Happn: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår vurdering er at Happn absolutt stiller sterkt blant de ulike grats datingappene i Norge. Les videre for å lese vår utfyllende anmeldelse av datingappen.
8.4/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #23 i kategorien Vurderinger

Happn ble til i Frankrike i 2014 og har siden hatt stor suksess når det kommer til antall brukere. De har over 100 million brukere siden deres oppstart i 2014 og har gjort det litt enklere å matche med folk enda mer lokalt enn andre apper. Man kan rett og slett se hvem man har gått forbi den siste tiden også matche med de ved å enten swipe eller klikke inn på profiler gjennom at man har gått forbi de den siste tiden.

Vår erfaring er at Happn absolutt kan anbefales som en gratis datingapp

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Happn

Happn har et stort konkurransefortrinn med at man kan bruke alle funksjonene gratis selv om antall likes man kan gi ut per dag blir innskrenket veldig i tillegg til at man ikke kan benytte seg av enkelte andre funksjoner, men det er også andre fordeler og ulemper med Happn og vi skal fortelle mer om disse i punktlistene under.

Fordeler
 • Happn har som en stor aktør gode algoritmer og funksjoner for å matche personer.
 • Man må svare på noen korte spørsmål om seg selv og hva man ser etter før man kan begynne å lage profilen sin slik at man får mer kompatible matcher.
 • Gjør det lettere å matche med folk man har gått forbi og med felles interesser.
 • Appen er veldig brukervennlig og inneholder noen gøye funksjoner som å se hvem du har gått forbi.
 • Det går kun an å prate med folk man har matchet med.
 • Det er mulig å date i hele verden med et Premium abonnement.
 • De har mange brukere, men mange inaktive og useriøse brukere.
 • Online dating lar deg møte nye personer du ikke ville møtt på ekte.
 • Man kan lage en spennende profil med integreringer fra Spotify og Instagram.
 • Happn er gratis å bruke, men enkelte funksjoner vil bli innskrenket og noen må man betale et Premium abonnement for å få tilgang til.
 • Relativt dårlig balanse mellom kvinner og menn slik som alle gratis datingapper.
 • Happn passer for alle.
Ulemper
 • Happn er helt gratis, men ting som antall likes man kan gi ut hver dag er veldig restriktivt.
 • Online dating er ikke for alle og det kan være vanskelig for enkelte å få mange matcher.
 • Siden man må matche med andre før man kan prate med de vil det være stor variasjon i hvor effektivt Happn er for deg avhengig av profil bilder etc.
 • Det er utrolig viktig med en bra profil for å kunne utnytte appens fulle potensiale.
 • Mange brukere, men en del useriøse og inaktive profiler siden det er gratis å bruke. Man matcher også plutselig med folk i andre land som bruker VPN etc.

Happn har som en av de største aktørene i Norge mange brukere. Dette har mye å gjøre med at man kan bruke appen gratis. Det vil derfor være veldig lav terskel for å laste ned og bruke denne applikasjonen i forhold til andre man må betale for. Dette fører igjen til en del inaktive og useriøse brukere eller folk som rett og slett bare bruker det til tidsfordriv eller for å få oppmerksomhet etc. Dette er noe vi har erfart på flere lignende datingsider og apper som er gratis som for eksempel Tinder.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Happn har gode algoritmer og funksjoner for å matche deg med folk du har gått forbi. Disse kan du også sjekke selv i en liste inne på kartet for så å like de i stedet for å bruke swipe funksjonen.
 2. Happn har en veldig stor brukerbase bestående av alle demografier. Her er det mange brukere, men også en del useriøse siden det er gratis å bruke.
 3. Man kan se hvem man har gått forbi i det siste. Dette fant vi ganske morsomt og enkelte går man forbi hver dag noe som kan pirre nysgjerrigheten.
 4. Happn har høy brukervennlighet og er enkel å bruke.
 5. Man vil få foreslåtte matcher lokalt først, men kan også se på kartet for å finne brukere man har gått forbi i det siste. Hvis man bruker swipe funksjonen vil man kunne matche med folk lenger unna.
 6. Happn har en relativt dårlig balanse mellom mannlige og kvinnelige brukere slik som alle gratis datingapper. Det kan som sådan være vanskelig for enkelte å få mange matcher avhengig av hvor bra profil man har.
 7. Happn er gratis å bruke, men man vil ikke få tilgang til alle funksjonene i tillegg til at man kan kun kan like et visst antall personer hver dag som kanskje er rundt 20-30 profiler. Det vil derfor ta tid å swipe gjennom et stort antall brukere på en gratis bruker.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Mange funksjoner er låst bak et aktivt abonnement og antall likes man kan gi ut hver dag er ganske lavt. Det vil ta tid å få mange matcher i de fleste tilfeller.
 2. Man kan angi enkelte kriterier for hvem man vil matche med som alder og kjønn, men for å kunne angi flere harde kriterier som høyde, røyking, barn etc. må man ha et abonnement.
 3. Som vi nevner på alle våre artikler om datingsider og apper kan det ikke nevnes nok hvor viktig det er å legge ned tid i å lage en fin og appellerende profil. Dette har enormt mye å si for din opplevelse når du benytter deg av diverse datingapper og sider. Responsen kan være som natt og dag og det er kjedelig å kaste bort »muligheten» ved å ha en dårlig profil.
 4. Online dating kan nok være noe skummelt for enkelte og vanskelig å komme i gang med, men flere og flere velger å finne kjærligheten eller noe kortvarig gjennom disse datingsidene og appene.
 5. Happn har mange brukere, men også en del useriøse og inaktive som bare er der i noen uker siden Happn er gratis å laste ned. Man kan også matche med folk fra andre land som bruker VPN. Gratis datingapper har veldig lav terskel for å bli tatt i bruk siden de er gratis og mange bare oppretter profiler uten å egentlig se etter noe seriøst eller rett og slett bare bruke det som tidsfordriv. Slik vil det være mange profiler som egentlig ikke er aktive.

Vår vurdering og erfaring med Happn

Vi i Norskedatingsider.no har i flere omganger prøvd Happn og har litt delte meninger om datingappen. Happn har høy brukervennlighet og det er enkelt å opprette en bruker samtidig som det er gratis. Det blir dermed lav terskel for å teste den ut som igjen medfører at det blir en stor andel inaktive eller useriøse brukere. Selv om det er en del av disse kan man også få mange gode matcher siden det er en velutviklet app med gode algoritmer og funksjoner.

I vår test og ved tidligere omganger erfarte vi at Happn leverer et relativt godt produkt, men også at enkelte brukere har litt tekniske problemer. Vi har selv opplevd små tekniske problemer hvor enkelte deler av chatten forsvinner eller at noe man skriver forsvinner slik at kun halve setningen blir sendt. Dette kan føre til irritasjon hos motparten og gjøre at man mister en potensiell match fordi det er vanskelig å kommunisere.

Det største problemet for oss er andelen inaktive og useriøse brukere. Det er utrolig vanlig at noen bare forsvinner i ukevis eller rett og slett bare laster ned appen på gøy eller som tidsfordriv. Det er en gratis tjeneste og vil med dette tiltrekke seg folk som gjerne bare vil teste den ut uten å egentlig se etter noe spesielt.

Vi har også opplevd å få gode matcher som ser etter noe seriøst og har faktisk funnet kjærligheten på Happn en gang også så det er fullt mulig, men de vil få noe trekk for en del useriøse og inaktive profiler samt profiler fra utlandet som bruker VPN etc.

Det er også noe negativt at mange funksjoner blir strupt som hvor mange likes man kan sende om dagen og hvilke kriterier man kan angi for potensielle matcher blir lagt bak et abonnement, men siden tjenesten er gratis å benytte så kan man få mye ut av å opprette en bruker hos Happn. Det er helt gratis å registrere seg og bruke Happn så hvorfor ikke gi det et forsøk?

Fordeler og ulemper med Happn. Bilde av to personer på date.

Test av tjenesten til Happn

Mer om Happn sine tjenester

Her skal vi ta et dypdykk inn i hva Happn er og hvilke tjenester de tilbyr. Vi skal fortelle deg litt om hvordan det fungerer samt gi vår tilbakemelding om hva vi syns om deres tjenester. De tilbyr en rimelig god tjeneste alt i alt og vi i Norskedatingsider.no er fornøyd med deres tjenester, men det er noen ting de kan forbedre litt. Det største problemet med gratis å bruke datingapper er at de vil ha en stor andel useriøse brukere, men dette gjelder alle og har ikke noe med Happn å gjøre.

Hva er Happn?

Happn er en gigant på datingmarkedet og har etter sitt inntog i 2014 klart å akkumulere over 100 millioner brukere. Happn er en gratis å bruke datingapp hvor man kan se hvem man har gått forbi også matche med disse gjennom å like de eller bruke en swipe funksjon som vil gi deg passende matcher ut i fra dine angitte kriterier.

Happn skiller seg litt ut fra andre generelle datingapper som tinder hvor man kun kan swipe med at man kan se ulike mennesker man har gått forbi den siste tiden. Dette gjør at man kan lete litt mer lokalt etter en passende match samtidig som det vekker nysgjerrigheten når man kan se at man har gått forbi noen mange ganger.

Hvordan fungerer Happn?

Først må man lage en brukerkonto ved å registrere seg. Når dette er gjort vil man få en liten spørre runde om hva man ser etter og få noen spørsmål om hvem man er i form av jobb og interesser. Du vil så kunne begynne å jobbe på profilen din ved å legge inn bilder av deg seg og fylle inn litt utdypende informasjon i en såkalt bio som er kort for biografi. Man kan også legge inn interesser og informasjon om seg selv i ettertid.

Når dette er gjort kan man begynne å bruke Happn for å finne potensielle matcher. Man kan benytte seg av en swipe funksjon slik som på Tinder, men de har også gjort det slik at man kan se mennesker man har gått forbi den siste tiden for så å klikke inn på deres profil og gi de et like derfra.

For å kunne prate med en annen bruker må man matche med de. Dette innebærer at begge må vise interesse ved å gi hverandre et like. Hvis man matcher med noen kan man sende ubegrenset med meldinger til de. Når man har matchet med noen har Happn gjort sin jobb og det blir så opp til deg og din match hva som skjer videre. Enten det ender i en date, samtale eller ingenting er opp til dere.

Registrering Happn

Først må man laste ned deres applikasjon også opprette en bruker. Det er flere registrerings muligheter, som telefonnummer, Google eller AppeID. Man må verifisere sin bruker med å bekrefte sitt mobilnummer slik at man ikke kan opprette falske brukere siden det er en gratis datingapp. Slik vil man unngå folk som prøver å svindle eller at enkelte lager en haug med brukerprofiler.

Man vil så få noen spørsmål rundt hva man ser etter og hvem man er slik at man kan få mest mulig kompatible matcher. Når dette er gjort er profilen din registrert og du kan begynne å jobbe på profilen din ved å laste inn bilder og skrive litt om deg selv. Du er nå et medlem av Happn.

Det er helt gratis å registrere seg og bruke Happn.

Login Happn

Happn har flere innloggings muligheter som Google, AppleID eller telefonnummer. Velg det som passer for deg.

 • Gå til https://happn.app/ eller last ned appen på Googleplay eller eventuelt via Appstore.
 • Klikk på Logg inn og velg din foretrukne metode.
 • Følg stegene til din valgte innloggings metode.
 • Logg inn.

Hvis du vil logge ut må du gå til innstillinger eller menyen også velge logg ut.

Happn app

Happn har en applikasjon med høy brukervennlighet. Den er enkel å laste ned fra enten GooglePlay eller AppleStore. Gå inn på en av disse også søk Happn for så å trykk på installer for å få den på din smart telefon, nettbrett eller datamaskin. Du kan også benytte en av våre lenker i avsnittet ovenfor.

Happn Funksjoner og Algoritmer

Happn sine funksjoner og algoritmer lar deg match med de mest kompatible matchene i første instans, men vil så utvide søket. Man kan selv oppgi kriterier som alder og kjønn med deres gratis versjon, men hvis man abonnerer kan man utvide kriteriene til ting som høyde, røyking, barn etc.

Happn lar deg se hvem du har gått forbi den siste tiden og man kan gå inn på kartet for å scrolle gjennom hvem man har gått forbi og hvor. Slik kan man lettere matche med folk i nærområdet ved å like deres profil og hvis de liker deg tilbake er det en match og man kan begynne å prate.

De har også en alminnelige swipe funksjon som vil gi deg de mest passende matchene slik som Tinder og de fleste andre datingapper. Her får man opp tilfeldige profiler som Happn mener er en god match for deg og hvis begge liker hverandres profil vil man kunne begynne å prate.

De har også en bla gjennom seksjon hvor du kan finne andre som søker det samme som deg, sjekke ut nye profiler eller verifiserte profiler etc. Her kan du lete litt mer spesifikt etter noen innenfor ulike segmenter.

Vår erfaring med Happn sine tjenester, funksjoner og kriterier

Etter å ha testet ut utallige datingapper og datingsider er et noen funksjoner Happn har som vi godt kunne sett andre aktører implementere også. Den aller viktigste er nok den at man kan se hvem man har gått forbi og hvor ofte. Slik blir det lettere å finne noen i nærområdet og det vekker også nysgjerrighet.

Swipe funksjonen deres er relativt normal, men de har ganske gode algoritmer for å matche deg med de mest kompatible først for så å utvide søket slik som de fleste andre datingapper. Man kan sette sine egne kriterier som alder og kjønn for å snevre inn søket litt mer gratis, men Premium versjonene lar deg sette enda flere kriterier. Vi erfarte at vi stort sett fikk matcher vi følte var passende i starten, men at søket utvidet seg når det ikke var flere medlemmer i nærområdet som passet våre kriterier.

Vi erfarte også at det var en stor andel inaktive eller useriøse brukere. Dette går igjen på alle datingsider og tjenester som er gratis og populære. Mange ender opp med å lage seg en bruker, men egentlig ikke se etter noe aktivt eller seriøst. Andre vil bruke det som tidsfordriv eller for oppmerksomhet. Vår erfaring rundt gratis datingapper er noe negativt, men siden de har så stor brukerbase vil dette gjøre en del opp for det siden man kommer i kontakt med flere mennesker.

Gratis datingapper har også generelt en mye større andel menn enn kvinnelige brukere noe som gjør det litt vanskeligere å få gode matcher hvis du er en mann. Her erfarer vi at det er enda viktigere å lage en tiltrekkende profil for å få gode og mange matcher.

Hvis du er på utkikk etter en gratis datingapp og ikke ser spesifikt etter noe seriøst kan vi anbefale Happn. De har en stor brukerbase og en relativt grei datingapp med høy brukervennlighet, men en del inaktive profiler eller useriøse brukere. Den er helt gratis å bruke og vil med dette tiltrekke seg en høy andel useriøse profiler, men siden den er gratis så kan man jo teste den ut å finne ut selv om det er noe for deg uten noen form for forpliktelse.

Test av kriteriene til Happn

Mer om Happn sine kriterier til brukere

Happn har gjort det litt enklere å møte folk i nærområdet siden man kan se hvem man har gått forbi og hvor. Dette gjør det litt lettere å oppfylle det kriteriet, men som med alle datingapper er det flere ting man må tenke på når det gjelder å matche med andre. En relasjon er toveis og dette gjør at begge kan stille krav og kriterier til hvem man velger å matche med.

Begge har mulighet til å sette kriterier som Alder og kjønn inne på appen eller flere hvis man har et Premium abonnement, men det finnes også noen løse kriterier som profil bilde og biografi som man bør møte for å få flest mulige matcher.

Det er viktig å ta ansvar for sin profil hvis man vil ha flest mulig matcher. Tabellen under viser noen av de viktigste kriteriene man bør oppfylle for å ha en positiv opplevelse på Happn. Det kan ikke understrekes nok hvor viktig det er å lage en spennende profil som vekker nysgjerrighet hos potensielle matcher.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er det aller viktigste og veldig mange blar ikke gjennom profilen din i det hele tatt før de swiper. Det første bildet bør være ditt beste og de andre bør også være gode. Utseendet har dessverre utrolig mye å si på en dating profil, men det er jo store deler av hva folk har å gå på når de sjekker ut din profil. Ta noen fine bilder som vekker nysgjerrigheten hos motparten. Gjerne med deg smilende.
Utdanning/Jobb tittelDet kan være lurt å legge ut jobb tittel eller eventuell høyere utdanning. Dette kan for mange være attraktivt avhengig av hva du jobber med.
Biografien på profilenFortell kort og konsist om deg selv uten å gå dypt inn i noe. Hold det gjerne litt spøkende og åpent. Det kan være lurt å overlate noe til fantasien. Skriv noe som vekker nysgjerrighet hos motparten.
Sette sine egne kriterierAlle relasjoner bør være toveis og det er like viktig å sette sine egne kriterier i hva man ser etter hos en partner, men hold det litt åpent. Selv om noen ikke er nøyaktig hva du ser etter kan du finne kjærligheten. Kanskje de oppfyller de andre kravene dine veldig bra, men har noen mangler ved andre aspekter.
KommunikasjonSiden all kommunikasjon foregår i form av meldinger i starten kan det være viktig å legge ned litt ekstra innsats. Fremstå positiv og jovial, men hold det delvis seriøst avhengig av hvem du prater med. Her er det nok lurt å gå litt forsiktig frem og ikke fremskynde noe.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange lever hektiske liv og det kan derfor være lurt å prøve å ta det til det neste nivået i form av en date eller noe lignende relativt raskt. Happn er også en datingapp med mye gjennomtrekk og folk kan ende opp med å bare bruke det i en liten uke før de forsvinner.

Vår erfaring med Happn kriterier

Happn er generelt flinke til å matche folk i umiddelbar nærhet som oppfyller dine angitte kriterier. Vi erfarte å stort sett få lokale matcher i starten før søket ble utvidet. Noe annet vi erfarte var hvor viktig det var å lage en god profil for å oppfylle flest mulig løse kriterier som andre folk setter til deg. Hvis man laget en dårlig profil fikk man generelt veldig lite matcher og dette blir enda viktigere på generelle datingapper og sider siden det er mye mer konkurranse.

tips om å møte flest mulig kriterier hos Happn
Vær deg selv, men vis deg fra en god side. Ta noen fine profil bilder og bruk det mest tiltrekkende som ditt hovedbilde. Dette har enormt mye å si for hvor vellykket din opplevelse av Happn vil bli. Hold samtalene løse og ledige uten å presse på for mye om seriøse emner.

Tips for bruk av Happn

 • Happn er en gratis datingapp og vil med dette ha stor gjennomtrekk av folk. Mange laster det ned bare for å teste det ut eller som tidsfordriv. Det kan derfor være lurt å prøve å få til en date eller noe annet tidlig i prosessen slik at man får utnyttet flest muligheter. Vi har erfart at mange plutselig forsvinner av forskjellige årsaker.
 • Det aller viktigste er å lage en tiltrekkende og spennende profil. Ta fine bilder og spør noen andre hva de syns om de. Gjerne noen du ikke kjenner så godt av det motsatte kjønn etc. Det kan være vanskelig å velge sine egne bilder. Her er det aller mest å hente. De fleste ser bare et bilde eller to før de velger om de vil gi deg en like.
 • Happn består av alle mulige demografier og folk ser etter ulike ting. Mange søker noe langvarig, men en stor andel ser etter noe mer kortvarig. Det kan også utvikle seg til noe langvarig, men her er det lurt å holde alle muligheter åpne og holde samtalene løse og åpne.

Test av Happn kundeservice

Happn kundeservice

Happn kundeservice

Happn er en stor aktør og har med dette en velutviklet kundeservice avdeling. De har i likhet med de fleste andre datingapper og sider en ofte stilte spørsmål side hvor du kan feilsøke helt selv, men man kan også sende inn en henvendelse til kundeservice hvis man ikke finner ut av problemet selv eller det ikke finnes en enkel løsning.

Du kan lese mer om ofte stilte spørsmål eller kontakte de direkte gjennom å trykke på Help? nede i høyre hjørnet. Du vil så få et skjema å fylle ut slik at de kan behandle saken din mest mulig effektivt.

Hvis du ikke finner en løsning på problemet selv og må sende inn et skjema er det viktig at du tenker på dette når du kontakter kundeservice.

 • Fyll inn epostadressen din samt navnet ditt.
 • Velg riktig tema og plattform som for eksempel Iphone, Android eller nettleser.
 • Hvis det gjelder et kjøp så legger du inn ordrenummeret du fikk når du bestilte.
 • Husk å oppgi så mange detaljer som overhodet mulig slik at det blir enklere for de å komme til en snarlig løsning og at man slipper å sende inn flere henvendelser. Hvis det er et teknisk problem kan du gjerne ta en screeshot (bilde av skjermen) av problemet eller feilmeldingen du får opp.
 • Du vil få en automatisk generert mail med referansenummer til din sak.

Vår erfaring med Happn kundeservice

I vår test møtte vi ikke på noen problemer, men en av oss i Datingnorge.no har tidligere hatt et teknisk problem med Happn hvor enkelte deler av det man skrev forsvant i noen samtaler. Dette gjorde det vanskelig å kommunisere skikkelig og ble til et irritasjonsmoment for både oss og de vi pratet med.

Vi kontaktet kundeservice for å finne en løsning og fikk et kjapt svar med mulige løsninger. Den første løsningen fungerte. Vi endte opp med å slette appen og tømme lagret data inne på telefonen for så å resterte telefonen også laste ned Happn på nytt. Dette fikset problemet og vi brukte rundt fem minutter på dette.

Happn kom med et tilfredsstillende tilsvar til vårt problem og hadde en hurtig responstid. Vi fikk flere ulike løsninger vi kunne prøve ut og vi fikk et inntrykk av at de hadde god forståelse av at det var irriterende.

Heldigvis blir det mindre og mindre tekniske problemer med digitale løsninger, men hvis man først skulle få et problem er det godt å vite at Happn har en aktiv kundeservice som er behjelpelige når problemene først oppstår.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Happn?

Etter å ha testet over 20 ulike datingapper og datingsider har vi erfart at absolutt alle får negative tilbakemeldinger i stor grad. De fleste av disse handler om at folk ikke innser at det er en abonnementstjeneste for så å bli fakturert når neste periode kommer. Mange får få matcher og er misfornøyde. Happn har fått noe negative tilbakemeldinger rundt en oppdatering de gjorde for en stund tilbake i tillegg.

Vi har full forståelse for at det er kjedelig å få veldig få matcher, men det er mye konkurranse på datingapper som er gratis og menn generelt må konkurrere beinhardt for å få mange mange matcher på disse da det er en overveldende mengde menn på de i forhold til kvinner. Det er viktig å selv ta ansvar for sin profil ved å ta fine bilder som vekker nysgjerrighet i tillegg til å lage en spennende biografi.

Vi ser også at det kan være noe dårlig opplyst om at det er et abonnement man inngår og at de kunne sendt ut et varsel før en ny periode innledes. Dette er det ingen aktører i noen bransjer som gjør og vi skulle gjerne sett dette mer siden vi selv har gått på en slik smell før. Vi anbefaler alle å avslutte sitt abonnement etter at det er inngått for å unngå trekk for en ny periode hvis man plutselig sletter appen eller rett og slett glemmer det.

Vi finner generelt lite tilbakemeldinger på Happn, men hvis du vil lese noen kan du klikke på en av lenkene. Trustpilot, Googplay reviews og Applestore.

Happn har i likhet med alle andre datingapper og datingsider stort sett negative tilbakemeldinger. Det er rom for forbedring hos alle aktørene, men de fleste tilbakemeldinger må tas med en klype salt.

Test av Happn kundeservice. Par som kysser i solnedgangen.

Sammenlign Happn med andre datingsider

Match VS Happn og Tinder

Her har vi valgt å sammenligne tre veldig like aktører som alle demografier kan bruke. Dette er noen av de største i Norge og har veldig like tjenester og funksjoner.

Happn vs Match vs TinderHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Happn tilfredsstiller alle kriteriene vi har satt, men det betyr ikke at de nødvendigvis er den beste for deg. Det kan være lurt å teste ut flere før man finner sin favoritt. Vi kan trygt anbefale alle aktørene i denne sammenligningen.

Happn eller Tinder?

Mange lurer på om de skal velge Happn eller Tinder, men vi anbefaler folk å teste ut begge tjenestene. Dette er helt gratis og man kan fint bruke begge uten et aktivt abonnement for å finne sin favoritt. Det er ofte lurere å bruke flere datingapper og sider for å nå ut til flere mennesker.

Priser

Hva koster Happn?

Happn er helt gratis å bruke, men enkelte funksjoner vil bli noe innskrenket eller ikke tilgjengelig uten et Premium abonnement. Man kan bruke Happn gratis, men det vil ta mye lenger tid å få mange matcher siden man kun har et lite antall likes å dele ut hver dag. Det er også flere andre funksjoner man låser opp ved å ha et Premium medlemskap, men vi vil anbefale alle å teste Happn før de bestemmer seg for om de vil abonnere.

I listen under vil vi vise deg prisene til Happn.

1 måneds abonnement Det dyreste alternativet

Abonnement for en måned om gangen. Dette vil fornyes automatisk hver måned. Samlet pris for en måned løper seg til kr 299,-.
kr 299,- per måned Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Over dobbelt så billig per måned som et abonnement på en måned. Samlet pris for 6 måneder løper seg til Kr 719,-.
kr 119,83,- per måned SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Litt billigere enn deres abonnement på 6 måneder. Den samlede prisen for 12 måneder er kr 1290,-.
Kr 107,50,- per måned Se dagens kampanjer

Prisene kan forandre seg over tid og datingapper og sider har generelt mye forandring når det kommer til månedspris etc. Husk derfor å selv sjekke hva det koster før du inngår en avtale.

 • Happn er helt gratis å bruke, men man vil få nedsatte funksjoner slik som at man bare kan like andre sånn 20-30 ganger daglig. Man vil kun få tilgang til andre funksjoner ved å betale for et Premium abonnement.
 • Vi anbefaler alle å prøve en måned først for å teste det ut. Man kan så gå for et av deres lengre alternativer etterpå. Det er mye penger å spare for å gå for et lengre abonnement, men liten forskjell på 6 måneder og 12 måneder når det kommer til månedspris.
 • Husk at du inngår et abonnement og det må manuelt kanselleres før neste periode hvis man vil unngå å bli belastet for en ny periode. Det kan være lurt å kansellere det umiddelbart etter at man har betalt for å unngå å bli trukket for en ny periode når den første perioden utløper.

Prisene deres ligger veldig likt deres største konkurrenter som Match og Tinder.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

8.4 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo