EliteSingles: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår erfaring med Elitesingles er så bra at vi har kåret datingsiden til Norges beste. De leverer nøyaktig det de lover og har lagt seg i segmentet folk med høy utdanning. Her finner man enklere likesinnede enn på andre datingapper.
10/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #1 i kategorien Vurderinger

Elitesingles har lagt seg i et segment som fokuserer på folk med høyere utdanningsnivå og høyere sosioøkonomisk status. Dette gjør det lettere å finne likesinnede i forhold til normale datingapper og sider.

Man må ta en personlighetstest basert på femfaktormodellen fra psykologien slik at deres matching algoritme kan finne best mulige kandidater basert på testen og de gitte kriteriene man oppgir som viktige hos en potensiell partner slik som inntekt, høyde, utdanningsnivå etc.

Elitesingles og har dekket et behov i markedet som gjør det enklere for likesinnede med høyere utdanning å finne en potensiell partner. Like barn leker best sies det, og det å kunne matche sin partner intellektuelt og økonomisk er for mange viktig for å kunne ha et sunt og langvarig parforhold.

Vi har kåret EliteSingles til beste datingside i 2024. Elitesingles har gjort det enkelt og tidsbesparende å date. Her vil du få skreddersydde matcher ut fra dine gitte kriterier og din personlighetstest.

Det er tett i toppen og hvilken datingapp eller side som er best for deg vil nok variere. Hvis du vil lese vår test av beste datingside kan du lese testen i sin helhet ved å klikke på lenken. Her vil vi ta et dypdykk i de ulike appene og sidene for å gjøre det litt enklere for deg å finne ut hvilken du vil gå for.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med EliteSingles

Det er mange fordeler med å velge Elitesingles og noen ulemper. I dette avsnittet skal vi gå videre inn på hva som er positivt med Elitesingles og hva som er negativt slik at det blir lettere for deg å vurdere om du vil prøve Elitesingles.

Fordeler
 • Gode algoritmer for å matche folk.
 • Personlighetstest.
 • Mange brukere med høyere utdanning eller inntekt.
 • Lettere å matche med folk man går godt sammen med intellektuelt og økonomisk.
 • God brukervennlighet på nettsiden og appen.
 • Man kan kun kontakte medlemmer man matcher med.
 • Det er mulig å date internasjonalt og i hele Norge.
 • Gamle og inaktive profiler blir fjernet slik at det er høyere andel aktive brukere.
 • Mange aktive brukere i Norge i forhold til andre apper.
 • Man kan nå et mye større antall mennesker enn ved å kun date offline. Online dating har blitt veldig populært de seneste årene.
 • Man kan lage sin helt egne profil ved å velge bilder og skrive om seg selv.
 • Siden chattefunksjonen er låst bak en betalingsmur i form av abonnement vil det være en større andel seriøse brukere, men det er helt gratis å registrere seg og teste ut siden/appen.
 • Som en av få apper/sider har Elitesingles et høyere andel kvinner enn menn med 52% kvinner og 48% menn.
Ulemper
 • Man må ha betale for et premium medlemskap for å kunne chatte med andre.
 • Alle kan benytte seg av Elitesingles, men det er mer tilrettelagt folk med høyere utdanning og dette kan reflekteres i antall matcher man får.
 • Det er online og man vil ikke få den samme kontakten i mange tilfeller som ved å date folk man møter på andre arenaer.
 • Man må matche med noen for å kunne chatte med de.
 • Det er viktig å lage en bra profil for å få mange matcher.

Som vi kan se i punktlistene ovenfor er et flere fordeler og noen ulemper ved å melde seg inn i Elitesingles. Elitesingles har lagt seg i et segment med høyere fokus på utdanning og hvordan man har gjort det i livet generelt noe som vil veie positivt for mange, mens for andre vil det bli vanskelig å finne kjærligheten på Elitesingles hvis man ikke oppfyller gitte kriterier og krav.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Personlighetstesten vil gjøre det lettere for appen å gi deg matcher det er høyere sannsynlighet for å komme godt overens med slik at man sparer tid ved å få de beste matchene først. I en hektisk hverdag vil mange kunne spare tid på å slippe å tråle gjennom en haug med matcher man ikke ønsker å innlede et forhold med.
 2. Stor andel brukere med høyere utdanning eller som har funnet suksess i andre arenaer i livet. Her kan man møte likesinnede i mye større grad enn ved å benytte seg av mange andre datingapper og sider.
 3. De fjerner inaktive brukere regelmessig slik at man slipper å tråle gjennom gamle inaktive profiler noe som er med på å effektivisere tidsbruken og gjøre det lettere å matche med folk som er seriøse og aktive.
 4. God brukervennlighet med mange muligheter for å lage en tiltrekkende profil i tillegg til at de har en personlighetstest som gjør det lettere for Elitesingles å matche deg med profiler de mener er gode matcher slik at man kan spare tid.
 5. Man kan matche med folk i hele Norge, men også internasjonalt. Dette gjør at det er lettere å nå ut til en større andel matcher og legger til rette for å møte folk fra hele verden om dette er ønskelig.
 6. Stor andel seriøse brukere i forhold til mange andre apper og sider siden det er en betalt tjeneste hvor inaktive brukere blir fjernet. Dette øker sjansen for å få matcher og finne noen betraktelig. Her slipper du å tråle gjennom inaktive brukere eller folk som bare kaster bort tid ved å ikke være seriøse.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Man må betale for premium medlemskap for å kunne benytte seg av å sende og motta meldinger samt andre viktige funksjoner som å se andres profiler. Dette bidrar til økt seriøsitet blant brukere, men det medfører også at man må ut med en månedlig avgift.
 2. Elitesingles sikter mot en bestemt demografi i form av høy utdanning eller suksess på andre arenaer i livet og vil med dette gjøre det vanskelig for mange å få matcher på denne appen. Alle kan melde seg inn, men det er nok mer effektivt for folk som passer kriteriene til den demografien Elitesingles sikter seg mot, nemlig høyt utdannete eller folk med høyere sosialøkonomisk status.
 3. Som med alle datingapper og sider er det viktig med en spennende profil med gode bilder. Selv om elitesingles har større andel seriøse brukere enn mange andre datingapper og sider er det fremdeles viktig å lage en appellerende profil for å tiltrekke seg flest mulig matcher da man kun kan chatte med folk man matcher med.
 4. Online dating kan for mange være et noe rart fenomen og det vil føre til en noe annerledes form for dating enn å møte folk på andre arenaer i livet, men mer og mer dating foregår i form av datingapper/sider og Elitesingles har effektivisert dette for å gi deg en bedre opplevelse.

Vår vurdering og erfaring med Elitesingles

Elitesingles har i likhet med AcademicSingles fylt et tomrom i datingmarkedet som gjør at likesinnede med høy utdanning eller av en viss sosioøkonomisk status har fått et møtepunkt slik at det blir lettere å finne noen jernbyrdene på datingfronten også. Det kan være tungt å tråle gjennom normale datingapper og sider i håp om å finne noen som oppfyller gitte kriterier. Elitesingles har gjort dette mye enklere.

I vår test av Elitesingles erfarte vi at det var mye enklere å komme i kontakt med likesinnede som oppfyller de gitte kriteriene vi hadde satt og med deres bruk av personlighetstest og algoritmer klarer de å servere matcher som står i stil med det man ser etter. Man kan også matche med folk utenom de angitte kriteriene om det er ønskelig og. Vi erfarte også at det var en høyere andel aktive brukere enn på mange andre apper eller sider.

Noe av det mest negative med Elitesingles er at man ikke kan benytte seg av all funksjonene uten å ha et aktivt abonnement. Man kan helt gratis teste ut siden og sjekke hvor mange likes man får uten å måtte ha et aktivt abonnement. Vi anbefaler alle å registrere seg og teste ut siden før man velger om man vil gå videre.

Det er også noe negativt for enkelte at demografien på Elitesingles består av høyt utdannende da det kan bli vanskelig å få mange matcher hvis man ikke oppfyller enkelte kriterier, men da vil det nok være bedre å prøve en av de andre datingappene eller sidene.

Fordeler og ulemper med Elitesingles. Par som holder hender

Test av tjenesten til EliteSingles

Mer om EliteSingles sine tjenester

I dette avsnittet vil vi gå dypere inn i tjenestene til Elitesingles og komme med vår erfaring og vurdering av deres tjenester. Elitesingles har laget en gjennomført tjeneste som vi i Norskedatingsider.no er veldig fornøyd med. De har høy brukervennlighet og treffer demografien de går for veldig bra. Dette gjør at det er lettere å matche med likesinnede partnere siden de har en veldig effektiv algoritme.

Hva er Elitesingles?

Elitesingles er en datingside for folk med høyere utdanning eller høyere sosioøkonomisk status. Den er laget for at likesinnede kan finne hverandre lettere i stedet for at man må ta i bruk alminnelige datingsider hvor man møter alle mulige mennesker. 3/4 på Elitesingles har høyere utdanning og det vil derfor være mye lettere å komme i kontakt med jevnbyrdene som matcher intellektuelt og økonomisk.

Hvordan fungerer Elitesingles?

Man må registrere seg, logge inn, ta en personlighetstest basert på den anerkjente femfaktormodellen fra psykologien, fylle inn kriterier og preferanser, oppdatere profilen med bilder og biografi også kan man begynne å få matcher. Vi skal gå videre inn på hvordan det fungerer i avsnittene under.

Registrering

Elitesingles har en noe lengre registreringsprosess hvor man må ta en personlighetstest for å kunne få bedre matcher. Denne tar rundt 20 minutter, men fører til at man over tid vil bruke mindre tid på å få riktige matcher. Gjennom å bruke algoritmer som tar hensyn til ting du svarer på under denne personlighetstesten og en spørrerunde om generelle spørsmål som foretrukket alder etc. vil du kunne få mer relevante matcher og i lengden spare tid og energi.

Det kan virke litt kjedelig å måtte foreta en slik test, men det vil føre til at de kan matche deg bedre med potensielle matcher. En av fordelene med Elitesingles er at det er en veldig effektiv måte å matche likesinnede på i motsetning til andre apper/sider som ikke tar slike ting i betraktning.

Hele prosessen tar rundt 20 minutter, men de har gjort det mer interaktivt og gøyalt i stedet for at det føles ut som en langdryg prosess. Det gjør også at man slipper inaktive brukere, bots eller svindlere i like stor grad.

Husk at det er helt gratis å melde seg inn for å finne ut om Elitesingles er noe for deg!

Login Elitesingles

Her skal vi fortelle deg hvordan du kan logge inn på Elitesingles i form av en punktliste.

 • Gå til https://www.elitesingles.no/ eller last ned appen fra Appstore dersom du bruker Iphone. Dersom du bruker en Samsung eller annen andrioid telefon kan du benytte appen deres som finnes på googleplay.
 • Velg allerede medlem.
 • Oppgi Epostadresse og passord eller velg en av de andre innloggingsmulighetene.
 • Logg inn.

For å logge ut må du gå inn på menyen og velge logg ut.

Funksjoner og Algoritmer

Elitesingles har litt andre funksjoner og algoritmer enn andre datingapper/sider. Man får matcher basert på kompatibilitet med utgangspunkt i oppgitt informasjon, personlighetstest og hvilke kriterier man har satt som høyde, inntekt, bosted etc. slik vil man få mer eksakte matcher og kan bruke tiden sin mer effektivt i sin søken etter en eventuell partner.

I første omgang vil de vise deg de beste matchene, men de har også en funksjon som heter »Hva om?» som gjør at man kan få opp til 20 ekstra daglige matcher som kanskje ligger litt utenfor periferien som er satt i henhold til de oppgitte kriteriene. Denne gjør at du kan få matcher som er utenfor dine satte kriterier slik at man også man møte folk som kanskje ikke helt er det man ser etter, men det kan jo fungere selv om denne personen ikke oppfyller alle kriteriene.

Vår erfaring med Elitesingles sine tjenester, funksjoner og kriterier

I motsetning til vanlige datingapper og sider vil man hos Elitesingles få mer kompatible matcher først, men man kan også matche med folk utenfor de angitte kriteriene. Dette gjorde at det var lettere å få treff med folk man gjerne matchet bedre med intellektuelt og sosioøkonomisk. Det ble rett og slett mer effektivt og tidsbesparende.

På vanlige datingapper og sider kan man matche med absolutt alle innenfor gitte kriterier som alder eller sted. Dette vil føre til at alle andre kriterier står urørt og man må rett og slett jobbe mer for å få kompatible matcher. Elitesingles har gjort det lettere og mer tidsbesparende å forsøke å finne en partner.

Noe annet vi la merke til var at det var en mye høyere andel seriøse brukere. Elitesingles er en tjeneste som koster penger for å utnytte dens fulle funksjonalitet og det vil dermed være flere seriøse mennesker der enn på gratis datingapper og sider. De er også flinke til å luke ut inaktive medlemmer slik at de fleste man matcher med fremdeles er aktive brukere i motsetning til mange andre apper hvor folk enten er inaktive eller rett og slett bare bruker det for moro skyld, men egentlig ikke ser etter noe seriøst.

Det er også en markant høyere andel mennesker med høyere utdanning. Hvis du er på utkikk etter en partner med høyere utdanning eller generell suksess i livet vil sjansene dine være mye høyere ved å melde seg inn i Elitesingles enn mange av deres konkurrenter som tinder etc. Hele 3 av 4 har høyere utdanning samtidig som andelen menn og kvinner nesten er like i motsetning til mange andre datingapper og sider. Her er det rett og slett mye høyere sjanse å få en match for mange.

Dette er appen for deg som er seriøs og ser etter en partner med ønsket utdanningsnivå, inntekt og sosioøkonomisk status. Her sparer du tid og energi med målrettede matcher bastert på personlighetstester og angitte kriterier. Du slipper å tråle gjennom utallige profiler på andre apper og får skreddersydde matcher ved hjelp av algoritmer og de angitte kriteriene du har satt.

Test av kriteriene til EliteSingles

Mer om EliteSingles sine kriterier til brukere

Elitesingles konsept handler om at likesinnede skal kunne få gode matcher. Deres brukerbase består stort sett av mennesker med høyere utdanning eller opphøyet sosioøkonomisk status. Alle kan i teorien melde seg inn, men det kan være vanskelige å få gode matcher hvis man ikke oppfyller enkelte kriterier siden brukerbasen stort sett består av høyt udannede mennesker på utkikk etter det samme.

Man kan selv angi kriterier matchene må oppfylle for å i det hele tatt kunne matche. Dette kan være høyde, inntekt, utdanningsnivå etc. Det vil derfor være vanskelig for enkelte å få noe særlig med matcher hvis ikke de kan oppfylle flere kriterier, men det vil selvfølgelig alltid være rom for unntak.

Her er noen av de mest vanlige kriteriene man bør oppfylle for å få mest mulig matcher på Elitesingles.

KriterierDetaljer
Tiltalende profilbilderDet er viktig å ta fine og appellerende bilder da det første øyekastet er like viktig som på ekte. Mange vil nok basere mye av valget på utseendet og hvordan man fremstår.
Utdanning/JobbtittelElitesingles har lagt seg i segmentet rettet mot høyere utdannede mennesker eller andre som er relativt suksessfulle slik at det blir enklere å finne en jernbyrdene partner. Det kan derfor være vanskelig hvis man ikke oppfyller enkelte kriterier innen dette å få gode matcher.
Biografien på profilenDet er viktig å oppdatere sin profil med informasjon om seg selv og hva man ønsker å finne. Slik blir det lettere å effektivt finne seg en match som søker det samme som deg. Her er det viktig å være ærlig, men fokusere på de positive tingene og sette seg selv i et godt lys.
Sette sine egne kriterierAlle forhold skal være toveis, og det er viktig å ta hensyn til sine egne kriterier og preferanser. Her lar Elitesingles deg stille krav til hvilke partnere du vil møte og man kan selv sette kriterier inne på selve siden eller appen.
KommunikasjonElitesingles består av 3/4 deler med høyere utdanning og det er således viktig at man kommuniserer på en måte som setter søkelys på dette. Mange søker gjerne intellektuelle og reflekterte samtaler hvor man er likesinnede. Det kan være lurt å legge litt ekstra innsats ned i hvordan man velger å kommunisere.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange på Elitesingles lever hektiske liv med fokus på karriere og andre gjøremål. Det er mange high achievers på Elitesingles, og det kan være lurt å holde kommunikasjonen kort og konsis samtidig som man er åpen og flørtende. En av hovedtrekkene med Elitesingles er jo at man skal spare tid ved å finne passende matcher raskt i stedet for å tråle rundt på andre datingapper og sider.

Vår erfaring med Elitesingles kriterier

Vi la godt merke til at vi stort sett matchet med jernbyrdene mennesker selv om vi av og til fikk matcher som var noe utenom det vanlige. Dette kan man til dels bestemme selv, men de fleste matchene man får ligger i det sjiktet man selv befinner seg i. Dette kan jo være kjekt hvis man ser etter sin likemann eller har spesifikke kriterier man vil ha oppfylt.

tips hos elitesingles
Vær deg selv, men ta det seriøst og legg ned en god innsats i profilen din. Ta noen fine bilder av deg selv i en setting som reflekterer hvem du er. Oppdater biografien din for å vise at du kan reflektere over ønsker samtidig som du forteller mer om deg. Første øyekast har mye å si og din profil blir i dette tilfellet det første øyekastet.

Tips for bruk av Elitesingles

 • De fleste brukerne på Elitesingles ser etter noen som kan matche deres preferanser og satte kriterier. Det er derfor viktig å være ærlig når man fyller ut sin profil da man lett blir gjennomskuet ved å lyve om utdanning eller andre ting. Man vil jo også treffe noen man faktisk kommer godt overens med og da er det selvfølgelig viktig å være ærlig med seg selv først.
 • Det er viktig å lage en tiltalende og appellerende profil hvor man utdyper mer om sine ønsker, og forteller mer om hvem man er. Her kan det være lurt å forsøke å ta noen fine bilder som reflekterer hvem man er. En god profil kommer man langt med, og et godt førsteinntrykk gjør underverker.
 • 3/4 som bruker Elitesingles har høyere utdanning og ser gjerne etter en reflektert person som behersker språk godt. Det kan være lurt å legge ned litt ekstra innsats i både språk og kommunikasjon for å virke mer appellerende for motparten. De fleste på Elitesingles setter nok pris på et skarpt sinn med evne til å kommunisere reflekterende og åpent.

Test av kundeservice

EliteSingles kundeservice

Elitesingles kundeservice

Elitesingles er et tysk firma som opererer i mange land i Europa, men også utenfor Europa. De har over 250 ansatte og mange av disse jobber i kundeservice. Når man bruker en app eller side som Elitesingles er det viktig å inneha alle funksjoner til enhver tid slik at man slipper nedetid i kommunikasjonen.

Elitesingles har hurtig responstid gjennom deres kontaktskjema, men det er også liten sannsynlighet for at man får bruk for kundeservice i det hele tatt da deres sider og apper har høy funksjonalitet. Hvis man mot formodning måtte ha behov for hjelp er de veldig behjelpelige og forståelsesfulle.

Her er noen ting det er viktig å ta hensyn til når du kontakter kundeservice for å få best mulig hjelp gjennom deres kontaktskjema:

 • Skriv inn epostadressen du har brukt for å registrere deg slik at de finner igjen brukeren din.
 • Velg riktig tema slik at kundeservice vet hva henvendelsen gjelder
 • Oppgi så mange detaljer som mulig. Da blir det enklere for de å drive problemløsning.
 • Hvis du har tekniske problemer er det lurt å legge ved et screenshot (bilde av skjermen) av problemet inkludert feilmeldingen du får samt en liten beskjed om hva som skjedde.
 • Du vil så få en automatisk mail med referansenummeret ditt.

Vår erfaring med kundeservice

Under vår test av Elitesingles kom vi kun over ett mindre problem relatert til noe teknisk hvor enkelte deler av en samtale forsvant. Vi fikk kontaktet kundeservice og de fant en enkel løsning på problemet ved å slette appen og samtidig slette lagret data på telefonen før man lastet den ned på nytt.

Vi ble møtt av en hjelpsom kundeservicemedarbeider som ga oss et raskt og utfyllende svar. Elitesingles levde absolutt opp til forventningene når det kom til kundeservice i vårt tilfelle. Her fikk vi en rask og tilfredsstillende løsning.

Elitesingles kundeservice var behjelpelige og snartenkte. Problemet ble løst raskt og smertefritt.

Det blir generelt mindre og mindre tekniske problemer med nettsider og apper, men hvis det skulle bli det så har Elitesingles en velfungerende kundeservice. Man kan også få hjelp med andre problemer slik som betalingsløsninger eller refundering.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Elitesingles?

Tilbakemeldinger hos datingapper og nettsider kan generelt være ganske negative og folk har en tendens til å gi enten 1 eller 5 stjerner, men det er viktig å ta generelle tilbakemeldinger med en klype salt. Mange er kanskje misfornøyde med få matcher eller de glemmer at det har signert på en abonnementstjeneste for så å glemme det også bli fakturert på nytt ett halvt år senere.

Vi ser at det kan være litt dårlig opplyst om at det er en abonnementstjeneste, men har også erfaring med å glemme å ha signert opp for et abonnement for så å ha blitt fakturert i ettertid for senere å innse at man fremdeles har et abonnement der og fortsatt blir fakturert. Det er helt gratis å teste ut siden før man bestemmer seg.

Mange vil også kunne komme med negative tilbakemeldinger basert på lite antall treff, men dette kan ofte komme av at man ikke har lagt ned nok innsats i profilen sin og gjort den attraktiv for andre brukere. Det kan ikke understrekes nok hvor viktig det er med en iøynefallende profil for å tiltrekke seg potensielle matcher. Hvis du vil lese mer om hva som er viktig å tenke på når man lager en datingprofil kan du lese mer om dette på p3.no.

Her er noen utdrag fra Trustpilot i USA, men de er oversatt til Norsk. Du kan lese tilbakemeldingene selv på Engelsk for å gjøre opp din egne mening, men her er noen utdrag fra noen tilbakemeldinger:

»Jeg elsker appen! Det er uheldig og kjedelig å se så mange negative anmelders. Jeg meldte meg inn i Elitesingles for over 4 år siden, og fant umiddelbart matcher. Jeg fant en flott person som bodde litt unna meg, men vi fortsatte å snakke. Nå er vi forlovet og trives godt sammen. Jeg vet ikke hvorfor så mange andre har negative anmeldelser, men min erfaring var nesten feilfri.».

»Jeg vet at jeg er i mindretall når jeg kommer med denne anmeldelsen, men jeg fikk en veldig positiv opplevelse på Elitesingles i forhold til andre datingsider. Her ble alle meldingene mine besvart og jeg snakket faktisk med ganske mange hyggelige damer på Elitesingler, og dro på dater med en handfull. Jeg er nå i et forhold med den siste damen jeg møtte på Elitesingles, en nydelig ukrainsk kvinne som nå bor i Storbritannia på grunn av krigen.».

Elitesingles har fått en del negative tilbakemeldinger og vi i Norskedatingsider.no mener at de har en del å gå på når det kommer til å informere om at det er et løpende abonnement og ikke en engangssum som betales når man signerer et abonnement. Samtidig er det viktig at brukeren tar kontroll selv ved å lage en appellerende profil slik at man får høyere andel matcher.

Test av Elitesingles kundeservice. Dame som henger på ryggen til en mann.

Sammenlign EliteSingles med andre datingsider

EliteSingles VS Match og AcademicSingles

I dette avsnittet vil vi sammenligne ulike aktører slik at det blir lettere for deg å finne ut hvilken du skal velge samtidig som du ser hva Elitesingles har å tilby i forhold til konkurrentene. Dette kan gjøre det lettere for deg å sammenligne ulike aktører på en enkel og effektiv måte. Vi vil sammenligne de viktigste funksjonene, priser, og hvor effektive de er innenfor diverse segment.

Man kan se hvor mange likes og treff man får før man bestemmer seg for hvilken man liker best.

EliteSingles vs Match vs AcademicSinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Som vi kan se i tabellen ovenfor leverer Elitesingles på mange fronter. Det som er noe negativt er at det er en betalt tjeneste for å få full tilgang til alle funksjonene i tillegg til at den er veldig målrettet mot folk med høyere utdanning. Dette gjør at den kanskje ikke passer for alle.

Priser

Hva koster EliteSingles?

Det er gratis å registrere seg hos Elitesingles, men man kan ikke benytte seg av deres mange funksjoner hvis man ikke kjøper et abonnement. Nedenfor lister vi de ulike priser på EliteSingles sine betalte tjenester:

3 måneders abonnement Det dyreste alternativet

Dette er det korteste abonnementet og vil således koste mest per måned. Samlet pris for alle 3 måneder er kr 1 947,-.
kr 649,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

6 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Her vil du få en mye større rabatt enn ved å inngå et 3 måneders abonnement. Samlet pris for alle 6 måneder er Kr 2 274,-.
kr 379,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

12 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Det er mye penger å spare ved å velge denne løsningen. Her får du den største rabatten til en samlet pris pålydende kr 3 348,-.
Kr 279,- per måned Se dagens kampanjer

Prisene kan variere ut i fra nye tilbud, forandring i pris over tid, nye produkter eller andre ting. Husk å sjekke prisen før du bestiller et abonnement.

 • Vi kan se at det er mye penger å spare ved å velge deres lengste abonnement på 12 måneder.
 • Det er nesten like billig å kjøpe abonnement på 6 måneder som det på 3 måneder. Månedsprisen blir nesten halvert.
 • Det er store restriksjoner på et gratis medlemskap og man må ha et premium abonnement for å utnytte Elitesingles funksjoner skikkelig.

Som vi kan se i tabellen koster det mye mindre for et langvarig medlemskap enn de kortvarige. Ved å benytte seg av et 6 måneders medlemskap i stedet for et 3 måneders vil man få mye mer for pengene og den samlede summen er nesten lik.

Man kan teste ut tjenesten helt gratis før man velger om man vil inngå et abonnement. Slik vil man kunne sjekke om man får matcher og om det er verdt å signere et abonnement. Vi anbefaler alle å teste ut Elitesingles før de bestemmer seg. Hvis man velger å abonnere vil man få skreddersydde matcher som tilfredsstiller alle kriteriene man har satt. Slik kan man spare masse tid.

Prisene er også veldig kompetitive i forhold til andre konkurrenter, men man får mer igjen for pengene med tanke på at kjønnsfordelingen er så lik i tillegg til at det er mye lettere å matche med noen man kommer bedre overens med intellektuelt og sosioøkonomisk. Det kan med andre ord være veldig lønnsomt å gå for et abonnement hos Elitesingles kontra andre datingapper og sider i tillegg til at det er helt gratis å registrere seg og teste ut siden først!

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

10 Vudering

Muligheter
10
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo