Dating for kristne – Hvordan møte likesinnede (juni 2024)

Det kan være vanskelig å møte andre kristne på generelle datingsider og applikasjoner. VI har tatt for oss 5 ulike datingsider i denne artikkelen som har en høyere andel kristne samtidig som de har mange seriøse medlemmer.
Dating for kristne. To ringer og jesus på korset.

Det kan være vanskelig å finne likesinnede på datingapper når du er kristen. Vi skal ta for oss fem ulike datingapper hvor man kan treffe andre kristne. Det finnes ikke så mange kristne datingapper på markedet, men noen. Vi skal ta for oss andre datingapper og sider som har en høyere andel kristne i tillegg til nisjesider som i stor grad består av kristne.

#Dating apper for kristne
1.Kristendate – De fleste medlemmene er kristne, men noe mindre brukerbase.
2.Match – Den beste generelle datingappen for seriøse forhold.
3.Elitesingles – For folk med høyere utdanning og sosioøkonomisk status.
4.Singles50 – For folk over 50 år.
5.AcademicSingles – Over 3/4 deler har høyere utdanning.

Det vil nok variere litt hvor mange kristne som er på de ulike datingsidene og applikasjonene, men vi erfarte under vår test av disse datingsidene og applikasjonene i stor grad har en høyere andel kristne. Disse datingsidene har en stor andel seriøse medlemmer i forhold til mange andre datingsider. Vi har derfor valgt å ta disse med i denne artikkelen i tillegg til at man kan jo date folk som ikke er kristne selv om man er det selv.

1

Kristendate – Består i stor grad av kristne

Færre antall medlemmer enn andre datingsider, men mange kristne.
9.5
Kristendate: Erfaringer og vurdering (2024)

Kristendate.no

Vår erfaring er at Kristendate.no er den datingsiden som vil fungere best for kristne som ser etter likesinnede. Vi …
Annonselenke.

Hva er Kristendate?

Kristendate er en nisje datingside som i stor grad består av Kristne. Her er det mye lettere å finne likesinnede og jevnbyrdige med de samme verdiene og moralene man selv har. De har et mye lavere antall medlemmer enn de mest populære datingappene som for eksempel Badoo. Vi erfarer derimot at det er mye lettere å komme i kontakt med andre når man kan ta i bruk nisjesider.

Kristendate har mange aktive og seriøse medlemmer, og vi erfarte under vår test av deres tjenester at folk var mye mer åpne der enn på mange andre datingapper. Det er nok lettere å komme i kontakt med likesinnede i så stor grad, og da flyter nok praten fortere også.

Vår vurdering av Kristendate

Kristendate fyller et tomrom i markedet, og lar kristne møte hverandre på en felles online arena. Vi vurderer at nisjesider er mye bedre enn generelle datingsider. Det gjør det lettere å komme i kontakt med mer seriøse og aktive brukere. De fleste generelle datingappene som er gratis å bruke har stor gjennomtrekk, og useriøse medlemmer.

De har laget en brukervennlig side og applikasjon. De har også en lav månedssats på sitt abonnement i forhold til mange andre aktører, og koster kun kr 49,- per måned.

Vår vurdering av Kristendate. Mann som skjuler blomster bak ryggen.
2

Match – Beste generelle datingside

Her kan du møte alle demografier.
9.9
Match.com: Erfaringer og vurdering (2024)

Match.com

Her kan du lese vår store test av Match.com. Vi deler egne erfaringer og andre brukere sine anmeldelser for å vurdere …
Annonselenke.

Hva er Match?

Match er en generell datingapp som fokuserer på mer seriøs dating. Her finner man et høyere antall single som ser etter noe mer langvarig og seriøs enn hos mange andre aktører. Match har gode algoritmer for å matche kompatible personer sammen, og man vil således match lettere med likesinnede. Siden de er en mer seriøs datingside vil man finne en høyere grad kristne her.

Man kan registrere seg helt gratis for å benytte seg av deres tjenester, men for å kunne bruke alle funksjoner må man inneha et aktivt abonnement.

Vår vurdering av Match

Match havnet på en sikker 2. plass i vår test av beste datingside. De gjør det meste bra, og vi erfarer at det finnes mange seriøse og aktive medlemmer der. Match har gode algoritmer for å gi deg matcher, og gjør det lettere å matche med passende demografier.

De har klart å lage en funksjonell og brukervennlig nettside og applikasjon man enkelt kan bruke uavhengig av hvor data kyndig eller flinke på smarttelefon man er.

Vi kan trygt anbefale Match hvis du er kristen og ser etter noe seriøst.

3

EliteSingles- Høy sosioøkonomisk status

Passer for folk med høyere sosioøkonomisk status.
10
EliteSingles: Erfaringer og vurdering (2024)

EliteSingles

I denne artikkelen tar vi for oss datingsiden EliteSingles. Vi utfører en grundig vurdering og presenterer vår …
Annonselenke.

Hva er EliteSingles?

EliteSingles fungerer best for folk med høy utdanning, sosial status eller økonomisk bemidlede. Her finner man gjerne folk med de samme egenskapene, og EliteSingles er myntet på nettopp dette. Som med de andre datingsidene i denne artikkelen har EliteSingles en mye høyere andel seriøse og aktive medlemmer enn mange andre datingapper.

Det at de har en høyere andel seriøse medlemmer fører til at det blir en høyere andel kristne på disse datingappene også. EliteSingles består i stor grad av folk som ser etter noe mer langvarig enn kortvarig og uforpliktende.

Når man oppretter en brukerkonto hos EliteSingles må man ta en test basert på femfaktormodellen fra psykologien. Denne gir deg mer kompatible matcher. Det er gratis å opprette en brukerkonto hos EliteSingles, men for å kunne benytte seg av alle deres funksjoner må man ha et abonnement.

Vår vurdering av EliteSingles

EliteSingles gjør det meste riktig, og vi har valgt å rangere de som den beste datingappen og siden i vår test av beste datingside og applikasjon. Deres brukerbase består i stor grad av intellektuelle mennesker som ser etter noen som utfyller de intellektuelt, økonomisk og sosialt. De har mange aktive medlemmer og vi møtte på flere kristne under vår test.

Hvis du har høy sosioøkonomisk status eller utdanning kan vi trygt anbefale EliteSingles.

4

Singles50 – For deg over 50 år

Høy andel eldre og seniorer. De fleste er over 50 år.
9.9
Singles50: Erfaringer og vurdering (2024)

Singles50

Her kan du lese vår dyptgående vurdering av Singles50. Vi deler vår erfaring og kommer med vår anmeldelse av …
Annonselenke.

Hva er Singles50?

Singles50 er en datingside og applikasjon siktet mot eldre og seniorer. Deres medlemmer består i stor del av folk over 50år. De har mange seriøse medlemmer som i stor grad ser etter noe mer langvarig. Vi erfarer at nisjesider ofte fungerer mye bedre enn generelle datingsider. De har gode funksjoner for å matche likesinnede sammen, og hvis man selv er kristen får man flere kristne matcher.

De har en brukervennlig og enkel nettside og applikasjon som er lett å navigere selv om man er over 50 år. Det koster ingenting å registrere seg hos Singles50 for å teste ut deres tjenester. Hvis man vil ha tilgang til alle funksjonene må man inneha et aktivt abonnement, men vi erfarer at dette igjen fører til at folk bruker datingsiden mer aktivt, og gjerne seg etter noe mer seriøst og langvarig.

Vår vurdering av Singles50

Singles50 leverer et gjennomført produkt i form av en datingtjeneste. Her finner man i stor grad jevnaldrende, og de fyller et tomrom i datingmarkedet som gjør det lettere å møte folk over 50 år. De havnet på en solid 3. plass i vår test siden de leverer et gjennomført produkt, og innehar en stor andel seriøse og aktive medlemmer. Her var det mye lettere å komme i kontakt med andre i større grad.

Deres nettside er veldig enkel å navigere og spesielt satt opp slik at den blir lettere å bruke selv om man ikke har veldig mye erfaring med datamaskiner eller smarttelefoner. Vi vurderer Singles50 til å være en av de beste datingsidene, og hvis du er over50 og ser etter jevnaldrende og likesinnede kan vi anbefale Singles50 på det sterkeste.

Vår vurdering av Singles50. Eldre par som smiler.
5

AcademicSingles – Seriøs datingapp

Over 3/4 har høyere utdanning.
9.8
Academic Singles: Erfaringer og vurdering (2024)

Academic singles

AcademicSingles havnet på en solid 4. plass i vår test av beste datingside og app. De har lagt seg i samme segment som …
Annonselenke.

Hva er AcademicSingles?

AcademicSingles lar deg møte andre mennesker med høy utdanning. Hele 3/4 har høyere utdanning på denne datingsiden, og man vil slik møte høyt utdannede mennesker i mye større grad her enn på generelle datingsider og applikasjon. Like barn leker best, og dette gjelder også når det kommer til dating. Statistisk sett vil par som har relativt lik sosioøkonomisk status holde ut lenger enn hvor det er store skilnader.

Dette går nok ikke bare på det økonomiske, men også hvorvidt man utfyller hverandre intellektuelt. AcademicSingles har gode algoritmer, og benytter seg også av femfaktormodellen fra psykologien for å finne mer kompatible matcher til deg.

Man kan registrere seg gratis hos AcademicSingles, men for å benytte seg av alle deres tjenester må man inneha et aktivt abonnement.

Vår vurdering av AcademicSingles

Vi liker alltid nisjesider siden det gjør det lettere å møte likesinnede og spesifikke demografier. AcademicSingles er intet unntak, og vår vurdering er at de gjør det meste riktig. De havnet på en solid 4. plass i vår test av beste datingside.

De har laget en brukervennlig og appellerende applikasjon og nettside. Hvis du har høy utdanning, og er ser etter noen jevnbyrdige vil vi anbefale deg å ta i bruk AcademicSingles. De har også en høyere andel kristne enn mange andre datingapper fikk vi erfare.

Møteplasser for single kristne

Det finnes også andre arena man kan møte andre kristne på i tillegg til ulike datingsider og applikasjoner. Dette kan være steder hvor det befinner seg en høy andel kristne. Det går også an å ta i bruk sine egne sosiale arenaer som den lokale menigheten og andre kristne sosiale sammenkomster. Det kan være lurt å bruke nettverket sitt for å komme i kontakt med andre likesinnede.

Date noen som ikke er kristne

I tillegg til å møte kristne kan man også date noen som ikke er kristne såfremt man er åpen for dette. Mange finner kjærlighet i hverandre selv om man ikke har nøyaktig de samme verdiene og felles livssyn.

Konklusjon

Oppsummert har vi valgt å kåre Kristendate.no til beste dating app for kristne i 2024. Videre er følgende datingsider også gode alternativer for deg som er kristen: Match.com, EliteSingles, AcademicSingles, Singles50.

Ofte stilte spørsmål om dating for kristne

Kan man få seg en turvenn gjennom å date?

Ja, det kan man absolutt. Det finnes til og med en datingside rettet mot nettopp dette, nemlig Turvenn.no. Vi i norskedatingsider.no har testet ut denne datingsiden før, og hvis du vil lese mer om Turvenn kan du lese vår anmeldelse av de.

Finnes det noen kristne apper?

Ja, det finnes flere kristne applikasjoner som for eksempel Kristendate. Vi erfarer at det er mange aktører for dette i utlandet, men ikke så mange av disse har aktive brukere i Norge.

Hva er lurt å tenke på når man er singel og driver med dating?

Vis deg fra en god side, men vær deg selv. Vi har skrevet mange ulike artikler om nettopp tips til hva man bør tenke på når man date: Tips til første date, Datingtips og Nettdating. Du kan også sjekke ut Tinderfotograf.no for å se noen eksempler på dette.

Finnes det kristne forum?

Ja, det finnes kristne forum. En av aktørene vi har tatt med i denne artikkelen, nemlig Kristendat.no har et forum man kan delta aktivt i. Her kan man finne nye venner så vel som romantiske partnere.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo