Møteplassen: Erfaringer og vurdering (2024)

I denne artikkelen skal vi vurdere og dele erfaringer med Møteplassen.
9.6/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #5 i kategorien Vurderinger

Møteplassen ble til i Norge i 2003 og er en av Nordens største datingsider. Vi har vel alle på et eller annet tidspunkt hørt om møteplassen. Her kan du finne både romantiske partnere, men også venner. De har over 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge. Kjønnsfordelingen er veldig balansert og 90% av medlemmene består av folk over 25 år.

Hvis du er på utkikk etter noe mer seriøst eller bare et vennskapelig forhold så kan det være lurt å teste ut datingtjenesten til møteplassen. Siden de fleste brukerne er over 25 vil nok denne siden passe best for folk over 25, men alle kan bruke den.

Møteplassen har en jevn kjønnsfordeling og 90% av medlemmene er over 25 år. Her kan du finne romantiske partnere, men også venner.

Dating er et veldig kompetitivt marked og det finnes mange ulike datingsider og apper å velge mellom slik som Elitesingles, Match, AcademicSingles, og Singles50. Vi har gjort det litt enklere for deg ved å gjennomføre en omfattende test av beste datingside og app. Du kan lese hele vår test av beste datingside og app for å finne ut hvilken som tilfredsstiller dine behov og preferanser best mulig.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Møteplassen

Møteplassen er en veletablert datingside som har eksistert siden 2003. Den har medlemmer fra både Sverige og Norge, men det må sies at den har en noe mindre brukerbase enn diverse andre datingsider og apper. Her vil vi gå dypere inn i noen av fordelene, men også ulempene med Møteplassen.

Fordeler
 • Velfungerende funksjoner og algoritmer for å møte andre. De har enkelte funksjoner ikke andre tilbyr som kontaktannonser.
 • Man må fylle inn diverse informasjon om seg selv og hvilke kriterier man har til eventuelle matcher når man registrerer seg.
 • Lettere å matche med folk man har ting til felles med.
 • Brukervennlig.
 • Man kan kun snakke med folk man matcher med.
 • Det er mulig å date i både Norge og Sverige.
 • Veldig stor andel aktive brukere. Useriøse profiler blir ofte fjernet manuelt.
 • De har en del aktive medlemmer I Norge, men noe mindre enn de største datingappene og sidene.
 • Online dating muliggjør dating i større områder.
 • Gode muligheter for å lage en spennende profil.
 • Må ha et aktivt abonnement for å kunne sende uendelig med meldinger. Flere seriøse brukere.
 • Bra balanse mellom antall kvinner og menn.
 • Kan møte alle mulige demografier. Møteplassen er for alle.
 • De har lagt til rette for at man kan finne venner også.
Ulemper
 • Man må ha et aktivt abonnement for å sende uendelig med meldinger.
 • Online dating er ikke noe for alle, men blir mer og mer populært.
 • Man må matche med andre for å kunne kommunisere med de. Noen vil få flere matcher enn andre.
 • Man må ha en bra profil for å få mange matcher. Denne bør inneholde fine og spennende bilder og en biografi som får folk nysgjerrig.
 • En del mindre brukere enn de største datingappene, men hvis du tar med de svenske brukerne vil det være en del å velge mellom.

Møteplassen har siktet seg inn på det Nordiske markedet i form av Norge og Sverige. Det er mange fordeler med Møteplassen, men den største ulempen er kanskje antall medlemmer. Det er noe mindre enn mange av de største aktørene, men man kan finne kjærligheten her også!

En morsom ting de har gjort er at de har tilrettelagt for at man kan få nye venner der inne også! Hvis du generelt er ensom eller bare vil finne nye venner og kjærligheten kan møteplassen være noe for deg.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Gode funksjoner og algoritmer for å matche folk med felles interesser og fra nærområdet først.
 2. Møteplassen er en generell datingside som gjør det mulig å treffe alle mulig demografier avhengig av hvilke kriterier du har satt.
 3. Møteplassen er aktive ved å moderere sine medlemmer og du vil finne en mindre andel useriøse og inaktive medlemmer her.
 4. God brukervennlighet både på nettsiden og dere applikasjon.
 5. Man kan få matcher i Hele Norge, men også i Sverige.
 6. Man kan enkelt sette kriterier for potensielle matcher som alder, avstand etc. Det er også en god kjønnsfordeling i forhold til mange andre datingapper.
 7. Det er også mulig å møte venner er i tillegg til romantiske partnere. Dette erfarte vi var en morsom løsning og det er helt sikkert mange som er ensomme der ute og ser etter vennskapelige forhold så vel som romantiske.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Noen viktige funksjoner er låst bak et abonnement. Man kan kun sende uendelig med meldinger ved å ha et aktivt abonnement, men dette fører også til et høyere andel seriøse brukere.
 2. En del mindre aktive medlemmer i Norge enn de største datingappene og sidene, men det er fortsatt mange aktive brukere. Vi i Norskedatingsider.no hadde ingen problem med å få matcher og møteplassen virket som en generelt aktiv datingside.
 3. Det er veldig viktig å ha en tiltalende datingprofil slik som på alle datingsider og apper. Dette kan være noe vanskelig for enkelte, men her kan man gjøre mye selv ved å ta fine bilder og skrive en biografi som vekker nysgjerrigheten hos eventuelle matcher.
 4. Online dating fører jo med seg noen ulemper generelt som at det kan bli vanskelig med nærhet og avstanden kan av og til være stor. Det kan også være vanskelig å vite om man er en god match før man faktisk møtes.

Vår vurdering og erfaring med Møteplassen

Vi har vel alle hørt om møteplassen enten fra reklamer, familie, venner og bekjente. De har eksistert siden 2003 og er en av de største datingsidene i Norden. Vi hadde generelt en god erfaring på Møteplassen, men de får noe trekk for å ikke ha like mange aktive brukere i Norge og ligger litt bak de største datingappene og sidene.

I vår test erfarte vi at de hadde noen funksjoner vi satt pris på og som var litt nyskapende. De har en funksjon hvor man kan treffe venner så vel som romantiske partnere. Dette var en morsom funksjon vi fikk testet ut og det var noen som aktivt søkte venner der. De har også en kontaktannonse side hvor man kan skrive litt om seg selv for å prøve å få flere matcher.

Det er noe negativt at man må ha et aktivt abonnement for å kunne sende uendelig med meldinger, men det er gratis å melde seg inn for å teste tjenesten før man bestemmer seg. Vi anbefaler alle å registrere seg og teste ut tjenesten da det er helt gratis.

Man kan ta en såkalt matching test som vil gjøre at de matchene man får er mer kompatible med dine preferanser og interesser. Denne består av rundt 100 spørsmål og tar litt tid å gjennomføre, men vi fant det interaktivt og spennende. Det er jo også litt morsomt å finne ut mer ting om man selv som man ikke tenker så mye over til vanlig.

Fordeler og ulemper med Møteplassen. Par utendørs.

Test av tjenesten til Møteplassen

Mer om Møteplassen sine tjenester

I dette avsnittet skal vi ta et dypdykk i tjenestene som Møteplassen tilbyr. Vi vil forklare litt om hva Møteplassen er og hvordan det fungerer samt ulike steg man må ta for å opprette en konto slik at man kan benytte seg av deres tjenester. Vi vil avslutnignsvis komme med våre erfaringer og gi en liten vurdering.

Hva er Møteplassen?

Møteplassen er en datingside og app og firmaet ble starte i Norge i 2003 og har siden vært en gigant i markedet datingapper og tjenester i Norden. De har medlemmer i Norge og Sverige og har over 140 000 aktive brukere fordelt på disse to markedene. 90% av brukerne består av folk over 25 og de har en veldig jevn fordeling av menn og kvinner. Man må være over 18 for å registrere seg.

Hvordan fungerer Møteplassen?

Man må først registrere seg ved å fylle inn informasjon om seg selv og svare på enkelte spørsmål og opprette en bruker. Når man har besvart på diverse spørsmål om seg selv og hvilke kriterier man har for potensielle matcher kan man begynne å lage sin profil ved å laste opp bilder og skrive en liten biografi.

Når man har laget en fungerende profil og registreringen er gjennomført kan man begynne å matche med eventuelle romantiske partnere, men de har også en funksjon hvor man kan møte nye venner. Man må matche med noen for å kunne prate med de.

Registrering

Registreringsprosessen er relativt enkel og man blir tatt gjennom alle stegene på en brukervennlig og interaktiv måte. Man må oppgi epostadressen og lage et passord. Man vil så få en rekke spørsmål man må besvare. Disse handler om hvilke interesser du har og hvilke kriterier du har til eventuelle matcher som aldersspenn etc.

Dette vil gjøre det lettere for deg å få bedre matcher. Vi fant prosessen interaktiv og morsom, men det kan for mange kanskje være litt kjedelig.

Når man har fullført selve registreringen kan man i teorien bruke datingsiden eller appen, men det kan være lurt å oppdatere profilen sin med å legge til bilder og skrive en liten biografi om deg selv. Det kan være vanskelig å få matcher uten en spennende profil.

Det er gratis å registrere seg hos Møteplassen og vi anbefaler alle å lage en konto for å sjekke det ut før man bestemmer seg om man liker Møteplassen eller ikke.

Login Møteplassen

Her skal vi vise deg hvordan du kan logge inn på Møteplassen:

Hvis du vil logge ut må du klikke på menyen eller innstillingene også velge logg ut.

Møteplassen app

Møteplassen har laget en egen app man kan bruke og både Googplay og Appstore har en app man kan bruke avhengig av om man har Iphone eller Android. Appen er brukervennlig og lett å navigere.

Møteplassen Funksjoner og Algoritmer

Møteplassen har de fleste vanlige funksjonene og algoritmene som matcher folk som er kompatible og man vil i første omgang bli matchet med folk i nærområdet før søket utvides. Dette gjør det mer tids effektivt å finne noen potensielle matcher.

Man kan sette sine egne kriterier for hvem man skal matche med som for eksempel alder og avstand. Dette gjør at man i større grad kan matche med kompatible personer.

De har også noen funksjoner ut over det vanlige slik som kontaktannonse. Man kan legge ut en kontaktannonse og fortelle litt om seg selv. Andre kan så lese denne også matche med deg om de finner deg interessant.

En annen funksjon de har er at man kan søke etter venner. Dette var noe vi likte og føler mangler litt i markedet. Vennskapelige forhold kan jo også utvikle seg romantisk over tid i tillegg til at enkelte kanskje ser etter venner så vel som romantiske partnere. Dette kunne flere datingsider og tjenester blitt flinkere til!

Vår erfaring med Møteplassen sine tjenester, funksjoner og kriterier

Vår vurdering er at Møteplassen er en god datingtjeneste, men de lever nok ikke helt opp til de største aktørene. Her har de en del å gå på i forhold til brukerbase. De mangler rett og slett like mange aktive brukere som de største aktørene. Ut over det har vi lite å utsette og vår erfaring var stort sett positiv. Videre i avsnitet skal vi gå litt dypere inn i hva de gjorde bra og dårlig under vår test.

Møteplassen har laget en datingside som har en velfungerende algoritme for å matche kompatible personer i første instans. Man må fylle inn diverse interesser og preferanser slik som hobbyer og aldersspenn hos potensielle matcher. Man vil så bli få mulighet til å matche med de som fyller flest kriterier først før søket utvides hvis man går tom for passende profiler. Man kan også justere kriteriene selv alt ettersom.

Vår erfaring er at Møteplassen ga oss passende matcher i første instans, men at det kanskje var noe lite profiler i nærområdet. Vi fant en del matcher i starten, men måtte så utvide søket. Dette kan ha noe å gjøre med at det er litt mindre brukere på Møteplassen enn enkelte andre større datingsider.

Vi erfarte at det var en høy andel seriøse og aktive brukere. De har også en funksjon som heter kontaktannonse hvor man kan lage en kontaktannonse andre kan se. Dette var en morsom funksjon vi likte veldig godt.

En annen funksjon vi fikk testet ut litt var det at man kan søke etter venner der også. Det var en litt spennende funksjon vi mener andre datingapper også kunne prøvd å få til. Vennskapelige forhold kan jo også utvikle seg til noe romantisk over tid eller så får man seg kanskje en ny venn for livet.

Test av kriteriene til Møteplassen

Mer om Møteplassen sine kriterier til brukere

Møteplassen kriterier for å få gode matcher

Møteplassen har lagt til rette for at man kan sette gode parametere for hvilke matcher man får. Her har man flere valgmuligheter og det gjør det lettere og mer effektivt å få kompatible matcher.

Man kan sette sine egne kriterier ut i fra preferanser og ønsker, men det kan også andre gjøre. Derfor er det viktig å oppfylle flest mulig av disse. Noen kan man ikke gjøre noe med som for eksempel alder og bosted, men de kriteriene man kan gjøre noe med er det viktig at man prøver å gjøre bra. Dette har mye å si for hvordan din opplevelse på Møteplassen og andre datingapper blir. Man får rett og slett flere matcher.

Vi skal vise deg noen av de viktigste kriteriene å oppfylle for å få gode matcher på Møteplassen og andre datingsider og apper. Det er viktig å ta ansvar for sin egen profil hvis man vil ha flest mulig matcher. Her kan det være mye å hente og det er enorm forskjell på hvor mange matcher man får hvis man har en dårlig profil kontra en bra en.

Her kan du lese om hvordan du kan lage en spennende profil på https://www.tinderfotograf.no/dating-profil. Det blir vist noen eksempler, men du kan også navigere deg rundt på siden selv for å lese om tips når man skal på date etc.

KriterierDetaljer
Tiltalende profilbilderDette er kanskje det aller viktigste siden det første man ser er et stort bilde av deg. Utseendet har jo en del å si og når man kun kan se en liten biografi og bilder av deg vil det være enda viktigere å ha fine bilder som vekker nysgjerrigheten til potensielle matcher.
Utdanning/Jobb tittelMøteplassen er en side hvor mange ser etter noe seriøst. Det kan derfor være greit å skrive kort om hvilken utdanning eller utdanningsnivå man har. Det kan også være greit å fylle inn jobb tittel avhengig av hva du jobber med. Like barn leker best og mange vil nok sette pris på det.
Biografien på profilenVær deg selv og vær ærlig, men sett deg selv i et positivt lys. Man bør ikke dele for mye her og kan gjerne komme med en liten morsom anekdote om seg selv eller noe annet. Hold det kort og konsist.
Sette sine egne kriterierAlle relasjoner skal være toveis. Det er derfor viktig å sette sine egne kriterier hos potensielle matcher. Hvis du ikke finner noen tiltrekkende, spennende eller de rett og slett ikke ligger i det aldersspennet du ser etter er det lov å takke nei.
KommunikasjonKommunikasjon i form av tekstform blir enda viktigere siden man ikke kan møtes med en gang. Det er lurt å holde det løst og ledig i starten siden folk gjerne ser etter ulike ting eller har hektiske dager. En flørtende og lett tone kan ofte hjelpe å for å få seg en date.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange har hektiske liv og bruker generelt lite tid inne på datingsider eller apper. Det kan derfor være lurt å være konsis og presis i hva man ønsker og hvor man vil med de man matcher med. Her kan man prøve å skyve det videre til neste steg relativt raskt i mange tilfeller.

Vår erfaring med Møteplassen kriterier

Møteplassen har funnet en god algoritme som matcher folk med felles interesser og preferanser i nærområdet først før den utvider søket til mindre relevante matcher. Vi erfarte at våre kriterier ble tatt hensyn til når det kom til potensielle matcher.

Tips for bruk av Møteplassen

tips om å møte flest mulig kriterier hos Møteplassen
Vær deg selv, men vis det fra en god side. Velg fine bilder som vekker nysgjerrigheten hos potensielle matcher. Hold profilen din leken, men fortell litt om deg selv og gjerne litt om hva du ser etter. Unngå å utdype for mye slik at fantasien kan jobbe litt og man har noe å prate om ved en eventuell match. Det er mye å hente ved å bruke tid på profilen sin.
 • En god andel brukere på Møteplassen ser etter noe seriøst og langvarig og det kan være lurt å være ærlig med seg selv og andre om hva man ser etter slik at det blir lettere for alle. Her kan det være lurt å fortelle litt kort om hva man er ute etter, men fremdeles holde det åpent.
 • Det aller viktigste er nok å lage en tiltalende og spennende profil som vekker nysgjerrigheten til andre. Her er det viktig å ta noen appellerende bilder av deg selv. Det kan være lurt å velge bilder som reflekterer litt av hvem du er som person. Husk å smil! Det er smittende.
 • De fleste som ser etter noe langvarig ser ofte etter en partner som er reflektert og flink til å kommunisere. Her kan det være viktig å legge ned litt innsats i hvordan man kommunisere. Hold det gjerne løst og ledig uten å bli for seriøs. Det kan være lurt å prøve å få til en date innen et rimelig tidsrom slik at man finner ut om dette faktisk er noe for dere.

Hvis det først skulle bli en date kan du lese mer om datingtips fra EliteSingles sin artikkel om datingtips.

Test av Møteplassen kundeservice

Møteplassen kundeservice

Møteplassen kundeservice

Møteplassen ble startet i 2003 i Norge og har kun medlemmer i Sverige og Norge. Deres kundeservice vil derfor være Skandinavisk noe som kan gjøre det lettere å kommunisere enn hvis de har kundeservice som bare prater Engelsk noe de fleste andre store aktører har.

Møteplassen har hurtig responstid og vi fikk et givende og utdypende svar når vi sendte inn et problem til deres kundeservice. Man kan nå kundeservice ved å fylle ut dette søknadsskjemaet https://support.moteplassen.com/hc/no/requests/new. Du kan også navigere deg inn på deres kontakt oss side helt i bunnen for å lese ofte stilte spørsmål Da får du kanskje svar på det du lurer på uten å måtte kontakte kundeservice.

Husk at det er viktig å oppgi så mye informasjon som mulig om problemet ditt på en kort og konsis måte slik at det blir enklere for kundeservice å finne en løsning på ditt problem. I punktlisten under skal vi nevne noen ting som er viktige å tenke på når man sender inn en forespørsel til kundeservice for å få en kjappest mulig løsning.

 • Skriv inn epostadressen du brukte til å registrere deg slik at de finner igjen din bruker enkelt.
 • Velg riktig tema det gjelder inne på deres søknadsskjema.
 • Oppgi så mange detaljer som mulig om problemet det gjelder.
 • Har du tekniske problemer så anbefaler vi deg til å ta et bilde av skjermen (Screenshot) hvor man viser problemet eller feilmeldingen man får opp.
 • Velg hvilken plattform du har problemer på som for eksempel nettside, Android eller Iphone.
 • Du vil få en automatisk generert mail med ditt referansenummer til saken når du har sendt inn kontaktskjemaet.

Vår erfaring med Møteplassen kundeservice

Vi hadde heldigvis ikke behov for å kontakte kundeservice under vår test, men valgte å sende inn et relativt enkelt problem å løse for å sjekke svartid og hvordan de forholdt seg til vårt problem. Vi sa at vi rett og slett hadde problemer med registreringen og spurte om hjelp til dette.

Vi fikk respons dagen etterpå med et utfyllende svar som ga oss flere mulige løsninger som å laste ned en app, bruke en annen nettleser og forklaringer rundt hvordan man registrerte seg på de ulike plattformene.

Møteplassen hadde rask responstid og vi fikk et hyggelig tilsvar med en rekke løsninger på vårt problem. VI har ingenting å utsette på deres kundeservice.

Det blir mindre og mindre tekniske problemer rundt nettsider, apper og betalingsløsninger. Vi måtte derfor konstruere et problem for å teste ut deres kundeservice, men valgte noe enkelt for å ikke bruke unødvendig tid for deres ansatte. Det er godt å vite at hvis man har behov for kundeservice så har Møteplassen tilstrekkelig med kapasitet og flinke medarbeidere.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Møteplassen?

Etter å ha testet ut utallige datingapper og sider har vi erfart at de stort sett kun får negative omtaler uavhengig av hvilken aktør det er. Møteplassen skiller seg ikke noe særlig ut her, men det er viktig å ta tilbakemeldingene med en klype salt har vi vurdert og vi skal fortelle deg hvorfor.

De fleste negative tilbakemeldinger handler om at det er en abonnementstjeneste som medfører at når perioden utløper så vil man bli fakturert for en ny periode hvis man ikke avslutter abonnementet. Det er mange som glemmer dette og blir overrasket når de plutselig får en faktura for en ny periode eller så leser de ikke godt nok på avtalen de inngår. Folk kan gjerne slette appen eller glemme at de har signert et abonnement for så å bli overrasket når det kommer en ny faktura fordi de har slettet appen, men ikke kansellert tjenesten.

Vår vurdering rundt dette er at brukere kan bli flinkere til å være oppmerksomme, men at møteplassen og andre datingapper har mye å gå på når det kommer til å opplyse bedre om at det er en abonnementstjeneste. Vi har selv erfart å bli overrasket over å ha et aktivt abonnement på enkelte tjenester for det er lett å glemme. Vi vil anbefale alle å kansellere abonnementet rett etter det er signert slik at man ikke blir fakturert plutselig om 1,3,6 eller 12 måneder senere etc. Man kan heller signere opp for en ny periode om man vil det når abonnementet utløper.

En del personer vil også legge igjen negative tilbakemeldinger basert på antall matcher de får. Dette vil variere ekstremt fra person til person og man må selv ta ansvar for sin egen profil ved å prøve å laste opp fine bilder og lage en interessant profil som vekker interesse hos andre brukere. Vi har selv erfart hvor viktig dette er og antall matcher kan være som dag og natt.

Vi fant lite tilbakemeldinger generelt på møteplassen, men hvis du vil lese noen av disse kan du klikke deg inn på en av disse lenkene: Googleplay Reviews, Diskusjon.no. Her er noen utdrag fra Diskusjon.no

»Betalte for det dyreste abonnementet på møteplassen. Var på massevis av dates. Kjæresten og mor til mine barn fant jeg der. Datingnettsider handler mer om hvor du er og hvordan du bruker det. Vær ærlig, ikke lat som du er noe du ikke er og ikke bruk masse tid på tekst.»

»Var på noen dater med damer derfra, fant et par «lekevenninner» der og møtte også nåværende samboer der. VI har vært sammen i ca. 3 år nå tror jeg»

Møteplassen har fått en del negative tilbakemeldinger, men det viktig å lese mellom linjene. Mange som legger igjen negative tilbakemeldinger på datingsider og apper glemmer at det er en abonnementstjeneste og blir »plutselig» fakturert for en ny periode. Dette er ikke noe bare møteplassen får tilbakemeldinger på, men samtlige aktører.

Test av Møteplassen kundeservice. Jente som henger på ryggen til en mann.

Sammenlign Møteplassen med andre datingsider

Møteplassen VS Elitesingles og Match

Vi har gjort det litt enklere å sammenligne ulike aktører på forskjellige kriterier og har satt sammen en tabell med to andre aktører som man også kan vurdere hvis man vil prøve ut Møteplassen. Det er gratis å registrere seg hos alle og vi anbefaler alle å registrere seg hos flere for å finne sin favoritt før man bestemmer seg.

EliteSingles vs Match vs MøteplassenHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Møteplassen leverer på nesten alle punker og som vi kan se tilfredsstiller de ulike datingsidene nesten alle kriteriene. Alle kan bruke Elitesingles, men det består av en høy andel med høy utdanning som ser etter det samme så hvis du ikke har høy utdanning eller generell sosioøkonomisk status kan det være lurt å velge en av de andre. Vi kan anbefale alle Datingsidene i sammenligningen ovenfor.

Priser

Hva koster Møteplassen?

Det er helt gratis å registrere seg hos Møteplassen. Vi anbefaler alle å opprette en konto også se hvor mange matcher de får før de velger om de vil abonnere eller ikke.

Hvis man velger å abonnere på Møteplassen er de veldig kompetitiv på pris og ligger i det nedre sjiktet i forhold til mange aktører. Dette er en av de billigere datingsidene og appene.

Det kan virke litt motstridende å betale for å finne kjærligheten, men Møteplassen har effektivisert dette ved å matche deg med kompatible matcher slik at du kan spare tid og effektivisere datingprossesen din. Siden det er en abonnementstjeneste vil de fleste brukerne aktivt se etter andre og det blir en større andel seriøse brukere enn mange av de andre datingsidene.

I tabellen under kan du se hva det koster å abonnere på Møteplassen.

1 måneds abonnement Det dyreste alternativet

Man får rabatter ved å abonnere lengre og dette vil dermed være deres dyreste alternativ per måned til kr 349,- per måned.
kr 349,- per månedkr 879 Se dagens kampanjer

3 måneders abonnement Deres nest billigste alternativ

Her vil du få en større rabatt enn ved å gå for en måned og den samlede prisen blir kr 747,- for 3 måneder
kr 249,- per månedkr 879 SE dagens kampanjer

6 måneders abonnement Billigste alternativet. Her får du mest for pengene.

Det er en del penger å spare ved å gå for deres lengste alternativ. Den samlede prisen for 6 måneder blir da kr 1 134,-.
Kr 189,- per måned Se dagens kampanjer

Husk å alltid sjekk prisen selv før du bestiller noe. Priser kan variere over tid og det kommer nye tilbud og produkter hele tiden.

 • Vi vi anbefale alle å teste ut en måned før man binder seg lenger selv om det er billigere. Slik finner man ut om man faktisk liker Møteplassen billigst mulig.
 • Det er en del å spare ved å gå for deres lengre abonnement og dette er lurt å ta i bruk hvis man liker Møteplassen sine tjenester og funksjoner.
 • Man kan registrere seg helt gratis for å teste ut deres tjeneste, men enkelte funksjoner som å sende melding er låst bak et medlemskap.

Som vi kan lese av tabellen vil det lønne seg i lengden å gå for et lengre medlemskap, men hvis du vil teste ut tjenesten først anbefaler vi å prøve en måned først.

Prisene deres er veldig kompetitive og ligger i det nedre sjiktet. De er en av de billigere aktørene.

Vår vurdering oppsummert

Alt i alt så leverer Møteplassen på de fleste kriteriene. Det eneste negative er at de har noe mindre brukere i Norge enn noen av de største aktørene, men de er en av de billigste aktørene og tilbyr også en funksjon hvor man kan møte venner. Hvorfor ikke registrere seg gratis for å finne ut om det er noe for deg?

Har du brukt Møteplassen før? Legg igjen en kommentar i bunnen slik at nye lesere får vite mer om dine erfaringer fra Møteplassen!

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.6 Vudering

Muligheter
9.6
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo