Dating Bergen: de 7 beste tipsene

Dater du i Bergen? Jeg skal vise deg de 7 beste tipsene fra en lokal helt slik at det blir enklere for deg å finne deg en date i tillegg til å briljere på eventuelle dater!
Dating Bergen: de 7 beste tipsene. Bilde av Bryggen.

Dater du i Bergen? Jeg skal vise deg de 7 beste tipsene fra en lokal helt slik at det blir enklere for deg å finne deg en date i tillegg til å briljere på eventuelle dater!

Bergen er en fantastisk, men våt by som har mye spennende å by på selv med mange gråværsdager og mye nedbør! Her finner man selvfølgelig de 7 fjell, men også et veldig velutviklet kulturliv.

I denne artikkelen skal jeg gi deg noen fantastiske tips slik at det blir lettere for deg å ta datingmarkedet med storm hvis du befinner deg i Bergen!

1. Datingsider og apper

Det første man må gjøre er jo selvfølgelig å skaffe seg en date! Det kan jo bli vanskelig å date i Bergen uten å ha noen å date. Her finnes det mange måter å gå frem og noen fungerer bedre enn andre.

Bergen er en relativt stor by med rundt 300 000 innbyggere så her har man jo absolutt noen muligheter når det kommer til å finne seg en date.

En av de enkleste måtene er nok å ta i bruk en av de mange datingappene og jeg skal foreslå de 5 jeg i samsvar med utallige andre brukere mener er best for å finne seg en date i Bergen:

9.9
Match.com: Erfaringer og vurdering (2024)

Match.com

Her kan du lese vår store test av Match.com. Vi deler egne erfaringer og andre brukere sine anmeldelser for å vurdere …
Annonselenke.
10
EliteSingles: Erfaringer og vurdering (2024)

EliteSingles

Vår erfaring med Elitesingles er så bra at vi har kåret datingsiden til Norges beste. De leverer nøyaktig det de lover …
Annonselenke.
9.9
Singles50: Erfaringer og vurdering (2024)

Singles50

Her kan du lese vår dyptgående vurdering av Singles50. Vi deler vår erfaring og kommer med vår anmeldelse av …
Annonselenke.
9.8
Academic Singles: Erfaringer og vurdering (2024)

Academic singles

AcademicSingles havnet på en solid 4. plass i vår test av beste datingside og app. De har lagt seg i samme segment som …
Annonselenke.
8.4
Happn: Erfaringer og vurdering (2024)

Happn

Vår vurdering er at Happn absolutt stiller sterkt blant de ulike grats datingappene i Norge. Les videre for å lese vår …
Annonselenke.

2. Sjekk ut det fantastiske kulturlivet

Bergen kan tilby et helt fantastisk kulturliv med intime stand-up kvelder og et yrende uteliv i form av puber, nattklubber og konserter! Her finner man stort sett alt man kan tenke seg.

Noen av mine favorittsteder når jeg drar ut for å møte andre mennesker eller finne meg en date er Logehaven i helgene, Magda, No stress og Biblioteket!

Dette er flotte barer og utesteder som serverer helt fantastiske drinker! No stress er verdenskjent for sine ypperlige drinker!

Her er jeg helt sikker på at du kommer i kontakt med noen såfremt du tar initiativ! Bergensere er veldig omgjengelig og vi elsker alltid å møte på folk fra andre byer hvis du ikke er lokal!

2. Sjekk ut det fantastiske kulturlivet. Konsert.

3. Meld deg på ulike aktiviteter og begivenheter

Du kan også melde deg på Speed dating og andre aktiviteter i Bergen som eksempelvis til bords med 12 single gjennom Venus og Mars. Her finner man masse spennende med andre som ser etter det samme som deg!

Du kan også melde deg på en av de mange quiz kveldene byen har å by på som for eksempel hos Cafe Opera og Inside Live & Rock Cafe som også har noen helt fantastisk burgere.

Du kan finne alle pubene i Bergen som tilbyr quiz-kvelder gjennom Norges Quiz forbund! Folk pleier å være veldig omgjengelige hvis du ikke har noen å være på lag med eller så skjer inndelingen ut i fra hvor man sitter.

Det går også an å sjekke ut andre typer kurs som dansekurs hvor man kan melde seg på å møte nye mennesker man eventuelt kan begynne å date hvis kjemien er der!

4. Datingaktiviteter i Bergen

Bergen har mye spennende å by på og jeg har allerede gitt deg en liten innføring i ulike utesteder du kan dra en eventuell date med på hvis du vil ha litt sprell og en god drink.

Her er noen flotte datingaktiviteter dere kan finne på i Bergen:

  • Restauranter – Det finnes også mange flotte restauranter som for eksempel Moon som har en side i Michelin guiden og serverer mat med lokale råvarer med teknikker fra det Franske kjøkken eller Nama som serverer nydelige Japanske retter som Sushi.
  • Utesteder – Bergen kan by på mange flotte utesteder, nattklubber og barer hvis man vil ha en litt mer gøyal aften som involverer noe å drikke.
  • Tur – Jeg må jo selvfølgelig også anbefale Fløyen eller noen av de andre syv fjellene avhengig av hvor spenstig tur dere vil ha! Her finner du mange flotte turforslag fra Ut.
  • Fysiske aktiviteter – Her finner det mange muligheter som bowling, padel, treningssenter og ulike idretter hvis man har noe til felles.
  • Julemarked – Bergen har et utrolig fint julemarked hver jul som er kjempe romantisk. Jeg har selv vært på flere dater på julemarkedet og dette er alltid en fulltreffer. Det er midt i sentrum så man kan ta seg en matbit etterpå på en av de fine restaurantene.
  • Akvariet – Ta dere en tur innom akvariet! Jeg elsker akvariet i Bergen og her er det mye spennende å se som pingviner, fisker og reptiler!
  • Museum og kulturelle begivenheter – Bergen har mange flotte museum og kunstutstillinger man kan sjekke ut hvis man liker dette! De har også en utrolig bra stand-up scene hvis man setter pris på en god latter.
4. Datingaktiviteter i Bergen. Par på tur.

5. Billige dater i Bergen

Man trenger ikke å dra daten med på dyre restauranter eller andre begivenheter som koster penger! Bergen har masse flott å by på som er helt gratis eller relativt billig.

Her kan man selvfølgelig dra på utesteder, quizkvelder og andre ting uten å drikke veldig mye, men det finnes også andre ting som er helt gratis eller billig.

Besøk en av de flotte parkene Bergen har å by på som for eksempel Gamlehaugen hvor man kan bade og kose seg i solen. Nygårdsparken eller en av de små gress-slettene i Sentrum er også utrolig flotte!

Bergen har også mange fine turområder man kan benytte seg av, og man kan fint besøke alle byfjellene helt gratis ved å ta beina fatt.

6. Meld deg inn i klubber og foreninger

Dette er noe av det som fungerer best og jo flere ting man deltar på jo lettere er det å komme i kontakt med noen man kan date! Her kan man fint velge noe man har gjort før, men det er også mulig å gå ut av komfortsonen.

Bergen tilbyr masse spennende som styrkeløftklubb, orkestre, ulike idretter eller forskjellige studentforeninger! Slik er det mye lettere å komme i kontakt med andre.

Velg gjerne noe som har en del medlemmer i din aldersgruppe og innenfor det alders segmentet du helst vil møte. Hvis du er over 50 år vil det jo ikke være gunstig å melde seg inn et sted hvor det bare er unge folk.

7. Bli kjent med byen og folkene

Dette er et av de beste tipsene når du driver med dating i ulike byer! Dette gjør det mye enklere å komme i kontakt med flere mennesker i tillegg til å delta på flest mulig begivenheter.

Skaff deg et større nettverk i Bergen! Dette gjelder selvfølgelig like mye om du er en lokal helt som meg, men spesielt hvis du er nyinnflyttet.

Her er det også lurt å sette seg inn i hva Bergen har å by på. Kanskje du finner noe som interesserer deg eller så kan du bli stamgjest på en av de lokale pubene å møte nye mennesker daglig!

Her er det nok bare fantasien og Norske lover som setter grenser for hva som er mulig, og Bergen har masse spennende å by på for absolutt alle.

Oppsummering

Dating i Bergen er nok litt som i de fleste andre øvrige byene, men her har jeg gitt deg noen konkrete tips til hvordan du kan finne deg en date og hvor du kan dra på date i Bergen!

Bergen er en vakker by og her er det ingen problem å fikse seg en date så lenge man benytter seg av de gode rådene jeg har gitt! Det kan være det tar litt tid, men legg ned litt ekstra innsats og bli kjent med byen.

Det er viktig å påpeke at man også må jobbe med sine personlighetstrekk og lage en perfekt datingprofil for å få flest mulig matcher på datingsider og apper i tillegg til best resultat når man møter folk ute.

Ofte stilte spørsmål om dating i Bergen

Fungerer speed dating?

Ja, for enkelte fungerer speed dating, men for andre vil det nok fungere noe dårligere. Det er i hvert fall en rask måte å treffe nye personer på.

Hvis man ikke har et stort nettverk i Bergen kan det være lurt å melde seg på aktiviteter som speed dating. I verste fall får du en gøyal eller klein opplevelse du kan fortelle venner, familie og eventuelle dater om.

Matchmaking i Bergen?

Det finnes flere firma som driver med matchmaking i Bergen som for eksempel Dateportalen og Venus og Mars.

Her vil de finne dater for deg eller så kan du delta på noen av deres begivenheter for slik å møte nye mennesker å date.

Fungerer Tinder og andre datingapper?

De fungerer og utfører det formålet de er laget til, men det er stor variasjon i antall matcher man får. Her vil noen få mange, mens andre veldig få.

Med andre ord vil disse datingappene fungere bra for noen, men dårlig for andre! Det er viktig å lage en tiltrekkende datingprofil for å få flest mulig stevnemøter da det er stor konkurranse på disse datingsidene og appene.

Hva er Bergen kjent for?

Bergen er kjent for grått vær, regn og vakre fjell! Her finner man også Norges største akvarium, fløibanen og den nydelige hanseatiske bryggen som er på Unescos verdensarvliste.

Bergen har også et veldig undervurdert kulturliv og her finner man alt man kan tenke seg som museum, kunst, utesteder, konserter, standup og gallerier.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo