Tinder: Erfaringer og vurdering (2024)

I denne artikkelen vil vi dele våres og forbrukeren sin erfaring med Tinder. I denne artikkelen skal vi ta et dypdykk inn i hva Tinder er og hvordan det fungerer samtidig som vi tar for oss fordeler og ulemper.
8/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #21 i kategorien Vurderinger

Tinder er den klart største datingappen i hele verden og de aller fleste har nok enten hørt om Tinder eller benyttet seg av deres tjeneste. De har mange aktive brukere og har en swipe funksjon hvor man får foreslått eventuelle matcher basert på kriterier man har satt som for eksempel maksimal avstand og alder.

Hvis man har et Premium abonnement vil man kunne sette sine egne kriterier i tillegg til å velge område man vil matche i helt selv noe som gjør at man kan treffe folk fra hele verden.

Hvis du ser etter en generell datingapp med mange brukere kan det lønne seg å teste ut Tinder for å finne ut om det er noe for deg. Det er helt gratis å registrere seg og teste ut tjenesten.

Vi vurderer Tinder som et godt alternativ til deg som ønsker å komme i kontakt med en potensiell partner.

Det er gratis å registrere seg hos de fleste aktørene og man kan prøve flere ulike datingsider og apper før man bestemmer seg for sine favoritter. Hvis du er interessert i flere aktører som ligger i samme segment som tinder kan vi også Anbefale Elitesingles, Match, AcademicSingles og Singles50 for de over 50.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Tinder

Tinder har et stort konkurransefortrinn som verdens største aktør med at de har mange brukere. Dette fører til at veldig mange som vil prøve seg på online dating ofte ender opp på tinder. Det er mange fordeler med å velge Tinder, men også noen ulemper. I punktlistene under skal vi nevne noen av de største.

Fordeler
 • Tinder har velfungerende algoritmer som matcher deg med dine angitte kriterier og preferanser.
 • Man må fylle ut litt informasjon om seg selv og lage en profil før man kan begynne å matche.
 • Lettere å matche med folk i umiddelbar nærhet og med felles interesser og ønsker.
 • Brukervennlig app.
 • Man kan kun prate med folk man matcher med.
 • Det er mulig å date i hele verden med et Premium abonnement.
 • Mange brukere, men også mange inaktive og useriøse brukere.
 • Online dating gjør det lettere å treffe mange nye mennesker.
 • Gode muligheter for å lage en spennende profil.
 • Det er gratis å registrere seg og bruke, men mange funksjoner er kun brukbare for abonnenter. Uten et abonnement kan man kun like en liten andel profiler hver dag.
 • Litt dårlig balanse av kvinnelige og mannlige brukere. Det er en god del flere menn enn kvinner på Tinder.
 • Datingside som passer alle demografier.
Ulemper
 • Det er gratis å bruke, men antall swipes daglig vil ha et øvre tak og mange andre funksjoner er låst bak et abonnement.
 • Online dating er ikke for alle.
 • Man må matche for å kunne prate med andre brukere. Dette gjør at det kan være stor variasjon i hvor effektivt Tinder er for deg.
 • Det er utrolig viktig med en bra profil og fine bilder for å få mange matcher. Her må du vekke nysgjerrigheten hos andre brukere for å bruke Tinder effektivt.

Tinder har en rekke fordeler, men også noen ulemper. Selv om de er verdensledende fører ikke alltid dette til at man får flere matcher enn på andre datingsider da det er mange inaktive og useriøse brukere på Tinder. Dette er appen folk laster ned bare for tidsfordriv mens de egentlig ikke ser etter noe langvarig. Vi har erfart at det er en mye høyere andel inaktive brukere som ikke egentlig ser etter noe, men bare bruker det til tidsfordriv eller er innom en gang i blant i stedet for å se aktivt etter noe.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Algoritmene Tinder bruker fungerer generelt ganske godt for å matche deg med kompatible matcher. Her kan man angi en del kriterier og enda flere hvis man har tinder + da kan man angi alle mulige kriterier for å søke etter potensielle matcher.
 2. Tinder er en generell datingapp og vil dermed ha en større brukerbase. Her kan man matche med alle aldersgrupper og demografier.
 3. Tinder har en enorm brukerbase siden de er verdensledende aktør og størst i Norge.
 4. Tinder har høy brukervennlighet og er enkel å navigere.
 5. Man matcher først og fremst lokalt, men hvis man har tinder + kan man sette posisjon selv og slik matche med folk i hele verden. Dette kan være lurt hvis du skal reise ett sted slik at du kan begynne å matche før du reiser dit.
 6. Tinder har en litt dårlig balanse mellom kvinnelige og mannlige brukere, men gjør opp for dette med å ha så mange brukere.
 7. Tinder er gratis å bruke, men man vil ikke få alle funksjonene da og enkelte funksjoner er strupt slik som antall swipes man kan ta hver dag.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Noen funksjoner er låst bak et abonnement og man kan kun swipe et visst antall daglig uten et aktivt abonnement. Dette gjør at det kan ta lang tid å få mange matcher hvis man ikke har en veldig appellerende profil.
 2. Man kan sette kriterier som ønsket alder, kjønn og avstand, men for å kunne sette flere søkekriterier må man ha et aktivt abonnement. Da kan man velge fra et stort antall kriterier potensielle matcher må tilfredsstille for å kunne matche med deg.
 3. Det kan ikke nevnes nok hvor viktig en spennende profil som skaper nysgjerrighet hos potensielle matcher er. Her er det mange som taper ut på matcher ved å ikke legge ned nok innsats i profilen sin. Dette vil også variere naturlig med tanke på utseende og sosioøkonomisk status.
 4. Online dating er ikke for alle og det kan være vanskelig å komme inn i. Man får heller ikke den samme følelsen av hvordan en person er som å møtes på ekte, men man kan forsøke å få til en date rimelig tidlig i samtalen slik at man ikke kaster bort tid unødvendig.

Vår vurdering og erfaring med Tinder

Vi i Norskedatingsider.no har lang erfaring med bruk av tinder i flere perioder av livet. Tinder har lavt inngangs punkt for å melde seg inn siden det er gratis å chatte med andre og det er mange brukere der. Vi har for så vidt ikke bare positive erfaringer med tinder kontra andre datingapper.

I vår test og ved tidligere erfaringer med tinder har vi lagt merke til at de har en mye høyere andel useriøse og inaktive brukere. Mange har rett og slett bare tinder for å titte innom en gang i blant eller for å bli underholdt. Det skjer veldig ofte at man prater med noen også bare forsvinner de dagen etterpå for å dukke opp flere måneder etterpå. Vi har også erfart at tinder ofte er bedre hvis man ser etter noe uforpliktende, men det er absolutt mulig å finne kjærligheten der. Det har vi selv opplevd, men det går mye tid til å finne potensielle partnere der siden det er så mange useriøse brukere.

Det er noe negativt at de har strupt enkelte funksjoner eller satt grenser på hvor mange ganger man kan swipe med et gratis abonnement. Det er også ganske negativt for hvor seriøse brukerne på Tinder er. Her er det enormt med inaktive profiler og brukere eller folk som laster det ned midlertidig for så å bli inaktive. Siden de har en så høy brukerbase og et skeivt balanseforhold mellom menn og kvinner kan det blir vanskelig for mange menn å få gode matcher.

Deres filtrerings funksjon i form av kriterier man kan angi er for gratis brukere noe snevert. Man må ha et abonnement for å angi flere kriterier enn kjønn, avstand og alder.

Fordeler og ulemper med Tinder. Par som holder hender i gaten.

Test av tjenesten til Tinder

Mer om Tinder sine tjenester

I dette avsnittet skal vi gå litt dypere inn på tjenestene Tinder har å tilby og forklare litt mer om hva Tinder er og hvordan det fungerer.. Alt i alt tilbyr de en bra datingapp med gode funksjoner og algoritmer for å matche med folk. Som verdens største aktør har de laget et bra produkt med gode funksjoner.

Hva er Tinder?

Tinder er verdens største datingapp og er en gigant i det Norske markedet. Dette er nok datingappen og siden med flest brukere i hele Norge. Tinder er gratis å bruke og man kan enkelt laste ned applikasjonen deres for å registrere seg kjapt og enkelt. De har derfor en stor brukerbase, men det må sies at de har en del inaktive og useriøse brukere på grunn av dette. De benytter seg av en såkalt swipe funksjon hvor man får opp profiler som oppfyller dine satte kriterier og disse kan man velge å swipe til venstre eller høyre på avhengig av om man vil matche med de eller ikke. Man må matche med noen for å kunne prate med de.

Hvordan fungerer Tinder?

Man må registrere seg og opprette en brukerkonto for så å lage en profil ved å laste opp bilder og fylle inn enkelte interesser samtidig som man skriver en liten biografi. Når profilen er oppretter kan man velge kriterier potensielle matcher må møte for å kunne matche med deg slik som alder, kjønn og avstand.

Når dette er gjort kan man benytte seg av deres swipe funksjon hvor man får opp tilfeldige personer som passer de kriteriene man har satt. Man kan velge ja eller nei på om man vil matche med disse og hvis de vil matche med deg også så blir man en match. Da kan man begynne å prate med de. Det er ingen restriksjoner på antall meldinger man kan sende, men man får kun et knipe potensielle matcher man kan swipe på hver dag med en gratis bruker. Betaler man for et abonnement kan man swipe så mye man vil.

Registrering

Først må man laste ned appen eller gå til deres nettside for å opprette en bruker. De tilbyr flere ulike innloggings muligheter, men man må fylle inn telefonnummeret sitt for å bli verifisert som en ekte bruker. Dette gjør de for å ha minst mulig falske profiler eller at folk bare lager nye profiler i hytt og pine som igjen resulterer i inaktive profiler.

Når man har gjennomført den prosessen må man svare på noen spørsmål om interesser og hva man ser etter før man kan begynne å jobbe på profilen sin ved å laste opp bilder og skrive en liten biografi om seg selv. Når dette er klart kan du begynne å swipe og du har dermed opprettet en profil hos Tinder.

Login Tinder

Tinder har ulike innloggings metoder som telefonnummer, Facebook, Googleplay eller AppleID.

 • Gå til https://tinder.com/nb eller last ned appen på Googleplay/Appstore.
 • Klikk på Logg inn.
 • Oppgi Epostadresse og passord eller benytt en av de andre funksjonene og følg stegene.
 • Logg inn.

For å logge ut må du gå inn på menyen også velge logg ut.

Tinder app

Tinder har en applikasjon med høy brukervennlig man kan laste ned på AppleStore eller GooglePlay. De aller fleste som bruker Tinder benytter seg av appen. Du kan laste ned deres applikasjon ved å enten gå til GooglePlayStore eller AppleStore også søke på Tinder også velge installer.

Tinder Funksjoner og Algoritmer

Tinder sine funksjoner og algoritmer lar deg matche med folk innenfor dine angitte kriterier som alder, kjønn og avstand. Man vil i første instans få matcher som best oppfyller dine angitte kriterier, men søket vil så bli utvidet.

Man vil først få de mest kompatible matchene som oppfyller flest kriterier og preferanser. Man får så opp potensielle matcher man kan velge å like eller å ikke like. Hvis man liker hverandre kan man så begynne å prate. Deres funksjoner og algoritmer fungerer veldig bra til å finne passende matcher.

Vår erfaring med Tinder sine tjenester, funksjoner og kriterier

Tinder har gjort det enklere å matche med folk innenfor dine angitte kriterier og vi hadde en relativt god opplevelse når vi benyttet oss av tinder relatert til dette. De lar deg også oppgi om du ser etter noe langvarig, kortsiktig eller om du er åpen for alt. Dette gjør det litt lettere å finne noen som ser etter det samme som deg.

Swipe funksjonen er relativt vanlig når det kommer til datingapper, men det er noe begrenset hvis man har en gratis bruker siden man bare får et lite knipe potensielle matcher hver dag før man må vente til neste dag.

Noe annet vi erfarte var at det var en stor andel useriøse og inaktive brukere. En god del av deres brukerbase ser nok ikke etter noe seriøst eller er generelt veldig inaktive på Tinder. Tinder er veldig kjent og gratis å bruke. Dette gjør at veldig mange bare laster det ned for å teste det ut eller for å rett og slett bruke det som underholdning eller tidsfordriv. Mange vil også kun bruke det en liten stund før de slutter å bruke det siden de ikke har investert noe i det.

Det er også en mye større andel aktive brukere som er Menn og det vil så ledes være mer konkurranse utsatt for menn enn for kvinner. Det gjør det ekstra viktig å jobbe på profilen sin for å få potensielle matcher.

Vi i Norsekdatingsider.no kan anbefale Tinder for alle, men hvis man ser etter noe mer seriøst og langvarig uten å ha noen suksess på Tinder kan det være lurt å teste ut en av de andre datingsidene og appene. Tinder fungerer utmerket til å finne en kortvarig flørt og komme i kontakt med folk, men vi opplevde i stor grad at det var lite seriøse brukere som faktisk så etter noe langvarig og mange forsvant etter noen dager etc.

Test av kriteriene til Tinder

Mer om Tinder sine kriterier til brukere

Tinder kriterier for å få gode matcher

Tinder har gjort det enklere å få gode matcher ved at man kan sette sine egne kriterier slik som alder, kjønn og avstand. Den tar også hensyn til interesser og preferanser slik at man i første omgang vil få de mest passende matchene. Hvis man har et abonnement kan man fylle inn flere preferanser som høyde etc. Da vil den kunne finne matcher som passer enda bedre.

Man kan sette sine egne kriterier for hva man ser etter i en potensiell match, men det samme gjelder andre brukere og da er det viktig at man prøver å oppfylle flest mulig kriterier. Faste kriterier som alder, kjønn og avstand er noe man ikke kan regulere selv, men man kan lage en best mulig profil for å oppfylle flest mulig løse kriterier en potensiell match ser etter hos deg.

Tabellen under viser noen av de viktigste kriteriene å oppfylle for å få flest mulig matcher. Det er viktig å ta ansvar for sin egne profil ved å lage en best mulig datingprofil. Dette bør man gjøre helt i starten siden det er da man får mest kompatible matcher i nærheten. Det kan ikke sies nok hvor viktig det er å lage en spennende profil som vekker nysgjerrighet.

Her kan du lese litt om enkelte ord som blir brukt relatert til dating og også lese mer om situasjoner som kan oppstå når du driver med nettdating fra Bodøposten sin artikkel om nye trender i datingmarkedet.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderFørste øyekast har utrolig mye å si og enkelte vil ikke bla i profilen din, men kun sjekke profil bildet ditt. Det vil derfor være ekstra viktig å velge det fineste bildet som skaper nysgjerrighet hos eventuelle matcher. Det kan også være lurt å legge ut 4-5 fine bilder av deg selv som reflekterer hvem du er som person. Prøv å finn noen hvor du smiler da dette er smittende!
Utdanning/Jobb tittelTinder er en veldig generell datingside og det kan derfor være lurt å legge litt ut om hva man jobber med eller hvilket utdanningsnivå man har. Dette er noe mindre viktig enn hos andre sider som Elitesingles og AcademicSingles som fokuserer på folk med høyere utdanning, men hvis du har en spennende jobb eller høy utdanning kan det ikke skade!
Biografien på profilenVær ærlig, men ikke sett deg selv i et dårlig lyst. Hold det kort og konsist, men åpent og lett. Ikke fortell for mye om deg selv eller forklar seriøse ting. Det kan være lurt med en morsom liten anekdote eller en spøk for å sette tonen og få folk til å spørre mer.
Sette sine egne kriterierHusk at alle forhold og relasjoner skal være toveis og det er viktig å sette sine egne kriterier for hva man ser etter i en relasjon og eventuell partner. Samtidig som andre har kriterier og preferanser er det viktig at man selv også har noen.
KommunikasjonKommunikasjon er ekstra viktig på Tinder og her kan det være lurt å prøve å gjøre et større inntrykk i starten slik at de fatter interesse. Det kan også være lurt å prøve å få til en date rimelig fort slik at den flørtende tonen ikke dør ut eller de finner noen andre å dra på date med. Hold tonen flørtende og åpen uten å presse de om seriøse spørsmål etc.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange lever hektiske liv eller de er rett og slett lite på Tinder. Det kan være lurt å vært konsis og presis i hva man ønsker slik at man ikke kaster bort tiden til hverandre. Mange er relativt inaktive på Tinder og det kan også være lurt å prøve å få til det neste steget i form av en date ganske tidlig før de mister interesse eller forsvinner. Tinder har et stort gjennomtrekk av brukere da det er gratis å bruke.

Vår erfaring med Tinder kriterier

Tinder er flinke til å matche folk som oppfyller de angitte kriteriene og vi erfarte i stor grad å få matcher som oppfylte alle våre satte kriterier. Vi erfarte også at det var utrolig viktig med en god profil for å få gode matcher. Det er ekstremt mye konkurranse på Tinder siden det er gratis og det blir dermed enda viktigere å skape en profil som vekker nysgjerrigheten hos potensielle Matcher.

tips om å møte flest mulig kriterier hos Tinder
Vær deg selv og vær ærlig med andre brukere. Ta noen fine profil bilder som vekker interesse hos motparten og velg det fineste som selve profil bildet! Lag en spennende biografi, men ikke utdyp for mye slik at man overlater noe til fantasien. Her er det utrolig mye å hente og det er nok det viktigste man kan gjøre for å få flest mulig matcher! Hold kommunikasjonen åpen og flørtende uten å ta det for seriøst i starten.

Tips for bruk av Tinder

 • Det er stor gjennomtrekk av brukere på Tinder og det vil dermed være enda viktigere å lage en god profil for å vekke nysgjerrigheten og få fortgang i dating prosessen. Mange ser etter noe kortvarig eller er der rett og slett for spenningen sin del eller å drive tidsfordriv. Her kan det være lurt å prøve å ta steget videre i form av en date litt fortere enn på andre datingsider.
 • Det viktigste er å lage en appellerende profil og dette gjelder spesielt på Tinder hvor det er mye mer konkurranse siden det er gratis å bruke for alle. Hvis du er en mann blir dette enda viktigere siden det er en stor ubalanse i antall menn og damer på denne datingappen. Vi anbefaler alle å legge ned mye tid og energi i å ta noen fine bilder og skrive en spennende bio.
 • På tinder vil man finne alle mulige demografier i form av alder, hva de ser etter og hvor de holder til. Derfor kan det være greit å kommunisere sine ønsker, men også holde det åpent å møte folk for noe kortvarig selv om man ser etter noe langvarig. Det kan alltid utvikle seg til noe mer og folk generelt liker å ta datingen rolig uten å føle seg presset. Tinder er nok i noe større grad for casual dating enn mange andre apper. Hold en flørtende tone uten å presse motparten for mye.

Test av Tinder kundeservice

Tinder kundeservice

Tider kundeservice

Tinder er verdens største aktør på datingtjenester og har derfor en velutviklet kundeservice og kunestøtte hvor man kan prøve å problemløse selv før man sender en henvendelse til kundeservice. Dette kan vært lurt å lese gjennom i første instans siden problemet man opplever i de fleste tilfeller er veldig vanlig og det ofte er en enkel løsning.

Tinder har hurtig responstid, men også en velutviklet kundestøtte hvor man selv kan prøve å problemløse ved å navigere seg rundt for å finne en løsning på sitt problem.

Hvis du må henvende deg til Kundeservice er det viktig å oppgi detaljert informasjon om problemet du har støtt på slik at de kan komme frem til en hurtig og tilfredsstillende løsning. Du bør tenke på disse tingene før du sender inn din henvendelse:

 • Skriv inn epostadressen du har brukt når du registrerte deg slik at de kan finne brukeren din.
 • Velg riktig tema og undertema for problemet ditt som for eksempel teknisk eller betaling etc.
 • Velg hvilken plattform det gjelder IOS, Android eller nettleser.
 • Hvis det gjelder et kjøp så legger du inn ordrenummeret du fikk når du bestilte.
 • Husk å oppgi så mange detaljer rundt problemet som mulig. Hvis det er et teknisk problem kan du legge ved et screenshot (bilde av skjermen) når problemet oppstår eller av feilmeldingen du får.
 • Du vil så få en automatisk generert mail med ditt referansenummer for videre kontakt med kundeservice.

Vår erfaring med Tinder kundeservice

Vi møtte heldigvis ikke på noen problemer under vår test, men en i Norskedatingsider.no har tidligere hatt tekniske problemer hvor appen sluttet å fungere og den bare avsluttet seg selv hver gang man gikk inn på den. Det ble så sendt en mail til kundeservice angående problemet og vi fikk en rask og enkel løsning som var å slette appen og laste den ned på nytt etter å ha slått telefonen av og på. Dette fikset problemet.

Tinder hadde hurtig responstid og kom med flere lure løsninger til vårt tekniske problem. De fikset problemet på en tilfredsstillende måte gjennom et hyggelig svar med flere eventuelle løsninger på vårt problem.

Det blir mindre og mindre tekniske feil med all utviklingen og optimaliseringen som skjer, men hvis det først skulle oppstå et problem relatert til betaling, tekniske problemer eller andre ting er det godt å vite at Tinder har en tilfredsstillende kundeservice.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Tinder?

Bokstavelig talt alle datingapper og tjenester for overveldende negative tilbakemeldinger. 80% av disse eller mer er relatert til at de ikke har innsett at de har betalt for en abonnementstjeneste for så å bli belastet i ettertid når den første perioden har utløpt eller så får de rett og slett lite matcher.

Det er selvfølgelig kjedelig for enkelte å få tilnærmet null matcher, men vi erfarer at det i mange tilfeller kommer ned til at de har en veldig lite tiltrekkende profil og at det ikke er på grunn av hvordan de ser ut etc. Her er det viktig å ta ansvar selv å prøve å lage en profil som vekker nysgjerrigheten.

Vi ser at det kan være dårlig opplyst hos mange datingsider og apper at det er en form for abonnementstjeneste og ikke en engangssum man betaler, men her må forbrukeren ta noe av ansvaret og faktisk lese på hva de kjøper.

Vi finner generelt ikke så mye tilbakemeldinger på Tinder og du kan selv lese noen av disse ved å klikke deg inn på en av lenkene, her: Trustpilot, googleplay, Appstore.

Tinder er verdens mest populære datingapp og mange har helt sikkert funnet både kjærlighet og kortvarige uforpliktende dater selv om de fleste anmeldelsene stort sett er negative.

Tinder har i likhet med alle datingapper og tjenester stort sett negative tilbakemeldinger. Dette er ofte fordi folk ikke innser at det er en abonnementstjeneste for så å bli belastet for en ny periode når den første utløper. Mange vil også få veldig få matcher avhengig av utseendet eller hvor mye innsats man legger ned i profilen. Her må man selv ta ansvar for å lage en god profil.

Test av Tinder kundeservice. Mann som holder rundt en dame ved siden av et vann og masse fjell.

Sammenlign Tinder med andre datingsider

Match VS Elitesingles og Tinder

Det kan være vanskelig å finne ulikheter hos mange datingapper og tjenester. Vi har tatt for oss de viktigste kriteriene en datingapp og datingside burde tilfredsstille samtidig som vi har sammenlignet priser.

EliteSingles vs Match vs TinderHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Som vi kan lese av tabellen tilfredsstiller Tinder alle Kriteriene. Det er derfor lett å melde seg inn og veldig mange vil velge å teste ut Tinder, men det har også negative konsekvenser med at det er mange useriøse og inaktive brukere i forhold til de andre. Det er derimot veldig enkelt å teste ut Tinder og det er selvfølgelig positivt.

Priser

Hva koster Tinder?

Tinder er helt gratis å bruke, men man vil få noen restriksjoner på antall swipes man kan ta om dagen og hvilke kriterier man kan sette. Premium abonnement vil også gi deg nye funksjoner som å sette flere kriterier eller så kan man angi posisjonen sin selv for slik å se etter matcher i andre byer. Dette kan komme godt med hvis man skal reise til en annen by om en liten stund slik at man allerede har funnet dates til da.

Tinder har ulike abonnement og deres billigste alternativ kalt tinder + er rimelig billig i forhold til mange konkurrenter. De har også dyrere abonnement som gir deg flere funksjoner som Tinder Gold og Platinum.

Vi har valgt å vise priser for deres billigste abonnement i tabellen under, men vi vil også vise der priser for dyrere abonnement i en punktliste under.

1 måneds abonnement Det dyreste alternativet

Kun en måned. Månedsprisen vil derfor være over dobbelt så dyr som et abonnement på 6 måneder og tre ganger så dyr som et 12 måneders abonnement til en samlet pris pålydende kr 169,- for en måned.
kr 169,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Dobbelt så billig som deres korteste alternativ. Samlet pris for 6 måneder er kr 508,80,-.
kr 84,80,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Her er det mye penger å spare og vi kan anbefale denne løsningen hvis du vet at du vil date i lang tid. Samlet pris for 12måneder er som følger kr 678,- det er nesten det samme som for 6 måneder.
Kr 56,50,- per måned Se dagens kampanjer

Dette koster Tinder Gold

 • 1 måned: Kr 285,- per måned.
 • 6 måneder: Kr 143,10,- per måned til en samlet pris pålydende kr 856,60,-.
 • 12 måneder: Kr 95,70,- per måned til en samlet pris pålydende kr 1 184,40,-.

Dette koster Tinder Platinum

 • 1 måned: Kr 339,- per måned.
 • 6 måneder: Kr 174,80,- per måned til en samlet pris pålydende kr 1 048,80,-.
 • 12 måneder: Kr 112,40,- per måned til en samlet pris pålydende kr 1 348,80,-

De ulike abonnentene gir deg tilgang til ulike ting. Du kan selv laste ned Tinder for å finne ut nøyaktig hva du får av de ulike abonnementene da det vil variere mye.

Husk at prisene kan variere over tid og at det er mye forandring i pris generelt på datingapper og sider. Det kan også komme nye produkter etc. Sjekk alltid prisen selv før du bestiller en tjeneste eller kjøper noe.

 • Det er helt gratis å bruke tinder, men man vil få en del restriksjoner og ikke tilgang til alle deres funksjoner uten å betale for et abonnement.
 • Hvilket abonnement du burde gå for vil nok variere, men du kan selv sjekke hva de ulike abonnementene inneholder inne på deres app eller side.
 • Det er mye penger å spare ved å gå for 6 eller 12 måneder i stedet for en måned, men det kan være lurt å teste tjenesten ut før du velger å binde deg så lenge.
 • Husk at det er abonnement så du må selv kansellere det før en ny periode starter hvis du ikke vil bli trukket for enda en periode. Vi anbefaler alle å umiddelbart kansellere det etter at man har signert opp slik at man ikke automatisk blir trukket for en ny periode hvis man glemmer at man har et abonnement eller sletter appen.

For å få mest mulig ut av tinder eller for å få flest mulig matcher på kortest mulig tid kan det lønne seg med et abonnement siden antall swipes per dag er ganske lavt med en gratis bruker.

Prisene på deres billigste abonnement er veldig kompetitive og i det nedre sjiktet, mens de litt dyrere er mer like andre datingsider og tjenester. Du kan også benytte deg av flere datingapper samtidig.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

8 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo