Hinge: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår erfaring er at Hinge er en god datingapp som også er gratis å bruke, men at den kommer med større restriksjoner uten et aktivt abonnement. Hinge er en relativt bra datingapp, men faller noe bak de største aktørene som i stor grad skyldes at de har en noe lavere brukerbase enn de største leverandørene av datingtjenester.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #9 i kategorien Vurderinger

Hinge gjør en god figur i vår vurdering. Datingappen har mange av de sammen funksjonene som Tinder, men har også en matching funksjon som skal gi deg bedre matcher basert på algoritmer i forhold til interesser og hva du har likt tidligere.

Generelle datingapper som Hinge lar deg møte alle slags mennesker, og er laget slik at alle kan dra nytte av disse i forhold til Nisje datingapper som AcademicSingles hvor man i stor grad møter folk med høyere utdanning.

Hinge har klart å lage en datingapp som gjør det lettere å matche med relevante personer. De har en swipe funksjoner hvor du får opp mulige matcher basert på deres algoritmer for å matche med likesinnede.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Hinge

Hinge har mange fordeler, men også noen ulemper. I dette avsnittet skal vi ta for oss noen av de største og viktigste når det kommer til Hinge.

Fordeler
 • Gode funksjoner og algoritmer for å matche kompatible mennesker sammen i forhold til mange andre datingapper og sider.
 • Man kan møte folk fra hele verden.
 • Mange medlemmer generelt, men en del inaktiv og useriøs brukerbase også.
 • Brukervennlig applikasjon som er lett å navigere
 • En del Norske medlemmer, men også noen falske profilen eller folk i andre land.
 • Gratis å bruke, men med noen restriksjoner.
 • Gjør det lettere å møte folk utenfor ditt bosted.
 • Muligheter for å opprette en spennende profil.
 • Generell datingapp man kan møte alle mulige personer på i alle aldre.
Ulemper
 • Det er helt gratis å benytte seg av Hinge sine tjenester, men man vil ha noe restriksjoner i forhold til å ha et abonnement.
 • Online dating blir mer og mer populært, men det er kanskje ikke noe for alle.
 • Det er veldig viktig å opprette en tiltalende og spennende profil for å få flest mulig matcher.
 • De har litt mindre medlemmer enn de største datingappene i Norge.
 • Noe mindre funksjoner enn enkelte apper.
 • En del useriøse og inaktive brukere siden det er en gratis app å bruke.

Den største fordelen er nok at det er en gratis å bruke datingapp, man kan enkelt teste ut deres tjenester før man velger om man vil opprette et abonnement, men det er også den største ulempen i forhold til at det vil være en del inaktive og useriøse brukere der.

Vår vurdering og erfaring med Hinge

Vi hadde en relativt grei opplevelse under vårt opphold på Hinge, og de leverer et gjennomført produkt. De hadde en noe liten brukerbase i forhold til de største generelle datingappene og sidene, men det var en del brukere i forhold til de minste sidene.

Selv om de har en relativt høy brukerbase er det en del useriøse og inaktive profiler slik som på alle gratis datingapper. Det er rett og slett lavere terskel å melde seg inn, og dette fører ofte til at man lager seg en profil uten å benytte tjenesten aktivt eller at de rett og slett slutter å bruke appen.

Det er helt gratis å registrere seg hos Hinge, og man kan benytte seg av de viktigste funksjonene gratis, men vil få en noe innsnevret funksjonalitet. Vi erfarer at det gjerne er positivt med gratis datingapper, men det kan være noe vanskeligere å finne noe seriøst på disse i motsetning til apper som VictoriaMilan og Sukker hvor man i større grad finner aktive medlemmer.

Alt i alt hadde vi et relativt greit opphold på Hinge, og de har en relativt god funksjon for å matche kompatible mennesker sammen.

Her kan du lese mer om hvordan du kan lage en god datingprofil hos Elitesingles.

Fordeler og Ulemper med Hinge. Kvinne som kysser en mann i pannen.

Test av tjenesten til Hinge

Mer om Hinge sine tjenester

Hinge har relativt like tjenester som de fleste andre generelle datingapper, men vi skal ta et lite dypdykk inn i hva Hinge er, hvordan det fungerer og hvilke tjenester de kan tilby samt fortelle litt mer om vår erfaring rundt deres tjenester.

Hva er Hinge?

Hinge er en generell datingapp som har over 23 millioner brukere på verdensbasis. De fleste av disse befinner seg utenfor Norge, men de har allikevel en god andel brukere i Norge. Man må opprette en profil og helst legge ut noen bilder av seg selv og skrive en liten profil. For å kunne snakke med andre brukere må man like hverandre, og når man har gjort dette kan man begynne å prate sammen. De bruker algoritmer ved hjelp av å innhente informasjon om medlemmene sine for å finne mest mulig kompatible matcher til deg.

Grinder er helt gratis å bruke, men man vil få noe innsnevrede funksjoner slik som å kun se de 100 nærmeste personene til enhver tid.

Hvordan fungerer Hinge?

Man må først registrere seg og opprette en bruker ved å lage en profil med bilder og en liten biografi samt svare på noen spørsmål. Deres algoritmer vil så finne passende profiler til deg som du kan velge å like eller å ikke like. Hvis to personer liker hverandre kan man begynne å prate sammen. Hinge har nå gjort sin jobb, og resten blir så opp til deg.

Det er helt gratis å benytte seg av Hinge, men man vil få noen nedsatte funksjoner som et visst antall likes man kan gi ut hver dag etc.

Registrering Hinge

Først må man fylle inn telefonnummeret sitt for å verifisere at man er en ekte bruker. Slik vil de i stor grad unngå falske profiler eller at folk lager flere profiler. Dette går igjen hos de fleste datingapper som er gratis å bruke. Når dette er gjort må man følge stegene i prosessen og fylle inn litt utdypende informasjon om seg selv og hva man søker. Man har så registrert en bruker hos Hinge, og kan begynne å bruke tjenesten deres.

Login Hinge

Slik logger du inn på Hinge:

 • Gå til https://hinge.co/ eller last ned appen på Googleplay eller App store.
 • Gå til Logg inn.
 • Velg om du vil logge inn gjennom telefonnummer eller Facebook.
 • Fyll inn nødvendig informasjon og klikk på logg inn.

Om du vil logge ut igjen går du til innstillinger eller menyen å velger logg ut.

Hinge app

Hinge har utviklet en brukervennlig og iøynefallende applikasjon. Man kan laste den ned gjennom GooglePlayStore eller AppleStore ved å søke på Hinge.

Vår erfaring med tjenestene til Hinge

Vi hadde en grei opplevelse under vår test av tjenestene til Hinge. De har laget en bra applikasjon som er enkel å bruke. Det er lett å navigere seg rundt, og det var veldig enkelt å registrere seg. De har en god funksjon for å matche folk, men en noe mindre brukerbase med en del inaktive og useriøse brukere. Alt i alt er vi relativt fornøyd med Hinge sine tjenester.

Test av kriteriene til Hinge

Mer om Hinge sine kriterier til brukere

Hinge sine kriterier for å få gode og mange matcher

Man kan sette sine egne kriterier for hvem man vil matche med i form av alder, avstand og diverse andre ting, men dette er fastsatte kriterier man ikke kan gjøre så mye med. Andre kan også velge disse kriteriene for hvem de vil matche med, men det finnes også mange løse kriterier det er lurt å prøve å oppfylle i størst mulig grad for å få mange gode matcher.

Her er noen av de mer løse kriteriene man bør oppfylle best mulig for å få gode matcher:

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er nok det aller viktigste på alle datingapper. Det er utrolig viktig med gode profil bilder som reflekterer litt mer om hvem du er. Det kan være lurt å spørre noen man kjenner om hva de syns om de bildene du har tenkt å legge ut før du legger de ut. Det kan være vanskelig å vurdere selv hva som er fine bilder.
Utdanning/Jobb tittelHvis du har en spennende jobb eller høy utdanning kan det være lurt å ta dette med i profilen din. Mange ser etter likesinnede, og det er jo aldri dumt å vise frem at man har oppnådd noe.
Biografien på profilenHold det kort og konsist slik at du ikke går for dypt inn i ting. Ha gjerne en lekende tone uten å fortelle for mye om deg selv slik at du overlater noe til fantasien. Humor kommer man også langt med.
Sette sine egne kriterierDet er like viktig å ha sine egne kriterier for hva man ser etter inne på Hinge, men at man gjerne holder disse litt åpne.
KommunikasjonHold det lekent og lett i starten. Unngå for tunge samtaler eller dype tema.
Vær konsis og presis i hva du ønskerDe fleste bruker ikke mye tid på datingapper og det kan derfor være lurt å være konsis og presis i hva man ønsker, og gjerne prøve å dra praten over i en date eller en annen applikasjon. Det er stor gjennomtrekk av brukere på Hinge siden det er en gratis datingapp.

tips på hinge
Fokuser på de gode tingene om deg selv som reflekterer hvem du er. Ta noen fine profil bilder i naturlige omgivelser, selfies fungerer generelt dårlig. Hold biografien din kort og konsis og prøv å vekk nysgjerrigheten til andre brukere.

Vår erfaring med Hinge kriterier

Hinge gjør det lettere å møte folk som møter din kriterier ved at man kan sette faste kriterier som alder, avstand etc. men også matcher deg med personer som passer din profil gjennom algoritmer. Vi erfarte at vi i stor grad fikk matcher som passet våre kriterier, men at de har en noe mindre brukerbase som gjør at man av og til får kriterier utenfor det som er angitt eller som passer deg.

Test av Hinge kundeservice

Hinge kundeservice

Hinge kundeservice

Hinge har en kundeservice og kundestøtte som er litt annerledes enn vanlige datingapper og tjenester. De har en side hvor man kan problemløse selv, også kan man kontakte kundeservice i form av en chatbot som vil gi deg svar på flere spørsmål du gjerne har innenfor diverse kategorier. Man kan også sende meldinger til deres kundeservice gjennom å skrive meldinger i chatten.

Hvis du ikke får svar på problemet gjennom chatboten eller kundestøtte siden kan du skrive de en melding, men da er det lurt at du legger med nok informasjon slik at de kan løse din sak.

 • Gå til chatboten nede i høyre hjørne på deres hjemmeside også skriver du utfyllende inn hvilke problemer du har. Dette må du gjøre på Engelsk.
 • Fyll inn informasjon om din brukerkonto ved å fylle inn telefonnummeret ditt.
 • Skriv så mye utdypende informasjon som overhodet mulig slik at de vet mer om hva problemet ditt gjelder.
 • Trykk på send og vent på svar fra deres kundeservice.

Følg stegene du får oppgitt når du får respons på din henvendelse.

Vår erfaring med Hinge kundeservice

Vi hadde et lite problem under vår test av Hinge, og fikk ikke lagt inn profil bilde på vår profil. Vi valgte derfor å sende en melding til deres kundeservice hvor vi fikk et raskt svar om å slette appen, tømme cache, restarte telefonen også laste ned appen på nytt. Dette fikset problemet.

Vi likte kundeservicen og kundestøtten til Hinge, de har en omfattende side med mange normale problemer man enkelt vil kunne løse uten å kontakte kundeservice, men hvis du må det har de hurtig responstid. Det er noe negativt at deres kundeservice snakker Engelsk.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Hinge?

De fleste datingapper får en del negative tilbakemeldinger, men de som er helt gratis å bruke vil få noe mindre. Hinge har fått en del splittede tilbakemeldinger, men folk er generelt relativt fornøyd.

Hvis du vil lese mer om tilbakemeldingene Hinge har fått kan du lese flere gjennom GoodePlayReviews og/eller AppleStoreReview.

Hinge har fått en del splittete tilbakemeldinger, og har en del tekniske problemer på enkelte telefoner. Noen er misfornøyde med antall matcher eller at det er en form for abonnent tjeneste for å få tilgang til alle funksjonene. Noen glemmer også at det er et abonnement og vil bli belastet for en ny periode hvis de ikke kansellerer tidsnok eller glemmer det.

Test av Hinge kundeservice. Kvinne som swiper på en datingapp.

Sammenlign Hinge med andre datingsider

Hinge VS Elitesingles og Happn

Vi skal sammenligne Hinge med Elitesingles og Happn. Hinge og Happn er generelle datingapper, mens Elitesingles er en nisjeapp som har en høy andel medlemmer med høyere utdanning.

Hinge vs Elitesingles vs HapnHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Hinge og Happn er helt gratis å bruke og passer for alle demografier. Elitesingles er en nisje datingapp som fokuserer på folk med høyere utdanning eller høy status generelt. Det er ikke alltid en fordel med gratis datingapper siden mange brukere vil være mer useriøse eller bare laste det ned på gøy. Vi kan anbefale alle de tre datingappene i denne sammenligningen.

Priser

Hva koster Hinge?

Det er gratis å bruke Hinge, men man vil få veldig innsnevrede funksjoner som et lite antall likes å gi ut per dag uten et aktivt abonnement. I tabellen under vil vi vise deg prisen for deres ulike valgmuligheter.

1 måneds abonnement Det dyreste alternativet

Dette er deres korteste, men også dyreste alternativ. Det koster kr 199,- for en måned.
kr 199,- per per månedkr 879 Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest korteste alternativ

Her vil du få en mye større rabatt, men du binder deg for 3 måneder. Samlet pris blir da kr 399,- for 3 måneder.
kr 133,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Billigste alternativet over tid

Deres billigste alternativ over tid. Samlet pris vil bli kr 599,- for 6 måneder.
Ca. kr 100- per måned Se dagens kampanjer

Husk å verifiser prisene før du betaler for noe. Priser kan forandre seg over tid av ulike årsaker.

 • Relativt konkurransedyktige priser, men noe dyrere enn enkelte konkurrenter.
 • Det er en abonnementstjeneste og det kan derfor være lurt å kansellere abonnementet med en gang slik at man slipper å bli fakturert for en ny periode når den første perioden utgår. Man kan alltid fornye det når ønskelig.
 • Det er gratis å bruke Hinge, men man vil kun få et lite antall likes per dag.
 • Ved å velge det lengste abonnementet er det en del penger å spare, men vi vil anbefale folk å prøve en måned før man bestemmer seg for å inngå en lengre avtale.

Vi anbefaler alltid alle våre lesere å teste ut flere datingapper. Det er helt gratis å registrere seg hos alle, og man kan enkelt teste de ut før man finner sine favoritter.

Hinge har laget en brukervennlig applikasjon med gode algoritmer, men har en noe mindre brukerbase i Norge i forhold til mange andre aktører. Vi hadde et greit opphold på Hinge, og møtte flere spenende personer. Hinge leverer et godt produkt, men faller noe bak de største og beste aktørene.

Vi har testet over 20 ulike aktører i vår test av beste datingside og app. Hvis du vil vite mer om ulike leverandører av datingtjenester, og hvilke det er å velge mellom kan du benytte deg av lenken for å lese testen i sin helhet eller finne ut hvilke aktører vi rangerte som best i vår test.

Legg gjerne igjen en omtale av Hinge i bunnen av siden hvis du har testet de ut før. Slik vil nye lesere få vite mer om din erfaring når det kommer til Hinge.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo