Academic Singles: Erfaringer og vurdering (2024)

AcademicSingles havnet på en solid 4. plass i vår test av beste datingside og app. De har lagt seg i samme segment som EliteSingles og tilbyr en datingtjeneste for folk med høyere utdanning. Her er det enda større fokus på Akademikere i forhold til Elitesingles som har fokus på Akademikere og folk med generell sosioøkonomisk status.
9.8/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #4 i kategorien Vurderinger

Academic Singles har i likhet med Elitesingles lagt seg i segmentet for folk med høy utdanning i motsetning til Match som har en mer generell tilnærming til dating hvor man kan møte alle mulige folk. Vår erfaring med datingtjenester som har lagt seg i nisjesegment gjør at det blir lettere å treffe likesinnede og jevnbyrdene partner. Hos Academic singles har de fleste høyere utdanning og det vil således bli mye lettere å treffe noen man matcher intellektuelt og økonomisk med.

Academic Singles har i likhet med Elitesingles fokusert på å tiltrekke seg medlemmer med høyere utdanning. Det sies at like barn leker best og her kan man finne sin motpart enkelt. Statistisk sett så fungerer parforhold hvor begge har tilsvarende utdanning og inntekt mye bedre enn forhold hvor det er store forskjeller. Man utfyller og utfordrer hverandre gjerne mer intellektuelt samtidig som man kan leve mer symbiotisk i forhold til inntekt. Det er godt å kunne kaste ideer og tanker frem og tilbake med en motpart som kaster like hardt tilbake har vi erfart.

Vi vil også anbefale alle å teste ut flere datingsider og apper før de finner sin favoritt siden det er gratis å registrere seg og opprette en bruker for å se om man får mange matcher først.

Academic Singles fyller et tomrom i datingmarkedet i likhet med Elitesingles. De havner på en 4. plass i vår test siden deres Datingside og app er veldig lik Elitesingles, men mer snever da den kun baserer seg på utdanning.

Det er kompetitivt i toppen når det kommer til datingmarkedet og Academic Singles sikrer seg en solid 4. plass i vår test av beste datingside og app. Du kan lese hele testen ved å klikke på lenken slik at det blir lettere for deg å finne dine favoritter.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Academic Singles

Det er mange fordeler med Academic Singles og noen ulemper. Siden det er en nisjedatingside som fokuserer på folk med høy utdanning vil det være enkelte positive og negative ting med dette, men vår vurdering er at disse type sider fungerer veldig bra for å finne noen man kommer godt overens med.

Fordeler
 • Gode algoritmer og funksjoner for å matche folk.
 • Spennende personlighetstest.
 • Stort sett brukere med høyere utdanning.
 • Det gjør det lettere å matche med likesinnede intellektuelt og økonomisk.
 • Brukervennlig nettside og app.
 • Man kan bare kontakte folk man matcher med.
 • Det er mulig å møte folk i hele Norge, men også internasjonalt om ønskelig.
 • De er flinke til å fjerne inaktive og gamle profiler.
 • De har en høy andel Norske brukere.
 • Online dating gjør det enklere å nå ut til et høyere antall mennesker i hele verden.
 • Veldig enkelt å lage en god og tiltalende profil.
 • Det er gratis å registrere seg, men for å kunne bruke enkelte funksjoner må man ha et Premium abonnement.
 • Academic Singles har en ganske balansert mengde menn og kvinner.
 • Mulig å starte en videosamtale med matcher.
Ulemper
 • Man må ha et Premium medlemskap for å kunne chatte med andre brukere, men det er gratis å lage en profil og sjekke hvor mange likes man får.
 • Alle kan i teorien benytte seg av Academic Singles, men hvis ikke du oppfyller gitte kriterier som høyere utdanning kan det være vanskelig å få mange matcher.
 • Siden det er online vil man ikke få den samme kontakten og inntrykkene man gjerne ville fått på ekte.
 • Man kan ikke snakke med andre hvis ikke man har matchet med de. Derfor blir det viktig å prøve å få mange matcher.
 • Det er utrolig viktig med en tiltalende og interessant profil for å få flere matcher. Mange legger desverre ikke nok tid og energi ned i å lage en god profil.

Academic Singles har et konkurransefortrinn når det kommer til brukere med høy utdanning. Den største fordelen til Academic Singles er at de har en høy andel medlemmer med høyere utdanning. Her vil det være mye enklere å møte noen man kan utfordre og utfylle intellektuelt og økonomisk.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Personlighetstesten og algoritmene gjør at Academic Singles klarer å matche personen mye bedre. Det er også gjort enklere ved at de fleste medlemmene har høyere utdanning som igjen fører til bedre kvalitet på matchene.
 2. Man kan møte likesinnede i mye større grad enn ved å bruke alminnelige datingsider og datingapper. Når det kommer til langvarige forhold og særlig givende menneskelige relasjoner så er det viktig at man er på et noenlunde samme nivå intellektuelt og økonomisk slik at man utfyller hverandre.
 3. Academic Singles er flinke til å fjerne inaktive brukere og har en høyere andel seriøse medlemmer siden man må ha et aktivt abonnement for å kunne bruke alle funksjonene.
 4. Datingsiden og appen har høy brukervennlighet og det er enkelt å navigere seg rundt. Man har også mange muligheter når det kommer til å sette kriterier man søker hos de man matcher med.
 5. Man kan matche med folk lokalt, i hele Norge eller hele verden. Dette gjør det enklere å nå ut til en større andel mennesker selv om man er fra et lite sted.
 6. Det er gratis å registrere seg og man kan enkelt teste ut datingsiden eller appen før man bestemmer seg om man vil fortsette med Academic Singles.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Det er gratis å registrere seg uten noen form for forpliktelser. Man kan teste ut Academic Singles og se om man får mange matcher før man eventuelt bestemmer seg for å betale for et Premium abonnement for å kunne chatte med andre brukere. Dette gir seg en stor mulighet for å opprette en bruker og profil for å se om du får en del matcher først. Vi anbefaler alle å lage en profil også se om man får matcher før man bestemmer seg for å betale for tilgang.
 2. Academic Singles har siktet seg inn på en bestemt demografi, nærmere fortalt folk med høy utdanning. Dette vil gjøre det vanskelig å oppfylle diverse kriterier og preferanser hos andre medlemmer hvis ikke man selv har en høyere utdanning. Man kan selvfølgelig teste appen og det vil alltid være mulig å få matcher hvis man tilfredsstiller andre kriterier som utseende, intelligens og en spennende profil, men det kan være noe vanskelig.
 3. Selv om mennesker på Academic Singles ser etter andre med høy utdanning er det like viktig å lage en tiltrekkende og spennende profil som når man bruker andre datingapper. Profilen er det første man ser og det er viktig å gjøre et godt førsteinntrykk. Her er det nok mange som ikke legger ned nok innsats for så å sitte igjen med få matcher.
 4. Online dating er ikke for alle og det kan være noe rart å begynne med det, men det vil for mange bli en morsom opplevelse når man først er komfortabel med det. Det er viktig å ikke legge for mye i det også heller bare ta det som det kommer og hvis man møter noen så er det bare en bonus, men man må satse for å vinne!

Vår vurdering og erfaring med Academic Singles

Academic Singles har lagt seg i det samme segmentet som EliteSingles. De har gjort det lettere for likesinnede med høyere utdanning å møtes på en felles arenas. Vi erfarte selv at det var en mye høyere andel mennesker med høyere utdanning på Academic Singles og det gjorde det mye lettere å matche med jevnbyrdene enn på andre datingapper.

I vår test av Academic Singles fikk vi mange matcher som matchet de gitte kriteriene vi hadde satt. Vi valgte å sette høyere utdanning som et av kriteriene siden Academic Singles satser i dette segmentet. Alle vi matchet med hadde høyere utdanning i en eller annen form og de levde absolutt opp til sitt navn ved å gi oss matcher med høyere utdanning. Vår vurdering er at nisjesider er mye mer effektive til å matche folk som er ute etter noe spesifikt, i dette tilfellet høyere utdanning.

Det er gratis å registrere seg og vi anbefaler alle å lage en profil for å se om man vil abonnere etter hvert hvis man får mange likes og matcher. Det er noe negativt at chattefunksjoner og andre viktige funksjoner er låst bak et abonnement, men dette bidrar også til en noe mer seriøs side hvor folk faktisk engasjerer seg mer siden de faktisk har betalt for tjenesten. Det bidrar også til mindre inaktive medlemmer.

Siden Academic Singles sikter mot folk med høyere utdanning er det kanskje ikke så rart at de fleste som er der har høyere utdanning, men vi ser også at det kan være vanskelig for enkelte som ligger i midtsjiktet eller har gjort det generelt bra i livet å benytte seg av datingsiden effektivt. Man kan selvfølgelig få matcher, men det er nok lurere å gå for en tjeneste som EliteSingles eller Match i stedet for.

Fordeler og ulemper med AcademicSingles. Par som spiser middag sammen

Test av tjenesten til Academic Singles

Mer om Academic Singles sine tjenester

Vi vil gå dypere inn i Academic Singles sine tjenester i dette avsnittet og gå dypere inn i de ulike prosessene når det kommer til registrering og bruk av deres tjenester. Vi vil også fortelle deg mer om hva Academic Singles er og hvordan deres tjenester fungerer.

Hva er Academic Singles?

Academic Singles er en nisjedatingside og app som har spesialisert seg i segmentet folk med høyere utdanning. Det vil således bli mye lettere å matche med folk som har høyere utdanning, men det medfører også at man burde ha dette selv for å kunne bruke tjenesten til sitt fulle potensiale. Like barn leker best og det å kunne møte noen jevnbyrdene og likemenn intellektuelt og økonomisk er for mange veldig viktig, og en av de viktigste faktorene når det kommer til å ha et langvarig og givende parforhold.

Hvordan fungerer Academic Singles?

Først må man registrere seg. Dette er gratis og vi anbefaler alle å gjøre det for å sjekke om de får mange matcher. Man blir så logget inn og ført rett til en personlighetstest, også må man fylle ut diverse spørsmål og kriterier om hva man ser etter og svare på korte spørsmål om seg selv. Når alt dette er gjort vil man kunne begynne å jobbe på profilen sin før man kan forsøke å matche med andre mennesker. Vi skal gå litt dypere inn i de ulike prosessene i avsnittene under.

Registrering

Academic Singles har en noe lengre registreringsprosess hvor man må ta en personlighetstest, svare på enkelte spørsmål relatert til hvilke kriterier man selv har og svare på spørsmål om seg selv som hvilket utdanningsnivå man har og hva man søker. Prossesen tar litt lenger enn mange andre datingapper og sider, men vil igjen føre til at man får mer relevante matcher.

Det kan virke litt kjedelig, men Academic Singles har gjort prosessen mer gøy og interaktiv slik at det går litt fortere. Dette er viktig slik at de kan matche deg med potensielle matcher som begge er fornøyd med. Slik vil man kunne spare tid og energi i stedet for å tråle gjennom alle profiler selv uten noen gitte kriterier og preferanser.

Hele prosessen tar 15-20minutter og når man er ferdig kan man begynne å jobbe på sin profil ved å legge ved bilder og skrive en liten biografi om seg selv. Nå er man klar til å begynne å matche med andre!

Husk er at det helt gratis å registrere seg og vi kan ikke anbefale nok at man lager en profil for å se hvor mange matcher man får før man bestemmer seg for om Academic Singles er noe for deg.

Login Academic Singles

Slik kan du logge inn på Academic Singles:

Hvis du vil logge ut må du klikke på menyen/innstillinger og velge logg ut.

Funksjoner og Algoritmer

Academic Singles har litt andre funksjoner og algoritmer enn mange andre datingsider og apper. Man må gjennomføre en personlighetstest når man registrer seg i tillegg til at de fleste har høyere utdanning. Dette gjør det lettere for Academic Singles å matche folk som passer sammen i første omgang, men man vil også kunne matche med alle hvis man ikke oppgir spesifikke kriterier. Dette kan man velge selv inne på siden og appen.

Med bakgrunn i personlighetstesten og de angitte kriteriene man har satt vil man få passende matcher. Dette er også gjort mye enklere ved at de fleste på Academic Singles har høyere utdanning og generelt høyere intellekt enn gjennomsnittet. Deres funksjoner har gjort det lett å lage en tiltalende profil samt spørsmålene som blir stilt vil hjelpe til med å lage din profil.

For å kunne benytte alle funksjonene som å sende meldinger må man ha et abonnement, men kan kan teste ut tjenesten og funksjonene gratis før man bestemmer seg om Academic Singles er noe for deg.

Vår erfaring med Academic Singles sine tjenester, funksjoner og kriterier

Siden Academic SIngles har lagt seg i et nisjesegment som er medlemmer med høy utdanning vil man i mye større grad kunne få matcher man er kompatible med. Man vil først og fremst få matcher som passer de angitte kriteriene, men man kan også søke mer løst etter hvert ved å fjerne diverse kriterier man har satt. Vår erfaring er at vi stort sett kun fikk matcher som lå innenfor våre angitte kriterier. Funksjonen fungerer med andre ord veldig bra.

På vanlige datingapper er det et mye større utvalg av ulike folk med alle bakgrunner. Andelen med høyere utdanning er mye mindre og det vil derfor være vanskeligere å finne noen man matcher intellektuelt og sosioøkonomisk med. Vi erfarte at det var mye tid å spare ved å slippe å tråle gjennom utallige profiler for å få en kompatibel match.

Noe annet vi erfarte og som var med å gjøre at Academic Singles scorer så bra i vår test at det de har en høyere andel seriøse brukere enn mange andre datingapper og datingsider. Dette kan ha noe med at de fleste som bruker Academic Singles er mellom 30-45 år og faktisk ser etter noe seriøst i tillegg til at det er en betalt tjeneste hvis man vil bruke alle funksjonene. Dette fører nok til at en del vil ta det noe mer seriøst enn for eksempel tinder som har en stor andel useriøse og inaktive brukere.

Hvis du er på utkikk etter noen med høyere utdanning så er nok Academic Singles i likhet med Elitesingles midt i blinken for deg! Her har over 3/4 deler av brukerne høyere utdanning i en eller annen form.

Vi i Norskedatingsider.no kan ikke anbefale Academic Singles nok. Hvis du er på utkikk etter noen med høyere utdanning eller forhøyet sosioøkonomisk status som matcher deg selv vil Academic Singles være et sikkert valg. Her kan du i mye større grad finne noen som matcher deg intellektuelt og økonomisk. Statistisk sett er det mye mer givende og trygt å innlede forhold med noen man matcher intellektuelt og økonomisk. Hvis det er et stort gap her vil det i mange tilfeller ikke vare i lengden siden man ikke kan utfordre og utfylle hverandre intellektuelt samtidig som man kan gjøre mer ting som å reise etc.

Test av kriteriene til Academic Singles

Mer om Academic Singles sine kriterier til brukere

Academic Singles kriterier for å få gode matcher

Hele konseptet til Academic Singles er basert på å tiltrekke seg medlemmer med høyere utdanning. Det vil derfor være vanskelig å få gode matcher hvis ikke man oppfyller dette spesifikke kriteriet. Det kan selvfølgelig være mulig for alle å få matcher uavhengig av utdanningsnivå, men det vil bli noe vanskeligere og man må gjerne tilfredsstille andre kriterier enda bedre da.

Man kan angi hvilke kriterier de man matcher med må oppfylle slik som utdanningsnivå, inntekt, høyde etc. Det kan derfor være vanskelig for enkelte å oppfylle nok kriterier hos Academic Singles siden de legger listen litt høyere med tanke på utdanningsnivå, men det er gratis å registrere seg og lage en profil for å teste det ut.

Her er noen av de største kriteriene man må oppfylle hos Academic Singles for å få flest mulig treff. Man kan gjerne oppfylle kun enkelte, men så bra at man vil kunne få treff uavhengig av om man mangler enkelte. Dette vil variere mye fra person til person, men det er lurt å prøve å oppfylle så mange som mulig så godt som mulig.

KriterierDetaljer
Tiltalende profilbilderSpennende og tiltrekkende profilbilder er like viktig hos Academic Singles som andre steder. Man kan gjerne fokusere mer på jobb og vise seg mer fra en profesjonell side, men det er også viktig å prøve å ta bilder som reflekterer hvem du er som person på fritiden også. Prøv å ta noen fine bilder som viser deg i ditt naturlige element.
Utdanning/JobbtittelSiden Academic Singles har lagt seg i nisjen folk med høyere utdanningsnivå kan det være lurt å fokusere mer på dette på profilen sin. Skriv gjerne jobbtittel og utdanningsnivå på profilen din slik at andre får vite mer om hva du driver med profesjonelt.
Biografien på profilenBiografien er minst like viktig. Her kan det være lurt å skrive kort og konsist om hva man driver med profesjonelt, men også på fritiden og hva man ser etter inne på Academic Singles. Her er det viktig å ikke utdype for mye, men heller overlate litt til fantasien. Skriv gjerne en morsom anekdote om deg selv eller noe annet som pirrer nysgjerrigheten hos potensielle matcher.
Sette sine egne kriterierHusk at alle forhold skal være toveis hvor man stiller krav til hverandre. Du kan sette dine egne kriterier for hva du ønsker i en partner i like stor grad som andre kan det.
KommunikasjonAcademic Singles består av en høy andel med høy utdanning. Dette reflekteres gjerne i måten man kommuniserer på og her kan det lønne seg å prøve å vise seg fra en god side ved å vise at man er reflektert og voksen. Hold det gjerne åpent og litt flørtende, men ikke press motparten eller bli for seriøs for tidlig.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange på Academic Singles lever hektiske liv med en travel hverdag. Det kan derfor være lurt å holde kommunikasjonen kort og konsis og være presis med hva man ønsker slik at man ikke kaster bort tid. Man trenger ikke behandle det som en profesjonell relasjon, men husk at folk gjerne har travle dager og ikke har tid til å kommunisere hele tiden.

Vår erfaring med Academic Singles kriterier

Vi erfarte at kriteriene man kan sette plusset sammen med at Academic Singles fokuserer på medlemmer av høyere utdanning gjorde at de fleste matchene vi fikk hadde høyere utdanning og matchet bedre intellektuelt og sosioøkonomisk enn hos mange andre datingsider og apper som er mer generelle. Nisjedatingsider og apper fungerer utmerket når det kommer til å finne jevnbyrdene.

tips om å møte flest mulig kriterier hos Academic Singles
Vær ærlig med deg selv og andre, men prøv å vis deg fra en god side. Profilbilder og biografi er veldig viktig og her kan det være lurt å prøve å ta noen tiltalende bilder før man melder seg inn. Første øyekast har utrolig mye å si på datingsider akkurat som på ekte. Du kan gjerne fokusere litt mer på utdanning og jobbtittel her enn andre steder.

Tips for bruk av Academic Singles.

 • Brukerne av Academic Singles er gjerne intellektuelle og har høyere utdanning. Det vil derfor være mest effektivt om du har høyere utdanning selv. Vær ærlig med deg selv og ikke lyv om noe. Det vil ofte fort bli gjennomskuet og da kaster man bort begge sin tid. Det er selvfølgelig lov å melde seg inn uavhengig av utdanningsnivå, men da kan det være bedre å prøve en av de andre datingsidene.
 • Det kan ikke sies nok hvor viktig en tiltrekkende og spennende profil er. Dette har enormt å si for hvor mange matcher man får. Utdanningsnivå og intellekt veier selvfølgelig høyt, men først må man faktisk få matcher for å i det hele tatt komme i kontakt med andre. Bruk tid og energi på å lage en appellerende profil som vekker nysgjerrigheten hos andre.
 • 3/4 som bruker Academic Singles har høyere utdanning og det vil reflekteres i hvilke typer mennesker man møter her inne. Det kan være lurt å ta hensyn til dette når man kommuniserer og lager sin profil slik at de man matcher med får inntrykk av at du har høyere utdanning og er reflektert. Husk at du også kan sette kriterier for hvem du matcher med og at dette er viktig for å finne en passende partner.

Her kan du lese en artikkel hvor p3 har intervjuet flere tinderbrukere om hvordan man kan lage en god dating profil og hva som er viktig.

Test av kundeservice

Academic Singles kundeservice

Academic Singles kundeservice

Academic Singles er en stor aktør og har flere datingapper og sider. Man kan nå de ved å sende en mail til kundeservice@academicsingles.no eller ved å benytte seg av deres kontaktskjema https://www.academicsingles.no/contact#/contact.

Academic Singles har generelt hurtig responstid, men dette kan variere noe. Derfor er det ekstra viktig å gi de nok informasjon med en gang slik at de kan gjøre jobben sin best mulig.

Her er noen viktig ting det er viktig å huske på når du sender inn ditt problem til kundeservice slik at de kan løse det enklest og raskest mulig.

 • Fyll inn epostadressen din slik at de vet hvilken brukerkonto det gjelder. Her må du bruke den epostadressen du har brukt til å registrere deg.
 • Velg riktig emne slik at kundeservice vet hva hendelsen gjelder.
 • Oppgi så mange detaljer rundt problemet slik at det blir enklere for de å finne en løsning.
 • Har du tekniske problemer er det viktig å legge ved et screenshot (bilde av skjermen) slik at de ser hva problemet gjelder. Hvis du får en feilmelding kan du ta bilde av dette også.
 • Du vil få en automatisk generert mail med referansenummer til din sak når du har trykket send.

Vår erfaring med kundeservice

Vi hadde heldigvis ingen problemer under vår test av Academic Singles, og det blir generelt mindre problemer på apper og nettsider generelt siden utviklingen går fort.

Vi valgte å teste deres kundeservice og responstid ved å finne på et problem relatert til betaling hvor vi ville kansellerer vårt abonnement, men ikke fant ut hvordan. Det vi merket var at responstiden var hurtig og svaret vi fikk var tilstrekkelig og utdypende slik at det ble enkelt å løse problemet.

Vår interaksjon med Academic Singles sin kundeservice var bare positiv. De løste problemet raskt og ga oss flere enkle løsninger.

Forhåpentligvis vil ikke du heller få noen problemer under ditt opphold hos Academic Singles, men hvis det skulle oppstå et problem er vi helt sikre på at du vil få tilstrekkelig hjelp så lenge du gir de nok informasjon til å løse problemet.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Elitesingles?

Det vi erfarer etter å ha sjekket tilbakemeldinger på haugevis av datingapper og tjenester er at det er enkelte ting som går igjen på alle. Mange har også relativt mange negative tilbakemeldinger, men en veldig stor andel av disse er relatert til et gjentagende problem. Folk glemmer rett og slett at de har meldt seg inn på en abonnementjeneste og glemmer således å kansellere sitt medlemskap for så å bli fakturert.

Vi ser at det kan være litt dårlig opplyst hos mange aktører og Academic Singles kunne også blitt flinkere til dette, men vi har selv glemt å kansellere et abonnement for så å plutselig bli trukket i ettertid. Det vi anbefaler alle er at: etter man har signert et abonnement så kansellerer man det umiddelbart slik at man slipper å bli trukket 1,3,6 eller 12 måneder senere for enda en periode. Man kan heller melde seg inn igjen etterpå hvis man liker tjenesten godt nok.

Mange vil også komme med en del negative tilbakemeldinger hvis de ikke har fått nok matcher. Dette vil være helt individuelt og man kan aldri garantere at noen får mange matcher. Det eneste man kan gjøre er å ta ansvar selv ved å lage en tiltrekkende profil som vekker nok nysgjerrighet til at folk vil matche med deg. Det kan også være at du rett og slett ikke oppfyller nok kriterier hos den gitte appen til å få nok treff. For eksempel høyere utdanning i dette tilfellet.

Her er noen utdrag fra GooglePlay. Det er på Engelsk siden vi ikke fant noe særlig på Norsk. Du kan selv lese alle anmeldelsene, men vi har også lagt ved noen utdrag oversatt til Norsk.

 1. »Jeg setter pris på hvor enkelt det er å navigere på datingappen og siden. Det er ikke noe rot, det er bare en tydelig presentasjon av informasjonen du trenger for å kunne bruke siden.»
 2. «Matcher på denne appen føles veldig naturlig, nesten som om vi har kjent hverandre lenge. Det er noe du ikke finner ofte på datingapper.»

Academic Singles har fått en del negative tilbakemeldinger, men store deler av disse er relatert til at folk har signert et abonnement for så å bli trukket for dette i ettertid siden de ikke har kansellert det. Mange føler derfor at det er svindel, men dette fungerer helt likt som hos Netflix etc. Vi har selv erfart å glemme å kansellere et abonnement, men det er lurt å kansellere det med en gang man har signert seg opp slik at man ikke får en overraskelse seks måneder frem i tid etc. Vi mener de burde opplyse bedre om dette og her har alle aktørene mye å gå på.

Test av AcademicSingles kundeservice. Par som holder rundt hverandre.

Sammenlign Academic Singles med andre datingsider

Elitesingles VS Match og Academic Singles

Her vil vi sammenligne ulike aktører som kan være noe for deg. Elitesingles og Academic Singles har lagt seg i det samme segmentet og medlemmene består stort sett av mennesker med høyere utdanning. Match er en litt mer generell datingtjeneste, men store deler av brukerbasen består av den samme demografien når det kommer til ander som Academic Singles og Elitesingles.

Det er gratis å teste ut alle aktørene og registrere seg uten noen form for forpliktelser! Slik kan man teste ut flere apper og datingsider før man bestemmer seg for sin favoritt. Vi anbefaler alltid folk å sjekke ut flere før man velger sin favoritt. Man kan også ha flere samtidig!

EliteSingles vs Match vs Academic SinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Academic Singles og EliteSingles leverer nøyaktig det samme og fokuserer med på folk med høy utdanning. Match er en mer generell side og vil derfor passe bedre for alle. Hvis du har høyere utdanning og ser etter en likemann vil vi anbefale både Academic Singles og Elitesingles, men hvis du er mer åpen for folk med ulikt utdanningsnivå kan vi også anbefale Match som en av Norges største aktører.

Priser

Hva koster Academic Singles?

Det er helt gratis å registrere seg hos Academic Singles, men for å kunne benytte seg av alle funksjonene må man opprette et abonnement. Det vi anbefaler er å registrere seg og lage en profil for å se hvor mange matcher man får og teste ut datingtjenesten før man bestemmer seg.

Academic Singles er kompetitive på pris når det kommer til konkurrentene som Elitesingles og Match. Det vil alltid lønne seg å gå for deres lengste abonnement, men det kan også vært lurt å bare teste det i en måned for å se om det er noe for deg.

Det kan virke litt motstridende å måtte betale for å finne kjærligheten, men Academic Singles har gjort det veldig tidseffektivt ved å finne matcher det er mye større sannsynlighet for å ha mer til felles med i tillegg til at folk med likt utdanningsnivå har mye høyere sannsynlig for å holde sammen og leve et oppfyllende liv siden man utfyller hverandre intellektuelt og sosioøkonomisk i mye større grad. Like barn leker som regel best selv om det selvfølgelig finnes unntak.

3 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det korteste abonnementet og vil således koste mest per måned. Samlet pris for alle 3 måneder er kr 1 797,-.
kr 599,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Her vil du få en mye større rabatt enn ved å inngå et 3 måneders abonnement. Samlet pris for alle 6 måneder er Kr 2 994,-.
kr 499,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Det er mye penger å spare ved å velge denne løsningen. Her får du den største rabatten til en samlet pris pålydende kr 4 188,-.
Kr 349,- per måned Se dagens kampanjer

Det kan være variasjon i pris over tid, ved nye tilbud eller produkter. Husk å alltid dobbeltsjekke prisen selv før du bestiller noe.

 • Det er mye å spare ved å gå for deres lengste alternativ, men det kan være lurt å teste ut appen i tre måneder først for å se om det er noe for deg.
 • Månedsprisen blir mye billigere ved å gå for deres lengste alternativ.
 • Det er flere restriksjoner på et gratis medlemskap, men man kan teste det ut før man velger om man vil inngå et Premium medlemskap.

Tabellen ovenfor viser at det er mye penger å spare ved å gå for deres lengste medlemskap, men det er ofte lurt å teste ut appen først før man inngår et lengre abonnement.

Husk at du kan teste ut tjenesten helt gratis før du velger om du vil abonnere. Dette kan være lurt for å se hvor mange matcher du får og om Academic Singles er noe for deg.

Prisene er veldig kompetitive, men man får ofte mer igjen for pengene siden man lettere møter likesinnede og i mye større grad. Her kan man spare mye tid. Det er også en mye bedre ratio av kvinner og menn enn på mange andre datingapper som igjen vil gjøre det lettere å finne noen man liker.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.8 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo