Beste møteplasser for voksne (februar 2024)

Det er ikke alltid like lett å møte nye mennesker som voksen, men vi skal ta for oss noen av møteplassene du kan treffe andre voksne på i denne artikkelen.
Møtepasser for voksne. Par som sitter på en restaurant.

Det kan være vanskelig å møte andre i voksen alder, men det finnes flere møteplasser på internett man kan ta i bruk for å møte nye venner og romantiske partnere. Vi skal ta for oss fem av disse i denne artikkelen, men har også utført en stor test av over 20 ulike datingsider og applikasjoner.

#Møteplasser for voksne
1.Elitesingles – Beste møteplass for folk med høyere utdanning.
2.Match – Beste generelle møteplass.
3.Turvenn – For folk som er glade i å gå tur. Her kan man møte venner også.
4.Singles50 – Stor andel brukere over 50 år.
5.Møteplassen – Datingside med en stor andel brukere over 30 år. Man kan også møte venner.

Vi skal gjøre det litt lettere for deg å finne flere arenaer hvor du kan møte andre voksne. Dette er noen av de beste møteplassene for voksne online, men vi skal også ta for oss noen flere arenaer man kan møte voksne på utenfor internett.

1

EliteSingles – Møteplass for folk med høy utdanning

Her finner man likesinnede med høyere utdanning.
10
EliteSingles: Erfaringer og vurdering (2024)

EliteSingles

Vår erfaring med Elitesingles er så bra at vi har kåret datingsiden til Norges beste. De leverer nøyaktig det de lover …
Annonselenke.

EliteSingles er best for deg med høy utdanning eller sosioøkonomisk status.

Elitesingles består av folk med høyere utdanning i stor grad. over 3/4 har høyere utdanning, og resten har i stor grad høyere sosioøkonomisk status. Hvis du ønsker å møte andre likesinnede på en felles arena fungerer EliteSingles veldig bra som en møteplass for jevnbyrdige intellektuelt og økonomisk. Like barn leker best, og dette gjelder også dating eller vennskap.

Hva koster EliteSingles?

Man kan registrere seg gratis for å teste ut deres tjeneste før man velger om man vil abonnere eller ikke. For å kunne benytte alle deres funksjoner må man ha et aktivt abonnement, men vi erfarer at dette i større grad fører til mer seriøse brukere.

Abonnementene til EliteSingles koster:

  • 3 måneder koster kr 649,- per måned som tilsvarer en samlet sum pålydende kr 1 947,-.
  • 6 måneder koster kr 379,- per måned som tilsvarer en samlet sum pålydende kr 2 274,-.
  • 12 måneder koster kr 279,- per måned som tilsvarer en samlet sum pålydende kr 3 348,-

Det er nesten like dyrt å abonnere for 6 måneder som for 3 måneder. Vi anbefaler alle å teste ut et kortere abonnement hvis man ikke er sikker på at man vil abonnere på EliteSingles over lang tid.

Vår vurdering av EliteSingles

Under vår test av EliteSingles erfarte vi at det i større grad var mye enklere å komme i kontakt med likesinnede, og at de fleste medlemmene hadde høyere utdanning eller forhøyet sosial eller økonomisk status. Dette gjorde det lettere å treffe demografien man var ute etter. Vi kom i mange gode samtaler med spennende mennesker. Enten du er en kvinne eller en mann kan vi anbefale EliteSingles da de har en veldig balansert kjønnsfordeling.

De har laget en brukervennlig nettside og applikasjon som er lett å navigere. EliteSingles benytter seg av femfaktormodellen fra psykologien for å gi deg bedre matcher innledningsvis slik at du kan bruke mer tid på andre sysler enn datingscenen. Alt i alt gjør EliteSingles det meste riktig, og vi har derfor valgt å kåre de til den beste datingsiden i vår test.

Vår vurdering av EliteSingles. Par som nesten kysser.
2

Match – Beste generelle dating app

Her kan du møte alle demografier.
9.9
Match.com: Erfaringer og vurdering (2024)

Match.com

Her kan du lese vår store test av Match.com. Vi deler egne erfaringer og andre brukere sine anmeldelser for å vurdere …
Annonselenke.

Best for folk mellom 25 og 50 år.

Vi erfarte under vår test at en høy andel av deres medlemmer befant seg i segmentet mellom 25-50 år. Det kan derfor være gunstig å teste ut Match sine datingtjenester hvis du ser etter noen i denne alderen. Her var det overvekt av voksne mennesker som så etter noe mer langvarig og seriøst, og Match reklamerer jo med at de er en seriøs datingaktør.

Hva koster Match?

Det er helt gratis å opprette en bruker hos Match for å teste ut deres tjenester. Man kan til og med se hvor mange likes man får før man velger å abonnere, men for å kunne ta i bruk viktige funksjoner som å kunne prate med andre må man inneha et aktivt abonnement.

Abonnementene til Match koster:

  • 1 måned koster kr 379,- per måned.
  • 3 måneders abonnement koster kr 249,- per måned pålydende kr 747,-.
  • 6 måneders abonnement koster kr 189,-. per måned pålydende kr 1 134,-.

Det kan være lurt å prøve en måned før man velger å gå for deres lengre alternativ.

Vår vurdering av Match

Match er en av de bedre datingsidene, og er den beste generelle datingsiden i følge oss i Norskedatingsider.no og andre Norske forbrukere. De gjør det aller meste riktig, og her finner man en mye høyere andel seriøse medlemmer enn mange av de andre generelle datingsidene.

De har laget en brukervennlig nettside og app. Deres medlemmer består i all hovedsak av mennesker mellom 25-50 år som ser etter noe mer seriøst og langvarig, og det vil derfor være fordelaktig å benytte seg av Match sine tjenester om du ser etter det samme. I dagens datingkultur kan det være vanskelig å finne andre som søker noe mer langvarig og seriøst.

Selv om de fleste på Match består av folk som ser etter noe seriøst kan man også finne noe uforpliktende her også.

3

Turvenn – Her kan du møte venner og dater

For folk som vil finne nye tur partnere enten romantisk eller vennskapelig.
9.5
Bumble: Erfaringer og vurdering (2024)

Bumble: Erfaringer og vurdering (2024)

Vår erfaring med Bumble er at dette var en god løsning i teorien, men i et mindre marked som Norge var det kanskje ikke …
Annonselenke.

Best for deg som liker å være aktiv og gå på turer

Hvis du er aktiv eller har lyst til å leve et mer aktivt tur i naturlige omgivelser har Turvenn laget en arena hvor det er lettere å møte likesinnede som liker å gå på tur. De har rett og slett laget en møteplass hvor folk med felles interesser kan møtes. Her kan man bli kjent med folk som også ser etter vennskapelige forhold, og det kan være vanskelig å stifte nye bekjentskap i voksen alder.

Hva koster Turvenn?

Det er gratis å registrere seg hos Turvenn, men for å kunne benytte viktige funksjoner må man ha et abonnement.

Det eneste abonnementet til Turvenn koster:

  • 1 måned koster kr 49,-.

Turvenn har kun et abonnement, og dette er relativt billig i forhold til mange andre datingsider og apper.

Vår vurdering av Turvenn

Turvenn leverer et noe annerledes konsept enn andre datingsider, og legger til rette for at folk med felles interesser for tur har en felles arena å møtes på. Her kan man treffe nye venner i tillegg til romantiske partnere. Medlemmene arrangerer felles turer, og det har et eget forum hvor man kan diskutere ulike aspekter rundt turer og dating etc.

Vi erfarte at de har mange aktive og seriøse medlemmer, og fikk en følelse av et felleskap under vårt opphold der. Det er også veldig fint å kunne stifte nye bekjentskap i form av vennskapelige relasjoner i tillegg til å møte nye romantiske partnere der.

Hvis du liker å gå på tur, og samtidig ser etter nye tur venner kan vi trygt anbefale Turvenn.no

4

Singles50 – Møt folk over 50

Veldig mange brukere som er eldre og seniorer.
9.9
Singles50: Erfaringer og vurdering (2024)

Singles50

Her kan du lese vår dyptgående vurdering av Singles50. Vi deler vår erfaring og kommer med vår anmeldelse av …
Annonselenke.

Best for deg over 40 år

Nesten alle medlemmene til Singles50 er over 40 år, mens de fleste er over 50 år. Her vil det i stor grad være lettere å møte folk innenfor dette alders segmentet, og de har en høy andel seriøse medlemmer i forhold til mange andre datingsider og applikasjoner.

Deres nettside og applikasjon er enkel å navigere, og de innehar gode funksjoner for å matche kompatible mennesker sammen gjennom deres algoritmer basert på femfaktormodellen fra psykologien.

Hva koster Singles50?

Man kan registrere en bruker hos Singles50 helt gratis, men for å kunne benytte seg av viktige funksjoner som å skrive til andre medlemmer må man ha et aktivt abonnement.

Singles50 tilbyr 3 ulike abonnement, og disse koster:

  • 1 måned koster kr 799,-.
  • 3 måneder koster kr 719,- per måned. Samlet blir det da kr 2 157,-.
  • 6 måneder koster kr 399,- per måned. Samlet blir det da kr 2 394,-.

Vi anbefaler våre lesere å teste ut en måned først, men hvis du vil gå for et lengre abonnement vil det lønne seg å betale for 6 måneder i stedet for 3, da det kun skiller kr 250,- totalt.

Vår vurdering av Singles50

Vi erfarer at nisjesider og apper som Singles50 fungerer hvis man ser etter spesifikke demografier eller likesinnede. De legger til rette for at jevnbyrdige kan møtes på felles arenaer i større grad enn generelle datingapper og sider som består av alle mulige demografier.

De har laget en brukervennlig nettside og applikasjon som er enkel å navigere. Man kan også utføre videosamtaler her slik at det blir lettere å bli kjent med andre medlemmer man matcher med.

Vi erfarer også at det er en høyere andel seriøse medlemmer på datingsider som gjerne krever et aktivt abonnement enn datingsider og apper som er gratis å anvende. Vi kan trygt anbefale Singles50 som møteplass for mennesker over 40-50år.

Vår vurdering av Singles50. Eldre par som ser lykkelige ut.
5

Møteplassen – Seriøs dating app

Her kan man møte både venner og romantiske partnere.
9.6
Møteplassen: Erfaringer og vurdering (2024)

Møteplassen

I denne artikkelen skal vi vurdere og dele erfaringer med Møteplassen.
Annonselenke.

Møteplassen er best for deg over 30 år

Møteplassen sine brukere består i all hovedsak av voksne over 30 år. De har gjort det enklere å finne nye partnere eller stifte vennskapelige relasjoner med nye mennesker. Det finnes flere generelle datingsider, og vi har skrevet en artikkel om noen av alternativene til Tinder som for eksempel Badoo.

Møteplassen har lagt til rette for at det skal være lettere å møte nye venner og romantiske partnere, og innehar gode funksjoner for å matche kompatible personer sammen gjennom deres algoritmer og funksjoner.

Hva koster Møteplassen?

Det koster ingenting å registrere en bruker hos Møteplassen for å teste ut deres tjenester før man velger om man vil abonnere. For å kunne benytte seg av viktige funksjoner må man ha et aktivt abonnement, men det kan være lurt å teste ut tjenestene først.

Møteplassen tilbyr 3 ulike lengder på deres abonnement. Disse koster:

1 måned koster kr 349,-.

3 måneder koster kr 249.- per måned som blir til kr 747,-.

6 måneder koster kr 189,– per måned som blir til kr 1 134,-.

Vår vurdering av Møteplassen

Vi liker at møteplassen har laget en møteplass hvor man kan finne nye venner i tillegg til nye partnere. Dette gjør det litt enklere for voksne å møte nye mennesker og vi har selv erfart at det kan være vanskelig å få nye venner i voksen alder. Vennskap kan jo også utvikle seg romantisk over tid, og vi erfarer at datingsider som lar deg møte nye venner i tillegg bare er positivt.

De har en høy andel seriøse medlemmer i forhold til mange andre datingsider, og folk på Møteplassen ser i all hovedsak etter noe mer seriøst enn mange andre datingsider. Deres nettside og applikasjon innehar gode funksjoner. Den er også enkel å navigere.

Vi kan trygt anbefale Møteplassen for voksne som ser etter en møteplass hvor de kan stifte nye bekjentskaper og relasjoner enten det er romantisk eller vennskapelig.

Andre møteplasser for voksne

I tillegg til online møteplasser som datingsider etc. finnes det også andre arenaer hvor man kan møte voksne mennesker. Vi skal ta for oss noen av disse i dette avsnittet slik at våre lesere kanskje får noen nye ideer til hvor man kan komme i kontakt med andre voksne. Det er ikke alltid like lett å stifte nye bekjentskap i voksen alder, og det kan være vanskelig å finne en arena for dette.

Utesteder og sosiale tilstelninger

Dette er vel en av de meste normale stedene å møte nye mennesker på, men involverer ofte alkohol og festing. Det kan være lurt å delta aktivt på diverse sosiale tilstelninger, og prøve å komme i kontakt med folk man har felles interesser med. Slik vil nok mange stifte nye bekjentskap, men det er nok ikke en arena alle er komfortable med å delta på.

Ulike aktiviteter

Det finnes mange aktiviteter man kan delta aktivt på som er sosiale av natur slik om ulike idretter, kurs, dansing, fellesskap, klubber eller laug. Hvis man har vurdert å begynne med noe slik kan det være lurt å bare hoppe i det. Man bør gjerne finne noe man har interesse for eller noe som virker interessant. Dette er nok en av de bedre måtene å stifte nye bekjentskaper på, og man vil også få sosialisert seg en del bare av å delta på slike aktiviteter.

Venner, familie og kollegaer

Dette kan være veldig effektivt for å komme i kontakt med nye mennesker, og er en effektiv møteplass for å komme i kontakt med andre. Det kan være lurt å være litt frempå slik at man stifter nye individuelle relasjoner til andre mennesker, og man kan trygt bruke venner, familie og kollegaer til dette.

Oppsummering

Det finnes utallige møteplasser for voksne, og det er kun fantasien som som setter grenser for hvor man kan møte andre mennesker. Vi har dekket noen av de mest vanlige møteplasssene i denne artikkelen, og vist deg flere ulike datingsider og apper man kan ta i bruk.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo