Kristendate: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår erfaring er at Kristendate.no er den datingsiden som vil fungere best for kristne som ser etter likesinnede. Vi anbefaler denne datingtjenesten til de som utelukkende ser etter en kristen partner.
9.5/10 (Redaksjonens vudering)
Datingsiden er rangert som #16 i kategorien Vurderinger

Kristendate er en datingside og app for folk som i all hovedsak er kristne. Alle kan benytte seg av tjenesten deres, men et stort antall medlemmer vil nok i all hovedsak være kristne og gjerne se etter andre kristne.

Det er helt gratis å registrere seg, men for å kunne benytte viktige funksjoner må man ha et medlemskap. Dette er rimelig billig i forhold til andre datingsider og apper, og koster kun kr 49,- per måned uten noen bindingstid.

De som driver Kristendate står også bak datingsider og apper som for eksempel Skeiv.no, Seniordate.no, Kristendate.no, og friluftsliv.se. De har med andre ord god erfaring i å lage nisjesider som bringer folk sammen enten det er romantisk eller vennskapelig.

Hvis du er kristen og vil møte flere kristne kan vi anbefale Kristendate. Det kan være vanskelig å møte likesinnede på generelle datingapper, og vi erfarer at nisjesider i stor grad fungerer for å bringe folk sammen siden man ofte ser etter det samme.

Kristendate fyller et tomrom i datingmarkedet med at de gjør det lettere å finne andre kristne å date eller å finne noen å stifte et nytt vennskap med.

Selv om man ser etter andre kristne kan man også benytte seg av mer generelle datingapper eller andre nisje datingsider.

Det finnes også kristne på mange av de andre datingappene, og man vil da kunne utvide søket sitt. Kristendate har en ganske lav brukerbase i forhold til de største datingappene, og vi vil alltid anbefale å prøve ut flere ulike før man finner sine favoritter. Slik vil man også kunne utvide søket sitt.

Vi har utført en stor test av over 20 ulike datingsider og apper. Hvis du vil lese vår test av beste datingapplikasjon og datingside kan du benytte deg av lenken. Slik kan det bli lettere for deg å velge riktig datingapp eller side.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Kristendate

Kristendate har en enorm fordel når det kommer til å finne andre kristne siden en stor andel brukere er folk som er kristne. Det er flere fordeler med Kristendate, men også noen ulemper. Vi skal ta for oss noen av de største i tabellen under.

Fordeler
 • Greie funksjoner og algoritmer for å føre folk sammen, men det blir noe unødvendig med så lite brukere.
 • Man blir spurt mange spørsmål og kan fylle inn interesser etc. slik at det blir lettere å finne folk med samme interesser.
 • De har et forum og blogg side. Dette gjør at det blir litt mer som et samfunn enn andre datingsider. Dette likte vi veldig godt.
 • Brukervennlig app, men deres nettside henger litt bak. Det er relativt enkelt å navigere seg rundt selv om.
 • Bare medlemmer som bor i Norge.
 • Relativt aktivt samfunn med mange seriøse brukere.
 • Det er gratis å registrere seg, men for å kunne bruke tjenester må man ha et aktivt abonnement. Dette fører igjen til flere seriøse brukere.
 • Online dating lar deg møte folk fra andre byer og steder.
 • Spennende muligheter for å lage en profil eller delta aktivt på deres åpne fora.
 • Grei balanse mellom kvinner og menn i forhold til mange andre datingapper.
 • Man kan treffe folk i alle aldre og av sosial status.
 • Man kan få seg nye venner i tillegg til romantiske partnere i større grad enn hos andre datingsider.
 • Man kan prate med alle brukere uten å måtte matche først.
Ulemper
 • For å kunne benytte tjenesten deres skikkelig må man ha et aktivt abonnement.
 • Online dating er ikke for alle.
 • Man bør lage en spennende profil for å komme i kontakt med flest mulig.
 • De har en del mindre brukere enn de største datingappene, men dette gjelder alle nisje datingsider.
 • Litt mindre brukervennlighet enn de største aktørene.

Den aller største fordelen med Kristendate er at det er en nisje side som gjør det enklere å møte likesinnede. Det kan være vanskelig å tråle gjennom brukere på større generelle datingapper som Zoosk eller Badoo hvis man ser etter andre kristne.

Det var også veldig positivt at man kan finne seg nye venner i tillegg til romantiske partnere, men noe negativt at man må ha et aktivt abonnement, og at det er mye mindre brukere enn de største datingappene.

Vår vurdering og erfaring med Kristendate

Vi visste ikke at det fantes en datingside for kristne, og ble positivt overrasket når vi så dette. Vi erfarer at nisje sider i stor grad fungerer, og at det er mye lettere å finne likesinnede på disse sidene. Det er også en mye høyere andel aktive brukere enn på generelle datingsider som har mange useriøse og inaktive brukere, spesielt de som er helt gratis å bruke.

Vi ble positivt overrasket over hvor mange aktive brukere de har i forhold til antall medlemmer. De har også klart å lage et lite samfunn med et aktivt forum og en blogg side hvor man kan legge ut blogg innlegg om seg selv eller andre interessante ting.

De er noe negativt at man må ha et aktivt abonnement for å kunne benytte seg av deres tjenester, men vi erfarer i stor grad at dette ofte er positivt. Det fører til flere aktive brukere enn datingsider som er gratis å bruke. De har også en veldig overkommelig pris i forhold til mange konkurrenter og koster kun kr 49,- per måned uten bindingstid.

Avslutningsvis er vi fornøyd med tjenesten de tilbyr og hvis man er kristen og ser etter andre kristne kan vi trygt anbefale Kristendate. De har generell høy brukervennlighet på deres applikasjon, og det var relativt enkelt å navigere rundt, men noe mindre på deres nettside. Vi anbefaler våre lesere å laste ned deres applikasjon.

Fordeler og ulemper med Kristendate. Par som sitter på en benk i en skog.

Test av tjenesten til Kristendate

Mer om Kristendate sine tjenester

Kristendate har mange spennende tjenester. Vi skal gå litt dypere inn på noen av disse, og forklare mer om hva Kristendate er og hvordan det fungerer.

Hva er Kristendate?

Kristendate er en nisje datingside som lar deg finne andre kristne. Alle kan melde seg inn, men medlemmene består i all hovedsak av andre kristne. Man kan finne romantiske partnere, men også venner her.

De har et aktivt miljø, og har klart å skape et lite samfunn med et forum og en blogg side hvor man kan legge ut blogg innlegg. Dette gjør at de skiller seg en del ut fra andre datingsider og apper.

Hvordan fungerer Kristendate?

Man må registrere seg ved å fylle inn informasjon om seg selv samtidig som man legger inn epostadresse og lager et passord. Man vil så måtte verifisere seg gjennom telefonnummeret sitt slik at de unngår falske profiler eller at folk lager flere profiler.

Når dette er gjort kan man begynne å lage profilen sin før man begynner å prate med andre brukere hvis man har et aktivt abonnement.

Registrering

Man må følge stegene i registrerings prosessen. Dette går rimelig kjapt og er veldig enkelt siden man får instrukser hele veien. Man må fylle inn epostadressen og opprette et passord samt gylle inn litt generell informasjon om seg selv som kjønn og alder. Når dette er gjort må man verifisere seg selv gjennom sitt telefonnummer og profilen vil så bli opprettet.

Nå kan man begynne å jobbe på profilen sin eller snakke med andre medlemmer så lenge man har et aktivt abonnement.

Det er helt gratis å registrere seg, men for å kunne benytte seg av viktige funksjoner må man ha et aktivt abonnement. Dette koster kun kr 49,- per måned uten bindingstid.

Login Kristendate

Slik logger du inn på Kristendate:

Hvis du ønsker å logge ut må du gå til innstillingene eller menyen å velge logg ut.

Kristendate app

Kristendate har en applikasjon man kan laste ned på enten GoogPlayStore eller AppleStore avhengig av hvilken plattform du benytter deg av. Det er en relativt brukervennlig applikasjon som er enkel å navigere, men ligger litt bak de største datingappene som Tinder etc, men det må man nesten forvente.

Du kan benytte deg av en av lenkene i avsnittet ovenfor få å gå direkte til deres app eller søke på Kristendate inne på GooglePlay eller Applestore.

Vår erfaring med Kristendate sine tjenester, funksjoner og kriterier

Vår erfaring med sine tjenester og funksjoner var relativt bra. Vi liker nisje datingsider ganske godt generelt og Kristendate var intet unntak. De leverer en god helhetlig tjeneste for å være en så liten aktør samtidig som de har mange gode funksjoner som et forum, søkemulighet og blogg side.

Vi erfarte at det var en relativt høy andel aktive brukere i forhold til hvor mange medlemmer de har, og siden de fleste er kristne er dette kriteriet allerede oppfylt for hvem man stort sett møter der inne. Det gjør det enklere å komme i kontakt med likesinnede.

Det var også veldig fint å kunne snakke med alle uten å måtte matche med de først. Dette førte til at det føltes mer ut som et samfunn enn en datingapp, og vi fant det veldig trivelig. Man kan også møte nye venner der inne.

Vi hadde en relativt god opplevelse under vårt opphold på Kristendate og kan anbefale denne datingsiden til folk som er kristne. Hvis du ikke ser etter andre kristne finnes det bedre datingapper og tjenester, men Kristendate leverer aboslutt et godt produkt for å være en så liten aktør.

Test av kriteriene til Kristendate

Mer om Kristendate sine kriterier til brukere

Kristendate kriterier for å treffe andre på Kristendate

Kristendate har som nisje side en fordel når det kommer til brukere som tiltrekkes dit. Det er en stor andel Kristne på denne datingside, og vi vil anta at nesten alle er kristne eller i hvert fall nysgjerrige. Slik blir det lettere å møte noen likesinnede, og det kriteriet er oppfyltt.

Vi skal også vise deg noen flere kriterier det er lurt å tenke på når det kommer til å komme i kontakt med andre medlemmer på Kristendate.

KriterierDetaljer
Tiltalende profil bilderDette er nok det aller viktigste. profil bildene har mye å si siden man ikke har så mye annet å se på. Det blir derfor viktig å ta fine og spennende bilder som vekker nysgjerrigheten til andre brukere.
Utdanning/Jobb tittelFyll gjerne inn kort om utdanningsnivå eller hvilken bransje du jobber i. Like barn leker best og det gjelder nok litt her også. Hvis du har en spennende jobb eller høy utdanning kan det lønne seg ekstra mye.
Biografien på profilenHold det kort og konsist. Her trenger man ikke fortelle alt for mye, men ha gjerne en åpen og lekende tone som ikke er for tung. Skriv gjerne litt om hvem du er og hva du ser etter. Du kan gjerne ha et humoristisk innslag i form av en anekdote om deg selv eller en vits.
Sette sine egne kriterierDet er også viktige å sette sine egne kriterier og alle relasjoner skal være toveis. Hvis du ikke liker en annen bruker kan du si nei eller være ærlig om det. Det er for så vidt lurt å være litt åpen i starten slik at man blir bedre kjent med noen. Kanskje de er fantastiske selv om de ikke oppfyller alle kriteriene du så for deg.
KommunikasjonDet kan være lurt å prøve å gjøre et godt inntrykk i starten for å fange interessen til den man prater med. Hold det åpent og lekent uten å bli for seriøs for tidlig, men dette kan man se litt an selv.
Vær konsis og presis i hva du ønskerMange har en hektisk hverdag og bruker generelt lite tid på datingapper og sider. Ta hensyn til dette når du prater med andre og vær presis i kommunikasjonen samtidig som du prøver å flytte det over i en date eller noe på ekte.

Vår erfaring med Kristendate kriterier

Kristendate har gjort det enklere for kristne å møte likesinnede. Dette gjør at dette kriteriet allerede er oppfylt, og det vil derfor bli enklere å møte andre man kommer godt overens med.

Vi hadde et relativt fint opphold på Kristendate, og likte veldig godt mange av funksjonene de hadde. Det var også fint å kunne prate med alle medlemmene uten å måtte matche først.

De hadde også et forum og en blogg side hvor man kan legge ut blogger. Det ble rett og slett lettere å bli kjent med nye mennesker her enn mange av mer generelle datingapper og sider.

Vi erfarer også at nisjesider i mye større grad fungerer bedre enn vanlige datingsider fordi man møter likesinnede i større grad.

Tips for bruk av Kristendate

tips om å møte flest mulig kriterier hos Kristendate
Vær deg selv, men sett selv i et godt lyst med fine bilder og en spennende profil. Hold kommunikasjonen leken og åpen uten å bli for seriøs for tidlig. Hold biografien din kort og konsis slik at du overlater noe til fantasien.

Spurt.no har skrevet en artikkel om hvordan man kan få venner i voksen alder. Vi syns denne var rimelig informativ og spennende å lese.

Test av Kristendate kundeservice

Kristendate kundeservice

Kristendate kundeservice

Kristendate har en helt alminnelig kundeservice i forhold til andre datingapper og sider. De har en veiviser som stiller deg spørsmål hvor man får en kort forklaring på løsningen, men hvis man svarer nei på alle kan man sende inn en henvendelse i form av et kontaktskjema man må fylle ut.

Hvis man ikke får svar på problemet av et av deres automatisk genererte svar er det viktig å tenke på disse tingene når du sender inn en henvendelse slik at det blir lettest mulig for Kristendate sin kundeservice å løse problemet.

 • Følg stegene i veiviseren. Hvis du klikker nei på alt vil du kunne sende inn en henvendelse.
 • Beskriv problemet ditt så godt som mulig slik at det blir lettere for deres kundeservice å finne en tilfredsstillende løsning med en gang.
 • Hvis du ikke er veldig teknisk anlagt kan det være lurt å høre med noen venner eller familie som kan hjelpe deg å forklare problemet.
 • Du vil så få en automatisk generert epost med ditt referansenummer til den opprettete saken.

Følg så alle stegene du får oppgitt når du får svar fra kundeservice.

Vår erfaring med Kristendate kundeservice

Vi hadde ingen problemer under vår test, men valgte å sende inn et enkelt spørsmål bare for å sjekke responstid og hvilket tilsvar vi fikk slik at vi ikke brukte opp unødvendig mye tid.

Vi fikk svar dagen etterpå, og de ga oss flere ulike løsninger vi kunne benytte for å fikse vårt problem. Vi var generelt fornøyd med deres kundeservice.

Kristendate har en veiviser som forklarer deg de mest vanlige problemene, men hvis du ikke får svar på ditt problem der kan du sende inn en henvendelse. Vi fikk svar raskt og de ga oss en tilfredsstillende løsning på vårt problem.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Kristendate?

Absolutt alle datingapper og tjenester får stort sett negative tilbakemeldinger. Dette gjelder spesielt de som benytter seg av en abonnementstjeneste.

Mange kunder innser ikke at de har inngått et abonnement, og velger å slette appen eller slutte å bruke siden også finner de plutselig ut at de har blitt trukket for nye måneder. Et abonnement er aktivt helt til man selv velger å kansellere det.

Vi er enig i at alle abonnementstjenester kan bli flinkere til å opplyse om dette, og vi har selv gått på en smell her med abonnement andre steder.

Vi fant generelit lite tilbakemeldinger på deres tjenster, men du kan lese om noen av disse her og se hvilken score de har fått: Applestore og GooglePlay.

Kristendate har fått litt negative tilbakemeldinger, men dette gjør alle absolutt alle datingapper og sider. Det meste går ut på at folk har glemt at det er en abonnementstjenestene eller at de får lite matcher eller ikke kommer i kontakt med nok brukere. Det er viktig å lage en spennende profil med gode bilder.

Test av Kristendate kundeservice. Par som holder hender med en rose.

Sammenlign Kristendate med andre datingsider

Kristendate VS Match og Elitesingles

Vi har valgt å sammenligne Kristendate med to andre datingsider og apper hvor man kan finne andre som ser etter et seriøst forhold. Match er en generell datingside hvor man kan møte alle slags mennesker i alle aldre, men Elitesingles er en nisje side for folk med høyere utdanning eller sosioøkonomisk status.

Man kan registrere seg for å teste ut deres tjenester uten å binde seg til noen av aktørene. Det kan være lurt å bruke flere ulike datingsider samtidig.

Kristendate vs Match vs ElitesinglesHer vil vi sammenligne de viktigste tingene man ser etter i en datingapp eller side.
VS
VS
PrisEr de kompetitive på pris?
VS
VS
FunksjonerHar de tilfredsstillende funksjoner?
VS
VS
BrukervennlighetHvor lett er siden/appen å bruke?
VS
VS
KundeserviceHar de tilgjengelig kundeservice?
VS
VS
Gratis å brukeKan man bruke viktige funksjoner gratis?
VS
VS
Har en applikasjonKan man laste ned en applikasjon på telefonen?
VS
VS
Fungerer for alleKan alle dra nytte av denne appen?
VS
VS

Kristendate leverer på nesten alle punkter og er veldig like de andre datingappene. Kristendate og Elitesingles fungerer på en måte for alle, men de fleste brukerne ser nok etter likesinnende enten det er kristne eller folk med høyere utdanning.

Priser

Hva koster Kristendate?

Det koster ingenting å registrere seg hos Kristendate, men for å kunne bruke viktige funksjoner som å sende meldinger må man betale kr 49,- per måned. Det er ingen bindingstid.

Det kan virke litt rart å måtte betale for å finne nye venner eller kjærligheten, men Kristendate er en av de billigste datingsidene og appene som krever et abonnement.

Hvis du vil sjekke ut Kristendate så kan du klikke på se dagens kampanjer.

1 måneds abonnement Deres eneste alaternativ

Kristendate har kun ett abonnement uten noen form for bindingstid. Det koster kun Kr 49,- per måned.
kr 49,- per måned Se dagens kampanjer

Prisen kan variere over tid eller det kan komme nye tilbud eller løsninger. Husk å alltid sjekke prisen selv før du inngår en avtale.

 • Kristendate er veldig billig i forhold til de fleste andre aktører som krever et aktivt abonnement.
 • De har ingen bindingstid.
 • Det er helt gratis å registrere seg og teste ut deres datingapp og side før man velger om man vil betale for et abonnement.

Konklusjon

Kristendate gjør mye bra og vi er relativt fornøyd med deres tjeneste. De har et lavt antall brukere i forhold til de største datingsidene, men veldig aktive brukere. Vi har generelt god erfaring med nisje sider som Kristendate og Turvenn etc.

De har gjort det enklere å møte likesinnede i mye større grad. Deres applikasjon har relativt høy brukervennlighet og er lett å navigere. Det er noe negativt at man må ha et aktivt abonnement for å kunne bruke tjenesten, men prisen er veldig billig i forhold til andre konkurrenter.

Hvis du har testet ut Kristendate før vil vi gjerne at du legger igjen en liten tilbakemelding i bunnen av artikkelen slik at nye lesere får vite mer om dine erfaringer rundt Kristendate.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra brukere

9.5 Vudering

Muligheter
9.5
Kundeservice
9
Funksjoner
9.5
Verdi for pengene
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo