Sjekketriks: De 8 beste sjekketriksene som fungerer

Forelsket eller vil du bare jobbe litt med sjarmen? Jeg skal vise deg de 10 beste sjekketriksene som faktisk fungerer!
Sjekketriks: De 8 beste sjekketriksene som fungerer! Par som kysser bak en pute.

Forelsket eller vil du bare jobbe litt med sjarmen? Jeg skal vise deg de 10 beste sjekketriksene som faktisk fungerer!

Det kan være vanskelig å gå frem når man dater eller vil imponere noen, men jeg skal vise deg noen solide sjekketriks som du kan anvende slik at du fremstår mer sjarmerende for eventuelle romantiske partnere.

Mange tenker nok på sjekkereplikker når man sier sjekketriks, men dette er bare en liten del av dette! Vi lever jo også i den digitale tidsalder hvor sosiale medier er blitt en stor del av vår »sjekking».

Hva er sjekketriks?

Et sjekketriks er kort fortalt et triks man bruker for å sjekke opp noen! Her er det for så vidt bare fantasien, Norske lover, og ens egen moral og etikk som setter grenser, men alt er lov i krig og kjærlighet?

Sjekketriks kan innebære det mest og vi har nok alle noen triks på lur som for eksempel humor, replikker eller et personlighetstrekk vi velger å dra frem for å sjarmere noen!

Hva er sjekketriks? Par som kysser.

Hvorfor bruke sjekketriks?

Det kan være lurt å anvende ulike sjekketriks, og i mange tilfeller vil det være helt nødvendig hvis ikke du møter folk i stor grad veldig naturlig i form av klubber, jobb eller gjennom venner og familie etc.

Man må i mange tilfeller engasjere seg for å sjekke opp noen, men dette betyr ikke at man må lire av seg kleine sjekkereplikker, men for å vinne må man delta.

De 10 beste sjekketriksene

Jeg skal vise deg de 10 beste sjekketriksene du kan anvende som faktisk fungerer! Hvilke som fungerer best for deg vil nok variere, men du kan trygt teste ut alle sammen.

Jo flere man kan anvende jo bedre. Slik vil man kunne briljere i alle ulike sosiale settinger eller på forskjellige sosiale medier som datingsider og apper eller Instagram og Snapchat etc.

1. Hold øyekontakt i større grad

Dette fungerer utmerket og er en fantastisk måte å skape litt tiltrekning, spenning og seksuell spenning! Her finnes det selvfølgelig en veldig fin balansegang og for mye av det gode blir som regel fort negativt.

Her er det nok en liten læringskurve hvor man må prøve og feile før man klarer å perfeksjonere dette.

Det sies at hvis man holder øyekontakt i mer enn 3 sekunder så vil man enten kysse eller slåss og det finnes et lite fnugg av sannhet i dette når det kommer til nye relasjoner eller med tilfeldige mennesker.

Dette er selvfølgelig litt overdrevet, men det finnes også en del sannhet i dette!

2. Gi et genuint kompliment

Dette fungerer veldig bra og vil også bryte isen slik at man bygger tillitt og respekt. Her kan det være lurt å studere den andre personen litt og se om det er noe de har lagt litt ekstra innsats ned i.

Hvis de har tatt på seg en nydelig kjole eller har fikset håret sitt på en spesiell måte kan dette være lurt å komplimentere.

Det er således viktig å ikke overøse den andre med komplimenter eller komplimentere noe som ikke er imponerende eller skiller seg ut da de kan stusse på dine motiver.

3. Smil mer

Dette fungerer utrolig bra og folk som smiler vil også være mer sjarmerende og attraktive. Folk liker andre mennesker som er lykkelige og som virker omgjengelige.

Ved å smile mer vil man vise seg fra en bedre side og at man faktisk koser seg i interaksjonen! Dette fungerer helt utmerket.

4. Vær litt kostbar/hard to get

Det kan være lurt å være litt kostbar. Dette bør helst skje naturlig uten at man trenger å spille kostbar ved at man faktisk fokuserer på seg selv og sin personlige utvikling og liv.

Slik vil man ikke alltid være tilgjengelig og ikke ha muligheten til å svare på meldinger konstant eller alltid være der for den man prøver å sjekke opp enten det er noen man kjenner på ekte eller i form av ulike sosiale medier som datingapper eller datingsider.

5. Vær humoristisk

Dette fungerer utrolig bra og man løsner fort opp stemningen slik i tillegg til at humor i seg selv er tiltrekkende. Hvis du får noen andre til å smile vil dette være veldig positivt for relasjonen.

Det er også veldig sjarmerende og en av de beste måtene å sjekke noen opp på. Her bør man unngå betente temaer, politikk og for svart humor såfremt man ikke kjenner den andre personen.

Vær humoristisk. Mann og dame som koser seg.

6. Sjekkereplikker

Dette kan fungere, men man bør unngå de verste replikkene som i stor grad bare er kleine og teite! Her bør man kanskje finne noe mer nøytralt og naturlig humoristisk.

Her bør man unngå sjekkereplikker som: Kan jeg følge deg? Mamma ba meg følge drømmene mine. Man bør heller bruke helt vanlige samtaleemner og måter å prate på som for eksempel:

  • Hei, jeg heter…. og kunne ikke unngå å legge merke til deg da du kom inn døren. Kan jeg spørre hva du heter?
  • Hei, hva drikker du? Den drinken så utrolig god ut!
  • Den kjolen så helt fantastisk ut på deg.

Hvis du sjekker opp noen på sosiale medier kan du også benytte de samme triksene, men heller fokusere på ting du ser på bildene på profilen eller ting hun/han har nevnt tidligere.

7. Spør om sosiale medier

Dette fungerer også i stor grad, og da har man naturlig flyttet samtalen over i en mer langsiktig kanal så lenge man har møtt den personen man sjekker opp ute.

Dette viser også at du er interessert i denne personen slik at det ikke finnes noen tvil om dette selv om man bør holde det relativt casual når man spør om dette for å unngå å skremme bort den man sjekker opp.

8. Si hei

Det enkle er ofte det beste! Det viktigste er å ta initiativ og uten dette vil det være umulig å sjekke opp noen som helst.

Ofte vil praten komme naturlig etter dette og man kan gjerne snakke om noen kontekstuelt rundt situasjonen hvis man ikke har noen spesifikke ting å prate om.

Fungerer sjekketriks?

Ja, de gjør i stor grad det så lenge man anvender de på riktig måte uten å overdrive eller benytte seg av kleine sjekkereplikker. Det naturlige og enkle er ofte det beste.

Vi har jo alle noen form for triks eller personlighetstrekk vi anvender når vi sjekker opp noen og her tenker man gjerne ikke så mye over det da det skjer underbevisst for mange.

Sjekketriks for menn

Sjekketriksene i artikkelen fungerer i stor grad for alle kjønn, men menn må i større grad være aktive når det kommer til sjekkingen og ta initiativ.

Det vil derfor være noen sjekketriks som fungerer bedre for menn som for eksempel sjekkereplikker, humor, øyekontakt og rett og slett bare si hei!

Sjekketriks for jenter

Jenter kan i større grad være passive og dette påvirker også litt hvilke sjekketriks de kan anvende. Jenter vil i større grad vente på å bli sjekket opp av menn, men kan også gjøre ting for å fremskynde dette.

Her kan man for eksempel kle seg ekstra pent hvis man vet at man skal møte noen man liker. Man kan ha et åpent kroppsspråk, holde øyekontakt i større grad og posisjonere seg i nærheten av den man vil bli sjekket opp av.

Man kan selvfølgelig ha en mer aktiv fremgangsmåte å benytte seg av sjekketriksene som fungerer for menn også som sjekkereplikker, gå bort å si hei eller spørre om sosiale medier.


Her er et morsomt videoklipp fra VGTV sin underholdningskanal på Youtube hvor de spør ulike realitykjendiser om deres beste sjekketriks!


Oppsummering

Disse 8 sjekketriksene fungerer og jeg anbefaler alle å anvende disse i stor grad og heller unngå kline sjekkereplikker såfremt de ikke fungerer for deg!

Sjekketriks har gjerne en negativ konnotasjon til seg og dette har noe mye å gjøre med at folk tenker på sjekkereplikker i stor grad da disse ofte er kleine eller bare morsomme og ofte fungerer relativt dårlig.

Det finnes således utrolig mange sjekketriks man kan anvende og de fleste av oss bruker disse underbevisst eller fordi vi lærte disse da vi var yngre og det ligger latent.

Det går også an å ha en mer strukturert tilnærming og faktisk jobbe for å bli bedre til å anvende de ulike sjekketriksene og jeg har gitt deg 8 fantastiske sjekketriks som fungerer i denne artikkelen slik at du kan bli bedre til å sjekke opp andre!

Det kan være lett å overtenke når man skal prøve å sjekke opp noen ved å bruke ulike sjekketriks, men det naturlige og genuine er ofte det beste selv om man velger å bruke noen såkalte triks.

Hvis du vil ha deg en kjæreste i tillegg har jeg skrevet en artikkel om nettopp dette! Det å sjekke opp noen er jo bare en del av jobben, og utrolig mange vil nok ha seg en kjæreste i tillegg!

Ofte stilte spørsmål om sjekketriks som fungerer

Bør jeg bruke drøye sjekkereplikker?

I de fleste tilfeller bør du ikke bruke drøye sjekkereplikker da disse kan slå feil og faktisk ha motsatt effekt.

Hvorvidt noe er drøyt eller ikke er veldig individuelt og noe som er drøyt for deg kan være utrolig drøyt og respektløst for andre.

Kan man bruke sjekkereplikker på Tinder?

Ja, det er fullt mulig å bruke sjekkereplikker på Tinder. Det er ikke sikkert at de fungerer så bra, og her bør du helst ha noe originalt.

Mange velger å anvende sjekkereplikker på Tinder både i biografien og i form av en melding. Her er det viktig å skille seg ut.

Fungerer dirty sjekketriks?

Det kan fungerer å bruke mer slibrige og dirty sjekketriks såfremt settingen og konteksten er passende. Her er det lurt å trå varsomt.

Mange kan finne disse upassende og det er ikke noe man bør lire av seg når som helst. Her er det lurt å velge riktig tidspunkt.

Hva er det beste sjekkketrikset?

Øyekontakt i noen sekunder også smile! Slik viser du interesse og skaper spenning på den enkleste måten. Her trenger man kun øve for å bli flink til dette.

I stedet for å legge ned uhorvelig med innsats i andre ting er dette det absolutt beste trikset! Jo flinkere du blir til dette jo bedre fungerer det.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Datingsider | Sammenlign og finn beste datingside i Norge
Logo