremdeles holde seg anonym.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Man må ha et Premium medlemskap for å kunne benytte seg av chatte funksjonen.
 2. VictoriaMilan satser i et segment som består av gifte og folk med samboere. Dette gjør at en høy andel brukere er i et partnerforhold og kanskje skjuler at de er på VictoriaMilan for sin partner.
 3. Det er viktig å lage en god profil på alle datingapper og dette gjelder også VictoriaMilan. Det kan være litt vanskeligere å lage en god profil her siden man ofte må prøve å være anonym.
 4. Online dating kan være litt rart for mange, men vokser i popularitet og for mange er dette en nødvendighet for å finne seg en partner hvis man er litt tilbaketrukken eller bor på et lite sted.

Vår vurdering og erfaring med VictoriaMilan

VictoriaMilan satser i et marked hvor de fleste medlemmene er gifte eller har samboer. Dette ble for vår del litt vanskelig å forholde seg til siden vi følte at vi gikk bak ryggen på partnerne til mange vi pratet med selv om ikke alle var i et forhold, var store deler det.

I vår test av VictoriaMilan erfarte vi at en stor andel av de vi pratet med var i parforhold av ett eller annet slag og det er jo nettopp dette segmentet VictoriaMilan har lagt seg i. Hvis du ser etter dette eller finner deg i samme posisjon hvor du er gift eller har samboer er VictoriaMilan riktig sted å begynne. De har verktøy som hjelper med å anonymisere deg.

Vi opplevde også at det ble mer seksuelt fortere enn på mange andre datingapper og de fleste så etter kortvarig spenning i hverdagen. Hvis du ser etter en kortvarig flørt eller noe spenning i hverdagen kan VictoriaMilan være noe for deg i større grad enn andre datingapper.

Vi må si at det er noe negativt at VictoriaMilan har tilrettelagt for utroskap, men ser også at de har dekket et hull i markedet og at folk gjerne er utro uavhengig av VictoriaMilan sin eksistens. Det kan for mange være bedre å prøve å få bukt på sine lyster ved å ha mer åpenhet med sin partner i stedet for å søke spenning utenfor parforholdet, men vi forstår også at folk er ulike. Hvorvidt VictoriaMilan er noe for deg er noe du selv må avgjøre.

Det er også noe negativt at man må ha et abonnement for å kunne prate med andre brukere, men de legger seg i samme segment som mange andre datingsider og apper slik som for eksempel Elitesingles, Match, Singles50 og AcademicSingles.

Fordeler og Ulemper med VictoriaMilan. Par som er på date ute.

Test av tjenesten til VictoriaMilan

Mer om VictoriaMilan sine tjenester

I dette avsnittet vil vi gå dypere inn i hva VictoriaMilan er og hvordan tjenestene deres fungerer. Vi vil ta et dypdykk i de ulike stegene du må ta for å benytte deg av deres tjeneste og forklare prosesser rundt dette. Avslutningsvis vil vi komme med vår vurdering og erfaring

Hva er VictoriaMilan?

VictoraMilan er en datingtjeneste for folk i parforhold. Enten de er gifte, samboere eller bare kjærester. En stor del av medlemmene er i aktive parforhold, men det finnes også brukere som er single. De har gjort det lettere å være anonym på deres nettside og app ved at man kan anonymisere bilder av seg selv ved å bruke deres verktøy. DE har dekket et tomrom i markedet og laget en tjeneste for folk som søker litt ekstra spenning i hverdagen.

Hvordan fungerer VictoriaMilan?

For å kunne ta i bruk VictoriaMilan sin tjeneste må man registrere seg ved å fylle inn sin email for å opprette en konto, svare på spørsmål om deg selv som interesser og alder etc. og hva du søker slik at det blir lettere å få gode matcher. Når dette er gjort man kan begynne å lage profilen sin ved å laste inn bilder og skrive en liten biografi om seg selv. Man kan så begynne å få matcher. For å kunne prate med andre medlemmer man matcher med må man ha et aktivt abonnement.

Registrering

Det er lett og helt gratis å registrere seg hos VictoriaMilan og vi anbefaler alle som har interesse for deres datingtjeneste å registrere seg og teste deres tjeneste før man velger om man vil bruke den videre.

VictoriaMilan har gjort prosessen enklere og mer interaktiv ved at de stiller deg enkelte spørsmål som alder, utdanning, jobb tittel og hva hva du søker på deres platform som for eksempel noe kortvarig, langvarig eller om du er usikker. Når denne korte prosessen er fullført er du registret hos VictoriaMilan og kan begynne å jobbe med profilen din før du begynner å matche med andre brukere.

Hele prosessen tar 5-10 minutter.

Det er helt gratis å registrere seg og man kan enkelt finne ut om VictoriaMilan er noe man vil fortsette å bruke.

Login VictoriaMilan

Slik logger du inn på VictoriaMilan når du har opprettet en bruker.

For å logge ut må du trykke på menyen eller gå til innstilligene og velge logg ut.

Slette VictoriaMilan

Mange lurer på hvordan man kan slette VictoriaMilan og vi skal vise deg en punktliste for alle stegene du må ta for å kvitte deg med din konto. Du kan også lese hvordan man gjør det fra deres nettside.

Hvordan deaktivere kontoen:

 • Klikk på Innstillinger.
 • Bla helt ned.
 • Klikk på deaktiver profil.
 • Følg instruksjonene.

Du vil ikke lenger være synlig for andre brukere av VictoriaMilan.

Hvis du vil slette informasjon om deg generelt på internett eller lurer på andre spesifikke ting når det kommer til å slette ting fra internett kan du lese mer om dette på Slettmeg.no

VictoriaMilan Funksjoner og Algoritmer

VictoriaMilan har gode funksjoner og algoritmer som gjør at du vil få bedre matcher. De stiller deg spørsmål om deg og hvilke kriterier du har til eventuelle matcher som alder, avstand etc. Slik vil det bli lettere å få skreddersydde matcher

I første omgang vil de vise deg de matchene som oppfyller flest mulig kriterier og som er nærmest deg, men de vil så utvide søket ved å vise deg medlemmer som oppfyller mindre kriterier og med større avstand. Dette har de effektivisert ganske bra slik at man først får de mest relevante matchene. Man kan også velge å utvide søket selv ved å justere kriteriene for eventuelle matcher.

Victoriamilan anonymitet

Siden VictoriaMilan sine medlemmer i stor grad består av mennesker i et forhold har de også laget en funksjon som gjør at du kan anonymisere bildene dine ved at ansiktet blir retusjert etc. slik vil du enklere kunne bruke deres tjeneste anonymt.

Vår erfaring med VictoriaMilan sine tjenester, funksjoner og kriterier

Vi erfarte at VictoriaMilan leverte til våre forventninger og en stor andel av brukerne var gifte eller hadde samboer. Deres anonymitets funksjon gjør det lettere å holde sin profil skjult for eventuelle partnere ved at man kan sladde ansiktet på en god måte.

På vanlige datingapper kan man matche med alle mulige folk, men VictoriaMilan består stort sett av gifte og folk med samboere noe de reklamerer med. De har lagt til rette for at man kan ha stor anonymitet når man bruker deres tjeneste.

Vi erfarte også at det var en stor andel seriøse brukere i forhold til mange andre datingsider og tjenester, men også noen falske profiler. En annen erfaring vi fikk var at folk stort sett var i samme posisjon og så etter det samme. De fleste var i et forhold og var på leting etter noe kortvarig. Det blir derfor mye lettere å finne folk man er kompatible med enn ved å bruke andre apper. Man slipper også å lure andre personer ved å si at man ikke er i ett forhold siden man kan være åpen om det på VictoriaMilan.

Vår vurdering er at VictoriaMilan driver noe uetisk og umoralsk, men dette får være opp til hver enkelt å avgjøre. Utroskap er sjeldent svart/hvitt og uten at vi skal være for dømmende fant vi det litt vanskelig å prate med mennesker vi visste var i et forhold, men gjerne skjulte dette for en eventuell partner. VictoriaMilan leverer det de lover og hvis du ser etter en tjeneste som tar hensyn til at du er i et forhold så er dette tjenesten for deg.

Test av kriteriene til VictoriaMilan

Mer om VictoriaMilan sine kriterier til brukere

VictoriaMilan kriterier for å få gode matcher

VictoriaMilan sitt konsept handler om at gifte og folk i parforhold kan finne andre partnere anonymt. Det vil således være en stor andel brukere som er i et parforhold, men det finnes også single her. Det er ingen kriterier om å være gift eller i et parforhold, men de fleste andre man møter er nok det.

Man kan angi kriterier selv for eventuelle matcher slik som alder, høyde, hva du ser etter etc. slik at matchene i stor grad vil være innenfor de angitte kriteriene. Her er det også viktig at man selv prøver å oppfylle flest mulig kriterier man kan styre selv. I tabellen under vil vi gå videre inn på hva som er viktig å tenkte på for å oppfylle flest mulig kriterier slik at man får flere matcher.

Her er noen av de viktigste kriteriene for å få flest mulig matcher på VictoriaMilan:

KriterierDetaljer
Tiltalende profilbilderProfil bildene har veldig mye å si selv om dette er en mer anonymisert datingtjeneste. Her kan det være lurt å ta noen tiltrekkende og spennende bilder. Siden mange søker noe kortvarig spenning kan det være lurt å ta noe mer sensuelle bilder.
Utdanning/JobbtittelSiden VictoriaMilan er for folk som er gifte eller i parforhold blir det med jobb og utdanning noe mindre viktig. De fleste søker kortvarig spenning så dette vil være noe mindre viktig. Det kan likevel være fint å fortelle kort om hva man jobber med hvis man vil det.
Biografien på profilenDet kan være lurt å skrive litt kort og konsist om seg selv om hva man ser etter slik at potensielle matcher vet litt mer om deg. Kanskje man har noen felles interesser eller søker det samme?
Sette sine egne kriterierDet er viktig å sette sine egne kriterier for hva man søker i like stor grad som andre gjør det. Parforhold og relasjoner skal være toveis og begge må være tilfreds med eventuelle matcher.
KommunikasjonVictoriaMilan er en litt annen type datingside enn mange andre og kommunikasjonen her vil nok være litt annerledes siden de fleste ser etter kortvarige forhold eller spenning. Her vil det nok være litt mer flørting og seksuelle antydninger enn hos andre datingsider. Det kan derfor være gunstig å prate mer om slike ting enn om lengre parforhold og om man ønsker barn etc.
Vær konsis og presis i hva du ønskerDet er viktig å være konsis og presis og fortelle hva man ønsker slik at begge vet hva motparten vil. Man trenger kanskje ikke ta dette med en gang, men det er nok lurt å etablere hva man ønsker i denne relasjonen.

Vår erfaring med VictoriaMilan kriterier

Vi erfarte at mange av de man matchet med så etter det samme som var kortvarig spenning. De fleste er i et parforhold og vil med dette ikke søke noe mer langvarig. Det ble også i mye større grad fokus på flørting og det seksuelle enn mange andre datingapper da de fleste søker en slik relasjon og ikke noe romantisk.

Man matchet i stor grad med folk som var innenfor de gitte kriteriene som avstand og alder, men kunne også matche med andre.

tips om å møte flest mulig kriterier hos VictoriaMilan
Hvis du vil beholde anonymiteten din vil vi foreslå at du bruker deres verktøy for å anonymisere bilder. Vi vil også anbefale folk å være seg selv og kommunisere hva man ser etter. Det er lurt å lage en tiltrekkende profil, men kanskje fokusere litt mer på å lage en flørtende profil siden mange ser etter en kort flørt. Her kan du lese mer om hvordan man kan flørte på nett hos Ung.no

Tips for bruk av VictoriaMilan

 • De fleste brukerne på Elitesingles ser etter noen som kan matche deres preferanser og satte kriterier. Det er derfor viktig å være ærlig når man fyller ut sin profil da man lett blir gjennomskuet ved å lyve om utdanning eller andre ting. Man vil jo også treffe noen man faktisk kommer godt overens med og da er det selvfølgelig viktig å være ærlig med seg selv først.
 • Siden de fleste ser etter kortvarig spenning er det viktig å lage en tiltrekkende og flørtende profil i større grad enn på andre datingsider. Her er det viktig å ta fine bilder som kan vekke nysgjerrigheten hos motparten og samtidig skrive kort om seg selv og hva man ser etter. Husk å tenkte på anonymitet hvis du setter dette høyt.
 • De fleste på VictoriaMilan er i langvarige partnerforhold og vil i stor grad være anonyme. Siden de fleste ser etter det samme vil det i større grad være viktig å respektere andres privat liv og heller føre samtalen inn på andre emner enn deres forhold.

Her kan du lese mer om VictoriaMilan sitt anonymiserings verktøy ved å bla ned på siden.

Vi vil anbefale alle å teste ut ulike datingapper og tjenester for å finne sin favoritt. Det er stort sett gratis å registrere seg og teste ut datingsiden før man velger om man vil fortsette å bruke den.

Test av kundeservice

VictoriaMilan kundeservice

VictoriaMilan kundeservice

VictoriaMilan har flere muligheter man kan anvende for å komme i kontakt med kundeservice. Man kan velge å ringe de på +356 2778 0001, men da må man prate Engelsk. Det går også å kontakte de gjennom https://www.victoriamilan.no/nb/help-center/contact-us ved å svare på alle spørsmålene og fylle inn sin epostadresse.

Vi erfarte at VictoriaMilan har hurtig responstid og deres skjema man kan fylle inn lar deg levere inn en detaljert beskrivelse av problemet ditt.

Hvis du vil få en rask og best mulig løsning på problemet ditt er det viktig å tenke på disse tingene når du kontakter kundeservice.

 • Skriv inn epostadressen du brukte for å registrere deg slik at de finner din profil.
 • Velg riktig tema for problemet ditt som for eksempel: Teknisk, betaling etc.
 • Husk å oppgi så mange detaljer rundt problemet som mulig slik at det blir lettere å finne en rask og tilfredsstillende løsning.
 • Har man tekniske problemer kan man ta et screenshot (bilde av skjermen) slik at det blir lettere å identifisere problemet. Får man en feilmelding kan man legge med feilmeldingen eller ta bilde av denne.
 • Når du har fylt ut skjemaet vil du få en automatisk email med referansenummer til din sak.

Vår erfaring med kundeservice

Vi opplevde ingen problemer under vår test av VictoriaMilan og måtte derfor ikke kontakte kundeservice, men vi valgte å sende inn et problem for å sjekke responstid og om man fikk et tilfredsstillende svar.

Vi spurte om noe så enkelt som hvordan man kunne avslutte abonnementet og at vi ikke fikk dette til. Vi fikk respons dagen etterpå med en link til hvordan man kunne avslutte abonnementet og en kort og konsis forklaring av fremgangsmåte.

Kundeservicen var tilfredsstillende med en hurtig responstid. Vi har ingenting å utsette på VictoriaMilan sin kundeservice.

Generelt vil det bli mindre og mindre tekniske problemer relater til internettsider og apper, men hvis man skulle ha behov for å kontakte kundeservice har de flere ulike muligheter med hurtig responstid.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos VictoriaMilan?

Det kan være vanskelig å få noe konstruktivt ut av tilbakemeldinger på mange datingapper. De har ofte fått mange negative tilbakemeldinger på grunn av at det er en abonnementstjeneste og folk glemmer å avslutte abonnementet før de blir belastet på nytt.

Vi ser at det kan være noe dårlig opplyst om dette, men har også erfart at vi selv har glemt å avslutte en tjeneste vi har signert opp for. VictoriaMilan og andre lignende datingsider og apper kan bli mye bedre å opplyse om at det er en abonnementstjeneste og sende ut varsel før man blir belastet for en ny periode.

Mange kan også legge igjen negative tilbakemeldinger fordi de får lite matcher noe som vil variere veldig ut i fra utseende, sosioøkonomisk status og andre ting som hvor appellerende og tiltrekkende profil man lager. Vår vurdering er at mange legger alt for lite innsats ned i å skape en spennende profil som vil kunne tiltrekke seg flere matcher.

Her er enkelte utdrag fra https://www.sitejabber.com/reviews/victoriamilan.com som er en engelsk side, men vi har oversatt noen utdrag. Du kan lese anmeldelsene selv ved å benytte deg av lenken.

»Jeg er ikke gift, men singel og bruker VictoriaMilan for å møte gifte kvinner. Det fungerer perfekt og jeg har møtt flere kvinner. Appen er trygg og sikker og har også en panikk knapp slik at nettsiden slår seg av hvis noen kommer inn når du er logget på! – Godt tenkt!»

»Jeg er en dame og en av mine venninner henviste meg til denne siden. Selv om jeg aldri har betalt for nettdating før bestemte jeg meg for å prøve. Jeg hadde hørt om svindel og nettdating, men kan ærlig si at profilene og personene du snakker med er ekte. Så langt har jeg møtt 6 menn på 3 måneder. Det vil jeg kalle vellykket.»

VictoriaMilan har fått noen negative tilbakemeldinger, men også noen positive og datingapper og sider generelt får veldig splittet tilbakemeldinger og ofte ganske mye negativt. Dette kan komme av at mange ikke vet det er en abonnementstjeneste eller de får lite treff muligens fordi de har laget en dårlig profil eller har valgt feil datingtjeneste.

Test av VictoriaMilan kundeservice. Par på date.

Sammenlign VictoriaMilan med andre datingsider

EliteSingles VS VictoriaMilan og AcademicSingles

Her vil vi sammenligne VictoriaMilan mot andre aktører. Alle tilbyr noe ulike tjenester og vi har gjort det litt enklere for de å sammenligne de ved å sammenligne de viktigste tingene når det kommer til en datingside og app.

Husk at det er gratis å registrere seg hos alle i sammenligningen og man bør ofte teste ut flere før man finner sin favoritt. Man kan også bruke flere samtidig om man skulle ønske det. De tre vi har valgt å sammenligne er giganter på datingmarkedet og tilbyr noenlunde like løsninger.

EliteSingles vs VictoriaMilan vs AcademicSinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Som vi kan se i tabellen ovenfor leverer de stort sett likt i de fleste segmentene. Den største forskjellen er at VictoriaMilan fungerer for alle. Selv om man er singel kan man benytte seg av deres tjenester, mens Elitesingles og AcademicSingles stort sett bare fungerer for folk med høy utdanning eller inntekt.

Priser

Hva koster VictoriaMilan?

Det er helt gratis å registrere seg hos VictoriaMilan, men for å kunne benytte seg av alle funksjonene som for eksempel å kunne chatte med matcher må man ha et aktivt abonnement.

VictoriaMilan er veldig kompetitive på pris i forhold til resten av markedet og tilbyr en anonym tjeneste uten noe tillegg i prisen. De fleste større aktører har lagt seg litt på samme prisnivå og VictoriaMilan er intet unntak.

Det kan være vanskelig å sette en pris på dating, men VictoriaMilan har i hvert fall ikke priset seg ut av markedet og tilbyr tjenesten sin til en relativt overkommelig pris. De leverer også noe få andre aktører gjør med tanke på at medlemmene stort sett består av gifte og folk i parforhold

1 måned abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det korteste alternativet, men også det dyreste. For en måned vil det koste kr 399,-
kr 399,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Ved å gå for et abonnement på 3 måneder vil man kunne få en noe rabattert pris i forhold til en måned. Samlet vil det koste kr 897,- for 3 måneder.
kr 299,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Her får du deres nest lengst abonnement som koster deg kr 1 314,- for 6 måneder.
Kr 219,- per måned Se dagens kampanjer
10
VictoriaMilan logo

12 måneders abonnement Deres lengste abonnement

VictoriaMilans lengste abonnement. Her får du den største rabatten til en samlet pris pålydende kr 2 388,-
Kr 199,- per måned Se dagens kampanjer
Disclaimer text….

Husk å alltid sjekke prisene selv før du bestiller. Det er mye prisforandringer på slike tjenester i tillegg til at det kan komme nye tilbud etc.

 • Det er en god del å spare ved å gå for deres lengste abonnement, men vi vil alltid anbefale folk å prøve en måned først for å teste tjenesten.
 • Prisen er så og si halvert per måned ved å gå for 12 måneder i stedet for 1.
 • Det er store restriksjoner på et gratis medlemskap og Premium. For å kunne benytte seg av alle funksjonene som for eksempel å chatte med andre må man benytte seg av deres Premium medlemskap.

Som vi kan lese av tabellen ovenfor er det mye penger å spare ved å gå for et lengre abonnement, men vi vil alltid anbefale å teste ut tjenesten først ved å velge et kortvarig abonnement også kan man heller gå for et av deres lengre hvis man liker datingsiden og appen.

Husk at man kan teste ut tjenesten før man velger å abonnere da det er gratis å registrere seg og opprette en profil. Vi vil anbefale alle å registrere seg og teste ut ulike datingsider og apper før man finner sin favoritt. Slik vil man lettere finne ut hvilken man liker best og hvilken man får flest matcher på før man velger å abonnere.

Prisene er faktisk i det nedre sjiktet når det kommer til konkurrentene og her er VictoriaMilan mer enn konkurransedyktige når det kommer til pris.

Vi har også gjort en stor test av mange ulike datingapper og tjenester. Vi vil også avslutningsvis anbefale at man tester ut flere ulike datingsider og apper før man finner sine favoritter. Det går også an å ha flere samtidig. Hvis du vil lese vår test i sin helhet kan du lese vår test av beste datingapp og side ved å klikke på lenken.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo