EliteSingles: Erfaringer og vurdering (2024)

10/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #1 i kategorien Vurderinger

I denne artikkelen tar vi for oss datingsiden EliteSingles. Vi utfører en grundig vurdering og presenterer vår anmeldelse basert på erfaringer med EliteSingles.

Videre har vi latt brukerne gi deres vurderinger av tjenesten gjennom en dedikert seksjon for omtaler.

Vi har kåret EliteSingles til den beste datingsiden i 2024.

Med en konto på EliteSingles får du tilgang til en plattform som spesialiserer seg på å matche høyt utdannede og ambisiøse single. På den måten skiller datingsiden seg ut fra de andre og mer generelle datingsidene.

Tjenesten har et brukervennlig grensesnitt og tilbyr ulike funksjoner for å hjelpe brukerne å finne passende partnere. Du kan opprette en profil, sende meldinger, og bruke ulike filtre for å finne matcher som passer dine preferanser.

Hvis du vil lese vår test av beste datingside kan du lese testen i sin helhet ved å klikke på lenken. Her vil vi ta et dypdykk i de ulike appene og sidene for å gjøre det litt enklere for deg å finne ut hvilken du vil gå for.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med EliteSingles

Fordeler
 • Plattformen fokuserer på høyt utdannede og ambisiøse single.
 • EliteSingles bruker en avansert matchmaking-algoritme som baserer seg på personlighetsprofiler og preferanser, noe som kan øke sjansene for å finne en kompatibel partner.
 • Plattformen tar sikkerhet og personvern på alvor, og har robuste tiltak for å beskytte brukernes informasjon.
 • EliteSingles er tilgjengelig i flere land, noe som gir mulighet for å møte potensielle partnere fra ulike deler av verden.
 • Tjenesten har et intuitivt og enkelt grensesnitt som gjør det lett å navigere og bruke funksjonene.
 • EliteSingles tilbyr en mobilapp som gjør det enkelt å bruke tjenesten på farten.
Ulemper
 • EliteSingles kan være dyrere sammenlignet med andre datingsider, noe som kan være en ulempe for de med et stramt budsjett.
 • Mange av de viktige funksjonene er kun tilgjengelige for betalende medlemmer, noe som kan være frustrerende for gratisbrukere.
 • I noen områder kan det være færre aktive brukere, noe som kan begrense utvalget av potensielle matcher.

Test av tjenesten til EliteSingles

Mer om EliteSingles sine tjenester

I dette avsnittet vil vi gå dypere inn i tjenestene til Elitesingles og komme med vår erfaring og vurdering av deres tjenester.

Elitesingles har laget en gjennomført tjeneste som vi i Norskedatingsider.no er veldig fornøyd med. De har høy brukervennlighet og treffer demografien de går for veldig bra. Dette gjør at det er lettere å matche med likesinnede partnere siden de har en veldig effektiv algoritme.

Hvordan fungerer Elitesingles?

Man må registrere seg, logge inn, ta en personlighetstest basert på den anerkjente femfaktormodellen fra psykologien, fylle inn kriterier og preferanser, oppdatere profilen med bilder og biografi også kan man begynne å få matcher. Vi skal gå videre inn på hvordan det fungerer i avsnittene under.

Registrering

Elitesingles har en noe lengre registreringsprosess hvor man må ta en personlighetstest for å kunne få bedre matcher. Denne tar rundt 20 minutter, men fører til at man over tid vil bruke mindre tid på å få riktige matcher.

Gjennom å bruke algoritmer som tar hensyn til ting du svarer på under denne personlighetstesten og en spørrerunde om generelle spørsmål som foretrukket alder etc. vil du kunne få mer relevante matcher og i lengden spare tid og energi.

Det kan virke litt kjedelig å måtte foreta en slik test, men det vil føre til at de kan matche deg bedre med potensielle matcher. En av fordelene med Elitesingles er at det er en veldig effektiv måte å matche likesinnede på i motsetning til andre apper/sider som ikke tar slike ting i betraktning.

Hele prosessen tar rundt 20 minutter, men de har gjort det mer interaktivt og gøyalt i stedet for at det føles ut som en langdryg prosess. Det gjør også at man slipper inaktive brukere, bots eller svindlere i like stor grad.

Login

Her skal vi fortelle deg hvordan du kan logge inn på Elitesingles i form av en punktliste.

 • Gå til https://www.elitesingles.no/ eller last ned appen fra Appstore dersom du bruker Iphone. Dersom du bruker en Samsung eller annen andrioid telefon kan du benytte appen deres som finnes på googleplay.
 • Velg allerede medlem.
 • Oppgi Epostadresse og passord eller velg en av de andre innloggingsmulighetene.
 • Logg inn.

For å logge ut må du gå inn på menyen og velge logg ut.

Vår erfaring med Elitesingles sine tjenester, funksjoner og kriterier

I motsetning til vanlige datingsider vil man hos Elitesingles få mer kompatible matcher først, men man kan også matche med folk utenfor de angitte kriteriene. Dette gjorde at det var lettere å få treff med folk man gjerne matchet bedre med intellektuelt og sosioøkonomisk. Det ble rett og slett mer effektivt og tidsbesparende.

Noe annet vi la merke til var at det var en mye høyere andel seriøse brukere. Elitesingles er en tjeneste som koster penger for å utnytte dens fulle funksjonalitet og det vil dermed være flere seriøse mennesker der enn på gratis datingapper og sider.

De er også flinke til å luke ut inaktive medlemmer slik at de fleste man matcher med fremdeles er aktive brukere i motsetning til mange andre apper hvor folk enten er inaktive eller rett og slett bare bruker det for moro skyld, men egentlig ikke ser etter noe seriøst.

Det er også en markant høyere andel mennesker med høyere utdanning. Hvis du er på utkikk etter en partner med høyere utdanning eller generell suksess i livet vil sjansene dine være mye høyere ved å melde seg inn i Elitesingles enn mange av deres konkurrenter som tinder etc.

Hele 3 av 4 har høyere utdanning samtidig som andelen menn og kvinner nesten er like i motsetning til mange andre datingapper og sider. Her er det rett og slett mye høyere sjanse å få en match for mange.

Dette er appen for deg som er seriøs og ser etter en partner med ønsket utdanningsnivå, inntekt og sosioøkonomisk status. Her sparer du tid og energi med målrettede matcher bastert på personlighetstester og angitte kriterier. Du slipper dermed å tråle gjennom utallige profiler på andre apper og får skreddersydde matcher ved hjelp av algoritmer og de angitte kriteriene du har satt.

Test av kundeservice

EliteSingles kundeservice

EliteSingles har en snittvurdering på Trustpilot på 1,6/5 stjerner og vurderes. Nedenfor ser du fordeling av ulike anmeldelser.

Antall stjernerAnmeldelser
5 stjerner10 % av brukerne.
4 stjerner6 % av brukerne.
3 stjerner3 % av brukerne
2 stjerner9 % av brukerne.
1 stjerner72 % av brukerne

Her ser du noen av tilbakemeldingene de har mottatt fra kunder:

 • »Jeg elsker appen! Det er uheldig og kjedelig å se så mange negative anmelders. Jeg meldte meg inn i Elitesingles for over 4 år siden, og fant umiddelbart matcher. Jeg fant en flott person som bodde litt unna meg, men vi fortsatte å snakke. Nå er vi forlovet og trives godt sammen. Jeg vet ikke hvorfor så mange andre har negative anmeldelser, men min erfaring var nesten feilfri.».
 • «Jeg vet at jeg er i mindretall når jeg kommer med denne anmeldelsen, men jeg fikk en veldig positiv opplevelse på Elitesingles i forhold til andre datingsider. Her ble alle meldingene mine besvart og jeg snakket faktisk med ganske mange hyggelige damer, og dro på dater med en handfull. Jeg er nå i et forhold med den siste damen jeg møtte på Elitesingles, en nydelig ukrainsk kvinne som nå bor i Storbritannia på grunn av krigen.»

Dersom du trenger å kontakte kundeservice til EliteSingles klikker du her.

Sammenlign EliteSingles med andre datingsider

EliteSingles VS Match og AcademicSingles

Nedenfor ser du hvordan EliteSingles gjør det sammenlignet med Match.com og Academic Singles.

EliteSingles vs Match vs AcademicSinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Som vi kan se i tabellen ovenfor presterer EliteSingles bra på mange fronter. Det som er noe negativt er at det er en betalt tjeneste for å få full tilgang til alle funksjonene i tillegg til at den er veldig målrettet mot folk med høyere utdanning. Dette gjør at den kanskje ikke passer for alle.

Pris

Hva koster EliteSingles?

Det er gratis å registrere seg hos Elitesingles, men man kan ikke benytte seg av deres mange funksjoner hvis man ikke kjøper et abonnement.

Nedenfor lister vi de ulike priser på EliteSingles sine betalte tjenester:

3 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det korteste abonnementet og vil således koste mest per måned. Samlet pris for alle 3 måneder er kr 1 947,-.
kr 649,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Her vil du få en mye større rabatt enn ved å inngå et 3 måneders abonnement. Samlet pris for alle 6 måneder er Kr 2 274,-.
kr 379,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Det er mye penger å spare ved å velge denne løsningen. Her får du den største rabatten til en samlet pris pålydende kr 3 348,-.
Kr 279,- per måned Se dagens kampanjer

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

10 Vudering

Muligheter
10
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo