HappyPancake: Erfaringer og vurdering (2024)

HappyPancake er en helt gratis datingapp og side fra Sverige. De har dessverre ikke en app eller tjeneste for det Norske markedet, men hvis du bor i Sverige eller skal på besøk dit kan du laste denne ned. HappyPancake har et fortrinn med at de er helt gratis, men vi erfarer at det ofte er en del useriøse og inaktive profiler der. Det er helt gratis å prøve så hvorfor ikke teste de ut?
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #7 i kategorien Vurderinger

HappyPancake er en Svensk datingapp og datingside som også finnes i Finland i tillegg til at de ser til Nederland som neste land å utvide sine tjenester til.

Vi har valgt å ta de med i vår vurdering siden de er store i det Svenske markedet, og som nærmeste nabo til Sverige er det kanskje mange som bor langs svenskegrensen eller i Sverige. VI har også enkelte Svenske lesere som kanskje vil vite mer om hva HappyPancake er og hva de har å tilby.

Det er helt gratis å benytte seg av tjenesten deres. De tjener penger i form av annonse innhold og reklame, og kan slik operere gratis for sine medlemmer. Vi kan anbefale HappyPancake til alle våre lesere og hadde en relativt bra opplevelse der. Det er helt gratis å bruke så hvorfor ikke teste HappyPancake ut?

HappyPancake sin applikasjon hadde høy brukervennlighet og vi fant det lett å navigere oss rundt. Deres nettside virker noe utdatert, men har relativt høy funksjonalitet selv om.

HappyPancake gjør mye bra, men det vi liker best er at de er helt gratis å bruke i motsetning til mange andre apper. Det finnes noen apper som er gratis å bruke, men innehar enkelte restriksjoner i form av antall likes per dag etc. som Happn og Badoo.

Det er ikke bare positivt med gratis å bruke datingapper og tjenester, og det fører ofte til en høyere andel useriøse brukere eller stort gjennomtrekk av folk. Vi har erfart at folk generelt tar dating mye mindre seriøst på gratis datingsider da det er lav terskel for å melde seg inn.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med HappyPancake

HappyPancake er en generell datingapp for alle demografier. Den er også helt gratis å bruke uten noen form for restriksjoner. Dette har selvfølgelig mange fordeler, men også noen ulemper man kanskje ikke har tenkt på. Vi skal ta for oss noen av de største fordelene, men også noen av ulempene i punktlistene under.

Fordeler
 • HappyPancake har greie algoritmer og funksjoner for å matche folk, men ligger litt bak de største aktørene i markedet.
 • Man kan legge inn informasjon om seg selv og hva man ønsker for å få best mulige matcher.
 • De har flere ulike matching funksjoner som et søk hvor man kan oppgi kriterier, men også hurtigmatch hvor man vil få 40 ulike profiler man kan velge å se på eller like.
 • Man kan kun prate med folk man matcher med.
 • Mange brukere i Sverige, men lite i Norge.
 • En del inaktive profiler og useriøse brukere siden det er en gratis datingapp. Det er generelt stor gjennomtrekk av folk på disse.
 • De utvider til Finland og Nederland.
 • Gode funksjoner for å lage en profil og grei brukervennlighet på deres datingapp. Deres nettside ligger noe bak, og vi kan anbefale å bruke deres applikasjon i stedet.
 • Det er helt gratis å bruke.
 • Generell datingapp som fungerer for alle alle, kjønn og demografier generelt.
Ulemper
 • Det er helt gratis å melde seg inn. Dette er ikke negativt i seg selv, men fører til en høyere andel useriøse brukere og mye gjennomtrekk av medlemmer.
 • Vanskelig å få mange matcher for enkelte på gratis datingapper. Det er mye konkurranse.
 • Det er enda viktigere med gode profil bilder og en interessant profil på gratis datingapper.
 • De har mange brukere i Sverige, men få i Norge, Finland og Nederland.

HappyPancake gjør mye riktig og har en relativt brukervennlig applikasjon. Den største fordelen de har er at de har mange Svenske medlemmer, men hvis man bor i Norge og ser etter noen her så vil det være veldig få eller ingen brukere. Generelle datingapper som er gratis å bruke har mange fordeler som flere brukere og at de er gratis, men dette har også noen ulemper.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Helt greie algoritmer og funksjoner for å matche kompatible folk sammen.
 2. Mange brukere i Sverige, men lite i Norge, Finland og Nederland. Dette er hovedsakelig en Svensk datingside og app som har utvidet til Finland og skal gå inn i Nederland.
 3. De har en del gode funksjoner for å finne matcher som et søk med angitte kriterier og en hurtigmatch funksjon som lar deg se mange kompatible brukere samtidig.
 4. Det er helt gratis å benytte seg av deres tjenester siden de er finansiert gjennom annonse innhold.
 5. Man må like hverandre for å kunne sende meldinger til hverandre.
 6. Siden det er en generell datingapp har de gjerne litt flere medlemmer og man kan treffe folk i alle aldre, kjønn og av sosioøkonomisk status.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Siden det er gratis å bruke alle deres tjenester vil det være lav terskel for å melde seg inn. Dette erfarer vi ofte har en negativ konsekvens i form av at det er mange useriøse brukere og stort gjennomtrekk av medlemmer. Mange laster det rett og slett bare ned på gøy, tidsfordriv eller hvis de møter »Mr eller Miss perfect», men ser gjerne ikke aktivt etter noe mer langvarig eller seriøst.
 2. Man kan angi spesifikke kriterier for hvem man vil matche med. Dette er noe de aller fleste datingsider og tjenester har, men fungerer best med mange aktive brukere og i større byer.
 3. Det er utrolig viktig med en tiltrekkende og spennende profil. Her har profil bildene mest å si for hvor mange matcher man vil få og hvor gode de er.
 4. De har mange brukere i Sverige, men ingen i Norge.

Vår vurdering og erfaring med HappyPancake

Vår opplevelse med HappyPancake var forholdvis bra hvis vi tok utgangspunkt i at vi bodde i Sverige da de ikke har noen Norske brukere som ikke bor i Sverige eller nærme grensen. De leverer en datingapp med bra brukervennlighet som har gode funksjoner, men deres datingside er noe utdatert selv om den er funksjonell. Vi anbefaler alle å laste ned deres applikasjon for en best mulig brukeropplevelse.

Vi erfarte å få en del matcher, men det er en del useriøse og inaktive brukere på HappyPancake i lik grad som andre gratis datingsider og apper. Vår vurdering er at det finnes bedre datingapper der ute hvis man ser etter noe mer mer håndfast som for eksempel Match og AcademicSingles.

Fordeler og ulemper med HappyPancake. Par som går over veien med kaffe i hånden.

Test av tjenesten til HappyPancake

Mer om HappyPancake sine tjenester

Vi vil fortelle litt mer om hva HappyPancake er og hvordan det fungerer i dette avsnittet.

Hva er HappyPancake?

HappPancake kommer fra Sverige og dere opphav har begrunnelse i at de syns rett og slett det var for få gratis datingapper og datingsider. HappPancake er helt gratis å bruke, og man får tilgang til alle deres funksjoner uten et aktivt abonnement.

Hvordan fungerer HappyPancake?

Først må man operette en konto, svare på noen spørsmål relatert til seg selv og hva man ser etter, lage en profil ved å laste opp bilder og skrive en liten biografi om seg selv. Nå kan man begynne å like andre profiler og hvis begge liker hverandre kan man begynne å prate.

Man må ha et abonnement for å kunne prate med andre brukere.

Deres funksjoner består av at man får tilfeldige matcher som passer angitte kriterier så lenge det lar seg gjøre, men man kan også utføre et søk for å finne spesifikke profiler med enda strengere kriterier.

Registrering Zoosk

Man må registrere seg med telefonnummer eller benytte seg av sin Facebook konto. Slik vil de unngå falske profiler i mye større grad. Når du har valgt metode må du følge enkelte steg som å fylle inn informasjon om deg selv og hva du ser etter samt besvare enkelte spørsmål om interesser etc.

Når dette er gjort har man registrer seg og kan begynne å jobbe på sin profil før man begynner å matche med andre brukere.

Login HappyPancake

Man må benytte seg av deres nettside eller bruke en av deres applikasjoner for å logge inn. Det er flere innloggings muligheter som Epost, brukernavn, telefonnummer eller gjennom Facebook.

Du kan logge ut ved å klikke inn på menyen eller innstilligene også velge logg ut.

HappyPancake app

HappyPancake har utviklet en brukervennlig app det er lett å navigere seg rundt på. Hvis du vil laste denne ned til din smart telefon eller på en datamaskin kan du gå til GooglePlayStore eller AppleStore avhengig av hvilket brukergrensesnitt du benytter deg av.

Er HappyPancake gratis?

HappyPancake er en av få datingapper og datingsider som er helt gratis å bruke. De finansieres gjennom annonsør innhold i form av reklame og Affiliate markedsføring. Slik vil du kunne benytte deg av alle deres funksjoner og tjenester helt gratis.

Vår erfaring med HappyPancake sine tjenester

HappyPancake har greie funksjoner og tilbyr en tjeneste som er helt gratis. De leverer ikke like bra som mange av deres største konkurrenter, men til å være en helt gratis tjeneste var vi ganske imponert. Deres applikasjon har relativt høy brukervennlighet, men deres nettside henger litt etter. Nettsiden er funksjonell, men ser veldig utdatert ut. De fleste som anvender HappyPancake velger nok å bruke deres applikasjon, og vi vil anbefale at du gjør det samme. Det var også lett å registrere seg og opprette en bruker profil.

Test av kriteriene til HappyPancake

Mer om HappyPancake sine kriterier til brukere

HappyPancake kriterier for å få gode matcher som ender i dater

Siden HappyPancake er en generell datingside vil man kunne møte alle slags mennesker i alle aldre der. Man kan angi sine egne faste kriterier som alder, kjønn og bosted etc. Dette kan også andre brukere gjøre, men slike kriterier kan man ikke gjøre noe med selv. Det finnes derimot en del løse kriterier man bør oppfylle for å få flest mulig matcher og matcher med høy kvalitet.

Her er noen tips til hvordan du kan ta gode bilder til din dating profil, men du kan også hyre de inn for å ta noen flotte bilder av deg! Besøk Tinderbilder.no for å lese mer.

I tabellen under skal vi vise deg noen av disse løse kriteriene man bør prøve å oppfylle for å få flest mulig matcher og dater. Noen er viktigere enn andre.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er nok det aller viktigste. En god andel brukere ser kun på det første bildet eller blar fort gjennom din profil. Det kan ikke nevnes nok hvor viktig dette er for å få flest mulig matcher. Her har vi erfart at det har enormt mye å si.
Utdanning/Jobb tittelDet kan være lurt å legge ut litt kort om hva du driver med eller hvilket utdanningsnivå du har. Dette vil nok variere avhengig av hva du jobber med og hvilken utdanning du har, men hvis du har en spennende jobb eller høyere utdanning kan dette tiltrekke seg flere matcher.
Biografien på profilenHold biografien kort og konsis. Her kan du komme med noen morsomme anekdoter om deg selv eller en liten spøk for å skape litt interesse. Ikke overdel og skriv for mye seriøst. Hold det lekent og kort.
Sette sine egne kriterierDet er like viktig å sette sine egne kriterier for hva man ser etter, men hold det gjerne litt åpent. Det kan jo hende at en som tilsynelatende ikke er en god match for deg faktisk kan være det.
KommunikasjonHold gjerne kommunikasjon åpen og leken. Det kan for mange bli litt for seriøst hvis man går inn i tunge emner fra starten av. Humor hjelper enormt på å sette tonen og få den andre til å føle seg komfortabel med deg.
Vær konsis og presis i hva du ønskerDet er mange som har en hektisk hverdag eller rett og slett ikke bruker HappyPancake mye. Det kan derfor være lurt å være kort og konsis i hva man ser etter og ønsker samtidig som man prøver å få det over i en date rimelig raskt. Det er mye gjennomtrekk på gratis datingapper og vi har selv erfart at folk bare forsvinner i hytt og pine!
De Viktigste tipsene for å møte flest mulig kriterier hos Happypancake
Vis deg fra en god side, men vær deg selv. Ta noen fine profil bilder og spør gjerne andre hva de syns om de før du legger de ut. Hold kommunikasjonen åpen og leken uten å bli for seriøs i starten. Prøv å få til en date rimelig raskt da det fort kan dabbe av eller at de forsvinner fra appen.

Test av HappyPancake kundeservice

HappyPancake kundeservice

HappyPancake kundeservice

HappyPancake har i likhet med de fleste andre datingsider og apper en kundeservice hvor man kan sende inn en henveldelse ved å fylle ut et skjema. De har også en side med vanlige problemer som oppstår hvor de skriver hvordan man kan løse disse selv uten å måtte kontakte kundeservice.

Du kan lese mer om hvordan du kan løse ditt problem her eller trykke på kontakta support oppe i høyre hjørnet for å sende inn en henvendelse. Her er noen viktige ting du må tenke på hvis du velger å sende inn en henvendelse:

 • Legg ved epostadressen slik at de finner frem til din bruker enkelt.
 • Velg subjekt eller emne for å fortelle mer om hva din henvendelse gjelder.
 • Oppgi så mye detaljert informasjon om ditt problem som mulig slik at det blir lettere for de å drive problemløsning. Legg gjerne ved et bilde av skjermen (Screenshot) hvis det er et teknisk problem.
 • Du vil få en automatisk generert mail med referansenummer til din sak.

Vår erfaring med HappyPancake kundeservice

Vi hadde heldigvis ingen ingen problemer under vår test av HappPancake, men ser at de har en relativt tilfredsstillende kundeservice i lik grad med de fleste andre datingsider.

HappyPancake har en hjelpsom kundeservice og kundestøtte hvor man kan prøve å problemløse selv, men ta kontakt med kundeservice direkte hvis man ikke finner en løsning.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos HappyPancake?

Etter å ha testet over 20 ulike datingapper og sider, og lest tilbakemeldinger de har fått har vi erfart at det stort sett er negativt. Hva det handler om vil variere, men siden Happypancake er gratis slipper de negative tilbakemeldinger relatert til dette.

Vi fant generelt lite tilbakemeldinger på Happypancake, men du kan lese mer om de vi fant på AppleStore sin reviews seksjon.

Vi kan se at de har fått en del negative tilbakemeldinger relatert til det tekniske eller at det er en del profil som ikke er aktive. Vi har selv erfart at det er stor grad av useriøse og inaktive profiler på gratis datingtjenester. Folk melder seg ofte inn for å sjekke det ut for så å deaktivere kontoen eller bare sjekke innom en gang i blant.

Test av HappyPancake kundeservice. Par som nyter en god middag sammen.

Sammenlign HappyPancake med andre datingsider

HappyPancake VS Tinder og Elitesingles

Vi har valgt å sammenligne HappyPancake med Tinder og EliteSingles da dette er to andre aktører som gjør det bra.

HappyPancake vs Tinder vs ElitesinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Som vi kan se i tabellen er det noen ulikheter mellom hva de forskjellige datingappene har å tilby, men selv om de oppfyller kriterier som gratis å bruke betyr ikke dette at de nødvendigvis er bedre enn de andre.

Vi erfarer at det ofte er mange useriøse brukere på disse appene i motsetning til datingsider man må ha et abonnement på som for eksempel Elitesingles.

Priser

Hva koster HappyPancake?

HappyPancake er faktisk en av få datingsider og tjenester hvor alle funksjonene er helt gratis å bruke. De har ingen form for abonnement og er helt finansiert av annonsør innhold i form av reklame etc.

Gratis å bruke HappyPancake er helt gratis for alle

Det er helt gratis å registrere seg og opprette en bruker hos HappyPancake. Man får tilgang til alle deres tjenester uten å betale noe.
0,- per måned Registrer deg her

Det er helt gratis å bruke HappyPancake

Vår vurdering oppsummert

Vi hadde en helt greit opphold under vår test av HappyPancake, men i likhet med mange andre gratis datingapper og sider har de en høy andel inaktive og useriøse brukere.

Det er rett og slett veldig lav terskel for å teste ut disse og mange ender opp med å ikke bruke de aktivt eller slette appen innen en uke. Det er generelt stort gjennomtrekk av medlemmer på slike gratis datingapper.

Deres app hadde grei brukervennlighet og høy funksjonalitet, mens deres nettside er noe utdatert, men funksjonell.

Vi tatt for oss over 20 ulike datingapper og tjenester for å gjøre det enklere for deg å finne ut hvilke som kan passe for deg. Du kan lese vår test av beste datingside for å finne våre favoritter.

Hvis du har erfaring med HappyPancake ser vi gjerne at du legger igjen en tilbakemelding i bunnen slik at nye lesere får vite mer om ditt opphold på HappyPancake.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo