Be2: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår vurdering er at Be2 er en helt grei datingside og datingapp. De tilfredstiller de fleste kravene som høy brukervennlighet og har relativt gode funksjoner, men mangler litt aktive medlemmer noe som er viktig for en generell datingapp. De har også fått litt hard medfart i media og en del negative tilbakemeldinger for en tungvint måte å kansellerer sitt abonnement på.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #13 i kategorien Vurderinger

Be2 er en generell datingapp og side hvor man kan møte alle demografier. Vi erfarte at det var en litt lav andel aktive brukere i forhold til mange av de største datingsidene og appene og det finnes bedre valg enn Be2 som krever et aktivt abonnement for å kunne kommunisere med andre og se profilene deres, men man kan allikevel teste de ut for å se om det er noe for deg.

Be2 har fått litt medfart i media for å ikke opplyse skikkelig angående betalingsmåter i tillegg til at det er unødvendig vanskelig å si opp sitt abonnement. Vi hadde ingen problemer med det, men det var en litt tungvint løsning.

Det går fint an å teste ut flere ulike datingapper og sider samtidig og det kan være lurt å teste ut flere før man finner sin favoritt.. Be2 nådde ikke helt opp i vår test og det er en del andre datingapper og sider som Tinder, Elitesingles, Match, AcademicSingles og Singles50 for de over 50 man heller kan teste ut.

Tinder og Match er generelle apper, mens de andre er mer nisje apper for folk med høyere utdanning eller for deg over 50. Det går an å registrere seg gratis hos Be2, men man får ikke pratet med andre medlemmer uten et aktivt abonnement.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Be2

Be2 er en generell datingapp og datingside. Her vil du finne folk fra alle demografier i forhold til andre nisje datingapper som legger seg i et spesifikt segment som høy utdanning eller folk som er glade i turer etc. Vi skal ta for oss noen av fordelene og ulempene med Be2 slik at det blir lettere for deg å finne ut om Be2 er noe for deg.

Fordeler
 • Be2 har noenlunde gode algoritmer for å matche kompatible personer sammen, men vi erfarte at de var noe dårligere enn de beste. Dette kan ha noe med at de ikke hadde så mange aktive brukere.
 • Man må ta en personlighetstest for at de skal matche deg bedre med kompatible personer. Denne tar rundt 15 minutter.
 • Appen er rimelig brukervennlig og enkel å bruke.
 • Man kan kun prate med folk man har matchet med.
 • Man klan treffe folk i hele verden.
 • De har en del brukere, men mange inaktive profiler som gjør at det ikke er så mange aktive brukere.
 • Online dating lar deg møte folk fra andre byer og steder.
 • Mulig å lage en spennende profil.
 • Be2 sier de har en overvekt av kvinnelige brukere, men vi erfarte ikke at det var flere aktive kvinnelige brukere på Be2 enn andre datingapper.
 • Be2 passer for alle uavhengig av alder og andre ting som utdanningsnivå etc.
Ulemper
 • Det er gratis å registrere seg, men for å benytte de fleste funksjonene og kunne prate med andre må man ha et Premium abonnement.
 • Online dating passer kanskje ikke for alle og enkelte vil finne det vanskelig å få mange matcher.
 • De er en del dyrere enn mange andre datingapper og datingsider.
 • Det er utrolig viktig på alle datingapper å lage seg en spennende profil med fine bilder for å få flest mulig matcher.
 • Mange brukere ser det ut til, men en stor del av disse er inaktive eller useriøse. Det vil føre til at det er en del mindre aktive brukere enn på mange av de største datingappene.
 • Unødvendig vanskelig å melde seg ut av abonnementstjenesten i forhold til mange andre datingapper.

Be2 har en del positive ting, men også noen ganske negative ting. De fleste positive tingene finner man også i andre datingapper og tjenester, men de mest graverende negative tingene gjør at de positive tingene forsvinner litt og drar ned Be2 en del.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Relativt greie algoritmer for å matche folk, men de har litt lite aktive brukere som igjen gjør at man må matche litt utenfor angitte kriterier ganske fort.
 2. De har mange brukere, men det virker som om mange av disse profilene er inaktive.
 3. Appen og datingsiden er greie å bruke.
 4. Man vil først få foreslått matcher lokalt og innenfor de angitte kritereien for at søket så blir utvidet når det ikke er noen passende matcher innenfor de angitte kriteriene dine.
 5. Det er gratis å registrere seg, men for å egentlig kunne bruke tjenesten må man ha et aktivt abonnement.
 6. Man må matche med andre for å kunne prate med de.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Nesten alle funksjonene er låst bak et aktivt abonnement. Man kan registrere seg gratis, men for å ta i bruk deres tjeneste må man ha et aktivt abonnement.
 2. Man kan angi enkelte kriterier som folk må oppfylle for å matche, men vi opplevde at vi ofte fikk folk utenfor de angitte kriteriene.
 3. Det er ekstremt viktig med en spennende profil som vekker nysgjerrighet og dette kan for mange være vanskelig å få til. Det er viktig med fine bilder og en biografi som gjør at folk vil vite mer. Hvor mange matcher man får vil avhenge veldig av dette.
 4. De er en god del dyrere enn mange andre datingapper og datingsider.
 5. De har en god del brukere ser det ut som, men mange av disse er helt inaktive og det kan være at det er gamle profiler. De har en mindre aktiv brukerbase enn mange av de mest populære datingsidene.
 6. De har gjort det unødvendig vanskelig å kansellere abonnementet sitt og dette er noe vi fant irriterende selv om vi fikk det til kan vi forstå at mange finner det irriterende eller har litt problemer med det hvis de ikke er veldig tekniske av seg.

Vår vurdering og erfaring med Be2

Vi hadde en helt grei opplevelse når vi testet ut Be2, men de ligger noe bak de beste aktørene og har en del å gå på her. Vi erfarte at selv om de hadde en del brukere og profiler virket det som om mange av disse var inaktive. Deres datingapp og side har en tilfredsstillende brukervennlighet og funksjonene fungerer relativt greit. Vi erfarte også å få en del matcher utenfor de angitte kriteriene og fikk også potensielle matcher som var langt unna.

Selv om brukervennligheten og funksjonen er høy virket det ikke som om det var mange aktive brukere der og dette er noe av det viktigste man ser etter i en Datingapp. Deres personlighetstest skal gjøre det lettere å matche med folk som er kompatible med deg i følge fem faktor modellen i psykologien, men siden de ikke har høy nok brukerbase i Norge vil man få matcher utenfor det som er kompatibelt.

Det var også vanskelig å kansellere sitt abonnement og i 2024 burde dette gå like enkelt som det å opprette abonnementet. De har gjort det unødvendig vanskelig med at man må skrive ut en kontrakt også signere denne for så å ta bilde og sende det på Email eller post. Dette er for dårlig i 2024.

De er også mye dyrere enn mange andre apper og vi erfarte ikke at det var verdt å inngå et aktivt abonnement her. Mest på grunn av at de ikke har stor nok aktiv brukerbase, men dette kan du jo finne ut selv hvis du ønsker å teste ut Be2. Vi i Norskedatingsider.no mener at det er bedre datingsider og apper å gå for der ute, men be2 leverer et helt ok produkt og man kan fint teste de ut om man ønsker det.

Fordeler og ulemper med Be2. Par som kysser på en plattform.

Test av tjenesten til Be2

Mer om Be2 sine tjenester

Vi skal gå litt mer inn på hva Be2 er og hvordan Be2 fungerer. Vi skal rett og slett fortelle mer om tjenestene deres og fortelle mer om hele prosessen i forhold til hvordan man melder seg inn. Vi vil avslutningsvis fortelle mer om vår erfaring rundt deres tjenester.

Hva er Be2?

Be2 er en generell datingapp hvor man må ha et aktivt abonnement for å få tilgang til de fleste tjenestene. Når man melder seg inn må man ta en personlighetstest basert på fem punkts modellen i psykologien slik at den skal kunne gi deg mer kompatible matcher ut i fra dette.

Når man har registrert seg og laget en profil kan man begynne å matche med andre medlemmer som passer innenfor de angitte kriteriene man har satt som for eksempel alder og kjønn. Deres algoritme vil prøve å matche deg med de mest kompatible og lokale matchene først også utvidet søket når folk ikke lenger passer innenfor de angitte kriterene.

Hvordan fungerer Be2?

Det første man må gjøre er å registrere seg ved å opprette en konto også gjennomføre en personlighetstest som tar rundt 15 minutter. Når dette er gjort og man har svart på litt andre generelle spørsmål om hva man ser etter og hvor gammel man er etc. kan man begynne å lage profilen sin ved å laste opp bilder og skrive en liten biografi.

Nå er alt klart og man kan begynne å swipe på potensielle matcher. Da kan man velge om man liker de eller ikke og hvis to stykker liker hverandre kan man begynne å prate sammen. Man må matche for å kunne kommunisere med andre medlemmer. Nå har Be2 gjort sin jobb og neste steg blir opp til dere.

Registrering Be2

Man kan registrere seg gjennom deres nettside eller laste ned en applikasjon til sin smart telefon. Man må så svare på noen spørsmål om seg selv før man fyller inn epostadresse og lager et passord. Neste steg er å gjennomføre en personlighetstest og svare på noen flere spørsmål.

Når dette er gjort har man registrert seg hos Be2 og kan begynne å jobbe på profilen sin eller begynne å matche med andre medlemmer.

Login Be2

Man kan enten logge inn via deres nettside eller gjennom deres applikasjoner.

 • Gå til https://www.be2.no/ eller last ned appen på Googleplay/Appstore.
 • Klikk på Logg inn og velg din foretrukne metode eller skriv inn din epostadresse eller passord.
 • Følg stegene til din valgte innloggings metode.
 • Logg inn.

Hvis du vil logge ut må du gå til innstillinger eller menyen også velge logg ut.

Be2 app

Be2 har en egen applikasjon som fungerer til Android og Iphone. Denne kan man laste ned til sin smart telefon ved å gå inn på GooglePlay eller AppStore avhengig av hvilken telefon du har.

Appen deres er brukervennlig og enkel å navigere.

Be2 Funksjoner og Algoritmer

Be2 sine funksjoner og algoritmer gjør at du matcher med de mest kompatible matchene først. Man må ta en personlighetstest slik at den kan finne mer passende matcher til deg. Du vil også få matcher i nærområdet først før søket utvides.

De har i likhet med de fleste andre apper en swipe funksjon hvor du vil få opp potensielle matcher også kan du enten like de eller velge å gå videre til neste. Man får et visst antall muligheter hver dag før man må vente på å swipe videre.

Vår erfaring med Be2 sine tjenester, funksjoner og kriterier

Etter å ha testet utallige datingapper og datingsider skiller ikke Be2 seg nevneverdig ut og har stort sett des samme funksjonene som de fleste andre datingapper og datingsider. De skiller seg litt ut med at de har en personlighetstest som skal gjøre at du får mer kompatible matcher.

Deres personlighetstest fungerer nok bedre i litt større land som USA og i de største byene, men siden de ikke har en stor nok aktiv brukerbase i Norge vil ikke denne funksjonen ha så mye å si siden man uansett får opp alle de mulige matchene i området etter relativt kort tid.

Kriteriene man kan angi er mange, men igjen så har de ikke så stor brukerbase at man får noe særlig bruk for dette i Norge. Vi erfarte også at vi fikk en del treff utenfor de angitte kriteriene vi hadde satt.

Noe annet vi erfarte var at det var en god del inaktive og useriøse profiler. Vi fikk også opp potensielle matcher fra andre land noen ganger. De har rett og slett mindre aktive medlemmer enn mange andre datingapper og datingsider som igjen fører til at man ikke helt får testet funksjonene og kriteriene skikkelig.

De sier at de har flere kvinnelige brukere enn mannlige og vi erfarte ikke at vi fikk flere treff som mann på denne appen enn andre. Vi stusser rett og slett på utsagnet, men det kan godt hende at de har mange kvinnelige brukere som har registrert seg, men ikke er aktive.

De er også dyrere enn mange andre datingapper og datingsider.

Test av kriteriene til Be2

Mer om Be2 sine kriterier til brukere

Be2 er en generell datingapp som alle kan melde seg på. Det vil derfor være viktig å lage en tiltrekkende profil for å få flest mulig matcher. Her er det mange som mister mulige matcher fordi de ikke legger ned nok innsats i profilen sin.

Man kan sette kriterier som alder og kjønn, men hvis man har et Premium abonnementet kan man sette enda flere kriterier. De har ikke den største aktive brukerbasen så man vil ofte få matcher utenfor de fastsatte kriteriene man kan styre selv inne på datingappen eller siden.

Det er også mange løse kriterier man bør oppfylle for å få flest mulig gode matcher. I tabellen under skal vi ta for oss noen av disse slik at det blir enklere for deg å få gode matcher.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er som regel det aller viktigste. Mange ser ikke på annet enn bildene eller selve profil bildet før de velger å swipe på deg. Det er derfor viktig å ta noen spennende bilder som vekker nysgjerrigheten hos motparten. Det kan være lurt å smile og se innbydende ut.
Utdanning/Jobb tittelDet kan også være lurt å legge ut jobb tittel og utdanningsnivå avhengig av hva det er. Mange vil nok tiltrekkes av folk med spennende jobber eller et høyere utdanningsnivå. Dette gjelder spesielt for folk som har det selv da like barn ofte leker best.
Biografien på profilenHold det kort og konsist uten å utdype for mye, men prøv å vekk nysgjerrigheten til potensielle matcher. Man kan skrive kort om seg selv og hva man liker eller prøve å skrive noe morsomt som vekker interesse.
Sette sine egne kriterierHusk at alle relasjoner bør være toveis og det er viktig at du selv setter egne kriterier for hva du ser etter. Her er det viktig å holde det litt åpent siden man kan møte noen som ikke oppfyller alle kriteriene, men gjør det veldig bra på de fleste.
KommunikasjonAll kommunikasjon foregår som regel i form av meldinger i starten og det kan være lurt å legge ned litt ekstra innsats for å vekke interesse hos motparten. Holdt det åpent og lekent og unngå tunge emner i starten før man blir bedre kjent.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange lever hektiske liv eller så bruker de generelt lite tid inne på diverse datingapper. Det kan derfor være lurt å prøve å ta det neste steget litt hurtig i form av å sette opp en date, men hold kommunikasjonen åpen og rolig slik at begge parter er komfortable.

Vår erfaring med Be2 kriterier

Be2 forsøker i første omgang å matche deg innenfor dine angitte kriterier og ut i fra din personlighetstest. Vi erfarte at de bommet litt på dette og vi ble matchet ganske fort med folk utenfor våre angitte kriterier. Vi tror dette kan forekomme av at at det ikke er så mange aktive brukere på Be2 som noen av de største datingappene og sidene.

tips om å møte flest mulig kriterier hos Be2
Vær deg selv, men vis deg fra en god side. Ta noen fine profil bilder og bruk det mest tiltrekkende som ditt hovedbilde. Dette har enormt mye å si for hvor vellykket din opplevelse av Happn vil bli. Hold samtalene løse og ledige uten å presse på for mye om seriøse emner.

Tips for bruk av Be2

 • Vær deg selv, men prøv å sett deg selv i et godt lys som reflekterer hvem du er.
 • Det viktigste er å lage en tiltrekkende og spennende profil. Her veier profil bildet og de andre bildene man velger høyt og det er viktig å fokusere på dette for å få flest mulig matcher.
 • Be2 er en generell datingside og man kan møte alle demografier her. Det kan være lurt å være åpen for å treffe folk som ikke helt matcher dine kriterier.

Test av Be2 kundeservice

Be2 kundeservice

Be2 kundeservice

Be2 sin kundeservice har i likhet med de fleste andre datingapper og sider to muligheter for å kontakte kundeservice. Man kan sende en mail til kundeservice@be2.no eller bruke deres kontaktskjema.

Hvis du må kontakte kundeservice kan det være lurt å tenke på disse tingene når du fyller ut skjemaet.

 • Legg ved epostadressen du brukte når du registrerte deg slik at de finner igjen brukeren din og legg inn navnet ditt.
 • Velg emne.
 • Fyll inn mest mulig detaljert informasjon om problemet ditt slik at det blir lettere for de å løse problemet.
 • Du vil så få en automatisk generert mail med ditt referanse nummer.

Hvordan slette eller kansellere Be2

Hvis du vil vite hvordan man sletter be2 eller kansellerer sitt abonnement har Slettmeg.no laget en omfattende artikkel som tar deg gjennom alle stegene effektivt. Du kan klikke på linken ovenfor eller gå til Slettmeg.no og søke på Be2.

Vår erfaring med Be2 kundeservice

I vår test møtte vi ikke på noen tekniske problemer, men vi måtte kansellere vårt abonnement og måtte derfor sende en mail med et signert papir til de for så å få svar på at det var bekreftet.

Vi gjorde som instruksene sa for å kansellere vårt abonnement og fikk et relativt hurtig svar fra deres kundeservice om at det var blitt gjort. Vi fikk svar etter noen dager og det er helt midt på treet når det kommer til responstid fra kundeservice i datingbransjen.

Be2 kom med et tilfredsstillende tilsvar når vi kansellerte vårt abonnement og de hadde en relativt grei responstid. Vi fikk svar etter noen dager.

Det blir generelt mindre tekniske problemer med apper og internettsider generelt, men hvis man må kontakte Be2 sin kundeservice så får man svar rimelig kjapt.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Be2?

Etter å ha testet de fleste datingappene på markedet i Norge har vi erfart at alle i overveldende grad får negative tilbakemeldinger. Over 80% av disse går på at det er en abonnementstjeneste hvor de enten blir trukket for mye eller at de blir trukket igjen for en ny periode uten å kansellere det. Det er også en god andel som er misfornøyde med antall matcher, men dette vil være veldig individuelt og vi erfarer at mange ikke har en spennende nok profil med fine bilder.

Vi ser også at mange er misfornøyde med hvor vanskelig det er å kansellere et abonnement. Vi erfarte det unødvendig tungvint, men hadde selv ingen problemer med det. Vi kan skjønne at en del som ikke er like tekniske som oss i Norskedatinsider.no vil ha problemer med dette. Her har Be2 gjort det unødvendig vanskelig med vilje og det trekker vi de en del for. I 2023 skal det ikke være vanskelig å avslutte et abonnement. Det burde være like enkelt som å inngå et abonnement.

Vi har full forståelse for at begge deler kan være kjedelig og at Be2 i samsvar med alle andre firma som leverer en abonnementstjeneste kan bli flinkere til å opplyse om at det snart påløper en ny periode i tilfelle man har glemt å kansellere abonnementet, men har kan forbruker også bli litt bedre. Vi anbefaler alle å umiddelbart kansellere et abonnement etter at det har blitt signer så kan man heller inngå en ny avtale om man vil fortsette med tjenesten.

Vi finner generelt lite tilbakemeldinger på be2, men hvis du vil lese noen tilbakemeldinger fra andre kan du klikke på en av lenkene. Trustpilot, Googplay reviews og Applestore.

Be2 har i stor grad fått negative tilbakemeldinger. Dette gjelder for øvrig absolutt alle datingapper og datingsider. Absolutt alle får overveldende negative tilbakemeldinger og de fleste klagene gjelder abonnementstjenestene eller at folk får lite matcher generelt. Be2 har fått en del ekstra for at det er unødvendig vanskelig å kansellere deres abonnement.

Test av Be2 kundeservice. Par som holder rundt hverandre ute.

Sammenlign Be2 med andre datingsider

Be2 VS AcademicSingles og Elitesingles

Vi har valgt å sammenligne disse da de har ganske like funksjoner. Be2 er en generell datingside, mens AcademicSingles og EliteSingles sikter seg mer inn mot folk med høy utdanning eller høyere sosioøkonomisk status.

Det er mulig å benytte seg av flere datingapper og sider samtidig.

Be2 vs AcademicSingles vs ElitesinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Be2 er en generell datingapp og vil derfor fungere for alle, mens Elitesingles og AcademicSingles sikter seg inn mot medlemmer med høyere utdanning eller inntekt generelt. Ut over det er alle Datingappene og sidene relativt like og oppfyller de fleste kriteriene vi har satt for en datingapp.

Priser

Hva koster Be2?

Det er gratis å registrere seg, men man kan egentlig ikke benytte seg av de fleste funksjonene uten et aktivt abonnement. Vi skal vise deg hva det koster for å abonnere på Be2.

3 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det dyreste alternativet per måned og samlet sum beløper seg til kr 1 197,- for tre måneder.
kr 399,- per måned Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Nesten dobbelt så billig som 3 måneder per måned. Det samlede beløpet man må betale for 6 måneder med dette abonnementet påløper seg til kr 1 494,-.
kr 249,- per måned SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Deres billigste alternativ per måned, men man signerer abonnement for et helt år da. Den samlede summen påløper seg til kr 2 388,- for 12 måneder.
Kr 199,- per måned Se dagens kampanjer

Husk at prisene kan forandre seg over tid og at man alltid må sjekke prisene selv før man bestiller noe.

 • Det kan være lurt å teste ut 3 måneder før man går for et helt år, men det er ikke så stor forskjell i pris på 3 måneder og 6.
 • Det er gratis å registrere seg, men man må ha et abonnement for å kunne bruke de fleste tjenestene inne på Be2.
 • 12 måneder er deres billigste alternativ, men det er ikke så stor prisforskjell på 6 og 12 måneder per måned.
 • Husk at man inngår et abonnement som varer helt til man kansellerer det. Dette innebærer at når den første perioden på 3,6 eller 12 måneder utløper vil du bli belastet for en ny periode hvis ikke du kansellerer det i tide.

Prisene deres er veldig kompetitive i markedet.

Vår vurdering oppsummert

Vi i Norskedatingsider.no syns Be2 er en helt grei datingapp og datingside. De faller litt bak de beste aktørene, men leverer en helt grei tjeneste. Vi vil trekke de noe for at de ikke har like mange aktive medlemmer som mange andre i tillegg til at de gjør de unødvendig vanskelig å kansellere et abonnement. ut over dette leverer de stort sett på lik linje med de fleste, men det viktigste er antall aktive medlemmer og her faller de litt bak som en generell datingapp.

Hvis du har erfaring med Be2 fra før av kan du legge igjen en tilbakemelding i bunnen slik at andre lesere får vite mer om din erfaring med Be2.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo