Hvordan bli mer attraktiv når du dater? – 5 fantastiske råd

Usikker på hvordan du kan bli mer attraktiv når du dater? Vi skal gi deg 5 fantastiske tips som fungerer i denne artikkelen!
Hvordan bli mer attraktiv når du dater? - 5 fantastiske råd som fungerer! Mann og kvinne som er tiltrukket hverandre.

Usikker på hvordan du kan bli mer appellerende og attraktiv når du dater? Vi skal gi deg 5 fantastiske råd i denne artikkelen slik at du kan fremstå mer attraktiv for din date!

Det å tiltrekke seg en partner kan være vanskelig og det er ikke alltid man er helt sikker på hvordan man skal gå frem. Slapp av, vi skal gi deg noen veldig gode råd som fungerer!

Jeg måtte selv jobbe med dette når jeg begynte å date igjen etter et langvarig forhold, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne og hvordan man skal gå frem.

Hva vil det si å være attraktiv?

Det kan være greit å begynne med å definere hva det faktisk vil si å være attraktiv. Mange vil gjerne gå rett til konklusjonen om at det er å se pen ut, men det ligger også mange ulike faktorer bak dette.

Man kan være attraktiv på utallige måter og noen av disse er:

  • Være velstelt og frisert.
  • Veltrent eller se sunn ut.
  • Sjarmerende.
  • God humor.
  • Gode personlighetstrekk.
  • Høy sosioøkonomisk status.
  • Fint smil.
  • Hvis du er omgjengelig og leken.
  • Selvsikkerhet uten å være høy på seg selv.
  • Autentisk – Vær deg selv.

Det finnes selvfølgelig evig med ting som gjør deg attraktiv og her er det nesten bare fantasien og individuelle preferanser som spiller inn.

Hva vil det si å være attraktiv? Bilde av en attraktiv kvinne.

1. Begynn å trene og ta sunne valg

De aller fleste finner mennesker som generelt er sunne attraktive. Dette betyr ikke at du trenger å bli en bodybuilder eller toppidrettsutøver, men å holde seg i generelt god form.

Det å ta vare på helsen sin er også noe mange verdsetter hvis de ser etter en livslang partner, og dette kan man vise at man gjør ved å holde seg aktiv og sunn.

Det kan også være lurt å kutte ut de verste vanene sine som snus, alkohol eller det å spise usunt. Slik vil man også fremstå mer disiplinert og vise at man faktisk verdsetter seg selv.

2. Fokuser på personlig utvikling

Som det første rådet er dette også noe man burde gjøre uavhengig av om man driver med dating, men det kommer absolutt godt med når man dater også.

Det å ha ambisjoner og jobbe med seg selv når det kommer til traumer, emosjonelle vanskeligheter eller rett og slett karriere er utrolig viktig, og andre mennesker ser dette.

Mange setter veldig pris på noen som er karriereorientert med ambisjoner. Slik vil man også få høyere sosioøkonomisk status, og dette er selvfølgelig også noe som gjør deg mer attraktiv.

Det trenger ikke alltid å være det at du tjener mer penger, men at du er en autoritet innenfor ditt felt eller rett og slett gjør en god jobb. Dette fører igjen til bedre selvtillit og trygghet og dette gjør deg mer attraktiv som partner.

3. Vær velstelt og velkledd

Dette er noe som mange er veldig flinke til, men det er også noe som veldig mange mangler. De fleste kler seg nok greit og legger ned litt tid i utseendet sitt, men det å legge ned litt ekstra arbeid kan lønne seg.

Ved å vise at man er velstelt og velkledd vil man også vise at man respekterer seg selv, og andre vil så automatisk gjøre dette i mye større grad.

Dette vil også gjøre at du føler deg mer attraktiv slik at du utstråler selvsikkerhet og komfort i mye større grad! Vi har vel alle pyntet oss og tenkt at vi ser bra ut? Slik føler man seg bedre og det smitter.

4. Smil, vær tilgjengelig og komfortabel

Det å være lett å komme til gjør deg mer attraktiv og dette kan man enkelt gjøre ved å ha et genuint smil på lur og vise at man er åpen og leken.

Slik vil praten falle mer naturlig og motparten vil slappe mer av i større grad slik at den man er å date med lettere blir komfortabel med deg, og hvis daten føler seg trygg er det mye lettere å få en dypere kontakt.

Hvis man er ukomfortabel i en sosial setting som det å date vil det være vanskelig å utvikle en tiltrekning og dette gjelder begge parter. Det er derfor viktig å skape en trygg sone slik at tiltrekningen kan vokse.

Vi har vel alle hørt historier om kleine dater og rare folk? Man vil helst unngå dette, og ved å være tilgjengelig, komfortabel og ved å smile vil man mye fortere skape en trygghet i relasjonen.

5. Lev et spennende liv

Det er flere fordeler med å leve et spennende liv! Slik vil man også oppleve mer ting generelt, og dette gjør at man får flere livserfaringer og at man dermed vil være tryggere i ulike situasjoner som oppstår.

Dette er utrolig attraktiv, og livserfaring er noe mange setter pris på. Med livserfaringer kommer også selvtillit da man vet at man takler ulike situasjoner på en god måte.

Man vil også ha mye mer å prate om i tillegg til at man viser at man ikke alltid er tilgjengelig og har sine egne fritidssysler eller fokus på arbeid.

Mange vil gjerne ta del i livet ditt hvis du lever et spennende liv enten dette er i form av reise, sosiale sammenkomster, eller rett og slett hobbyene dine som turer i skog og mark eller motorsport etc.

5. Lev et spennende liv. Bilde av en attraktiv mann.

Hvorfor er det viktig å være attraktiv når man dater?

Datingmarkedet har alltid vært kompetitivt og i dagens datingkultur gjelder dette enda mer. Enten du er kvinne eller mann så er det stor konkurranse om å få de beste partnerne.

Enten du ser etter noe kortvarig eller langvarig er det dessverre høy konkurranse og med dagens teknologi i form av datingapper og sider er nye mennesker lettere tilgjengelig.

Hvis man ikke jobber mot dette eller er velsignet med et utrolig attraktivt utseendet, har en veldig god jobb eller høy sosioøkonomisk status kan det være vanskelig å plukke fra øverste hylle eller hvilken som helst hylle.

Det er derfor veldig gunstig å ta noen enkle, og noen vanskelige grep for å utvikle seg selv som person slik at man blir mer attraktiv når man date, men også på selve daten.

Her får man gjerne en snøballeffekt jo flere ting man jobber med. Når ballen først begynner å rulle og man ser resultater blir man mer og mer attraktiv og får høyere selvtillit som igjen er veldig attraktiv.

Oppsummering

Fremdeles usikker på hvordan du kan bli mer attraktiv når du dater? Hvis du følger alle tipsene er jeg helt sikker på at du ikke bare vil bli mer attraktiv for folk du dater, man absolutt alle dine relasjoner i tillegg til at du vil få generelt høyere livskvalitet.

Det å være attraktiv faller nok enkelte mer naturlig enn andre, og noen er rett og slett født med naturlig skjønnhet mens andre må legge ned innsats!

Det å jobbe med disse tingene fører også til at man får bedre selvtillit og mer livserfaring og dette er noe de aller fleste finner veldig attraktivt!

Det blir rett og slett en snøballeffekt og når ballen først har begynt å rulle kan den bli massiv! Man trenger som sagt ikke bli best i alle tingene, men små enkle grep daglig blir fort til noe stort.

Ofte stilte spørsmål om å bli mer attraktiv

Hvordan bli mer attraktiv for menn?

For å bli mer attraktiv for menn kan det være lurt å jobbe med utseendet sitt i form av klær, sminke og det å holde seg fysisk aktiv.

Det kan også være lurt å være en god samtalepartner og partner generelt. Vis at du er støttende og full i empati. Ha gjerne et smil på lur, vær leken og morsomt.

Hva er attraktivt hos menn?

Som en mann er det attraktivt å ha gode personlighetstrekk, en sunn kropp, være velstelt og velkledd og det å ha en god karriere.

Selvtillit uten å være for høy på seg selv blir også ansett som attraktiv. Dette kommer gjerne med livserfaring eller ved at man har tatt gode valg i livet.

Hva liker menn at kvinner kler seg i?

Dette er nok helt individuelt og enkelte liker en litt mer moderat klesstil, mens andre menn gjerne foretrekker noe litt mer spenstig og innbydende.

De fleste menn liker nok at kvinner kler seg i noe de føler seg komfortabel i og da utstråler de nok naturlig skjønnhet i mye større grad, og dette finner menn veldig attraktivt.

Hvordan få daten interessert?

By på deg selv! Vær leken og morsom, men åpen og seriøs når det passer seg. Ha dype samtaler, men også lette og kjekke!

Det kan være lurt å smile og gjøre den man er med trygg på interaksjonen og deg som person i tillegg til settingen.

Slik vil det blir mye lettere å etablere en trygg relasjon, og dette er uhyre viktig i et datingscenario.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo