Datingsider med flest brukere i Norge (juni 2024)

Det finnes et overflod av ulike datingsider og applikasjoner i Norge. Vi skal ta for oss noen av de med flest brukere i Norge slik at det blir lettere for deg å finne en applikasjon og datingside med mange aktive medlemmer.
Datingapper med flest brukere i Norge. Par som koser seg sammen.

Det er utrolig mange datingsider og applikasjoner i Norge. Noen av disse har mange brukere, mens andre har få. Vi skal ta for oss de applikasjonene med flest brukere i Norge i denne artikkelen. Man kan også skille mellom registrerte medlemmer, og aktive brukere. Dette er ikke alltid like lett å finne fasitsvar på, og de ulke datingsidene oppgir nok ikke alltid helt eksakte nummer da det er i deres interesse å skilte med så mange medlemmer som mulig.

Her er de syv datingsidene med flest antall aktive brukere i Norge:

#Datingsider med flest aktive brukere
1.Tinder – 500 000 brukere i Norge.
2.Match – 300 000 norske medlemmer.
3.Singles50 – 60 000 brukere i Norge.
4.AcademicSingles – Flest brukere med høy utdanning.
5.EliteSingles – Flest brukere med høy sosioøkonomisk status.
6.Møteplassen – 125 000 norske brukere.
7.Badoo – Verdens nest største datingside.

Alle leverandørene vi har listet i tabellen ovenfor har mange aktive medlemmer. Vi har valgt å liste datingsider med aktive brukere i tillegg til de med flest brukere. Vi har også valgt å ta med enkelte nisjesider som har mange brukere innenfor visse demografier som for eksempel Singles50 som har en høy andel eldre og seniorer.

1

Tinder – Desidert flest brukere i Norge

Verdens største datingside.
8
Tinder: Erfaringer og vurdering (2024)

Tinder

I denne artikkelen vil vi dele våres og forbrukeren sin erfaring med Tinder. I denne artikkelen skal vi ta et dypdykk …
Annonselenke.

Hva er Tinder?

Tinder er verdens og Norges største datingside og applikasjon med over 500 000 medlemmer i Norge og over 10 millioner aktive brukere hver måned. De har desidert flest medlemmer i Norge, og man omtaler gjerne dating som Tinder siden det er blitt så populært. Her kan man møte alle demografier.

Hvis du ser etter en datingapp med mange medlemmer som er gratis å bruke kan det ikke slå feil å teste ut Tinder. Hvis du ser etter alternativer til Tinder har vi skrevet en artikkel om dette. Vi har også laget en artikkel om Tinder tips hvis du trenger noen tips og triks når det kommer til å få mest mulig ut av din opplevelse på datingsider og applikasjoner.

Hva er Tinder? Par som er på date.
2

Match.com – Seriøs datingside

Seriøs datingside med mange aktive brukere.
9.9
Match.com: Erfaringer og vurdering (2024)

Match.com

Her kan du lese vår store test av Match.com. Vi deler egne erfaringer og andre brukere sine anmeldelser for å vurdere …
Annonselenke.

Hva er Match?

Match er en generell datingside som alle kan benytte av. Deres medlemmer består i all hovedsak av folk som ser etter noe seriøst i forhold til mange andre datingsider og applikasjoner. Vi erfarer at de har en stor aktiv brukerbase, men noe mindre brukerbase generelt enn en del andre aktører. Vi har valgt å ta de med da vi erfarer at de har en høy andel aktive seriøse medlemmer og over 300 000 registrerte medlemmer.

Match har fokusert mer på å tiltrekke seg seriøse medlemmer i mye større grad enn mange andre datingapper som Hinge eller Bumble som er gratis å bruke. Man kan selvfølgelig møte mennesker som søker noe mer kortvarig, men de har mange seriøse og aktive medlemmer.

De har laget en brukervennlig applikasjon og nettside som er enkel å navigere. Det er helt gratis å registrere seg for å teste ut deres tjenester, men man må dessverre ha et abonnement for å kunne benytte alle deres funksjoner inkludert det å prate med andre.

Match stakk av med en solid 2. plass i vår test av beste datingside og applikasjon da de har en så høy andel seriøse og aktive medlemmer i motsetning til mange andre datingsider.

3

Singles50 – Flest medlemmer over 50 år

Over 60 000 medlemmer over 50.
9.9
Singles50: Erfaringer og vurdering (2024)

Singles50

Her kan du lese vår dyptgående vurdering av Singles50. Vi deler vår erfaring og kommer med vår anmeldelse av …
Annonselenke.

Hva er Singles50?

Singles50 har med sine 60 000 brukere, flest medlemmer over 50 år i Norge. Her er det lettere å finne jevngamle i mye større grad, og vi erfarer at nisjesider fungerer veldig godt da det er enklere å møte spesifikke demografier. Vi har valgt å ta de med siden de har en høy brukerbase bestående av folk over 50 selv om de i antall medlemmer har mye mindre enn de største datingappene. De har derimot en aktiv og seriøs brukerbase i motsetning til Tinder som har en stor, men inaktiv brukerbase med høyt alderspenn.

4

AcademicSingles – For folk med høy utdanning

Flest brukere med høyere utdanning.
9.8
Academic Singles: Erfaringer og vurdering (2024)

Academic singles

AcademicSingles havnet på en solid 4. plass i vår test av beste datingside og app. De har lagt seg i samme segment som …
Annonselenke.

Hva er AcademicSingles?

AcademicSingles gjør det lettere for jevnbyrdige intellektuelt og økonomisk å møte hverandre på en felles arena. Hele 3/4 har høyere utdanning på AcademicSingles og de fyller et tomrom i markedet som lar folk med høyere sosioøkonomisk status finne frem til hverandre. Det kan være vanskelig å finne likesinnede i like stor grad på generelle datingapper som Happn.

AcademicSingles har i likhet med Singles50 og EliteSingles en algoritme som matcher deg med andre basert på femfaktormodellen fra psykologien. Slik kan man bruke mindre tid på å tråle gjennom datingappene for å finne noen man er kompatible med da algoritmene gjør halve jobben for deg.

Man kan registrere seg helt gratis hos AcademicSingles for å se om det er noe for deg, og hvor mange matcher man får før man velger om man vil abonnere. Man må ha et abonnement for å få tilgang til alle deres funksjoner.

5

EliteSingles

EliteSingles – Flest brukere med høyere sosioøkonomisk status.
10
EliteSingles: Erfaringer og vurdering (2024)

EliteSingles

I denne artikkelen tar vi for oss datingsiden EliteSingles. Vi utfører en grundig vurdering og presenterer vår …
Annonselenke.

Hva er EliteSingles?

EliteSingles har mange aktive medlemmer, men er en nisjeside. Dette medfører at de gjerne har en mindre andel brukere generelt, men veldig mange aktive og seriøse brukere i forhold til mange andre datingsider. Vi har valgt å ta de med da deres brukerbase består av folk med høy sosioøkonomisk status, og her finner man det høyeste antallet brukere med denne bakgrunnen.

De har aktive og seriøse medlemmer som ser etter likesinnede i stor grad. Dette gjør det enklere å møte folk med høy økonomisk status eller sosial status. Vi erfarer at nisjesider i mye større grad fungerer, og selv om de generelt har mindre medlemmer har de ofte en høy andel aktive og seriøse brukere.

EliteSingles leverer på alle fronter, og vi kåret de best i test under vår test. Her finner man jevnbyrdige som ser etter det samme som deg. Vi kan anbefale EliteSingles på det sterkeste.

6

Møteplassen – Finn venner og partnere

125 000 brukere i Norge
9.6
Møteplassen: Erfaringer og vurdering (2024)

Møteplassen

I denne artikkelen skal vi vurdere og dele erfaringer med Møteplassen.
Annonselenke.

Hva er Møteplassen?

Møteplassen er en stor datingside med over 125 000 norske medlemmer. Dette liker vi veldig godt da vennskap kan utvikle seg romantisk over tid. Vi har valgt å ta de med da de er en gigant på det Norske markedet, og har utspring i Norge.

De har en høy grad av aktive og seriøse medlemmer som ser etter nye romantiske partnere eller vennskap. Vi erfarte under vår test at det er stor forskjell på antall aktive og seriøse brukere avhengig av hvilken datingside du benytter deg av. Møteplassen har de mange aktive medlemmer som aktivt ser etter noe i forhold til mange andre datingsider.

De har gode funksjoner og algoritmer for å matche folk sammen. Match er en generell datingside som lar deg møte alle demografier.

7

Badoo – Generell dating og chatteside

425 millioner brukere på verdensbasis
9.5
Badoo: Erfaringer og vurdering (2024)

Badoo

I denne artikkelen har vi vurdert Badoo og vil dele våres anmeldelse basert på egne erfaringer og brukere sine omtaler.
Annonselenke.

Hva er Badoo?

Badoo passer for alle demografier, og er verdens nest største datingside med over 425 millioner medlemmer på verdensbasis. De var tidlig ute på markedet, og tilbyr en veldig lik tjeneste som Tinder. De har mange brukere i Norge også, men er nok noe større i andre land.

Badoo har klart å lage en god applikasjon og brukervennlig nettside. Her kan man komme i kontakt med folk i alle aldre. Det vi erfarer er at datingapper som er gratis å bruke har en lavere andel seriøse brukere enn de som krever et medlemskap. Dette gjelder også Badoo, men i litt mindre grad enn sine største konkurrenter.

Badoo har klart å lage en god applikasjon og brukervennlig nettside. Her kan man komme i kontakt med folk i alle aldre. Det vi erfarer er at datingapper som er gratis å bruke har en lavere andel seriøse brukere enn de som krever et medlemskap.

Hvis man ser etter en gratis datingside og applikasjon som er gratis å bruke kan man trygt laste ned Badoo. Her finner du mange medlemmer og brukere.

Hva er Badoo? Par som holder rundt hverandre på stranden.

Oppsummering

Tinder er klart den største datingappen i Norge med over 500 000 registrerte medlemmer. Den nest største datingappen i Norge er Match.com med sine i overkant av 300.000 brukere.

Videre har vi tatt for oss de datingappene som har et høyt antall brukere og retter seg mot spesifikke demografier, herunder: EliteSingles, AcademicSingles, SIngles50, Møteplassen og Badoo.

Ofte stilte spørsmål om datingapper med flest brukere

Hvilken datingapp er mest populær i Norge?

Tinder er den klart mest populære datingappen i Norge. De har flest antall medlemmer i Norge, og i hele verden. De har over 75 millioner registrete brukere som benytter applikasjonen månedlig.

Hva er den mest seriøse datingsiden?

Match er den mest seriøse datingsiden. Her ser folk i stor grad etter noe seriøst og langvarig i forhold til mange andre datingsider.

Hvor mange brukere har Tinder?

Tinder har over 75 millioner månedlige brukere, og over 600 millioner registrerte brukere over alle årene. De er den desidert største datingappen i verden, men også i Norge.

Har sukker.no mange medlemmer?

Sukker har en del medlemmer, men mange av disse er eldre eller seniorer. De har en god del mindre enn de største datingappene og sidene, men allikevel en aktiv brukerbase.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo