Zoosk: Erfaringer og vurdering (2024)

Zoosk er en stor aktør på verdensmarkedet, men har en noe mindre posisjon i det Norske markedet. De tilbyr en god tjeneste og har veldig brukervennlige apper og sider, men de har rett og slett ikke nok medlemmer i Norge. Man kan fint møte folk her og det er gratis å registrere seg, men de ligger litt bak de største aktørene i Norge.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #7 i kategorien Vurderinger

Zoosk er en generell datingapp med over 40 millioner brukere på verdensbasis. Dette er en god del, men i Norge er de en relativt liten aktør. Det er gratis å registrere seg hos Zoosk, men det koster penger å sende meldinger i form av et abonnement. De har en relativt lav pris for deres lengste abonnement, men veldig kompetitiv pris på deres kortere abonnement.

Siden Zoosk er en generell datingapp og side kan man møte alle demografier her. Vi erfarte at det var en del aktive brukere, men en del mindre enn de største aktørene. Vi mener at det finnes bedre datingapper og sider der ute med mange flere aktive brukere, men alt i alt leverer Zoosk en bra tjeneste. Vi skulle bare ønske de hadde flere aktive medlemmer i Norge.

Zoosk har høy brukervennlighet, og det er lett å navigere inne på deres nettside eller applikasjon. De har mange bra funksjoner, men de har rett og slett litt for få brukere i Norge til at man får utnyttet mange de deres funksjoner.

Zoosk havner i vårt tilfelle midt på treet når det kommer til datingapper og sider i Norge. De leverer et bra produkt i form av brukervennlighet og funksjoner, men de når rett og slett ikke helt opp i forhold til mange av deres konkurrenter som Elitesingles, Match, AcademicSingles, Tinder, og Happn.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Zoosk

Zoosk er en generell datingside. Dette har noen fordeler, men også ulemper. I dette avsnittet skal vi ta for oss flere fordeler og ulemper med Zoosk slik at det blir lettere for deg å finne ut om denne datingsiden og appen er noe for deg.

Fordeler
 • Zoosk har gode algoritmer og funksjoner, men man får ikke testet disse skikkelig ut i Norge på grunn av få medlemmer.
 • Man må svare på spørsmål for å få bedre matcher.
 • De har en del funksjoner utenom swipe funksjonen som er den vanligste. Her kan man søke på profiler ved å bruke angitte kriterier.
 • Man får kun prate med folk som liker deg tilbake.
 • Mange brukere på verdensbasis, men noe lavt antall i Norge.
 • En del inaktive profiler og man matcher fort med folk fra utlandet etc.
 • Man kan date i hele verden siden det er Online og Zoosk er en verdens aktør.
 • Gode funksjoner for å lage en fin profil og høy brukervennlighet.
 • Zoosk er en generell datingapp og man kan møte alle slags personer her.
Ulemper
 • Det er gratis å registrere seg, men man må ha medlemskap for å prate med folk man matcher med.
 • Det kan være vanskelig for en del å få mange matcher.
 • Det er utrolig viktig med fine bilder og en god profil for å få gode matcher.
 • De har mange brukere på verdensbasis, men ganske få i Norge.

Zoosk gjør det meste riktig, men taper ut på at de har en såpass lav brukerbase i Norge og at man må betale for å benytte seg av tjenesten deres. Deres applikasjon og nettside har høy brukervennlighet og mange spennende funksjoner, men siden de har et relativt lavt antall medlemmer i Norge får man ikke benyttet alle funksjonene skikkelig.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Gode algoritmer og funksjoner for å finne passende matcher, men noe dårligere enn enkelte andre som har personlighetstest.
 2. Mange brukere på verdensbasis, men noe lite i Norge.
 3. De har mange gode funksjoner.
 4. Man kan matche med folk i hele Verden.
 5. Det er gratis å opprette en bruker, men for å snakke med andre må man ha et aktivt abonnement. Dette fører til at det er flere seriøse brukere enn på mange av datingsidene som er gratis å bruke.
 6. Man må like hverandre for å kunne sende meldinger til hverandre.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. For å kunne benytte seg av de fleste funksjoner som å kunne prate med andre må man ha et aktivt abonnement, men det er helt gratis å registrere seg.
 2. Man kan angi spesifikke søkekriterier for hvem man vil matche med, men siden de har en noe lav brukerbase i Norge får man ofte matcher som er langt unna eller ikke oppfyller de angitte kriteriene.
 3. Det kan ikke nevnes nok hvor viktig en god profil er for å få mange matcher. Bildene man laster opp har enormt mye å si når det kommer til Online dating. Noen vil kanskje slite med å få matcher.
 4. De er litt dyrere enn noen konkurrenter, men midt på treet.

Vår vurdering og erfaring med Zoosk

Vår opplevelse med Zoosk var ganske splittet. De leverer et godt produkt med gode funksjoner og høy brukervennlighet, men har rett og slett litt for få brukere i Norge. Man får liksom ikke utnyttet funksjonene skikkelig, men vi kan se at de gjerne fungerer veldig bra i større byer eller store land. Norge er et relativt lite marked og Zoosk har ikke reklamert nok i Norge til at de har en stor andel brukere.

Vi erfarte å få en del matcher, men mange av de vi matchet med var utenfor våre angitte kriterier siden de ikke har en høy nok andel brukere. Det finnes rett og slett bedre datingapper og tjenester man kan bruke i Norge. Dette er litt synd for vi likte virkelig produktet deres.

Fordeler og ulemper med Zoosk. Par som holder rundt hverandre.

Test av tjenesten til Zoosk

Mer om Zoosk sine tjenester

Her skal vi gå litt dypere inn i hva Zoosk er, hvordan det fungerer og hvilke tjenester de tilbyr.

Hva er Zoosk?

Zoosk kom ut relativ tidlig i 2007 og var en de av tidligste aktørene på markedet. Siden den gang har de akkumulert over 40 millioner brukere og har en stor brukerbase på verdensmarkedet. De er en noe mindre aktør i Norge siden de ikke har drevet med noe særlig aktiv markedsføring i Norge.

Zoosk er en type datingapp og datingside hvor man kan finne en romantisk partner eller noe kortvarig moro. De har ulike funksjoner slik som swiping, men man kan også gjøre søk etter mulige matcher. To personer må like hverandre for å få lov til å prate med hverandre. Det er gratis å registrere seg, men for å kunne snakke med folk man matcher med må man ha et aktivt abonnement.

Hvordan fungerer Zoosk?

Først må man operette en konto, svare på noen spørsmål relatert til seg selv og hva man ser etter, lage en profil ved å laste opp bilder og skrive en liten biografi om seg selv. Nå kan man begynne å like andre profiler og hvis begge liker hverandre kan man begynne å prate.

Man må ha et abonnement for å kunne prate med andre brukere.

Deres funksjoner består av at man får tilfeldige matcher som passer angitte kriterier så lenge det lar seg gjøre, men man kan også utføre et søk for å finne spesifikke profiler med enda strengere kriterier.

Registrering Zoosk

Det er flere måter å registrere seg hos Zoosk på. Man kan benytte seg av Facebook, Googleplay, AppleID eller rett og slett bare bruke Epostadressen sin. Når man har valgt sin foretrukne metode vil man få noen korte spørsmål før man har opprettet sin profil og registrert seg.

Når dette er gjort har man en profil og kan begynne å utbedre denne eller begynne å ta tjenesten i bruk.

Man kan registrere seg gratis, men de fleste funksjonene er låst bak et abonnement.

Login Zoosk

Man kan logge inn via deres applikasjoner eller gjennom deres nettside. Det er flere ulike innloggings alternativer slik som Facebook, Epostadresse, Google eller AppleID.

Hvis du har lyst til å logge ut må du gå til innstillinger eller menyen å velge logg ut.

Zoosk app

Hvis du bruker en smart telefon eller har lyst å laste ned programvaren på pcen din kan du gå til GooglePlayStore eller AppleStore å søke på Zoosk eller benytte en av lenkene i avsnittet ovenfor. Slik kan du laste ned deres applikasjon som har høy brukervennlig og er lett å navigere seg rundt på.

Er Zoosk gratis?

Zoosk er ikke gratis å bruke. Man kan registrere seg og opprette en bruker, men for å kunne prate med andre så må man abonnere på tjenesten deres.

Vår erfaring med Zoosk sine tjenester

Zoosk tilbyr en rimelig god tjeneste i form av funksjoner og algoritmer. Deres applikasjon har høy brukervennlighet og det er lett å navigere seg rundt på deres datingapp og side. Vi hadde et fint opphold under vår test av Zoosk sine tjenester og føler de tilbyr et godt produkt. Det er litt synd at vi ikke fikk testet alle funksjonene skikkelig siden de har en litt liten brukerbase i Norge.

Test av kriteriene til Zoosk

Mer om Zoosk sine kriterier til brukere

Zoosk kriterier for å få gode matcher

Zoosk er en generell datingside og alle kan bruke denne uavhengig av alder eller sosioøkonomisk status etc. Man kan sette sine egne kriterier for potensielle matcher slik som alder og avstand, men de kan også sette sine kriterier for hvem de vil matche med. Dette er fastsatte kriterier man ikke kan gjøre noe med selv, men det er også en del løse kriterier man bør oppfylle for å få mange eller gode matcher.

Her er tips til hvordan du kan lage en god dating profil hos Norgesdate.no

Vi skal vise deg noen av disse løse kriteriene. Man trenger ikke oppfylle alle og noen er viktigere enn andre, men dette er noe som er viktig å ta hensyn til hvis du vil få flest mulig matcher og dater.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderHvordan man ser ut har mye å si på ekte, men kanskje enda mer på en datingside hvor det eneste man har å gå etter er bilder og litt informasjon om den andre personen. Mange velger å kun se på et bilde eller to før de velger om de liker deg eller ikke. Det er derfor utrolig viktig å ta noen fine og spennende bilder av seg selv.
Utdanning/Jobb tittelHer kan det være lurt å legge ut litt informasjon om hva man jobber med eller utdanningsnivå avhengig av stillings tittel eller utdanning. Mange søker likesinnede og hvis du har gjort det generelt bra i livet kan det være lurt å legge ut litt om dette.
Biografien på profilenHold det kort og konsist. Det er ikke lurt å dele for mye eller skrive en liten novelle i biografien. Fortell gjerne noe morsomt om deg selv eller utdyp om noe som kan vekke interesse hos motparten. Her kan man gjerne være litt morsom og lekende. Humor er en av de viktigste tingene når det kommer til dating.
Sette sine egne kriterierHusk at alle forhold og relasjoner skal være toveis, og det er like viktig at du setter dine egne kriterier for hvem du vil matche med. Det kan være lurt å holde det litt løst i stedet for å ha alt for rigide krav i tilfelle man møter noen som ikke tilfredsstiller alle kravene, men er en fantastisk person på andre måter.
KommunikasjonDet kan være greit å være litt påpasselig med hvordan man kommuniserer i starten. Hold det gjerne litt åpent og rolig uten å presse motparten for mye med for seriøse ting.
Vær konsis og presis i hva du ønskerHusk at mange gjerne har en hektisk hverdag og datingapper og datingsider kommer langt ned på listen hos mange. Det kan derfor være lurt å holde kommunikasjonen litt konsis og presis og prøve å dytte det over i en date ganske snarlig. Det er stor gjennomtrekk av folk på disse appene og mange forsvinner plutselig.
De Viktigste tipsene for å møte flest mulig kriterier hos Zoosk
Vis deg fra en god side, men vær deg selv. Ta noen flotte bilder som reflekterer hvem du er og hva du liker. Hold biografien din kort og konsis uten å utdype mye. Det handler om å vekke interesse hos motparten og la noe være igjen til fantasien!

Tips for bruk av Zoosk

 • Vær deg selv og lag en profil som reflekterer hvem du er. Prøv å fokuser på dine bedre sider og ha et smil eller to på lur! Smiling er smittsomt og det vil være lettere for andre å tilnærme seg da.
 • Det aller viktigste er å lage en spennende profil som vekker nysgjerrighet. Ta noen fine bilder av deg selv og spør andre hva de syns før du lager en profil.
 • Det kan være lurt å holde sine kriterier og ønsker for hva man ser etter litt åpne. Noe kortvarig kan utvikle seg til noe langvarig og en person du kanskje ikke helt trodde passet til deg kan være en livslang venn eller partner.

Hvis det skulle ende i en date eller tretten kan du lese mer om hva man kan snakke om her.

Test av Zoozk kundeservice

Zoosk kundeservice

Zoosk kundeservice

Zoosk har en noe innsnevret kundeservice i forhold til mange andre aktører. Man må rett og slett bare sende de en mail til accessibility@zoosk.com.

Her er ting du må tenke på når det kommer til å sende en mail til kundeservice for å få et best mulig svar slik at man slipper å utveksle mail frem og tilbake.

 • Husk å legg ved epostadressen du benyttet når du meldte deg inn og navnet ditt slik at de vet hvilken bruker du har.
 • Velg emne om hva det handler om som for eksempel betalingsløsning, teknisk problem etc.
 • Fyll inn så mye detaljert informasjon om hva det gjelder som mulig. Hvis det er et teknisk problem eller noe annet du kan ta bilde av er det lurt å legge ved et screenshot (Bilde av skjermen) slik at det blir enklere for de å identifisere problemet ditt.
 • Du vil så få en mail med referansenummer til din sak slik at det blir lettere å holde oversikt hvis man sender mail frem og tilbake.

Hvordan slette profil hos Zoosk

For å slette din profil hos Zoosk er det noen enkle steg du må følge. Slettmeg.no har gjort en kjempegod jobb om hvordan du gjør dette. benytt lenken eller tast inn: https://slettmeg.no/slett-deg-fra-zoosk/. Følg så de enkle stegene for å slette din profil på Zoosk.

Vår erfaring med Zoosk kundeservice

Vi hadde ingen problemer under vår test av Zoosk og måtte derfor ikke kontakte deres kundeservice, men vi har tatt en titt på tilbakemeldinger de har fått på diverse sider hvor man kan legge igjen en tilbakemelding.

Zoosk har en noe rigid kundeservice hvor man kun kan kontakte de på mail.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Zoosk?

Etter å ha testet og lest om andres erfaringer rundt ulike datingapper og sider har vi erfart at det stort sett er negative tilbakemeldinger. De handler som regel om at folk ikke innser at de har meldt seg inn i et abonnement og blir fakturert på nytt igjen etter endt periode. Mange er også misfornøyde med antall matcher.

Vi har full forståelse for dette og har glemt å kansellerer abonnement vi har signert selv ved et par anledninger for så å bli fakturert en gang til. Det kan være lurt å kansellere et abonnement rett etter at det er inngått slik at man slipper å glemme det i ettertid.

Vi fant noen tilbakemeldinger på AppleStore og GooglePlay. Du kan lese mer om hva andre syns om Zoosk sine tjenester der.

Zoosk har i likhet med alle andre datingapper og sider fått en del negative tilbakemeldinger. Dette gjelder spesielt tjenester man må abonnere for å kunne bruke. Det er også mange som er misfornøyde med antall matcher og det kan ha litt å gjøre med at Zoosk ikke er så store i Norge.

Test av Zoosk kundeservice. Par som kysser i en bar.

Sammenlign Zoosk med andre datingsider

Zoosk VS Match og Elitesingles

Vi har valgt å sammenligne Zoosk med Match og EliteSingles da dette er to andre aktører som gjør det bra i tillegg til at de tilbyr en noe lik tjeneste som Zoosk.

Det er lov å bruke flere datingsider og applikasjoner samtidig, og dette kan ofte være lurt.

Zoosk vs Match vs ElitesinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Alle kan bruke alle datingappene, men Elitesingles har en høyere andel medlemmer med høyere utdanning eller sosioøkonomisk status. Det kan derfor være vanskelig å få mange gode matcher hvis ikke man har det selv. Zoosk og Match er generelle datingsider hvor man møter alle demografier. Som vi kan lese av tabellen tilbyr alle en noenlunde lik tjeneste.

Priser

Hva koster Zoosk?

Det er helt gratis å registrere seg hos Zoosk, men for å kunne prate med folk man matcher med og benytte seg av andre funksjoner må man ha et aktivt abonnement. I tabellen nedenfor vil vi vise deg hva det koster å abonnere på Zoosk. De benytter seg av såkalte mynter som man må kjøpe for så å veksle inn i abonnement. VI har gjort en grov omregning for hva det koster å abonnere ut i fra dette.

1 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Dette er deres dyreste alternativ per Måned, men det kan være lurt å begynne med en måned for å sjekke om Zoosk er noe for deg.
Ca.kr 200,- per måned Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Litt billigere enn for en måned av gangen. 3 måneder koster Ca. kr 450,- til sammen.
Ca.kr 150,- per måned SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Dette er deres billigste alternativ til kr 100,- per måned, men man binder seg i 6 måneder av gangen. Den samlede prisen påløper seg til Ca. kr 600,- for 6 måneder.
Ca kr 100,- per måned Se dagens kampanjer

Prisene kan forandre seg over tid og det er lurt å sjekke selv hva det koster før du bestiller en tjeneste.

 • Det kan være gunstig å prøve en måned før man går for et av deres lengre alternativer.
 • Det er helt gratis å registrere seg, men man vil ikke få tilgang til viktige funksjoner som å kunne prate med andre uten et abonnement.
 • Det er dobbelt så billig per måned for et abonnement på 6 måneder som et på 1 måned.
 • Når man inngår et abonnement varer det helt til man kansellerer det. Man vil bli trukket for en ny periode når den første utløper. Det kan være lurt å kansellere det umiddelbart i tilfelle man glemmer det.

De har kompetitive priser og deres lengste abonnement er rimelig billig i forhold til mange andre.

Vi i Norskedatingsider hadde et rimelig greit opphold på Zoosk under vår test, men erfarte at det var litt lite Norske medlemmer i forhold til mange andre datingapper. Dette gjorde at vi ikke fikk helt den store opplevelsen, men de har laget en god datingapp med mange kjekke funksjoner.

Vi kan heller foreslå andre datingapper, og du kan lese mer om de ulike datingappene og hvordan de gjorde det i vår test på vår forside.

Hvis du har prøvd Zoosk før oppfordrer vi deg til å legge igjen en omtale i bunnen av siden. Slik vil det bli lettere for nye lesere å vite mer om Zoosk ved å lese om din erfaring og vurdering.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo